VIDEO: Skrekkslagen tysk familie oppdager oppgangen full av blod

TYSKLAND/INNVANDRING

En skrekkslagen familie fra Tyskland oppdaget at oppgangen i blokken deres var fylt med blod på på gulv, vegger og tak. Hendelsen kom etter at myndighetene hadde flyttet inn en gruppe syriske flyktninger sammen med vanlige familier i et boligområde.

Den sjokkerende hendelsen fant sted i byen Aurich ved grensen til Nederland.

En barnefamilie åpnet døren i blokken sin og fant hele gangen tilsmurt med blod. Det skal ha vært bråk og skrik i oppgangen fra en leilighet bebodd av syriske flyktninger. Da bråket hadde gitt seg åpnet de døren.

Sjokkerte filmet de det hele med mobilen sin for å bevise hva som hadde skjedd.

BLOD OVERALT: Slik så det ut da beboerne i en blokk i Tyskland åpnet døren til gangen klokken 06 på morgenen sist søndag. (Foto: Youtube).
BLOD OVERALT: Slik så det ut da beboerne i en blokk i Tyskland åpnet døren til gangen klokken 06 på morgenen sist søndag. (Foto: Youtube).

Det hele startet for noen måneder siden da myndighetene flyttet inn syriske flyktninger blant vanlige tyske familier i en blokkbebyggelse.

Kort tid etterpå begynte flyktningene å seksuelt trakassere døtrene i familiene, ved blant annet å dytte dem opp mot veggen og kysse på dem og beføle dem på brystene og rumpa.

Flyktningene skal også ha ropt seksuelle ukvemsord etter jentene og putte tungen mellom fingrene for å imitere en seksuell akt.

Mellom de seksuelle overgrepene skal de muslimske flyktningene har misbrukt alkohol og narkotika hver eneste helg, ifølge beboerne. Det skal ha ført til knivstikkinger og slåsskamper.

Disse hendelsene ble politianmeldt og flyktningene skal ha fått advarsler, noe som førte til at det var rolig en stund.

– Barna i blokka var alltid redde og de turte ikke å forlate leilighetene av frykt for å møte på flyktningene.

Videoen som viser blodsporene i gangen ble filmet klokken kvart over seks på morgenen av moren i familien.