TYSKLAND: Syrisk flyktning drepte forsvarsløs hund ved å kaste henne ut av vindu i boligblokk

https://www.facebook.com/TierrettungDeggendorf/videos/1618919368190632/

En fransk bulldog mistet livet i den tyske byen Straubing, da en syrisk flyktning plukket henne opp og kastet tispa ut av vinduet fra tredje etasje.

Hendelsen fant sted på fredag. Den syriske flyktningen (27) fortalte i ettertid at han var irritert at hunden var i nærheten av ham. Flyktningen bodde i et bofellesskap og det er mye som tyder på at hunden kom seg inn i syrerens rom.

Veterinæren og dyretjenesten i byen forsøkte å redde hundens liv gjennom natten, men skadene tispa fikk fra det høye fallet var for alvorlige og hun døde lørdag morgen ved Regensburger dyreklinikk, skriver den tyske avisen Wochenblatt.

Frieord har tidligere skrevet om hvordan det å kaste mennesker ned fra tak eller ut av vinduer/balkonger er noe som finner sted i den islamske religionen hvis noen har brutt den hellige boken koranens lover. I dette tilfellet med hunder så finnes det retninger innen religionen som anser hunden som et urent dyr og at hunder ikke skal oppholde seg innendørs. Det er heller ikke lov å komme i kontakt med hundens sikl/spytt.