TYSKLAND: Migranter angrep ambulanse: Lege fikk brukket kjeve, utslåtte tenner og hjerneskade

Ambulansen ble kalt ut til et eldrehjem på Ottostrasse i byen Ottobrun, for å assistere førstehjelpspersonell og brannmannskap som var i gang med livreddende behandling.

Mens brannmannskapet var inne i bygningen, ankom ambulansen fra det lokale sykehuset, Neurpelach.

Les også: Tyskland: 18-årig migrant voldtok og drepte beboer på eldrehjem

Les også: Sjokkrapport fra Tyskland: Flyktninger står bak 90 prosent av økningen i voldelig kriminalitet

Utenfor den samme bygningen befant to migranter seg. En 20-årig eritreer og en 17-årig etiopier. Den 20-årige afrikanske migranten kastet uten grunn eller forvarsel en full flaske med whiskey mot vinduet på passasjersiden til ambulansen fra det som beskrives av vitner som en og en halv meter.

Flasken knuste vinduet og traff den kvinnelige ambulanselegen som satt i bilen midt i ansiktet, som førte til at hun mistet flere tenner.

Legen brakk også kjeven, fikk alvorlig hjerneskade og kuttskader i ansiktet. Også ambulansesjåføren fikk kuttskader fra det knuste vinduet.

Les også: Ambulansearbeidere i Sverige krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

Les også: Lege på tysk sykehus forteller om kaos, trusler og vold som følge av innvandringen

KNUST VINDU: Den 20-årige eritreeren kastet en full flaske gjennom passasjervinduet på ambulansen som forårsaket stor skade på den kvinnelige legen som satt i bilen. (Foto: Thomas Gaulke).

Les også: Sjokktall fra Tyskland – migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Les også: Brannmenn og journalist angrepet med steiner og flasker i Sverige

De to afrikanske flyktningene skal ha startet sin voldelige oppførsel tidligere på dagen, da de ønsket å komme inn på ungdomsklubben i byen med en butikkvogn full av alkoholholdige varer. En klubbleder nektet de to mennene adgang, som førte til at klubblederen og flere ansatte ble angrepet fysisk av migrantene.

De to voldsmennene skal da ha flyktet fra ungdomsklubben og endte opp utenfor eldresenteret en halvtime senere, i det ambulansen ankom for å hjelpe til med et nødoppdrag. Det var her det svært usiviliserte angrepet fant sted mot ambulansepersonellet.

Les også: Muslimer lurte brannmenn ut på oppdrag – angrep dem med jernstenger og baseballkøller

Les også: Halvparten av tyske kvinner føler seg utrygge i sine egne nabolag

17-åringen og 20-åringen ble kort tid etter angrepet pågrepet og arrestert av politiet, men det skal da ha oppstått alvorlig bråk med andre migranter som ønsket å frigi migrantene fra politiets varetekt.

Ubekreftede rapporter forteller at flere personer ble pågrepet i tillegg til de to etiopiske og eritreiske flyktningene. 20-årigen som kastet flasken skal møte i retten i dag, lørdag den 24.6.

Innenriksministeren i Bayern, Joachim Herrmann, har etter angrepet gått offentlig ut og sagt at han ønsker at overgriperen skal «straffes hardt» og viser til nye lover som gir mennesker som angriper offentlige tjenestepersonell på oppdrag straffepålegg.

Les også: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

Les mer: Hjemmet til politimann beskutt med automatvåpen

KREVER HARD STRAFF: Innenriksminister i Bayern, Joachim Herrmann, vil se ekstra strenge straffer til de som angriper offentlige tjenestemenn på oppdrag. (Foto: Karl-Josef Hildenbrand).

Les også: SJOKKVIDEO: Innvandrere slår eldre mennesker bevisstløse i Tyskland (OBS: Sterke scener)

Les også: Sabotasje mot utrykningskjøretøy i Sverige – løsner muttere og skjærer istykker dekk på brannbiler