USA: Stor majoritet av befolkningen støtter strengere grensekontroll

STØTTER TRUMP: En ny meningsmåling gjennomført av Rasmussen viser at hele 57 prosent av de spurte er enige i president Trumps nye tiltak for å sikre amerikanske borgere. (Foto: Trump signerer eksekutiv ordre om innvandring).
USA/INNVANDRING

En stor majoritet av velgerne i USA støtter president Trumps beslutning om å tilfeldig stoppe innreise fra syv muslimske land. Demonstrasjoner finansiert av mangemilliardæren George Soros har imidlertid dominert nyhetsbildet i riksmediene. På en flyplass har det gått så langt at man har slått Trump-tilhengere bevisstløse. Se videoen nederst i artikkelen. (Obs: sterke scener).

Journalister og kjendiser i USA har konkurrert om hvem som sterkest kan fordømme innreiseforbudet og brukt ord som «uamerikansk» og «islamofobisk».

Men blant de amerikanske velgerne er det bare en tredjedel som er imot Trumps eksekutive ordre, som tilfeldig stopper innreise for personer fra syv i all hovedsak muslimske land.

Det viser en fersk meningsmåling gjort av Rasmussen Reports.

Andelen som støtter forbudet er nesten dobbelt så stort – 57 prosent – og som samtidig mener at Trumps beslutning er bra, ifølge målingen.

VIDEO: Sannheten bak Trumps «muslimforbud»

MUSLIMER DEMONSTRERER: Muslimer demonstrerer på en flyplass i Dallas den 29. januar, mot President Trump og hans innstramminger på innvandring fra muslimske land med mye uro og ustabilitet. USA har opplevd minst 14 muslimske terroraksjoner de siste 8 årene.

Demonstrasjonene finansiert av Soros

Det har vært demonstrasjoner i flere byer, tilsynelatende fra opprørte amerikanere. Men det har kommet ut at dette i all hovedsak har vært finansiert og organisert av mangemilliardæren George Soros. Soros har i mange år finansiert og støttet prosjekter og organisasjoner på venstresiden i amerikansk politikk.

Soros skal ha tapt over en milliard dollar på børsene etter at hans kandidat Hillary Clinton tapte valget.

Venstreekstremister slår mann bevisstløs

Det har også vært tilfeller av grov vold fra de Soros-organiserte demonstrantene.

Her er en video som viser hvordan venstreekstremister angriper uskyldige mennesker og slår en mann bevisstløs på vei inn på en flyplass. (Advarsel om sterke bilder).

Fikk sparken

USAs fungerende justisminister fikk igår sparken etter å ha nektet å utføre den nye eksekutive ordren som skal beskytte amerikanske borgere fra ytre trusler.

– Fungerende justisminister Sally Yates har sveket justisdepartementet gjennom å nekte å innføre de rettslige beslutninger som er utformet for å beskytte amerikanske borgere, sa pressetalsmann i Det hvite hus, Sean Spicer, i en uttalelse som ble sendt på Fox News.

Beslutningen om å avsette Yates kommer etter at hun har beordret jurister i justisdepartementet om å ikke forsvare presidentens beslutning om strengere kontroll av innvandringen.

– Det er på tide at vi begynner å forsvare vårt land på alvor. Å beordre strengere gransking av individer som reiser fra syv farlige plasser i verden er ikke ekstremt. Det er rimelig og nødvendig for å forsvare vårt land, sier Spicer videre i sin uttalelse.

MÅTTE GÅ: Fungerende justisminister Sally Yates måtte forlate sin posisjon etter å ha nektet å følge president Trumps nye eksekutive ordre om strengere kontroll av innvandrere. (Foto: Pressekonferanse/Sally Yates).

Yates ble ansatt av Obama-administrasjonen og erstattes nå av Dana Boente.