Ulovlig innvandrer utvist fem ganger – skjøt og drepte Kathryn (32)

USA/INNVANDRING

En ulovlig innvandrer som har blitt utvist hele fem ganger fra USA, sitter nå i arresten for å ha skutt og drept en kvinne på en travel turistattraksjon i San Francisco.

Den ulovlige mexicanske innvandreren, Juan Francisco Lopez-Sanchez, (52), skjøt på onsdag ihjel en kvinne på en travel turistattraksjon langs vannkanten i San Francisco.

Kathryn Steinle, (32), var ute og gikk en tur med sin far og en venn av familien, sammen med andre turister og småbarnsfamilier, da Juan Francisco Lopez-Sanchez helt uten advarsel gikk opp til kvinnen og skjøt henne ihjel foran sin far og skrekkslagne vitner.

FG
SKUTT FORAN SIN FAR: Kathryn Steinle (32) ble skutt foran sin far. Faren forsøkte forgjeves å gi sin datter førstehjelp mens hun lå hardt skadet på bakken. Sjokkerte vitner rakk å ta bilder av drapsmannen før han løp fra åstedet.

Sanchez skal ha blitt utvist hele fem ganger av amerikanske myndigheter, og hadde blant annet syv dommer mot seg. En av disse skal ha vært for brudd på narkotikaloven.

Han siste utvisning var i 2009, men han skal ha kommet seg ulovlig tilbake inn i USA igjen.

Sanchez ble løslatt av politimyndighetene i byen, etter å ha blitt arrestert for narkotikaforbrytelser, selv om immigrasjonsmyndighetene hadde sendt ut en begjæring om å ikke gjøre dette på grunnlag av hans ulovlige oppholdsstatus.

Les også: – Ulovlig innvandrer drepte to politimenn

SKUTT OG DREPT: Kathryn Steinle ble bare 32 år gammel. Hun hadde en suksessfull karriere innen legemiddelindustrien og hadde nylig flyttet hjem til San Francisco. (Foto: Facebook).

Løslatelsen av Sanchez skjedde fordi de lokale myndighetene ikke aksepterer immigrasjonsmyndighetenes forespørsel om å holde på kriminelle hvor man har mistanke om ulovlig opphold i landet.

En av grunnene til dette er fordi man er redde for å skape fiendtlige relasjoner mellom innvandrerne i landet og politimyndighetene.

San Francisco er en såkalt «sanctuary city«, hvor politimyndighetene velger å ikke sjekke innbyggernes oppholdstillatelse eller borgerstatus, selv om det skulle kunne foreligge mistanke om at personen oppholder seg ulovlig i landet.

D
ULOVLIG INNVANDRER; Juan Francisco Lopez-Sanchez (52) hadde blitt utvist hele fem ganger fra USA. Han hadde også syv dommer. Allikevel lot lokale myndigheter ham slippe ut uten å kontakte immigrasjonsmyndighetene. Dette som følge av sterke politiske krefter i samfunnet som ønsker amnesti for alle ulovlige innvandrere i landet.

Kathryn Steinles mor gikk hardt ut mot de lokale myndighetene etter drapet på hennes datter:

– Han skulle aldri ha blitt løslatt, og nå er vår datter borte for alltid.

Vitner som var i nærheten da hendelsen fant sted tok bilder av Sanchez som forsøkte å løpe fra åstedet. Han ble funnet kort tid senere på bakgrunn av de bildene som ble tatt og vitner som pekte ut retningen han løp.

32-årige Steinle ble fraktet til sykehus men døde få timer senere av skuddskadene.

Faren til Kathryn Steinle, Jim Steinle, som sto ved siden av sin datter da hun ble skutt skal ha uttalt at datteren snudde seg mot ham og sa: «Hjelp meg pappa, hjelp meg».

– Jeg har ennå ikke forstått hva som har skjedd. Hun kjempet for sitt liv, avslutter faren i et intervju.

D
LYKKELIGE TIDER: Her er familien samlet for et foto. (Foto: Facebook).

Katryn’s bror skal ha uttalt at hans søster var verdens snilleste og mest omsorgsfulle jente:

– Hvis noen kan lære noe av dette, hvis man virkelig elsker noen, så fortell dem at du elsker dem.

D
I SORG: Kathryn’s bror, Brad Steinle, fortalte journalister at hans søster var den mest snille og omsorgsfulle personen han kjente.
D
MOR OG FAR: – Vi er en sterk familie. Sammen skal vi komme gjennom dette, fortalte Kathryn’s mor og far etter det meningsløse drapet på deres datter.

Nyhetskanaler i USA har satt fokus på det faktum at Juan Francisco Lopez-Sanchez, (52), hadde en utestående sak på seg fra immigrasjonsmyndighetene, men at de lokale politimyndighetene i San Francisco valgte å overse denne som følge av «the sanctuary act», da de løslot den ulovlige innvandreren etter et kortere fengselsopphold.

Det skal oppholde seg opptil 20 millioner ulovlige innvandrere i USA. Men enkelte har hevdet at dette tallet i realiteten er så høyt som 30 millioner.

Ingen norske medier har så langt valgt å skrive om saken.

