Tyskland introduserer kvinne-vogner etter muslimske voldtektsbølger

Tyskland har opplevd det som ikke kan beskrives som annet enn en bølge av kriminalitet, etter at landet har sluppet inn over en million migranter det siste året.

Det hele kulminerte i storbyen Køln på nyttårsaften, der tusenvis av muslimske flyktninger og asylsøkere, samt ikke-vestlige innvandrere, forgrep seg på hundrevis av tyske kvinner. Så langt har byen mottatt over 800 anmeldelser for grove seksuelle overgrep den natten.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Overgrepene førte til at politisjefen i byen måtte gå av, etter at det kom frem at politiet hadde forsøkt å skjule det som hadde skjedd ved å ikke omtale det i rapportene sine. Også tyske medier holdt overgrepene skjult for sine lesere i flere dager etter overgrepene.

Men de seksuelle overgrepene og volden har rammet hele landet. Ukentlig kommer rapporter om gjengvoldtekter, overfallsvoldtekter, ran, grov vold og drap, utført av migrantene.

Les også: Svensk kvinne overfalt og voldtatt av flyktning på tog i Sverige

Les også: Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon i Finland

Egne vogner for kvinner

Det har gått så langt at togselskapet Regiobahn, som opererer mellom byene Leipzig og Chemnitz, nå har innført egne «kvinne-vogner», som er koblet opp mot konduktørvogner og som lett kan inspiseres.

Les også: Flyktninger angriper kvinne og eldre på tog i Tyskland

TRYGG UTEN MIGRANTER: Tyske kvinner og barn kan nå ta toget trygt i Tyskland, etter innføringen av rene kvinne-vogner. Tyske menn som på ingen måte er involvert i denne utviklingen, må nå ta konsekvensene for myndighetenes ansvarsløse innvandringspolitikk. (Foto: Illustrasjonsbilde).
TRYGG UTEN MIGRANTER: Tyske kvinner og barn kan nå ta toget trygt i Tyskland, etter innføringen av rene kvinne-vogner. Tyske menn som på ingen måte er involvert i denne utviklingen, må nå ta konsekvensene for myndighetenes ansvarsløse innvandringspolitikk. (Foto: Illustrasjonsbilde).

Vognene som kun tillater kvinner og barn, har blitt introdusert etter at de seksuelle overgrepene har nådd kritiske nivåer i landet.

Les også: 964.000 asylsøkere til Tyskland siden januar

Ledelsen for Regiobahn-linjen som ligger mellom byene Leipzig og Chemnitz, innrømmer i en uttalelse til tyske medier at man har valgt å legge vognen opp konduktørvognen med vilje, slik at man lettere kan garantere for sikkerheten til de kvinnelige passasjerene.

Også i Storbritannia har politikere diskutert å innføre lignende tiltak. Blant annet har partilederen for Labour, Jeremy Corbyn, uttalt ønske om å innføre dette for å redusere seksuelle overgrep på offentlig transport.

Rene kvinne-vogner finnes allerede i land som Brasil, Mexico, Egypt og Indonesia.

Les også: Iraner dyttet svensk kvinne (20) i døden foran T-banetog i Tyskland

I Norge opplevde vi nylig at en gruppe afrikanske menn gjengvoldtok en mindreårig norsk jente på et NSB-tog. Togets overvåkingskamera var i ustand og ingen kontrollør passet på passasjerene. Den saken kan du lese om her:

Relatert: