Ulikt kvinnesyn i flerkulturelle New York og monokulturelle Riga

NEW YORK VS RIGA: To kvinner, 10 timer gåing og helt ulike resultat. Se de to videoene og døm selv hvilket samfunn som respekterer kvinner mest. (Foto: Montasje av de to Youtube videoene).
UTENRIKS/KVINNESYN

Et videoklipp som har fått stor spredning på internett viser hvordan en kvinne utsettes for gjentatte seksuelle tilnærmelser når hun går på gatene i New York. Men når eksperimentet gjentas i Riga så blir resultatet et helt annet.

I slutten av oktober lastet Shoshana Roberts opp et filmklipp på Youtube som hittils har fått over 36 millioner visninger. Med hjelp at et skjult kamera har hun filmet de tilnærmelsene hun opplevde fra fremmede menn under en ti timer lang spasertur på gatene i New York.

Filmklippet har skapt en opprørt debatt og Shoshana Roberts, som selv er jødisk, har blitt anklaget for å være rasist ettersom nesten samtlige av mennene som trakasserer henne er mørkhudede eller ikke-etnisk hvite.

Prøvde det samme i Riga

Madara, en produsent av hudpleieprodukter i Latvia, bestemte seg for å gjenta eksperimentet fra New York i sin egen hovedstad, Riga. Men resultatet ble det totalt motsatte. Det nærmeste den kvinnelige modellen kommer en uønsket tilnærmelse under sin lange spasertur i den latviske hovedstaden er en mann som gir henne en blomst:

– Disse ti timene beviser at innbyggerne i Riga virkelig har nordisk oppførsel. Litt opperksomhet, ingen trakassering og en hyggelig overraskelse. Klimaet er riktignok kaldt, men det får en til å sette pris på øyeblikk av menneskelig varme, oppsummerer Madara.

Se begge filmene nedenfor og sammenlign selv.

Som i New York, så også i Oslo

Som New York, så er Oslo også en svært flerkulturell by. Når to kvinnelige journalister fra TV2 foretok et lignende eksperiment med skjult kamera på slep, så opplevde de et Oslo som sjokkerte dem.

D
NEW YORK? Nei, Oslo. To kvinnelige TV2-journalister ble på få timer seksuelt trakassert over 30 ganger mens de gikk gjennom Oslo sentrum en torsdags kveld/natt.

TV2-teamet var ute i Oslos gater fra kl. 23.30 til kl. 02.30. De to kvinnelige journalistene byttet på å gå ut. Under denne korte tidsperioden ble de to journalistene utsatte for tilsammen 30 episoder av trakassering. Ved 27 tilfeller ble de tiltalt av fremmede menn som spurte om sex, ved tre tilfeller ble de forfulgt av en eller flere menn, og ved to tilfeller forsøkte personer som kjørte i bil å stoppe dem. Begge journalistene skriver at de fleste av mennene som trakasserte dem enten var berusede eller virket involverte i salg av narkotiske stoffer.

Det som ikke nevnes i de to kvinnelige TV-journalistenes artikkel – men som tydeligvis fremkommer i filmklippet – er at en overveldende majoritet av de mennene som antastet dem var innvandrere. Flere av mennene som er synlige i klippet er mørkhudede, og lydinnspillingen avslører at de fleste av dem forsøker å kommunisere på engelsk eller gebrokken norsk. Det later til, utifra denne reportasjen å dømme, å være helt åpenbart at den utryggheten som norske kvinner opplever i Oslos gater i meget stor utstrekning er en direkte konsekvens av ikke-vestlig innvandring.

Videoen kan sees HER.

 • RolfStovner

  Konklusjon: Afrikanere, arabere og mange andre asiater er menneskelige dyr som må holdes langt vekke fra samme by døtrene mine ferdes i daglig.

  Jeg vedder på at hvis den latviske modellen hadde vandret gatelangs i New York sent på kvelden ville en flokk med negre voldtatt henne. Disse folkene er livsfarlig.

  Avblås multikulturalismen og stopp masseinnvandringen! Jeg vil ha trygge gater i Oslo!

 • Elias

  Og blondinen var nok 10 hakk over den brunetten, både det ytre og profesjonalitet. Brunetten så jo bokstavelig talt ikke ut og tar seg ille ut..

  • Emperor

   Svarer du så får du en hale av menn etter deg, det er en invitasjon til voldtekt.

  • Mary Woll

   Hvorfor skal man si «takk» til usiviliserte tullinger som tillater seg å bryte tabuet om at alle borgere må få gå i fred på offentlig sted? Bare fordi de vi ha sex/en ny venn/who knows? De eneste fremmede som bør takkes i en offentlig setting er de som gjør noe for en, som å åpne en dør, slippe en foran inn i en buss o.l.

   I en storby med millioner av mennesker på vei hit og dit er man nødt til å enes om noen basis-koder for at ikke tettheten skal kvele innbyggerne. De fleste følger disse kodene helt av seg selv.

   Menn som har gitt meg komplimenter på åpen gate brauter seg inn i mitt privatliv med invaderende og utidige kommentarer om mitt utseende. På samme måte som folk som vil lære deg om Jesus, selge deg en mobiltelefon og ikke vil gi seg, når du bare er på vei til butikken for å kjøpe toalettpapir. Det hører ikke hjemme i en gatesetting; det vet alle siviliserte mennsker. Med en drink i en bar er det noe annet; en annen setting.

   Folk som ikke mestrer alminnelig kjente koder for adferd har alltid blitt foraktet. Kanskje har evolusjonen derfor fjernet såpass mange av dem at det faktisk er mulig å ha store bysamfunn hvor folk gjennomgående har veutviklede antenner for å ikke tråkke hverandre på tærne. Skulle man opptrådt i en storby slik man gjør i små bygder hadde folk sannsynligvis drept hverandre av ren overstimulering fra fremmede. Hvis 250 personer vil deg noe på vei til butikken hver dag, blir du faktisk gal.

   • Vilikke Sinavnetmitt

    «tullinger som tillater seg å bryte tabuet om at alle borgere må få gå i fred på offentlig sted»

    Det er ikke nødvendigvis tabu i USA…

 • AMG65

  Jeg har vært to ganger i Riga, og det som slo meg den første gangen når jeg satt på en uterestaurant og spiste var hvor behagelig atmosfære det var med en homogen hvit befolkning. Det var ikke en jævla somalier eller araber å se noen sted. Det var bare rett og slett helt utrolig avslappende og deilig å være der. Slik var det også i Tallinn, Estland, i Litauen har jeg ikke vært.

  • Elias

   Jeg har familie i Tallinn. Er en god del arabere fra de nordligste områdene i bla Algerie, Marokko og Libanon i disse byene og landene du nevner. Men disse er relativt meget lyse i huden så det er nok lett å forveksle dem med noen øst europeere, ihvertfall for en med lav intelligens og en hjerne som er halvveis sluknet. Hjernedød. Jeg kjenner noen arabere som faktisk er blonde og har blå øyne, relativt ariske og stammer bla av de gamle grekere.

   • AMG65

    Går deg en høy gang når det kommer til intelligens. Var det Marokko du sa!

    • Elias

     Iq-test. Du mot meg? Jeg vinner. Garantert.

     • AMG65

      Dream on!!