Relatert:

– Republikanere advarer Obama i innvandringsspørsmålet

– Rockestjerne med brev til Obama om innvandring

– Hvite elever nå i minoritet i USA

– 10.000 i masseprotest mot ulovlig innvandring

– Ønsker å stille Obama for riksrett

– Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

– Drepte samboeren og hennes to barn

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Politiet på multikulturelle skoler i USA får militære automatvåpen

– Obama vil tvangsblande hvite forsteder

 • Aksiomet

  Meksikanere er et (Moderert: Vennligst pass på språkbruken! mvh Mod). Ingen hvite amerikanere liker dem. Men de er snart i flertall i USA. Sammen med andre «hispanics». Bare afrikanere er høyere på krimstatistikken. Stikk huet inn i et amerikansk fengsel, og du ser nesten ingen hvite. Selv om hvite er i flertall i befolkningen. Enn så lenge…

 • kaitse8

  Tilfeldige blir offer får politisk inkompetense. Utviste som blir tatt igjen burde få en endelig sprøyte slik at ikke de forpester samfunnet og beriker sine borgere.

  Btw blir kvalm av Rederiforbundet som skryter av å ha reddet 5000 i middelhavet. Lurer bare hvor mye de har sugd ut av felleskassen?!

 • Prison Planet

  Byens feil (sanctuary city) at hun er død, interessant å vite om hun «fikk som fortjent» politisk sett. Burde koste noen år i fengsel hver gang ulovlige blir tatt. Gravide kvinner som føder i USA får et «anker» i landet da barnet blir amerikansk statsborger. Ifølge prisonplanet.com er grensen mot Mexico en skjemt.

 • August P. Bjørkeng

  Oy vey, Trump hadde rett.

 • invernes

  Den eneste trøsten er at dette jordens avskum får sin fortjente straff i USA, men folk kan takke seg selv for at det er blitt slik der borte, alle var helt ville og ønsket en sort president, Obama lot 11 millioner ulovlige immigranter få statsborgerskap som ellers hadde blitt sendt ut.

 • invernes

  Men vi har da mer en nok av slike saker i Skandinavia og, og her får avskummet nesten ikke straff.

  • Prison Planet

   Jonna Rask (Oxlo) og Elin Krantz (Blatteborg) banemenn fikk neppe straff nok!

   • Nei, mange av dem sitter vel i den svenske riksdagen ennå. Og Carl Bildt, Fredrik Reinfeldt og en lang rekke andre politiske kriminelle går jo ikke bare fritt omkring, men har tvert imot blitt rikelig belønnet for å ha lagt til rette for tusenvis av drap og hundretusener av voldtekter i tiårene som kommer.

  • Gunnar Glomli

   Det hjelper å klage om det i kommentarfeltet. Da blir alt så mye bedre.

 • invernes

  Tajik, Støre og Johansen snik-islamiserer Norge:

  «Vantro» kvinner uten hidjab får egne stier i Oslo hvis A får viljen sin
  http://www.sian.no/artikkel/vantro-kvinner-uten-hidjab-far-egne-stier-i-oslo-hvis-a-far-viljen-sin

 • Enkeltmordere som denne meksikaneren burde selvsagt straffes. Men de største kriminelle, akkurat som her, er jo bakmennene, stort sett bestående av politikere som med helt åpne øyne har lagt tilr rette for denne utviklingen. At drapsratene i Mexico og de fleste av disse landene som både illegale og legale «hispanics» kommer fra ligger mye høyere enn i USA er jo godt kjent. Slipper man så inn millioner fra disse områdene så er resultatet forutsigbart. Når det ikke har gått enda verre enn det har skyldes det at man har sperret desto flere inne og dermed har endt opp med verdens høyeste fengselsrate – med alt hva det innebærer av både økonomiske, sosiale og kulturelle kostnader.

  Allerede Reagan sørget forresten for å gi amnesti til mer enn tre millioner kriminelle «hispanics». Kriminelle fordi de både oppholdt seg i landet ulovlig, jobbet svart, bidro til å undergrave den legale økonomien osv. På grunn av det amnestiet ble det senere også bare desto lettere for nye kriminelle å skjule seg blant «hispanics» med lovlig opphold. Og fordi det var blitt så mange «hispanics» med stemmerett unnlot senere både Clinton og Bush jr å gjøre noe med de nye illegale. Til slutt ender det med at også disse nye millioner av «hispanics» med en grunnleggende kriminelle mentalitet får lovlig opphold. Drapsraten i USA kommer ganske sikkert til å stige kraftig i årene som kommer etterhvert som forholdene bare vil ligne mer og mer på dem man finner i Sør-Amerika.

 • Gunnar Glomli

  Huff.

 • Pingback: Triumf for Trump - Frieord()

 • Pingback: Etterlyst for mordet på svensk ekskjæreste - Frieord()

 • Pingback: Donald Trump lover å utvise alle illegale innvandrere i USA - Frieord()

 • Pingback: Ulovlig innvandrer skjøt og drepte fem mennesker i USA - Frieord()

 • Pingback: USA: Ulovlig innvandrer kjørte kvinne av veien og voldtok henne i veigrøft - Frieord()

 • Pingback: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016 - Frieord()

 • Pingback: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur: "Gi meg en spade" - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: "Hvilket av dine barn ville du gitt bort?" - Frieord()

 • Pingback: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel - 121 nye drap var resultatet - Frieord()

 • Pingback: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet - Norgesavisen.no()