Tysk kvinne åpnet sitt hjem for flyktning – ble voldtatt mens hun sov

En afghansk flyktning (26) ble nylig dømt til to og et halvt års fengsel etter å ha akseptert et tilbud om å bo privat hos en tysk kvinne (20) for deretter å voldta kvinnen mens hun sov.

Les også: Ung kvinne ga husly til ulovlig asylsøker – ble brutalt voldtatt og drept

D
IDEALISTER: Fire tyske personer står bak nettsiden som skal bringe flyktninger inn i tyskernes hjem. Det kommer imidlertid med en viss risiko for de som åpner sine hjem. 80 prosent av flyktningene er nemlig menn i alderen 16-40-års alderen og svært opptatt av sex. Nå er en 26 år gammel flyktning dømt for voldtekt etter å ha blitt invitert hjem til en 20 år gammel tysk kvinne. (Foto: Flüchtlinge wilkommen).

Flyktningen hadde ankommet Tyskland sammen med rundt en million andre flyktninger i 2015.

På internett fant afghaneren en nettside kalt «Flyktninger velkommen«, som hjelper flyktninger å finne et sted å bo hos tyske statsborgere mot et lite tilskudd fra staten for utleieren.

Les også: Hundrevis av kvinner seksuelt antastet av tusen muslimske menn i Tyskland

Les også: Sluttrapporten fra Køln klar: Nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere

D
SKJEMA: Den afghanske flyktningen fylte ut et slikt skjema og kom i kontakt med den 20-årige tyske kvinnen, gjennom nettsiden «Flüctlinge wilkommen».

«Flyktninger vil kunne bo i anstendige boliger, lære språket raskere og tilpasse seg omgivelsene på en bedre måte», forklares det på nettsiden. «Du på den andre siden vil lære å kjenne en fremmed kultur og hjelpe en person i en vanskelig situasjon».

Les også: “Kvinner må endre oppførsel” sier kvinnelig tysk borgermester etter angrepene på nyttårsaften

En ung kvinne i den tyske byen Køln meldte seg på og tilbød sitt hjem. Men den gode gjerningen ble avbrutt på en brutal måte den 25. oktober ifjor, da den afghanske flyktningen brøt seg inn på soverommet til kvinnen og voldtok henne mens hun sov.

Kvinnene skal ha klart å flykte fra flyktingen(!) og inn på sin brors soverom som bodde i den samme leiligheten.

Les også: Kvinne ble overfalt og ranet av asylsøkere på togstasjon – fikk beskjed om farge håret mørkt av politiet

Det hører med til den grove overgrepshistorien at kvinnen bare noen timer i forveien hadde avslått flyktningens seksuelle tilnærmelser.

Afghaneren har nå mottatt en fengselsdom på to og et halvt år og retten la spesielt tyngde på at flyktningen hadde handlet svært klanderverdig og utnyttet kvinnens gode gjerning.

Voldtatt, kvalt og drept

Frieord skrev i februar i år om en amerikansk kvinne som bodde i Wien og lot en gambisk asylsøker få bo hjemme hos seg. Lauren Mann (25) skal ha møtt gambieren da hun delte ut mat og klær til nyankomne asylsøkere i Wien. Han skal ha sagt at han var redd for at politiet skulle få tak i ham og utvise ham fra landet.

Kvinnen ble kort tid etterpå funnet myrdet, ille tilredt og blodig i sin egen seng. Den gambiske flyktningen gjemte seg på et asylmottak, men ble funnet av politiet. Han skal fra før ha vært mistenkt for et seksuelt overgrep i Tyskland mot en mindreårig jente.

D
BRUTALT VOLDATT OG DREPT: Den amerikanske au-pairen Lauren Mann (25) lot en gambisk asylsøker bo i sin egen leilighet i Wien. Gambieren valgte imidlertid å brutalt voldta Lauren, før han kvalte henne ihjel. Lauren ble funnet blodig og med t-skjorten dratt over hodet i sin egen seng. (Foto: Privat).

Relatert: