Voldtatt på tog i Sverige – «Det er synd på ham, for han er flyktning»

Voldtekten fant sted natten til den 10. oktober på et av Svenska Järnvägar sine nattog mellom Umeå og Sundsvall.

Kvinnen hadde bestilt en sovevognsplass og havnet i en kupe sammen med tre arabiske menn, som våknet til når hun kom inn i kupeen. Hun ville vise sympati med mennene ettersom de var asylsøkere og kjøpte blant annet smørbrød til dem.

Les også: Bile Mohammed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for voldtekt på tog mot norsk 14-åring

De drakk vodka og sang, men etter en stund begynte den 28-åringe irakeren å klå på kvinnen, som to ganger måtte fortelle mannen å slutte. Etter en stund gikk kvinnen og la seg, men våknet en tid senere av at araberen var i ferd med å voldta henne.

Kvinnen fikk slitt seg løs og sprang fra kupeen og fikk kontakt med en konduktør.

Konduktøren spurte om han skulle ringe politiet. I begynnelsen ville hun ikke det, ettersom det ville sette personen, som er asylsøker, i en vanskelige situasjon. Hun syntes synd på ham og var redd for at han da ville bli utvist til Irak, står det å lese i dommen.

Les også: Svensk jente voldtatt med pistol i munnen av innvandrere

Men til slutt lot hun seg overtale og 28-åringen ble pågrepet av politiet da toget stoppet i Hudiksvall.

Idag ble han dømt av Sundsvalls tingrett til ett års fengsel. Han må også betale 85.000 kroner i erstatning til kvinnen.

D
ASYLSØKERE PÅ VEI TIL NORDEN: Tog har vært et viktig fremkostmiddel for asylsøkere og flykntinger på vei rundt i Europa. Nå har en asylsøker fra Irak blitt dømt i Sverige for å ha voldtatt en kvinne på et nattog. (Foto: Asylsøkere på tog i Øst-Europa).

Dessuten viste det seg at den voldtatte kvinne hadde rett i sin antakelse – mannen ble utvist hjem til Irak med innreiseforbud til Sverige i fem år.

Les også: Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

Tingretten kunne nemlig konstatere at han ikke var i noen som helst risiko i Irak, men bare hadde reist til Norden og søkt asyl av økonomiske årsaker.

Av den innhentede informasjonen fra Migrationsverket, så fremgår det at situasjonen i visse deler av Irak er alvorlige. Den siktede mannen har oppgitt at han ikke flyktet fra Irak på grunn av krig og at det ikke finnes noen risiko for at han skal fengsles eller forfølges om han returnerer til den delen av landet som han kommer fra, står det i dommen.

51 kommentarer til «Voldtatt på tog i Sverige – «Det er synd på ham, for han er flyktning»»

 1. Og nå sist da en asylsøker/innvandrer voldtok en kvinne skyldte han på at han var full fordi han drakk for å glemme hvor fælt han hadde måtte lide før han kom til Norge. Vektere og politi som tar våre nye landsmenn på fersken mens de nasker i butikken har nesten alltid den samme unnskyldningen; «der jeg kommer fra har vi så lite, og dere har så mye».

  Når skal man slutte å synes synd på slike forbrytere og overgripere, spesielt slike som forsøker å fremstå som stakkars ofre? Etter hvert som flere og flere slike saker dukker opp, vil nok tålmodigheten etter hvert bli tynnslitt. Og nå begynner de sannelig å snoke rundt i barnehager også:

  Det var de ansatte i barnehagen som uttrykte bekymring under et foreldremøte på fredag på grunn av alle flyktningene som var rundt barnehagen. De ansatte kunne også fortelle at det plutselig bare dukket opp flyktninger i barnehagen.»

  Link: https://norgesavisen.no/ma-stenge-barnehage-etter-ubehagelige-episoder-med-asylsokere/

 2. Hadde svenske fedre hat guts nok til å gitt sine opprørske døtre en slapp over kjeften så hadde ikke slike ting skjedd.

 3. Hadde svenske fedre hat guts nok til å gitt sine opprørske døtre en slapp over kjeften så hadde ikke slike ting skjedd.

 4. Man kan jo bare lure på hvor mange slike saker som ikke har blitt anmeldt fordi det er «synd» på immigranten.
  Ekte hverdags-rasisme der hvite PK-folk synes mer synd på noen jo mørkere dem er i huden. De er villige til å beskytte/belønne pedofile voldtektsmenn med nebb og klør så lenge hudfargen er «riktig».

  1. At en slik flåsete, ubrukelig ku i det hele tatt ikke er lenket til en kjøkkenbenk, sier sitt. Veldig få kvinner er egnede til å styre samfunn, da de kun tenker med morsinstinkt og følelser der og da, i øyeblikket – null logikk og fremtidsanalyse – og denne er definitivt ikke et unntak. Nå sliter vi selvsagt like fullt med svake, feminine menn i de få posisjonene som ikke er bedekkede av kvinner; som f.eks. Knut Arild Hareide & co. Vi trenger sårt litt maskulinitet (les: evnen til å tenke logisk og sette foten ned, være dominant) inn i maktapparatet, enten den kommer fra ei diger traktorlesbe eller en klassisk mannemann.

   1. SLik går det når man bare får politikere valgt av politikere til valg!
    Hadde vi hatt demokrati hadde nok mye sett annerledes ut!

  2. Hon är miljöpartist, det är felet. Men visst är män i allmänhet mer emot massinvandring. Det är ju nästan bara män som läser frieord till exempelm

   1. Miljøpartist som er for å flytte mennesker over enorme avstander. Det henger jo veldig på miljøgreipet. Det er to muligheter, enten er hun komplett idiot, eller så er dobbeltmoralen dobbelt så god. jeg har en mistanke om at hun er godt forspent av begge to.

  3. Det er klin umulig for en nasjon å ha slike idioter til å styre landet. Det må bare gå rett til helvete, noe som nå skjer i lynets hastighet. Sverige er kjørt.

 5. Denne tilbakestående kvinnen illustrerer den kollektive sykdommen store deler av dagens nordiske lider av, i et nøtteskall. Jeg har ingen sympati for henne, overhodet. «Lay down with dogs, get fleas». Slike kvinner styrer landene våre. Det sier det meste. Skal vedde på at hun begrunner araberinvadørens voldtektsadferd med «rasisme fra hvite, heteroseksuelle menn, som fikk dette 28 år gamle mindreårige flyktningbarnet til å gå over streken».

  1. Hjernevaska.

   Det vi eldre, som kan se bakom «tallene», må huske på, er at mange av dagens ungdom, har fått indoktrinert dette i alle år, fra skole til nærmiljø. De vet ikke om noe annet, og skolen er jo blitt redusert til en «banke-inn-i-skallen» institusjon, hvor kritsk tenkning ikke er pri #1.

 6. Hun virker helt blåst, på lik linje med den svenske regjeringen. Når en med stor iver og innsats flytter søplet til Europa, vil en etter en tid oppdage at man bor på søppelfyllinga.

 7. Underernært svensk kjei.! Men send driften ut. Det er jo det de er kommet for. Voldta og spre islamsk sæd og idealisme.

 8. Dette kvinnemennesket var vel ikke skarpeste kniven i skuffen…. heldigvis betalte hun selv med sin uendelige naivitet slik at andre slapp å unngjelde… denne gangen…

 9. Skremmende lesning. Erna sa idag at vi ikke måtte skrive noe på nettet som ikke sosialistene var enige i (vise nettvett) men denne og andre hendelser burde blitt slått stort opp i riksaviser over hele Norden.
  At hun ikke ville anmelde sier vel bare at hun er på den svenske sosialistiske fløyen.

 10. Denne kvinnen som forsvarte ham som voldtok henne viser jo egentlig hvordan det er i dag, folk er pk på flere nivåer, og ikke i stand til å gjøre noe som helst eller forstå noe som helst.
  Folk flest er helt hjelpeløse og fortapt pga politisk korrekthet, også de her som reagerer på måten denne kvinnen reagerte på.

  Jeg har lenge påpekt at denne muslimske invasjonen er en politisk agenda, og jeg har dokumentert det også.
  Men likevel så tror ikke folk på dette, de forsvarer politikerne, og prøver å finne andre årsaker.

  Jeg har også lenge prøvd å forklare at det er jødene som står bak og pusher innvasjonen av muslimer, og jeg har lagt ut så mye dokumentasjon på de årene jeg har prøvd å få folk til å forstå dette, at om denne dokumentasjonen hadde vært i fysiske papirer og ikke på internett, så ville det nok blitt en ganske høy stabel med papirer som antakelig ville veie flere kilo.

  Men folk flest vil ikke høre og de vil ikke se, fordi det er jo såååå synd på jødene fordi de opplevde «holocaust» Og de forsvarer jødene med nebb og klør, selv om de fleste ikke kan unngå å ha fått med seg at jødene ikke er de «uskyldige engler» som de selv påstår.

  Alle her som reagerer på at denne kvinnen reagerte med å forsvare voldtektsmannen bør gå i seg selv og tenke litt på hvordan de selv reagerer, og da tenker jeg på hvordan folk flest reagerer med å forsvare jøder og politikere, uten å bry seg om den dokumentasjonen som er vedlagt.

   1. Nei, folkemordet på serbere er dessverre ingen løgn.

    Hvorfor tror du at jeg mener folkemordet på serbere er en jødisk løgn ?
    Serberne er jo også blant dem jødene regner for sine fiender.

  1. Israel er sivilisasjonens siste utpost mot barbariet. Ta en titt på kartet og se hvilke stater som landet er omringet av. At de på noe som helst vis skulle stå bak den folkeflyttingen som nå skjer er så langt ute på viddene som det går an å komme. Istedenfor å slenge ut slike ekle påstander burde enhver som frykter denne islamske invasjonen støtte opp om Israel og jødene. Denne kommentaren av Gilbert er bare noe en veldig syk mann kan komme med.

   1. Ja,det sier litt om tankegangen når du helst ikke vil anmelde en som voldtar deg,fordi du syns synd på han.

    1. Noen tiår med hjernevask har forvirret/forgiftet Norden så til de grader.

     Mediene og politikerne driver aktivt med sensur av slike saker som dette og bør egentlig dømmes som medskyldige.

  1. Det er ganske ille at det nå er behov for kjønnsdeling overalt i samfunnet fordi enkelte ikke klarer å styre instinktene sine.
   Nordiske kvinner bør etterhvert lære seg å ta forholdsregler, selv om det er trist at det skal være sånn i eget land.

 11. Svenskene, og forsåhvidt også nordmenn er så til de grader feilprogrammert gjennom skoleverk, media og myndigheter, at de ikke vet forskjell på rett og galt lengre!
  Befolkningen lider av Stockholmssyndromet!

Det er stengt for kommentarer.