VIDEO: Talen venstresiden ønsket å stoppe – Ben Shapiro på universitetet i Berkeley

USA/YTRINGSFRIHET

Ben Shapiro er en ortodoks jøde politisk plassert på den konservative siden. Hans tale på Berkeley har blitt truet med vold og opptøyer av venstreekstremister og terrorgruppen Antifascistisk aksjon. "Tale er vold", sier venstresiden og ønsker å stoppe alle som er uenige med dem - med vold. Se hele talen til Shapiro her.

Som en forlengelse av artikkelen tidligere i dag om sensuren og den politisk korrekte galskapen som nå har spredt seg helt til eierne av Facebook, Google/Youtube og Twitter for å nevne de største, så kan vi legge ut det svært omtalte besøket av Ben Shapiro og ønsket om å stoppe det på grunn av påstander om «hat, hvit overlegenhet og fascisme».

Bare sikkerhetsutgiftene til politiet kostet over 600.000 dollar da den konservative liberale samfunnsdebattanten Ben Shapiro skulle holde tale i venstrefestningen som er universitetet i Berkeley, California.

Butikkeiere og restauranter i nærheten av universitetet hadde satt opp plater foran vinduene sine og sikkerhetsoppbudet med både vakter og politi var enormt.

VENSTREMEDIA: Balanse og objektivitet er ikke medias store styrke. Her bruker LA Times den samme terminologien som under orkanene Harvey og Irma om Ben Shapiros besøk til universitetet i Berkeley. (Foto: Twitter).

Man skulle tro selveste Belzebub var på vei inn og skulle åpne helvetes porter. Men alt som kom var en relativt kortvokst ortodoks jøde som snakker fort, morsomt og intelligent.

Tobarnsfaren og fiolinisten med eget radioprogram og en mengde offentlige taler bak seg er et veritabelt snakkende leksikon med både humor og treffende kommentarer til sine politiske motstandere.

Shapiro snakker varmt om og ønsker frihet, likhet og brorskap. Alt venstresiden med sin identitetspolitikk, rasehets, kommunistiske ideologi og forkjærlighet for grov vold er imot.

Venstrevolden fortsetter

Politiet arresterte en rekke venstreaktivister på vei til universitetet med masker og våpen.

ARRESTERT: Her er fire av de pågrepne venstreekstremistene og kommunistene som ønsket å bruke vold mot annerledestenkende utenfor Berkeley i går. (Foto: Politiet/Twitter).

Tv-verten Tucker Carlson på Fox intervjuet en av venstreekstremistene. Gjesten, som forøvrig er en professor ved et universitet(!), mente politisk vold er legitimt. Se innslaget her.

«NEI TIL YTRINGSFRIHET»: Studenter og demonstranter var enige i at ytringsfrihet er noe de ikke ønsker på sine universiteter. (Foto: Demonstrasjoner utenfor Berkeley).