     • Elias

      Håhå

    • André Odd-Erik Rogander Karlse
     • HenrikHenriksen

      Så…logikken din da er altså at man kan bruke IQ for å rakke ned på mennesker, så lenge det er venstresiden som vinner…

      Jeg får parere med denne da…

      http://www.theaustralian.com.au/news/world/lefts-moral-superiority-fails-intelligence-test/story-e6frg6ux-1226268096783?nk=b1c39f3995c0ee652fec96b680952b19

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Vel, hvis jeg kunne lest innholdet så kanskje jeg kunne svart deg, men: «You’ve reached a subscriber-only article». – Det er uansett ikke noe slikt som du sier jeg gjør. Det du derimot gjør er å bruke stråmannargumentasjon for å parere min forskningsbaserte (fagfellevurdert) artikkel med en nyhetsartikkel. Beklager, men det blir som å parere ei kjøttøks med en smørkniv.

      Poenget mitt med å poste artikkelen som kommentar var å provosere, da jeg anser rasister for å være dumme og ha lav IQ. Dette gjelder vel 95% på denne siden

      (Hvis du lurer på hva stråmannargumentasjon er så har du hjelp her: http://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man)

     • HenrikHenriksen

      Det var rart….når man søker artikkelen på google kommer man inn..men på hyperlinken blir man stoppet. Jeg får copy paste den inn her.

      Poenget mitt er at venstresiden selv vil bestemme når de kan bruke forskning på IQ. Hvis den går imot deres eget syn er den «diskriminerende» og «rasistisk». Men hvis den besviser at deres meningsmotstandere er dumme, så er det helt ok å bruke det. Ikke noe stråmann over det, men fakta!

      IF you thought liberal snobs were insufferable enough already, with their tendency to view anyone who disagrees with them as dumb and dangerous, you ain’t seen nothing yet.

      This week, their heads got even bigger and their sense of moral superiority soared when they were provided with actual scientific proof that they are better than us mere mortals in the mob.

      Yes, it is now an «empirical fact», as one commentator put it, that liberals are smarter than right-wingers and other allegedly prejudiced folk.

      According to a study published in the Canadian journal, Psychological Science, people with high IQs are likely to become liberals, whereas individuals with «lower cognitive abilities» tend to gravitate towards «more socially conservative right-wing ideologies that maintain the status quo».

      In plain English – for any stupid right-wing people reading this – if you’re bright you’ll become a lefty and if you’re dumber than a bag of hammers you’ll veer to the right. Why? Because apparently people with low IQs are drawn towards political creeds that «provide psychological stability» and «a sense of order», which they’re more likely to find in conservatism than in PC circles.

      It is testament to the arrogance of many modern liberals that they seized upon this study as cast-iron confirmation of their moral superiority. From The New York Times to The Guardian, commentators who have always felt instinctively better than the rabble could now claim scientific proof it was true.

      The study shows conservatism is «the refuge of the dim», British columnist George Monbiot said. «It feels crude, illiberal to point out that the other side is more stupid than our own», he said, before crudely and illiberally pointing out precisely that.

      Another commentator says the study could be a great debate winner: «Next time you call a group of right-wingers idiots, you can back yourself up with one word: Science!» In short, why go to all the intellectual bother of having hard arguments with people when you can just throw a scientific paper at them and say: «Case closed: you’re stupid!»

      There’s a brilliant irony to this use and abuse of science to prove liberal superiority: these supposedly clever liberals didn’t once stop to think that maybe the Canadian study is flawed, and that maybe it is a bit dodgy, when you consider the darker moments of the 20th century, to use so-called science to demonstrate one’s moral supremacy over other groups of people.

      No sooner had these commentators’ self-congratulatory columns rolled off the presses than academic experts – people who know a thing or two about stats – were questioning the findings of the Canadian study. William M Briggs, Professor of Statistical Science at Cornell University in New York, described the study as «a contender for the worst use of statistics in an original paper ever».

      Ominously titled Bright Minds and Dark Attitudes, the study was carried out by two researchers at Canada’s Brock University. They reached their conclusion that «less intelligent children come to endorse more socially conservative ideologies as adults» by looking at research into about 16,000 people in Britain in the past 50 years.

      These individuals’ IQs were measured at age 10 or 11; then later in life, between 30 and 33, they were asked about their ideological outlook. Lo and behold, the ones who were dumb as kids had morphed into right-wing adults.

      Yet as Briggs and others point out, the research is based on a flawed understanding of IQ. Our intelligence levels are not fixed by the ages of 10 or 11. Some people become bright later in life, often in their teens.

      In only measuring IQ at 10 or 11, and then political attitudes in the 30s, the Canadian study will have placed many of these late-developing intelligent people in the low-IQ box, so even people who are actually quite clever, yet who become right-wing, can end up being categorised as «less intelligent children» who became «socially conservative adults».

      What’s more, as Briggs points out, many of the questions asked of the subjects when they hit their 30s are so vague that, in effect, it was left to the researchers to work out whether their answers made them «conservative» or «liberal».

      Briggs says the study is a «textbook example of confused data, unrecognised bias, and ignorance of statistics».

      If liberals are so clever, why did they fall for such flimsy «science»? In the irony to end all ironies, their feverish embrace of this study rather confirms that its conclusions are inaccurate and that liberals can be as dim-witted as anyone else.

      Even worse, there’s something very dubious about using science to try to claim political superiority. Did these liberals not pay attention in history class? If they had, they would know that, in modern times, only the most reactionary groups of people, from anti-democrats to eugenicists to a certain German political party, mashed together pseudoscience and talk of «low IQ» to try to prove that certain people are inferior.

      Indeed, when Monbiot says the Canadian study confirms what good people already knew – that the Western world is full of «misinformed, suggestible voters» – he breathes life back into a virulent strain of 19th-century snobbery.

      Monbiot says modern-day conservative politicians are forced to «appeal to stupidity», which sounds a lot like a complaint made by a right-wing American thinker in the late 1800s, who said the problem with mass democracy is that politicians «are compelled to discard their political knowledge, their deliberate judgment, their calm and conscientious reflection all must be withdrawn or brought down to a conformity with those who possess the least of these qualities».

      For decades, eugenically minded authoritarians argued against the inclusion of black people and workers in democratic politics on the basis that they were of «bad odour and low intelligence». Monbiot’s claim that, today, «low-information» sections of society lack the «cognitive abilities» and «capacity for abstract thinking» to take part in serious politics is simply a more PC version of that old low political outlook.

      We have witnessed something very worrying in response to the Canadian study: a new trend among left-wingers to rehabilitate some of the worst prejudices of the old authoritarian right.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Det at en professor stiller seg kritisk til noe betyr ikke dermed at det er falskt. Hvis du faktisk leser om metodene i studien til Hodson & Busseri (2012) så ser du jo at de har selv tatt stilling til korrelasjonsfeil og lignende. (Det jeg mente med stråmann var at jeg aldri i noen slags sammenheng nevner at man kan rakke ned på «right wing» fordi noen forskning tilsier at det er TENDENSER til lavere IQ i denne gruppen). Man kan ikke slå under en stol at det er mange som er misfornøyde, og dette må løses på andre måter enn å bare si at «de er dumme og derfor har vi rett». Men man kan heller ikke drive på å spre hat slik som på denne internettsiden – det gagner absolutt ikke en eneste person. Hvorfor polariseres problemene? Det blir som om man i feminismen setter mann mot kvinne – når tilfellet er at man burde sette kvinner OG menn mot de som forderver samfunnet.

      1.) Avisartikkelen legger ikke akkurat lista høyt når det gjelder å være upartisk i saken «IF you thought liberal snobs…». ..

      2.) «These individuals’ IQs were measured at age 10 or 11; then later in life, between 30 and 33, they were asked about their ideological outlook. Lo and behold, the ones who were dumb as kids had morphed into right-wing adults. Yet as Briggs and others point out, the research is based on a flawed understanding of IQ. Our intelligence levels are not fixed by the ages of 10 or 11. Some people become bright later in life, often in their teens. In only measuring IQ at 10 or 11, and then political attitudes in the 30s, the Canadian study will have placed many of these late-developing intelligent people in the low-IQ box, so even people who are actually quite clever, yet who become right-wing, can end up being categorised as «less intelligent children» who became «socially conservative adults».»- Dette er et problem i metoden deres, men den tilsier ikke at 16 000 (!!!!!) av de som er spurt er feil, men at det er en større feilmargin enn først antatt.

      3.) What’s more, as Briggs points out, many of the questions asked of the subjects when they hit their 30s are so vague that, in effect, it was left to the researchers to work out whether their answers made them «conservative» or «liberal». – Dette er en poengløs kritikk, fordi du kan ikke stille så spesifikke spørsmål. Da kan man lede et eksperiment på baner som gagner hypotesen, og det er fusking med data. Derfor er mye i forskning åpent for «interpetation på grunn av «vagueness».

      4.) Even worse, there’s something very dubious about using science to try to claim political superiority. Did these liberals not pay attention in history class? If they had, they would know that, in modern times, only the most reactionary groups of people, from anti-democrats to eugenicists to a certain German political party, mashed together pseudoscience and talk of «low IQ» to try to prove that certain people are inferior.- Hva er dette? Det er så dårlig journalistikk at det kunne vært skrevet av rasistiske frieord-kommentatorer. Journalisten sammenligner hard forskning med nazistens pseudo-forskning- Påstår han at «liberals» ser på «right wing» slik nazistene så på jødene? Isåfall er det det dummeste jeg har lest (ja, medregnet mange kommentarer her inne!), denne sammenligningen kan ikke gjøres fordi nazistene ville utrydde svakere raser, mens «liberals» tror sin egen politikk er den mest rette.

      Nei, jeg gidder ikke analysere denne artikkelen videre. Den er for dårlig og baserer seg stort sett på svada, i og med at det bare er uttalelser fra en professor som ikke engang har utført motforskning eller samme forskning for å se hvilke resultater han fikk.

     • HenrikHenriksen

      Det er helt greit, for å sitte å analysere artikler og diskutere hvilke professorer som teller mest er ikke det jeg ønsker å bedrive kvelden min med heller. Jeg ønsket bare å kontre lenken din, uten å starte en ideologisk fektekamp.

      Men, jeg ser du har svart en annen her inne. Om afrikanere, og hvis de hadde hadde hatt tilgang på «vår» utdannelse så hadde de vært akkurat som oss.

      Men de har jo det i mange land? I USA, Australia, Storbritannia, Frankrike…der har det vært afrikanere i alt fra 400 år tilbake i tid og som i Europa siden 1940-50 tallet. Man kan selvfølgelig si at de har blitt diskriminert og forfulgt..men i det store og hele har de fått ta del i det vestlige utdanningssystemet, fått medisiner og vaksiner, fått jobbe der de ønsket…i USA har de jo også affirmative action og i mange stater er afroamerikanere uten hindringer og i flertall i mange byer og områder.

      Allikevel klarer de altså ikke å produsere noe av tyngre verdi. Ingen Nobelpriser i fysikk/matematikk/biologi…ingen større forfattere, astrofysikere eller ingeniører… bare 7 av dem har blitt ledere av et Fortune-500 selskap. De er overrepresentert på alt fra ran og voldtekter til drap. Asiater, latinamerikanere og hvite blekner i forhold selv med betydelig større andel av befolkningen. Afroamerikanere utgjør 12-15% av befolkningen..og har noe sånt som 50% av alle drapsdømte. Man kan skrike «hands up, don’t shoot», men tallene er overveldende, og all verdens diskriminering med stop and frisk og Driving While Black kan ikke jevne ut det.

      Og Afrika har jo tross alt over 50 land og rundt 1 milliard innbyggere. Og ingenting å vise til uten vestlig teknologi. Ja, de var kolonisert…ja, de var slaver. Men Europa har også hatt sin del av dritten med pest, verdenskriger og økonomiske nedgangstider. Se hvordan blant annet vi bygde opp igjen Norge og resten av Europa etter 2.vk. Se hvordan jødene har bygd opp Israel siden 1950-talet…hvordan hvite i Sør-Afrika bygde opp det landet med atomvåpen, bilteknologi og en høy vestlig standard på alt. Hva har de der idag? Verdens høyeste mord og voldtektsrate og er på vei utfor stupet. Flere mennesker blir drept på ett år i S-A idag enn under hele Apartheid-regimet.

      Det er jo ingen som har afrikanere i lenker i dag (utenom dem selv da)…de har tilgang på all verdens teknologi…men de fleste landene der ned står jo bom stille i alt som heter sivilisasjonsbygging. Der det skjer noe så er det investeringer fra Kina eller Europa/USA som kommer inn med ingeniører og arktitekter og skaper noe. Overlatt til seg selv skjer det ingenting der.

      Se i Norge..somaliere..etter 30 år i Norge og to generasjoner med barn som har vokst opp er de fremdeles nederst på rangstigen over yrkesaktivitet og øverst på kriminalitsstatistikken. Det samme gjelder for Sverige, Danmark, England, Frankrike, Tyskland, Spania, Italia og Hellas. Selv i USA som man feilaktig prøver har skapt suksess av somaliere.. Det er dessverre en løgn. Bare å google somalis + minnesota og lese elendigheten.

      Er det virkelig vi hvite som er rasister og holder dem tilbake eller er det de selv som rett ikke er skapt for å fungere i et høyteknologisk samfunn?

      Mange spørsmål her..men du virker som en seriøs debattant, så hvis du har tid/ork til å ta en debatt så hadde det vært fint! Hvis ikke, så god helg!

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Jeg gjorde et tankeeksperiment for å få Rolfmannen til å reflektere over hvor ukritisk han slengte ut et «bevis» på at det er sammenheng mellom IQ og hudfarge. Jeg påstår ikke at om alle kunne gå på skole slik som i Norge så ville verden vært perfekt, men poenget mitt var at han må kunne forstå at det er andre faktorer enn genetikk som også spiller inn på IQ.

      Jeg klarte på 1 sekund å finne en liste over personer med afro-amerikansk bakgrunn som har produsert en hel del mer enn både meg og deg av «tyngre verdi». Så dette punktet blir feil, det er både astrofysikere og personer med ingeniørbakgrunner på den listen – og det er nok mange flere som har utdanning innenfor disse feltene, enn de som er på listen. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_African-American_inventors_and_scientists

      Helt ærlig så er jeg ganske grønn på kriminalstatistikk og tilhørende årsaker for afro-amerikanere – jeg vil derfor ikke si noe på dette emnet fordi jeg ikke vil prate om ting som jeg er nødt til å bruke muligens dager for å sette meg inn i. Men jeg er fast troende på at det ikke er slik at afro-amerikanske barn er født med pistol i hånda og en teft for å rane.

