VIDEO: Polsk jente (17) i Østerrike brutalt slått av ungdomsgjeng

EUROPA/ISLAM

En video lagt ut på Youtube viser hvordan en ung polsk jente blir trakassert og slått i ansiktet av en såkalt "Sharia-patrulje" i hovedstaden Wien i Østerrike. Ifølge overgriperne skal jenta ha tatt et slør av en muslimsk jente.

OBS: Saken er oppdatert  19.11.2016, etter at nye opplysninger kom frem om offeret og årsaken til angrepet. Vi takker årvåkne lesere for å ha gjort oss oppmerksomme på dette. 

Videoen viser det brutale øyeblikket en gjeng med tenåringer slår en ung jente (17) fordi hun angivelig skal ha tatt sjalet av en muslimsk jente.

Hendelsen skal ha funnet sted i den østerrikske hovedstaden Wien. Den unge jenta skal ha blitt konfrontert av en gruppe jenter og en gutt som påstås å være en «Sharia-patrulje.

Les også: Ung kvinne med short ble kalt hore og spyttet på av muslimske kvinner i Frankrike

Sharia-patruljer finnes over hele Europa og består av personer som krever at muslimer følger koranens og imamenes påbud til alle tider og på alle steder de ferdes. De angriper også kristne og europeere hvis de oppholder seg på «deres» områder eller ikke følger reglene.

I videoen kan man se at den unge jenta holder hendene sine i lomma og aksepterer den brutale behandlingen, selv om overgriperne brekker kjeven hennes på to steder og blod renner fra ansiktet hennes.

Ifølge den britiske avisen Express skal overgriperne uttale at «Hun tok av jenta hodesjalet, knus henne!».

VIDEO: Ung jente (16) kalt hore og slått bevisstløs av muslimer på T-baneperrong fordi hun går med skjørt

Les mer: Brutal video viser hvordan muslimske ungdommer banker opp 12-åring

Tenåringene som står bak volden tros å være fra Tsjetsjenia og angrepet skal ha funnet sted ved kjøpesenteret Donau i hovedstaden Wien.

Filmen kommer ut etter at det har vært snakk om Sharia-patruljer i det muslimske tsjetsjenske miljøet i byen.

Det 17-årige offeret fortalte lokale medier at hun nektet å forsvare seg selv av frykt for enda grovere vold og at det ville vise at hun var svak.

Les også: Ungt par bestilte skinke på pizzaen – ble grovt mishandlet av muslimer

Les også: Kvinne overfalt og ranet av asylsøkere – fikk beskjed av politiet om å farge håret mørkt

Hun fortalte avisen Heute:

– Hør, jeg visste at hvis jeg kjempet tilbake, så ville jeg bli slått ennå mer. Så jeg bare bare ventet til det var over.

Den unge jenta sa at hun har blitt truet av den muslimske gjengen om å ikke gå til politiet, men at hennes søster gjorde det mens hun var innlagt på sykehuset etter overfallet.

En talsperson for politiet forteller:

– Vi vet hvilke ungdommer som står bak, de har vært innblandet i lignende saker i Wien.

D
SHARIA-SONE: I England har det dukket opp flere såkalte «Sharia-soner», hvor muslimer patruljerer og passer på at ikke-muslimsk aktivitet som høye hæler, musikk eller alkoholsalg forekommer. (Foto: Muslimsk Shariapoliti).

Les også: Londons muslimske borgermester forbyr reklame med lettkledde kvinner

Les også: Fylkesmann: Norske skoler plikter å følge islamske regler

Det skal totalt være seks ungdommer, i 16 og 17-års alderen, som nå er under etterforskning av politiet. Lederen for gjengen skal være en tsjetsjensk gutt som kom til Østerrike som flyktning.

Den siste hendelsen kommer etter at tre menn fra en selverklært «Sharia-patrulje» i Wien ble arrestert etter å ha slått en mann fordi han forsøkte å beskytte sin datter og kone da de ble truet for å kle og oppføre seg usømmelig.

Mannen måtte til sykehus med alvorlige kuttskader og sår. Han skal ha måttet få operert inn en titaniumplate i øyehulen etter angrepet. Også en annen person som kom til for å hjelpe mannen ble angrepet og måtte behandles på sykehuset.

Også denne Sharia-patruljen kom fra Tsjetsjenia.

Les mer: Norsk skoleelev slått til blods av utlendinger på skole i Trondheim

Relatert: