VIDEO: Antirasister angrep kristne patrioter – da grep samoiske Tiny Toese inn

En større gruppe maskerte og bevæpnede venstreaktivister og antirasister ønsket å forstyrre og overfalle fredelige deltakere under et bibelmøte utenfor University of Washington sist helg. Det var da den nasjonalkonservative gruppen «Patriotic Prayer«, hvor kristne nasjonalistiske og patriotiske amerikanere kommer for å møtes offentlig og be, at det oppstod bråk.

GOD TONE: Patriotic prayer ledes av Joey Gibson (t.h). jevnlig av kristne og stolte amerikanere, uansett etnistiet eller bakgrunn. Dette tolereres ikke av rabiate venstreekstremister som ønsker å stoppe all ytringsfrihet og nasjonal stolthet med brutal vold. (Foto: Joey Gibson t.h. som er halvt amerikansk og halvt japansk, arrangerer de patriotiske bønnestundene).
MØTE: Medlemmer av Patriot Prayer hadde et møte på universitetet i Washington, Seattle den 10. februar. Til venstre kan du se Tiny Toese som ofte deltar og ikke sjelden beskytter deltakerne når bevæpnede antirasister går til angrep. (Foto: KUOW Photo/Megan Farmer).

Globalister og hatefulle venstreaktivister ankom i svarte uniformer, bevæpnet med blant annet jernrør og pepperspray. De hadde også med seg sovjetiske flagg og bannere hvor det sto «ned med kapitalismen – vi ønsker revolusjon». De ønsket å angripe og mishandle de kristne patriotene som var utstyrt med amerikanske flagg og bannere med slagord som «ytringsfrihet». Ifølge venstreekstremistene er nasjonalfølelse og kristendom «rasistisk» og «nazistisk» og deres valgte form for kommunikasjon med sine politiske motstandere er alltid overfall og vold. Men de hadde ikke regnet med en ting. En mann med samoisk bakgrunn ved navn Tiny Toese.

Tiny Toese var en reneste enmannshær der sortkledte venstreaktivister med jernrør og pepperspray i hendene ble dyttet og kastet rundt som filledukker. Se videoene av det hele her.

https://twitter.com/twitter/statuses/962868810091937792

https://twitter.com/twitter/statuses/962589783460429824