      Husk på at vi i vesten opplevde en eksplosjon av velferd gjennom industrisamfunnet på slutten av 1700-tallet. Denne velferden har gitt vesten et klart fortrinn hele veien. Vi har fått lov å utvikle samfunnet med null fokus på reguleringer av miljøet rundt oss, men nå når endelig den tredje verden har sjansen til å utføre disse samme stegene som vi var igjennom for 200-300 år siden så er det regulering på både olje og andre råstoffer som de kunne eksportert. Dette gir en urettferdig balanse.Og du svartmaler virkelig fremgangen der nede – ja, det er mye vondt, men det er også områder som blir forbedret.

      Jeg vet ikke med deg, men det å tro at afrikanere kommer til vesten for å drepe, voldta og rane er for meg høyst ulogisk da det ligger tett inntil de fleste mennesker å ville overleve. I dagens samfunn gjør man dette gjennom å få seg en god utdannelse, eller en god jobb (eller så kan man være så heldig og bli født i Norge og leve på NAV resten av livet). Vil det ikke være naturlig å anta at de som kommer til blant annet Norge har ambisjoner om nettopp denne muligheten til å få seg en utdannelse eller jobb?

      Det at ingen har afrikanere i lenker (utenom dem selv) er det vel 2 Pac som synger om i en duett med Elton John i Ghetto Gospel, desverre så mener de i denne sangen at Gud er løsningen på kriminaliteten i gatene. Jeg tror ikke Gud kan fiske dette.

      Vel, vi hvite er ikke rasister – ihvertfall ikke de fleste av oss. Du stiller et godt spørsmål Henrik, hvis du omformulerer det litt: «Er det grunnlag for å tro at «den hvite mann» har holdt tilbake den afro-amerikanske befolkningen, eller er de ikke skapt for å fungere i et høyteknologisk (vestlig) samfunn?» – Her har du en analytisk oppgave som kan gjøres ved å bruke teorier fra samfunnsvitenskap og kobles opp mot enten egen innhentet empiri, eller litteraturgjennomgang av studier om afro-amerikanske befolkninger i andre kulturer. Kunne vært en interessant oppgave, og den vil kunne slå ihjel denne debatten – kanskje den kan sendes som forslag til sosiologistudenter?

      God helg ja! Nå må ikke du gå å nynne hele kvelden på «I’m dreaming of a WHITE Chritsmas».. 😛

     • RolfStovner

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/9/92/AverageIQ-Map-World.png

      Så du mener afrikanere og andre ikke-hvite har likeverdig IQ med europeere?

      Hvorfor mener du rasister er dumme når sannheten så åpenbart viser oss at afrikanere, arabere og andre asiatiske folkeslag er mindre intelligente? Du motsetter deg jo forskningsbaserte fakta.

      Er det urimelig av meg å si at du mest sannsynlig har en meget beskjeden refleksjonsevne når du for eksempel ikke klarer å forstå at negroide raser er mindre kapable «sivilisasjonsbyggere»?

      Jeg har faktisk veldig store vanskeligheter med å forstå hvorfor rasisme er problematisk. Det er til syvende og sist bare erkjennelse av sannheten.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Men kjære Rolf da. Du kritiserer mine refleksjoner, men hvor hardt har du egentlig reflektert selv? Hva sier egentlig dette bildet? Laget du det i paint? (hvor er den forskningsbaserte kilden du skryter av) Er personer i Australia like «dumme» som i Botswana? (Jeg regner bare med at dette er et bilde som prøver å vise hvordan IQ er fordelt?)

      Her har du en refleksjon Rolf: Hvor mye IQ tror du en person som vokser opp uten et støtteapparat for å utvikle sine mentale evner sitter igjen med? Tankeeksperiment: Lille, gode, uskyldige Rolf sitter på skolebenken og må pugge drittmatte og brøk og hater skole. Det han ikke vet er at han får lov til å utvikle sin egen hjerne og havne på et likt nivå med de jevnaldrende guttene. Ved utgangen av ferdig skolegang kan du faktisk påberope deg ca. 87 IQ-poeng (justert fra 100 pga. rasisme). La oss nå reise til Afrika og se på lille Abebe’s oppvekst. Han har ikke fått lære seg så mye matte, men han har lært seg hvordan man lader og håndterer en AK-47, grave skyttergrav, destillere sin egen urin og leve på en loff i en uke. Han har altså ikke samme forutsetninger som Rolf for å utvikle sin IQ, kan dette påvirke ditt O’store forskningsbaserte paintmaleri av verden? Er dette en refleksjon som er mulig å gjøre Rolf? Eller mener du at det var like tøft for Rolf og Abebe å vokse opp og at de hadde de samme sikkerhetsnettene og tryggheten rundt seg for å utvikle IQ?

      Ditt kart viser ikke dritt. Det viser at den vestlige verden har fått muligheten til å utvikle seg i et rolig og stabilt samfunn. IKKE at IQ er rasebetinget.

      (PS: Hva er det slags tull om at (kommer ikke til å gjenta de to ordene engang) «raser av mørk hudfarge» er mindre kapable sivilasjonsbyggere? Du vet vel hvem som prøvde å bygge opp mange av de Afrikanske samfunnene i til å begynne med?) Nei, her må det litt refleksjoner til. Anbefaler deg å lese boken Racism av Miles & Brown.

     • RolfStovner

      Patetisk svar. Prøv igjen.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Hahaha – utbroder gjerne hva som er patetisk 🙂

     • RolfStovner

      Igjen strekker ikke refleksjonsevnen din til.

      I stedet for å ignorere kritiske spørsmål, slenge med leppa og spy surmaget ignoranse så kan du lese videre her:

      http://www.rlynn.co.uk/uploads/pdfs/Intelligence%20and%20the%20Wealth%20and%20Poverty%20of%20Nations.pdf

      http://www.erectuswalksamongst.us

      Kanskje skyldes din store mangel på innsikt negroid intelligens? Du virker i alle fall å være meget beskjedent utrustet intellektuelt.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Du virker da svært sint som kommer med slike personangrep, kan det skyldes en korrelasjon i å ikke forstå ting og sammenhenger (dette bygger bare videre på min teori om at alle rasister har lav IQ).

      Artikkelen til Lynn er jo et patetisk stykke søppel som jeg har lest hundre ganger før fra dumme rasister. Den har blitt kritisert sønder og sammen for å være en av de dårligste utførte artiklene som noen gang er skrevet! Og det er her du henter kildene dine? Hvem skulle tro at idiotiens vugge skulle ligge på kommentarsidene hos frieord.no. Artikkelen kritiseres blant annet for de latterlige metodene som brukes for å både måle IQ, og sette gjennomsnitt. I et av de 60 landene så undersøkte de 3 personer og mente at dette var tilstrekkelig for å gi en hel nasjon felles IQ. Det er som om at noen forskere skulle spurt deg og to andre rasister her inne også ville plutselig hele Norge sittet med en IQ på 70. Et annet poeng Lynn gjør er å inkludere en person som har malaria i IQ-testen fordi «malaria er naturlig der nede, og derfor representativt for IQ i nasjonen». Hahaha! Det er jo faktisk komisk. Jeg gidder ikke gå gjennom de massive feilene som er gjort i denne studien, men om du har lyst å aldri drite deg loddrett ut igjen og bruke denne artikkelen som kildehenvisning så kan du lese denne oppsummeringen av kritikken for å utdanne deg litt ihvertfall: http://racialreality.blogspot.no/2011/08/devastating-criticism-of-richard-lynn.html og her er hele artikkelen om du føler for å lese den http://wicherts.socsci.uva.nl/wicherts2010IQAFR.pdf

      Videre henviser du til boken erectus walks amongst us.. Du vet at denne stiller seg på bar bakke i forskningssammenheng? Den bruker wikipedia og MSN (!! MSN !!!) som kilder på noen områder. Den er skrevet av en rasist, for rasister. (Har du prøvd å se hvilke andre bøker de som har kjøpt denne også har kjøpt? Hvis ikke så kan du gjøre det her: http://www.amazon.com/Erectus-Walks-Amongst-Richard-Fuerle/dp/1604581212 – Nå kan du gjøre enda en refleksjon om du klarer. Er sjokkert over at Mein Kampf ikke er på listen over bøker som er kjøpt av samme brukere.) – Hele hans verk baserer seg på at hvite stammer fra et annet genom enn mørke, dette er komplett feil. Da denne profet Richard skrev boken så kunne noe av det han foreslo i boken stemme, men i senere tid har nyere forskning avkreftet alt. Et kort sammendrag fra en review av boken hans som ble gjort i 2012 sier følgene: «The underlying concept that some humans evolved from Homo Erectus used to have some scientific validity even though such an example of convergent evolution resulting in interfertile modern humans would be improbable.
      But advances in DNA sequencing of ancient DNA has blown the whole idea out of the water. All modern humans descended from Homo sapiens, that lived in Africa, and migrated across the world. There was some limited interbreeding with Neandertals (who were more closely related to us than we were to Etrectus) but there is no trace of interbreeding with Homo erectus.»

      Hvis du prøver å fornærme meg ved å si at jeg har like liten IQ som en mørkhudet så fungerer det ikke, da det ikke er en sammenheng mellom hudfarge og IQ – blir vel flauest for deg som faktisk taper en debatt mot noen med «negroid intelligens» da.

     • RolfStovner

      Igjen, refleksjonsevnen sjokkerende lav. Jeg stilte deg helt rimelige spørsmål og du valgte å skrive et langt, patetisk personangrep. Tenker du i det hele tatt før du skriver?

      Jeg har ikke tapt debatten, du har tapt debatten. Hvorfor har du så store vanskeligheter med å forstå den afrikanske mentale tilbakeståenheten? Dette burde være innlysende for ethvert oppegående menneske. Du kan ikke henvise til egalitær/marxistisk forskning, du kan ikke komme med kulturrelativistiske floskler og du kan i hvert fall ikke skylde på hvit undertrykkelse. Alle disse argumentene vitner til syvende og sist bare om en knøttliten hjernes mimekunst etter venstrevridd humanvitenskap.

      Jeg stiller meg helt opposisjonell til din virkelighetsforståelse fordi den er basert på ideologisk idealisme snarere heller enn afrikansk/aboriginsk realisme. Det burde egentlig være helt unødvendig for meg å måtte påpeke årsakssammenhengen mellom genetikk og utvikingslandenes fattigdom med mindre korttidshukommelse har begravd hodet ditt i den historiske materialismens fallgruver. Hvorfor har de negroide rasene levd primitivt siden tidenes morgen i tusenvis av år på de mest ressursrike kontinentene med en påfallende underutviklet evne for kulturell, teknologisk eller økonomisk fremgang? Hvorfor scorer de gjennomsnittlig mye lavere på IQ-tester, uavhengig av sosial bakgrunn? Hvorfor degenerer de tilsynelatende alle moderne samfunn, til eksempel Detroit, Sør-Afrika, Haiti, Memphis og bokstavelig talt alle andre siviliserte sivilisasjoner de befolker i flertall? Hvis vi ser vekk ifra klassekonflikter, hvorfor overrepresenterer de på alle kriminalstatistikker? Hva tenker du om deres ekstreme, nesten dyriske befolkningsvekst? Og hvordan forklarer du den primitive forfatningen til alle deres land, styresmaktene deres beklagelige inkompetanse og alle de utallige hungersnødene disse stakkars menneskene lider under? Du kan ikke svare tilstrekkelig på disse spørsmålene uten å havne i et stort gjesp av en apologetisk argumentasjon som alltid ser seg blind på det enkle faktum at disse negroide rasene til syvende og sist vasser i sine egne kroppsvesker på Haiti.

      Samtidig mener jeg at det ikke er urimelig av meg å påpeke at raseforskningen er vår tids virkelige store tabu, og som naturlig konsekvens blir derfor vanlig vitenskapelig metode på dette området neglisjert til fordel for «politisk korrekthet». Og ja, dette har jeg selv personlig erfaring med. Det råder en stor konformisme innenfor akademia på dette fagområdet. Selvfølgelig er dissidenter som for eksempel Richard Lynn, Philippe Jensen, Kevin McDonald, Frank Salter og Arthur Jensen ekstremt kontroversielle. Kildekritikken din er vel og bra, men husk at den vitenskapelige universalismens rettmessighet faller sammen når objektivitet går i glemmeboken. Egalitarianismen har dessverre ført til en ukritisk overakkumulasjon av «marxistisk» bevisførsel. Av disse grunner appellerte jeg til din refleksjonsevne slik at du forhåpentligvis skulle gå i deg selv for å takle denne hermeneutiske utfordringen.

      Emosjonelle unnskyldninger overfor innvandrere er ikke lenger en ekte mann verdig, spesielt med tanke på det faktiske omfanget av deres parasittiske snyltetilværelse på dagens norske velferdsstat. Jeg står for hverken mer eller mindre en helt legitim, reaksjonær rasisme som har sin forankring i den harde virkeligheten. Når skal du forstå at dette ikke handler om irrasjonelt «hat» mot hudfargen deres men at det i all sannhet faktisk handler om en sunn og lykkelig fremtid for de norske barna våre? Jeg forstår ikke all denne forakten for sunn fornuft.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Litt flaut at du føler kildekritikk av din profetforskning er personangrep.

      Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne engang Rolf. Dette går jo bare i sirkler, og det du sier er egentlig at uansett hvor mye av mine kilder (som er basert på hard, god og fagfellevurdert forskning) så har jeg feil. Du kommer ikke til å endre mening, desverre, og jeg gidder ikke diskutere med en stor rasistisk mindre intelligent vegg. Til nå har du kun komme med pseudovitenskap og filosofi, mens jeg har oppgitt ekte kilder og harde fakta. Når jeg leser dine innlegg er det som om du bruker denne: http://svadagenerator.no/

      For å avslutte her:
      «The internet is a double-edged sword of enlightenment and ignorance. It has the capacity to educate millions in ways never before possible, making science accessible, understandable, and relevant. At the same time it infects the public with idiocy, lies, pseudoscience, and the malevolent intention to mislead (kind of like Discovery Channel). Disinformation is a zombie. It is the resurrected body of mysteries solved, arguments settled, and bad science disproved, marching through half-baked websites and ‘shared’ by newly-infected readers not yet schooled in the truth, spreading fabrications and misinterpretations that eat away at the integrity of science and rot the brains of the masses.» – Dougas Long

     • RolfStovner

      Kildekritikk er vel og bra, skrev nå jeg? Litt flaut refleksjonsevnen din ikke innser at du nok en gang henfalt til bare enda et langt og kvalmende personangrep uten noe substans. Og hvorfor oppfører du deg som om forskningen er enig på dette fagområdet? Hvis du påstår det farer du med løgn. Men siden du ikke vet hvor du skal begynne kan jeg gi deg et tips: Du kan jo begynne med å erkjenne at innen dette forskningsfeltet finnes det faktisk tverrfaglig uenighet.

      Du har enda ikke besvart de kritiske spørsmålene mine, hverken de jeg stilte innledningsvis eller de jeg kom med etterpå. Men tragisk nok, for sånne pretensiøse dilettanter som deg, ville det av hittil ukjente grunner være å «diskutere med en stor rasistisk mindre intelligent vegg». Kommer vi nærmere sannheten med en sånn holdning?

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Låner fra en annen på denne siden: *unshun* Tverrfaglig uenighet er ikke det samme som pseudovitenskap vs. ekte vitenskap. Ingen sannhet kan komme fra å diskutere med en som helt klart har gjort seg opp en mening og ikke vil endre den. Hadde du kommet med noe som faktisk var fakta, ville jeg kunne endret mening, det er ikke nytt for meg å kunne ta feil når det gjelder akademia, men det du presenterer er bare svada og atter svada. Håper grunnen til at folk gir opp å diskutere med deg er litt klarere.

      Tror dette bildet beskriver deg ganske godt

      http://images.sodahead.com/polls/002435311/1833882242_120126_new_scientific_study_conservatives_are_dumb_answer_1_xlarge.jpeg
      *shun*

     • Mikey Mike

      hihi

      Du vet jo hvorfor sosialister og feminister er pro ikke-europeisk innvandring…

      Endelig noen som er dummere enn dem. For en gangs skyld kan de oppleve følelsen av å være smart.

     • Zarathustrian

      Faktisk er det motsatt. Ja FOX gjengen og religiøse på høgresida er stokk dumme, men dei er einaste på høgresida som er akseptable idag. Lovlige faktisk.

      Når det gjeld intelligens så er det vel fascistar som er dei absolutt smartaste.

      Dummaste folka finn du på venstesida. Kommunistar spesielt. Kommuniststaten lever og eksisterer på at folk er dummast (kunnskapslause) mogleg. Sjå Russland, sjå Kina, sjå Nord-Korea og les nineteeneightyfour.

      Les kommunistiske manifestet for svarte. Heilt fantastisk kunnskapslaust det som står der. Er som om ein lagde ei skrift bevist mynta på dummer bønder og arbeidarar. Ingenting er sant der og det er så innretta på underklassa som ein får det. At Marx er kalt økonom og filosof er heilt uforståeleg i mine auge.

     • Mikey Mike

      Om man transformer Marx sin tolkning av det klasseløse samfunn til å bety noe i mer moderne samfunn, a la «stor og relativt velstående middelklasse med reell makt og påvirkningskraft», så blir tankene mer nærliggende. Arbeidernes makt, kan også trolig tolkes som en variant av «direkte demokrati».
      Og alt ble nok skrevet litt påvirket av datiden, nesten som en anti-tese. Er ikke sikkert at konseptet ikke er brukendes.

      Jeg faller personlig litt mer mot kontrollert friøkonomi. Hurtige politiske korrigeringer, når markedene spiller skittent. Kanskje et demokrati hvor folket kan velge kontrollører mer direkte. Med reell fare for at de mindre brukendes, ikke blir gjenvalgt. TV-overføringer av høringer og kritikk mot markedene. Ser for meg en komitee som f.eks kontrollerer medisinsk forskningresultater. Litt som en TV-overført disputas.
      En annen komitee kan ha sitt domene. Vi velgere får en mulighet til å bedømme medlemmenes innsats og arbeid. Borgerlønn som fundament, slik at alle som måtte ønske, kan ta en fridag om det er en spesiell overføring de måtte ønske å få med seg. Kanskje man i arbeidskontrakten kan ha noen slike dager i året. Mer nytte det, enn Gro-dagen, enn 1.mai og annet.
      En verftsansatt eller 1000, måtte kanskje ønske å følge noen overføringer ved vurderinger av endringer i «skipsfartloven», «byggeloven» eller noe annet som måtte tenkes å berøre dem. Kritikk kan rettes mot komiteens medlemmer i etterkant. Og da eventuelt stemme på ny kandidat ved etterfølgende valg. Valgperiode på 1 til 2 år.

      Lol.. Jeg fantaserer nå.. Skulle skrive 1 linje. «Fantasien» ble litt interessant da. Får gi ut en bok…

   • Zarathustrian

    *ler godt og lenge*

    *tørker tårer*

    Denne kommentaren her og nokre andre du posta innafor samme tidsrom er comedy gold.
    Det mest komiske er at eg veit ikkje om du er seriøs eller om du driv en slags false flag og femtekolonnisme. Slettar kommentarar som virkar veldig false flag. Og den jesus-trollinga på kommentarane mine i tillegg som du trur eg ikkje ser rett igjennom.

    Kva slags eksperiment er det du driv på med idag, Elias? ;D

    • Elias

     Busted!! Var og drakk noen pils med klassikerne fra jobben. Damene var godt representert de å, i ulike fasonger da. Dette i kombinasjon med keith urban, maroon 5 og en bit classic av sjølveste mtko skapte ålreit atmosfære. Passe hippstie stil, hovedsakelig klasse, akademiske uttrykk og en profesjonalitet som overgår de ulike mønstrene i et mekanistisk geo spekter for å presisere dette litt på kanten. Speider utover Oslo by og kollen med et bedre glass hvit, popping med edle dråper overfylt med glamouriøst eksistens. Når det er sagt så tar jeg kvelden og ser frem til nye og unike begivenheter vi har i vente. Livets idealer på sitt sterkeste. Slenger med noen gammeldagse gloser: Hvorfor ble ikke Kristus født i Norge? – for da kunne det ikke komme 3 vise menn fra øst. Godnatt

   • Emperor

    Det er svært mange etterkommere av hvite slaver fra barbaresk statene. Omtrent 1 million hvite slaver ble omsatt. I tillegg var det salg av hvite slaver helt siden oldetiden som du skriver, blant annet av vikinger.

  • Mjolner

   Det er det same i de andre baltiske landene, og tilsvarende for bl.a. Polen, Ukraina og forsåvidt Russland.
   Jeg føler meg mye mer hjemme i de landene enn i vest Europa slik det er blitt i dag.

 • Zarathustrian

  Er ikkje dykk østlendingar og oslo-folk temmelig lei og ikkje minst forbanna over kva som har skjedd? Gatene er temmelig brune og svarte her på Sunnmøre òg, det er ikkje det, men vi har iallefall ikkje så ufatteleg mykje kvalme enda.

  Det er komisk at folk kallar Breivik gal og kallar det uforståelig. Eg vil heller kalle det en åpenbar konsekvens.

  NB: Ikkje kom med kvalme (kvalme som i at dei er feil og ikkje på grunn av moral, fordi eg er moralsk nihilist) karakteristikkar som «du støttar Breivik» og diverse. Eg er meg og er ateist, rasist, og er ikkje så overbevist om at kultur har så mykje å seie. Lite til felles altså.

  • Elias

   Men jesus var ingen rasist

   • Emperor

    Det vet vi ikke, men i så fall er gud rasist?

    • Elias

     det er det kun jesus som vet.

     • Darmann

      Nei, jeg vet det. Nordvesteuropeere (bl.a. nordmenn/skandinaver, nederlendere, briter, og en god del av tyskerne) er de virkelige Israelittene, de «ti tapte stammer av Israel» (Ten Lost Tribes of Israel, Google det om du vil), mens j-dene som står bak masseinnvandringen til våre land og egentlig planlegger å utrydde oss, for så å ta vår plass, egentlig er falske j-der, også kjent som Khazarer (Google det om du vil). De vil rett og slett utrydde oss for å ta vår plass, og for å få til det har de, blant annet, skapt (eller kontrollert) BÅDE kapitalismen og sosialismen/kommunismen. Disse falske j-dene vet også at bl.a. Afrikanere og mange muslimer er undermennesker, og poenget er nettopp å utføre delvis sammenblanding, kombinert med folkemord, på oss hvite (ekte israelitter) for å *dumme oss ned* og gjøre oss lettere å kontrollere + da som nevnt utrydde oss.

