VIDEO: Se Hillary Clinton bli båret inn i bil av sikkerhetsvakter

USA/POLITIKK

Presidentkandidat for demokratene, Hillary Clinton, måtte bæres inn i en van av sikkerhetsvaktene sine etter et illebefinnende under en minnesmarkering i New York idag. Se den rystende videoen her!

Det var på den 15. årsdagen for for terrorangrepene den 11. september 2001 at Clinton fikk et illebefinnende. Den demokratisk presidentkandidaten var i New York for å overvære minnesmarkeringen.

Ifølge de første medieomtalene skal det ha dreid seg om et såkalt «heteslag» og Clinton skal ha fått det som omtales som et «medisinsk tilfelle». Det skal ha vært rundt 25-26 grader i New York da Clinton måtte avlyse besøket.

Media var ikke tilstede i området da den første hendelsen fant sted, men en video fanget presidentkandidaten i det hun ventet på sin van omringet av staben sin og sikkerhetsvakter.

En tydelig rystet Hillary lener seg mot en stolpe, mens sikkerhetsvaktene hennes sørger for at ingen kommer innpå for å få et nærbilde av presidentkandidaten.

Kroppspråket er svært stivt og flere vakter må holde og bære henne frem til bildøren.

Clinton skal også ha mistet den ene skoen sin som rullet under bilen.

Det ble så rapportert at presidentkandidaten ble kjørt direkte til et sykehus.

D
MISTET SKOEN: Demokratenes presidentkandidat Hillary Clinton fikk et illebefinnende i dag og mistet en av skoene sine i det hun ble båret inn i bilen av sikkerhetsvaktene sine.

VIDEO: Hillary Clinton med nye og kraftige hosteanfall under tale

Hendelsen bekrefter ryktene om Hillary Clintons svært dårlige helse.

Det er ennå usikkert hva slag konsekvenser dagens hendelse vil få for Hillary Clinton sin videre presidentkampanje, som bare vil øke i omfang frem til valget i november.

Spesielt er man bekymret for de mange debattene hun må ha med republikanernes kandidat Donald J. Trump. Clinton har hatt store problemer med å holde taler på grunn av en ukontrollerbar hoste og har holdt svært få pressekonferanser den siste tiden.

Les også: Hillary Clinton nominert som presidentandidat – ingen stor taler, ingen stor leder