Video: Her går antirasistene til angrep mot politiet

SVERIGE/POLITISK VOLD

Medieselskapet Ruptly, som eies av den russiske TV-selskapet RT, var på plass og dokumenterte den voldsomme demonstrasjonen på lørdag, der antirasister og venstreekstremister angriper politiet og tjenestehundene deres, samt ramponerer en hinduistisk fredsfestival.

I videoklippet som vises her ovenfor kan man blant annet se hvordan antirasistene kaster steiner, stoler og benker mot politiet. Man ser også de sjakkbrikkene som ble stjålet fra den hinduistiske kulturfestivalen etter at antirasistene hadde vandalisert den. Mer inngående om demonstrasjonen kan dere lese her.

Skadde politihunder

En politimann med tjenestehund har selv lagt ut et bilde av sin skadde hund Chritor, etter at den ble truffet av en gatestein over snuten. (trykk på bildene for større versjon).

POLITIHUNDEN CHRITOR: Her hviler Chritor etter å ha funnet en savnet kvinne.
POLITIHUNDEN CHRITOR: Her hviler Chritor etter å ha funnet en savnet kvinne.

Slik så politihunden ut etter at antirasistene hadde kastet gatesteiner på den:

SKADET: Chirtor måtte behandles hos veterinæren etter et ublidt møte med antirasistene og deres gatesteiner.
SKADET: Chirtor måtte behandles hos veterinæren etter et ublidt møte med antirasistene og deres gatesteiner.

NRK-søsterparti journalist hyllet volden mot politiet

En av de som var med på hisse opp stemningen mot det lovlige politiske møtet og mot politiet som gjorde jobben sin, var Kakan Hermansson, en programleder fra NRK sin søsterkanal i Sverige, SVT. På sin Twitterprofil oppildner hun demonstrantene og kaller politiet for «drittsekker». SVT har i ettertid gått ut og tatt avstand fra deres programleder, men hun selv ler av beskyldningene og uttaler at hun ikke bryr seg om hva folk synes om henne.

HYLLER VOLD MOT POLITIET: Svensk Radio sin journalist
HYLLER VOLD MOT POLITIET: Svensk Televison sin programleder Kakan Hermansson hisser opp til demonstrasjonen og sier på sin Twitterprofil at «All cops are bastards» – oversatt til «Alle politimenn er drittsekker».

 

 • Arne Johnsen

  FRED, hva er det, med Scandinavia full av innvandrere må det bli problemer, de har ikke hode til og bo her, send de tilbake der de kom ifra.!!

 • leonidas88

  Jeg var tilstede i Stockholm og var med i demonstrasjonen til SvP, utrolig flott parti, gode ledere og fine støttespillere. Politiet gjorde en bra jobb, vi var aldri i nærheten antifa skummet, vi hørte ikke engang hva søppelet skrek, da alt var stengt av.
  Det var veldig inspirerende å være med, jeg håper virkelig at dette er noe vi kan få til i Norge i løpet av de neste årene. Den viktigste erfaring fra demonstrasjonen var å se hva vi trenge i Norge, 200 kampfrender, sterke og modige som til tross for den store uorganiserte venstresøppelen kan markere en sann motstand mot systemet og innvandringen.
  Vi trenger og samle alle gode og modige nordmenn for å skape noe lignende, radikalt, sterkt og modige menn og kvinner som ønsker og vil bidra til å ta tilbake Norge.
  Det er gjennom en slik kamp og et slikt arbeid at vi kan velte systemet og skape en lys fremtid for det norske folk.

  • OnkelBlaa

   Helt klart!

  • Enig, merkelig at vi ikke i Norge har klart å få til en slagkraftig og synlig nasjonal bevegelse slik som de har i Sverige, og jeg tror mye av årsaken er at de fleste nordmenn ennå ikke møtt de samme utfordringene som etniske svensker , briter, tyskere og franskmenn har møtt og møter i sin hverdag. I det øyeblikket vi får en norsk arbeidsledighet som er dobbel så stor som idag vil vi nok se nasjonale krefter samle seg i en større gruppering, som virkelig kan sette Blitz og SOS Rasismeaktvistene på plass, slik som vi så tyske hooligans i Køln gjorde for en måned siden.

 • OnkelBlaa

  Dette er en blanding av ekstremsosialister, islamister, uoppdragen ungdom, og et bredt spekter av andre kriminelle.
  Spørsmålet er jo bare hvorfor politikerne bare lar dette få skje uten at det får noen konsekvenser for avskummet.
  Svaret her er vel ganske klart, avskummet her er stemmekveg for de landssvikerne som styrer landet rett i avgrunnen!
  Hvor er dyrevernerne her i kommentarfeltene nå forresten?
  Grusomhet mot dyr er vel greit når det er de selv som står bak grusomhetene!

 • kachiun

  Jenta det er bilde av fra SVT er et klassisk eksempel på degenerering av menneskerasen….

  • leonidas88

   ja, og slik av de fleste av den venstre ekstreme søppelet, de oppførte seg som de var besatt av demoner.

 • Hrodebert Hildebrand

  Sverige er virkelig ille ute.

 • Johan Slåttavik

  Bedritne venstreekstreme dyremishandlere, som ikke går av veien for noe som helst, bare for å spre den skadelige perverse ideologien sin.

 • Tilstandene i Sverige burde bekymre sveriges naboland, dette landet er skikkelig på vei mot stupet. De siste 10 årene har mer enn 500.000 etniske svensker flyktet fra landet, 100.000 av dem har allerede flyktet til Norge. I samme periode har mer enn 1 million fremmedkulturelle immigrert til landet. Landets befolkning er i ferd med å bli skiftet ut, og landet ligger på verdenstoppen i antall voldtekter. Sverige er i ferd med å bli en større sikkerhetstrussel mot norges sikkerhet enn Russland.

 • Vincent taylor

  greit nokk med at folk hater politiet jeg er ikke politi eller kriminell,men se til helvette og la hester og hunder være i fred, det er bare sykt!!!faen kjenner jeg blir kvalm dyr er uskyldig politiet tokk jobben selv ingen syt der,da kan de skifte jobb det kan ikke en hund eller hest

 • Pingback: Svensk kunstner brutalt mishandlet av antirasister - Frieord()

 • Pingback: Flere hundre antirasister angrep Wienerball - Frieord()

 • Pingback: Dagbladet bruker voldsdømt venstreekstremist som seriøs kilde - Frieord()

 • Pingback: Antirasister siktet for millionbedrag - Frieord()

 • Pingback: 9 av 10 venstreekstremister bor hos mamma - Frieord()

 • Pingback: Antirasistisk Senter: Etniske nordmenn er et problem - Frieord()

 • Pingback: 500 voldelige antirasister arrestert i Tyskland - angrep politi og brant bildekk - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Venstreaktivister i Belgia slår politisjef bevisstløs på gaten - Frieord()

 • Pingback: Nasjonalist mishandlet av venstreekstremister mens han delte ut mat til hjemløse - Frieord()

 • Pingback: Auda, Audi - svensk bilreklame med venstreekstremist måtte avbrytes etter massiv internett-storm - Frieord()

 • Pingback: Venstreekstremister brant ned limousin som tilhørte muslimsk eier - Frieord()