      Fakta er da at vi er de egentlige Guds folk og er de som er skapt etter modell av Gud selv. Andre folk, inkl. bl.a. Afrikanere og Arabere, er skapt fra leire og jord, de er primitive og dyriske og står derfor i ledetog med «Satan.» (Satan er nemlig dyrisk og liker dyrisk adferd, særlig rovdyr). «Satan» og de falske Khazarene ønsker å erstatte vår gudegitte verdensorden med PRIMITIVITET, vold, overgrep og – – – Satanisme. Rett og slett. Dyrisk primitivitet – målet er jo rett og slett å hindre menneskeheten (menneskeheten er da oss, nordvest-Europeere og deres etterkommere verden over inkl. bl.a. USA og Australia osv.) i å bevege seg «oppover» og mot det bedre. Med alle midler.

      Vi *kan ikke* bli tillatt å utvikle oss til vårt optimale potensiale sett fra disse onde kreftenes synsvinkel, tvert imot må vi ryddes av veien, og de falske j-dene ta vår plass.

      Deres kjennetegn er jo nettopp: Falskhet og løgner, dyrisk (eller primitiv) oppførsel, maktfokusert og dominans-fokuserte, schizofreni-lignende og/eller psykopatiske trekk, lite mennesklig eller høyere tankegang, nyter ødeleggelse, lav kreativitet annet enn når det kommer til nevnte ødeleggelse eller annen ondskap (og utnyttelse), parasittiske og/eller vampyriske former for adferd, snikende (altså, m.a.o. sleipe), reptilske egenskaper (da kommer vi tilbake til dyriske egenskaper og oppførsel igjen).

     • Darmann

      Tekst skrevet av Synnøve Fjellbakk Taftø – sjekk hvordan dette passer fint inn i det jeg skriver også:

      Det er derfor et faktum at Norge er siden 1994 medlem av EU, og vi er alle ført bak lyset av Arbeiderpartiets globalister, som til syvende og sist styrest av Jesuittene til Vatikanet og de politiske zionistene, som utgjør den internasjonale maktkabalen (politisk mafiaen). Disse politiske zionistene står bak opprettelsen av EU, Nato, FN og amerikanske CFR – Counsil of Foreign Relations, som ligger over FN i maktkabalen. Og disse politiske zionistene står bak ideologier som kommunismen.sosialismen, nazismen, facismen. Denne politiske maktkabalen, går mer kjent under navnet illuminati, som betyr «de opplyste» og er en sekt bestående av de 13 mektigste familiene i verden, med det khazarjødiske Rotschild finansdynastiet familien i spissen. Frimurerordenen til Vatikanet, er selve makthierakiet som denne internasjonale 1 prosent klubben har organisert seg etter. De sentrale medlemmene i kabalen, utgjør frimurertoppene i verden med 33 eller 34 grad. Illuminati finansieres blant annet den politiske zionistene Lenin og Trotsky sin revulasjon i Russland, for å drepe den kristne Tsaren og hans familie, samt stjele Russland gullbeholning og drepe de kristne i Russland. Zionistene hater de kristne, og de har som målsetning å utrydde alle kristne i hele verden. Zionistene i Illuminati sitt massemord i Russland, er godt dokumentert i dokumentarfilmskaperen Juri Lina sin film i skyggen av Hermes. Den filmen er vel anbefalt, men vær obs på sterke scener i filmen. Og det er svært anbefalt også å se Juri Lina sin nyeste dokumentarfilm.Under the sign of the Scorpion. Filmen handler om zionistenes grep om makten, etter den russiske revolusjonen. De politiske zionistene som kontrollerer Vatikanet, stod også bak en annen sosialist, Adolf Hitler og det tyske arbeiderpartiet. Det samme med Stalin, han var også av samme blodslinjer som Adolf Hitler, siden begge kom fra Rotschild familien, som er øverst i zionist-maktkabalen.

     • Darmann

      “The J-wish people as a whole will be its own Messiah. It will attain world domination by the dissolution of other races…and by the establishment of a world republic in which everywhere the J-ws will exercise the privilege of citizenship. In this New World Order the Children of Israel…will furnish all the leaders without encountering opposition…”
      – Karl Marx in a letter to Baruch Levy, Reprinted in the Review de Paris, June 1, 1928, p. 574

     • Darmann

      August 25, 1998, New York, NY.
      [ADL (Anti-Defamation League) j-wish president Abraham Foxman shows the Masonic sign of aggression «lion’s paw» before beginning speech]

      «Gentlemen. Welcome to the Second Centennial Meeting of the Learned of Elders of Zi*n. We have achieved all of the objectives expressed at our first meeting 100 years ago.
      We control governments. We have created dissension among our enemies and made them kill each other. We have effectively silenced criticism of our affairs and we are the richest race of men on this earth.
      Many of you are very busy men. Let us get to the crux of the matter. As masters of business, politics, law and most importantly … media, we are ready to implement our most important and ambitious program. One that will finally and totally remove from existence the impediments of our absolute control of this earth.

      I speak OF THE DEATH OF THE WHITE RACE. The complete removal of all means of reproduction of the so-called Aryan race. Men, we now control the destiny of this race. It is now time to make sure the White race becomes extinct through miscegenation [incest] and having a virtually zero birth rate.
      We have all enjoyed the vision repeated all over this world every day of THE LAST WHITE CHILDREN playing with little dark children and knowing that they are being set-up for their eventual destruction.
      We can ruin THE ANCIENT PURE BLOODLINE OF AN ARYAN CHILD by convincing him or her of the altruism of begetting interracial children.

      We must expose the race mixing of the urban centers to the suburbs and rural areas of this country.
      More aggressive programs to integrate these areas are now underway through HUD. It is worth any price to annihilate the next generation of White children. We want every White father to feel the sting of having their children marry colored mates and produce biracial children.

      We must use our power to discourage White men and women who still persist in getting together from producing more pure White children. They will be ostracized by not becoming part of the New Society of all races.
      This will dissuade most of them. We will deal with the less cooperative goyim [non-j-ws] by murder and imprisonment.
      Finally, we will SEE THE END OF THIS WHITE RACE. Impressionable White children will have their minds molded into the agents of their own destruction. Already, our efforts have succeeded in making the «men» of this race grovel at our feet.
      Men, you and your ancestors have worked hard to make sure we would have the power to hold the destiny of this race in our hands. Now we have it.
      Perish Aryan Goyim (cattle)!» [Applause]
      End of speech

     • Darmann

      http://thetencommandmentsministry.us/ministry/blog/sites-about-identity/

      The Christian Israel truth is being proclaimed across the internet. This is currently the largest listing of websites pertaining to the historical study of Christian Identity. You will find that Christian Identity is also referred to as British Israelism, or Anglo-Israelism. All three terms simply refer to an understanding that the Anglo-Saxon, Celtic, Scandinavian, Germanic, and kindred peoples are the descendants of the lost tribes of Israel. Although you will find a wide array of theological beliefs on the following sites, they all share in common the knowledge that the lost tribes of Israel make up the peoples commonly known as Anglos, Saxons, Celts, Germans, etc.

  • jojad

   Akkurat som trøndere er noe bedre og ja breivik er gal. En syk massemorder, ikke noe bedre enn disse afrikanerne som ukentlig går amok med kniv

   • Zarathustrian

    Trøndere er noko betre? Hæ? Har vel ingenting med det eg skreiv å gjere. Har ikkje påstått at nokon nordmenn er noko betre enn andre…
    Lokalpatriotisme, det er lavmål det. Og iallefall i våre dagar når vi har anna å hanskast med.

  • Mary Woll

   Ja jeg er østlending og forbannet over det som har skjedd. Forbannet over at usiviliserte barbarer har gjort livet mer farlig og innviklet for oss. Det er imidlertid barbarer av alle farger som kommer – og siviliserte mennesker av alle farger som var her fra før – og hvis det er den opprinnelige betydningen av «rasisme» du bekjenner deg til så stiller jeg meg faktisk målløs. Hvordan kan du legge noen betydning i hvordan folk ser ut? Det eneste relevante må da være hvordan folk oppfører seg?

   • Zarathustrian

    Eh, gidder ikkje gå i detaljar. Du finn ut alt du treng ved å lese mine innlegg.

    Kor fortalt:

    Rasisme er ikkje = hatar alle andre folk og menneskerasar

    Rasisme er= eg trur på rase- og etnisitetsforskjellar

    Til slutt så er eg enig i at det er viktig i å dømme etter individ. Men når det er sagt så er det slik at når somme grupper viser at dei heilhetlig er akkurat slik dei er karakterisert, så skjærer eg alt over en kam. Veldig reinrasa negerar til dømes er faktisk akkurat så stokk dumme og aggressive som dei er betegna. Stereotypar er veldig ofte mykje sannheit i, ja. Nesten alltid.
    Ein hund er ein hund. Men en chihuahua gjer en ting og har en oppførsel. En schæfer en anna. En fuglehund, en puddel, sheepdog, etc…

    • André Odd-Erik Rogander Karlse

     Sammenligner du avling av hunder (der de aktivt søker etter spesielle karaktertrekk) med karakteristikker til mennesker av forskjellig hudfarge? Håper du ser den åpenbart logiske bristen her, i og med at du påberoper deg å være ateist, men fortsatt tror at noen har «avlet» en egen art av mennesket til å være «stokk dumme» og «aggressive»

     • Zarathustrian

      Ingen logisk brist her. Kun du som er stokk dum.

      ‘noen har «avlet» en egen art av mennesket til å være «stokk dumme» og «aggressive»‘

      Det er ikkje det eg sa i det heile. Og eg har lite lyst i gi deg gullkorn om du ikkje klarar engong å abstrahere ut kva poenget var. Men la gå.

      Evolusjon vel utifrå overlevelse. Om der er behov for intelligens og andre trekk for å overleve så vil desse velast ved at dei opprettheld sin eigen overlevelse.
      Så når vi her i Europa og spesielt germanarar og nordiske i nord trengte intelligens for å overleve så vart dette vald.
      I sørligare strøk er ikkje det behov for noko. Der kan ein sove ute og kan plukke mat rett frå treda.

      Samanlikninga med hundar er IDAG. Om du tek ein intelligent rase og blandar det med ei dommare rase kontinuerlig så ser du ein kontinuerlig utvasking av gener som står for intelligens om dei er resessive.

      Naturen avlar ja, men utifrå kriteriet overlevelse. Ingen har avla fram stokk dumme og aggressive raser. Dei har alltid vore slik. Det er to forskjellige ting.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Poengene dine er jo så abstrakte at NASA må innblandes for å tolke dem. Du må jo gi en helt ny forklaring etter min kommentar. Da vil jeg ikke påstå at din beskjed var klart formulert egentlig. Flott at du har kontroll på evolusjon Mr. Zara 🙂

      Vil da anta at det var et like stort behov for intelligens for å overleve i sør også?

      «Ingen har avla fram stokk dumme og aggressive raser. Dei har alltid vore slik»? Nå er du ute i periferien igjen.. Mener du altså at det ikke er skjedd en utvikling av intelligens over tid og at de plutselig bare oppstod? Det er ikke evolusjon, men kreasjonisme.

     • Zarathustrian

      «Mener du altså at det ikke er skjedd en utvikling av intelligens over tid og at de plutselig bare oppstod?»

      Ja, du setter opp mange stråmenn og påstår at eg seier mykje. Men etter at eg svarte deg så kika eg igjennom her og eg ser at du har spamma noko forjævlig og det ser mest ut som trolling. Det ser eg òg heilt klart no utifrå kommentaren din.
      Og om ikkje det er trolling så er det heilt klart å tydelig at du faktisk ikkje er interessert i å få svar på noko av det du spør om. Du set berre opp en masse stråmenn og tankefeil i håpet om at nokon skal bite på og seie noko som du kan angripe. Lykke til med det. Jævla tvilsomt at du skal klare det. Sjølv den dummaste av oss her inne skal du slite godt med å bli likestilt med.

      Men ja, du lukkast. Du lukkast med å kaste vekk tida mi og andres ved å late som om du er ute etter diskusjon og er interessert. Eg har lært. Er vel og siste gong eg gidder å svare dykk regelrette troll (per definisjon) og flamerar som kjem inn her på frie ord og er kun ute etter å lage kvalm og øydelegge, istadenfor å faktisk reflektere og diskutere.

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Nå er du ute å kjører altså. Jeg er ikke troll, jeg er jo den eneste her som faktisk må stå for det jeg sier siden jeg bruker ekte navn. Kanskje kan jeg innrømme å sette ting litt på spissen, men det er bare fordi jeg vil provosere de som har fått lov å feilinformere her inne i alt for lang tid, ikke trolle. Jeg påstår ikke heller at du sier noe som helst, jeg stiller deg jo spørsmål.

      Det jeg har gjort til nå her inne er å slå ihjel myter som absolutt ikke stemmer. Hvis du føler at dette er trolling så er det din egen feil. Du må takle at jeg har andre meninger enn deg, og tro meg, svarene mine kommer ikke uten refleksjoner. Jeg er her inne fordi jeg føler det mangler en motvekt til all rasismen som foregår i kommentarfeltene. Du kan jo ikke si at jeg har masse tankefeil uten å faktisk komme med noen eksempler.

     • Zarathustrian

      *unshun* Stråmann er en tankefeil. Du setter opp stråmenn over ting eg ikkje har sagt. Ferdig prata. *shun*

     • André Odd-Erik Rogander Karlse

      Hehe – *ShUNshades on*

 • jojad

  Syntes lysbakken, stoltenberg og støre kan dra til helvete med seg og bli der. Kan ta med seg den svenskeinspirerte propagandaapparatet sitt å…

 • Emperor

  Ja akkurat sånn er det for kvinner i de ulike byene, trist, men bra at Riga ennå er et paradis.

 • laksefakse

  Estland bryr seg om eget folk ! der har myndighetene erklert at landet aldri skal bli ett multikulturelt helvete som i vest Europa.

 • Vincent taylor

  kan noen sende meg en ling eller fortelle meg hvor jeg kan e den norske reporter vedion

 • Pingback: VIDEO: Afroamerikanere slår, sparker og kaster gjenstander på kvinner og handikappede - Frieord()

 • Pingback: Video: En sinna innvandrer - episode 2 - Frieord()

 • Pingback: Den viktigste videoen du ser idag - 12. november 2015 - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Kvinne sex-trakasseres av utlendinger i Sverige på nyttårsaften - Frieord()