Den tidligere NBA-stjernen Dennis Rodman har i flere år vært på besøk hos den nordkoreanske diktatoren Kim Jong-un og gått ut i media og forsøkt å fortelle verden at landet og lederen er åpne for å endre sin politikk.

I et et tårevått intervju med CNNs Chris Cuomo forteller Rodman hvordan han forsøkte å konakte tidligere president Barack Obama, men møtte en kald skulder. En lettere sjokkert programleder opplever at Rodman iført en MAGA-caps river ned ikonet Obama og hans fredspris.

Hvis Trump går inn i dette med hjeret sitt på bordet.. det handler ikke om krig… vi går mot fremtiden. Jeg fortalte mennesker om Kim Jong-un, han ønsker å se mot fremtiden. Donald Trump vil sørge for.. våre hender er alltid åpne… fordi som amerikanere ønsker vi å dele vår lykke sammen med verden.

Jeg forsøkte å få kontakt med Obama, men Obama ville ikke engang gi meg ett minutt. Jeg fortalte ham, ‘Jeg har viktig informasjon fra Nord-Korea’, men han avviste meg. Men jeg sluttet ikke å reise til Nord-Korea. Jeg fortalte alle at ‘døren vil åpne seg’.

Rodman forteller også hvordan venstresiden lo og latterliggjorde ham for hans møter med Kim Jong-un. NBA-stjernen skal også ha fått drapstrusler:

Jeg fikk så mange drapstrusler. Jeg tror på Nord-Korea, jeg kunne ikke engang reise hjem, jeg måtte gjemme meg i en hel måned. Alle kom etter meg, men jeg står fremdeles. Dette er en stor dag for alle – Singapore, Tokyo, Kina.. jeg er så glad.

https://twitter.com/TT45Pac/status/1006355914624888833