Venstreorientert politiker voldtatt av flyktninger – løy til politiet for å unngå «rasisme»

Stockholmsyndromet slo ut i full blomst for den venstreorienterte tyske politikeren Selin Gören, som er talskvinne for den venstreorienterte ungdomsorganisasjonen Solid. Solid er en del av kommunistiske og sosialdemokratiske partiet Die Linke.

Det var i januar at 24-årige Selin Gören ble overfalt og gjengvoldtatt av tre flyktninger mens hun jobbet som flyktningaktivist i den tyske byen Mannheim.

Overfallet skal ha skjedd på en lekeplass på nattestid og den kvinnelige flyktningaktivisten skal ha blitt tvunget til å utføre ulike seksuelle handlinger på de tre flyktningene.

Les mer: Kvinnelig venstreaktivist gjengvoldtatt av sudanesere i asylleir i Italia – bedt om å tie stille av medaktivister

D
STÅR FREM: Flyktingaktivisten Selin Gören går nå ut og oppfordrer alle ofre for flyktningvoldtekter å fortelle sannheten. Ikke la politisk korrekthet eller frykten for økt rasisme mot flyktningene stoppe en anmeldelse av kriminelle handlinger, sier Gören til det tyske magasinet Spiegel. (Foto: Privat/Facebook).

Løy til politiet av frykt for rasisme

Gören skal ha gått rett til politiet etter gjengvoldtekten men unnlot å fortelle om etnisiteten til mennene eller at de hadde arabisk bakgrunn og snakket enten kurdisk eller farsi.

Ifølge henne selv skal hun ha blitt sint da politiet spurte om det var migranter som hadde forgrepet seg på henne.

Istedenfor løy den kvinnelige venstreaktivisten og sa at mennene snakket tysk og hadde stjålet hennes veske.

Les mer: Flyktningbarn pågrepne for gjengvoldtekt i Sverige

Etter å ha blitt overtalt av en venninne, skal hun 12 timer senere ha forandret mening og gikk tilbake til politiet og fortalte sannheten. Dette etter at det kom frem at en annen kvinne i området også skal ha blitt utsatt for et seksuelt overgrep i det samme tidsrommet.

Gören innrømmet hele saken i den siste utgaven av det tyske bladet Spiegel om at det var reaksjonene etter de massive seksuelle overgrepene i Køln på nyttårsaften som var årsaken til at hun løy. Hun ønsket ikke å skape «mer hat mot migranter i Tyskland».

Over 1.000 flyktninger og asylsøkere ha forgrepet seg seksuelt på hundrevis av tyske jenter og kvinner utenfor Kølnerdomen, noe som skapte overskrifter i medier verden over. Tyske medier og politimyndigheter prøvde først å skjule overgrepene, men alternative nyhetssider og sosiale medier sørget for at omfanget av overgrepene kom frem til allmennheten.

Les mer: Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

D
MUSLIMSKE OVERGREP: Tusenvis av asylsøkere og flyktninger med muslimsk bakgrunn sto bak hundrevis av seksuelle overgrep mot tyske jenter og kvinner på nyttårsaften i Køln. Etter massiv kritikk fra sosiale medier og avsløringer om mørklegging fra både media og politiet, så gikk tyske myndigheter ut med bilder av noen av overgriperne som ble fanget på overvåkingskameraer utenfor jernbarnestasjonen i byen. (Foto: Politiet).

Åpent brev til en fiktiv migrant

Selin Gören skrev etter gjengvoldtekten også et åpent brev til en fiktiv migrant på Facebook med følgende beskjed:

– Jeg er veldig lei meg for at din sexistiske og grenseløse behandling av meg kunne bidra til å skape mer aggressiv rasisme.

– Jeg ønsker å skrike… Jeg vil ikke stå passivt på sidelinjen og se på, og det kan skje at rasister og bekymrede borgere kan navngi deg som problemet. Du er ikke problemet. Du er vanligvis et fantastisk menneske som fortjener frihet og trygghet like mye som noen annen.

Hun avsluttet med å fortelle andre ofre for kriminalitet om å ikke være redde for politisk korrekthet.

Les mer: Kvinne ble overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon – fikk beskjed om farge håret mørkt av politiet

Gören, har selv bakgrunn fra Tyrkia og sier at hennes meninger om flyktninger og migranter ikke har endret seg spesielt, men at hun nå er redd for menn med arabisk bakgrunn.

Saken til Gören kommer i kjølvannet av en grov overgrepssak fra byen Kassel. Der skal tre skolejenter i alderen 16-18 ha blitt seksuelt misbrukt i ukesvis på offentlig transport, men turte ikke å fortelle om det av «frykt for å bidra til diskriminering av flyktninger».

Ifølge den tyske aktivistgruppen GESA (Aktive sammen mot seksuell vold), så skal antallet seksuelle overgrep i Tyskland ha økt som følge av den massive innvandringen av mannlige flyktninger.

Les mer: Kvinnelig student ga husly til ulovlig migrant – ble voldtatt og drept i sitt eget hjem

Flyktninger og asylsøkere overrepresentert

En rapport laget av Tysklands innenriksdepartement som ble publisert i mai, viste at migranter bosatt i landet står bak en svært stor andel av kriminaliteten i forhold til sitt folketall.

Rapporten fant at 70 prosent av alle lommetyverier ble begått av utenlandske personer, hvorav asylsøkere sto for 34 prosent av disse igjen.

Utenlandske personer sto også for 40.2 prosent av alle innbrudd og 43.5 prosent av alle butikktyverier.

Dette ble imidlertid lagt lokk på under pressekonferansen da rapporten ble offentliggjort. Innenriksminister Tomas de Mazière fokuserte imidlertid på «politisk motivert kriminalitet utført av høyreekstreme».

Dette til tross for at disse handlingene utgjorde et betydelig mindretall i forhold til forbrytelsene begått av migranter og også kriminalitet begått av venstreekstremister.

Les også: Flyktninger voldtok og drepte pensjonert ektepar i Spania

Relatert: