TYSKLAND: Nytt islamsk terrorangrep – en drept – fem skadet – skrek «Allahu Akbar» – SE EKSKLUSIV VIDEO!

FRIEORD HAR VIDEO AV OVERGRIPEREN I DET HAN BLIR ANGREPET AV VITNER OG FORBIPASSERENDE.

OPPDATERT KL. 17:33 – Jihadisten skal være navngitt som «Ahmad A.» og skal være født i De forente arabiske emirater, men ha palestinsk bakgrunn. Han skal ha oppholdt seg i Norge på et tidligere tidspunkt og kan ifølge tyske myndigheter flytende norsk.

En person omtalt som en «mislykket asylsøker» av borgermesteren i den tyske havnebyen Hamburg er pågrepet for drap og terrorangrep.

Mannen skal være fra De forente arabiske emirater ble til slutt overmannet og holdt nede av vitner.

Les også: Syrisk flyktning hyllet som «rollemodell for integrering» – forsøkte å skjære strupen på sin arbeidsgiver

LAGT I BAKKEN: Terroristen skal ha blitt angrepet av vitner og forbipasserende etter angrepet. Mannen skal være en 26-årig mann fra De forente arabiske emirater og ha fått avslag på sin asylsøknad. Man har imidlertid ikke kunne utvise ham da han mangler identifiskasjonspapirer. Allikevel lot tyske myndigheter ham få bevege seg fritt rundt i landet.

Les også: Flyktningbarn angrep togpassasjerer med øks i Tyskland – skrek «Allahu Akbar»

Borgermesteren i Hamburg, Olaf Scholz, fortalte at mannen var motivert av «hat» og var en mislykket asylsøker som skulle vært utvist, men ennå ikke var det fordi han manglet identifikasjonspapirer.

Jihadisten skal ha ropt «Allahu Akbar» mens han knivstakk sine ofre.

– Jeg er forbannet over det grove angrepet som drepte minst en innbygger i byen min idag, sa borgermesteren.

– Det gjør meg ekstra forbannet at drapsmannen ser ut til å være en person som ønsket å bli beskyttet i Tyskland og så snudde sitt hat mot oss.

DREPT: Mathias P. (50) ble knivstukket og drept av den muslimske terroristen inne på kjøpesenteret.

Les også: Tyskland i sjokk: Muslim bandt småbarnsmor fast og dro henne flere hundre meter

Les også: Småbarnsmor døde etter ha blitt tent på i Tyskland – afrikansk ektemann arrestert

TERROR I TYSKLAND: Bilder av tungt bevæpnet politi på gatene i tyske byer har blitt vanlig de siste årene. Landet har opplevd svært mange muslimske terrorangrep, på gater, torg, tog, busser, kjøpesenter og julemarkeder. Angrepet i Hamburg ble utført av en enslig jihadist med en lang kjøkkenkniv midt på lyse dagen i et travelt handleområde.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les også: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av to tyrkere i Tyskland

Ifølge politiet i Hamburg skal 26-åringen være en kjent islamist og var under etterforskning for forbindelser til salafast-miljøer i Tyskland.

Drapsofferet skal være en 50 år gammel mann med tysk statsborgerskap.

Politiet sier at jihadisten «knivstakk uten kontroll» mot tilfeldige mennesker på matvarebutikken og skadet en 50-årig kvinne, samt fire andre menn i aldrene 19, 56, 57 og 64.

En 35 år gammel mann skal ha blitt skadet da han heroisk skal ha overmannet drapsmannen på gaten, sammen med andre forbipasserende, rett etter drapet.

Les også: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn»

Alle de knivskadde skal ha blitt behandlet eller operert på sykehus. Flere av dem hadde alvorlige skader, ifølge politiet.

Mordavdelingen og en egen spesialavdeling som jobber mot politisk kriminalitet etterforsker saken og skal ha sikret drapsvåpenet.

Den tyske avisen Bild publiserte et bilde av den anti-kristne hatforbryteren mens han satt i baksetet på en politibil med en blodig pose over hodet.

Les også: Tyskland: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

Les også: Muslim amok med kniv på tog i Tyskland – ropte «Allahu Akbar» – drepte en og skadet tre

PÅGREPET: Den rasistiske og anti-kristne terroristen sitter pågrepet i en politibil etter knivangrepet.

Les også: Massemorder i München var iraner – skrek «Allahu akbar» og skjøt mot barn

Les også: Terror i Tyskland: Øksedesperado amok i Düsseldorf – syv personer skadet – 13 år gammel jente hugget i armen

Et vitne forteller:

– Plutselig så jeg en mann innsmurt med blod som løp på den andre siden av veien med en kniv. Han skrek «Allahu Akbar», mens han løp nedover gaten.

Et kvinnelig vitne som sto i kassakøen på matvarebutikken forteller at hun så mannen løpe ut av butikken med hendene over hodet og skrek «Allahu Akbar».

– Jeg trodde det var en skrekkfilm, jeg trodde han skulle drepe meg. Jeg trodde jeg skulle dø der jeg sto i køen og ikke kunne komme meg unna.

Terroristen løp ut av matvarebutikken etter knivstikkingen.

Men andre handlende og forbipasserende løp etter ham med kjepper, stoler og alt de kunne bruke mot ham, de fikk tak ham i en sidegate.

– Folk jaget drapsmannen med stoler, de kastet dem på ham, sier en ansatt ved et konditori som så jakten.

Jihadisten ble til slutt lagt i bakken til politiet fikk kommet til plassen og fikk pågrepet ham.

Les også: Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les også: Flyktning med kniv holdt kvinne som gissel utenfor flyktningsenter i Hamburg

Hele området som er fullt av butikker, kafeer og leiligheter ble sperret av med utallige politibiler, ambulanser og brannbiler. Det er under en måned siden byen ble satt i brann av venstreekstremister og opplevde omfattende opptøyer, vandalisme mot butikker og angrep mot politiet under G20-møtet.

Les også: Tysk avis: «Venstresiden er de nye fascistene – opptøyer og vold i Hamburg – se bilder og videoer

HAMBURG: Innbyggerne i havnebyen Hamburg opplever på kort tid at deres by har blitt utsatt for massive opptøyer utført av venstreekstremister, samt muslimske terrorangrep utenfor et kjøpesenter. (Foto: Google Maps).

Les også: Syrisk asylsøker sprenge seg selv i luften på musikkfestival i Tyskland – 11 skadet

Vitner forteller at tungt bevæpnet politi med maskinpistoler og mennesker måtte holde seg unna et større område som var sperret med politibånd.

Selv om motivet ennå er ukjent(!), så har Tyskland vært i høy beredskap mot muslimsk terrorisme siden terrorangrepet sist jul, der en anti-kristen hatforbryter kjørte en lastebil inn i et fullt julemarked og drepte 12 mennesker, inkludert kvinner og barn. Titalls mennesker ble også alvorlig skadet.

Den islamske stat påtok seg ansvaret for det angrepet, der en avvist asylsøker fra Tunisia, Anis Amri (24), drepte en katolsk lastebilsjåfør og kjørte den inn i et fullsatt julemarked.

Les også: Muslimsk terrorist kjørte inn i kristent julemarked – 12 drept – 56 skadd