Universitet omtalte snø som «hvit» – måtte be om unnskyldning til hysteriske antirasister

Det skal ikke være lett å manøvrere i den politisk korrekte galskapen som eksisterer i vårt samfunn. Spesielt er det vanskelig på skoler og universiteter.

Det fikk nemlig ledelsen på University College London oppleve nylig da de forsøkte å ønske sine elever en god hvit jul, og myntet ordlyden på Bill Crosbys klassiske julesang «White Christmas».

Skolen spurte sine elever «om de drømte om ett hvitt skoleområde» (myntet på at det skulle være dekket av snø). «Vi kan ikke garantere snø, men vi vil forsøke», skrev de videre i sin tweet.

Det var nok til at de rødgrønne snøkrystallene (betegnelse på svært sensitive mennesker) og antirasistene gikk amok på nettet. Universitetet ble anklaget for å være rasister og promotere hvit makt.

Det hele ble så belastende at ledelsen dagen etter gikk ut med en unnskyldning og henviste til at de mente hvit snø, og ikke hvitt herredømme på skoleområdet. «Vi er lei oss og vil velge våre ord med omhu i fremtiden».

 

Men da ble skoleledelsen angrepet igjen. Denne gangen av mennesker på sosiale medier som mente at nok fikk være nok, og at man ikke kan la seg presse av hårsåre snøkrystaller som ser rasisme og forskjellsbehandling overalt i samfunnet.

– Mennesker har snart tapt seg selv i denne politisk korrekte kulturen, skrev «Sarah» som tilsvar på Twitter.

Skolen har ikke ønsket å kommentere det hele til media. Og det er kanskje like greit.

Relatert: