TYSKLAND: 34 flyktninger hentet inn 130 familiemedlemmer og ekstra koner

TYSKLAND: Familiegjenforening og flerkoneri skaper store problemer for tyske myndigheter. Ett eksempel viser at titalls flyktninger i snitt hentet inn 4 familiemedlemmer. (Foto: Shutterstock).
UTENRIKS

Tall fra byen Pinneberg, like utenfor Hamburg, viser at familiegjenforening kan skape svært store utfordringer for lokale myndigheter. Nylig slupne tall viser at 34 flyktninger i snitt hentet inn 4 slektninger og koner.

I det tyske distriktet Pinneberg kom en historie ut om en syrisk flyktning som fikk sin kone og fire barn hentet inn. Men det var ikke slutten på familiegjenforeningen. Han hentet nemlig ytterligere fire barn til Tyskland. Disse hadde han med kone nummer to i hjemlandet. Nå har han fått innvilget søknaden om å hente inn også denne kona. «Barna kan ikke bo i et fremmed land uten sin mor», sier den syriske flyktningen i sin søknad for at også den andre kona skal kunne komme. Dette kan skape problemer da polygami på papiret er forbudt i Tyskland.

Nylig slupne tall fra regionen viser at 34 flyktninger alene sto for at 130 ekstra personer kom inn på familiegjenforening.

Kostnadene for å hente inn koner og barn ligger på flyktningene selv. Men i det familiene setter sine føtter på tysk jord, er det Tyskland som er ansvarlig for alle utgifter og opphold.

Selv om krigen i Syria nå ser ut til å nærme seg slutten, så er det uklart om noen av de syriske flyktningene som har ankommet Europa og fått sine hender på velferdsgodene frivillig vil reise hjem igjen.

 

 • bitten

  Flott innslag med niqab spøkelse – kladden kvinner i sin flotte religiøse islam
  habitt lilla drakt , som lyser opp hele den europeiske delen av verden i dag .
  Så tenker jeg samtidig på at de koster skjorta av Tyskland , som skal fø på hele
  34 migranter + 130 familiemedlemmer + koner i tillegg også .

  • Avatar

   Dette «vil» Tyskerne ha? De nyankommne ønsker selvfølgelig egentlig ikke komme da de hater hvite vantro mennesker.

   Når vil dette bedraget ta slutt?

   • bitten

    Tyskerne ønsker tydelig hvis slike tilstander som valgte Merkel for
    4 nye år , som man reder så ligger man sier jeg .

    • Avatar

     Er det ikke rart? De har valgt en leder yderst få vil ha? Hvordan får dagens politikere dette til?

    • Manfred

     Du og noen til her vet ikke hva du/dere snakker om. Det er ikke den vanlige velger som velger statsminister / forbundskansler i Tyskland. De velger partiet. Det er forbundspresidenten som foreslår statsminister- kandidat som så aksepteres eller avvises i forbundsdagen (stortinget) Statsminister- kandidat trenger ikke en gang å være medlem i et parti.
     Med andre ord, befolkningen (velgere) har ingen innflytelse på hvem som blir Bundeskanzler (Statsminister)

 • invernes

  Tyskland er stadig under okkupasjon, FN kan her ødelegge et av de fineste land og klokeste folk i Europa , uten at befolkningen kan gjøre noe som helst.

 • rosinen

  Jeg ser frem til slaktingen begynner, tyskerne er gode på det, og det er uunngåelig at det vil skje…
  Muslimene vil rømme tilbake snart.

 • CMS

  Nyt livet folkens! Mens dere kan

 • Orsen330

  Disse har nok kommet for å bli. De muslimske jordhullene frister ikke lenger når tyskerne betaler alt en trenger for å leve et sorgløst liv.

 • Bjart_S

  Dette er jo sinnsykt!! Da er det tydeligvis lov med flerkoneri i Vesteuropa nå!
  …og hva skal disse jobbe med?

 • Vimla Rajput

  Berikelse kom når Fatima Merkel åpen slussene😹😹😹😹