En far til en jente som ble drept av den svært farlige og kriminelle gjengen MS-13 gikk nylig ut på TV og sa at president Trumps omtale av gjengen som «dyrisk» var korrekt.

Han var faktisk ganske høflig. Du vet, han kan ikke si hva han egentlig tenker fordi folk vil ta ting ut av kontekst. Men hva de gjorde er en dyrisk handling og han traff spikeren på hodet da han kalte dem for dyr, sa Rob Mickens til Tucker Carlson under intervjuet.

Hva synes du om mennesker som forsvarer de kriminelle gjengene, spurte Carlson.

Folk ønsker å være på motsatt side av der presidenten er, men han vil i bunn og grunn hjelpe oss, ikke bare min familie, men USA. Innbyggerne i USA som får sine familier ødelagte, avsluttet Mickens.

Brutal vold

På slutten av 2017 ble USA rystet av en usedvanlig brutalt drap der en mann hadde blitt knivstukket 100 ganger, fått hodet skåret av og hjertet revet ut. Ikke sjelden finner man lik av mennesker som har vært en del av en «initieringsprosess», der medlemmene må drepe rivaliserende gjengmedlemmer eller tilfeldige mennesker på gaten for å bli med i gjengen.

Gjerningsmennene, som beskrives som nyankomne innvandrere, tilhører MS-13 – et latinamerikansk kriminelt nettverk av gategjenger som ble startet i Los Angeles tidlig på 1980-tallet. De operer over hele det amerikanske kontinentet.

Deres brutalitet – og det sier litt – sies å ha inspirert og overgått den vi ser fra blant annet den muslimske terrorgruppen IS i Midtøsten. Ingen slipper unna, menn, kvinner og barn slaktes for fote og henrettelsene er oftest så brutale at man ikke engang kan vise sladdete bilder. Gjengens herjinger var så brutal og effektiv at de ved flere tilfeller har blitt rekruttert av de minst like beryktede meksikanske narkotikakartellene for å utføre aksjoner. Her henges ofre fra broer, legges i tønner med syre og halshugges på de mest brutale måter. Gjengene dreper politimenn, militære, skoleelever, barn og kvinner uten hensyn.

Disse gjengene har nå etablert seg i USA de siste tiårene etter demokratenes løsslupne innvandringspolitikk ved grensen mot Mexico. Spesielt dominerer gjengene gatebildet i byene i sørstatene og i fengslene, og det opplyses at det dreier seg om titusenvis av medlemmer. Deres spesialisering er narkotika- og våpensmugling, samt menneskehandel, kidnapping og utpressing.

Den store løgnen fra media

Da Trump deltok i en debatt med media tilstede i Det hvite hus, kom temaet «Sanctuary Cities» opp, der ulovlige innvandrere, og disse gjengene, får leve uforstyrret i amerikanske byer styrt av demokrater.

Trump sa da at MS-13 ikke er mennesker, men dyr, noe som senere ble plukket opp av hovedstrømmedia og tatt ut av sin kontekst. Media fortalte ikke eksakt hva Trump hadde uttalt seg om, men gjenfortalte bare den ene halvparten av samtalen – underforstått at det handler om ulovlige innvandrere i sin allmennhet.

Journalismen er virkelig død, kommenterte en populær talkshow-vert etter at Trumps sitat ble tatt ut av kontekst, og deretter spredt som sannhet av både TV, aviser og politikere i intervjuer og under taler på nasjonal TV.

President Donald Trump har i lenger tid innen han inntok Det hvite hus ført noe som kan omtales som en krig mot de store amerikanske mediene, som han har omtalt som «fake news», et uttrykk som kom frem igjen i forbindelse med en diskusjon om de brutale søramerikanske gjengene.

I klippet som kanalen C-SPAN viste for sine seere så valgte man å ikke inkludere spørsmålet til presidenten før klipper starter, som handlet om akkurat MS-13.

I klippet under med hele samtalen kan man ved 24:30 se hvordan MS-13 kommer opp som tema og Trump senere kommenterer gjengen:

På sosiale medier tok Hollywood-kjendiser helt av på sine profiler og hisset seg og tilhengerne sine opp over løgnen som ble spredt av media:

Medias løgn fikk såpass stor respons på venstresiden at Associated Press som var med på løgnen måtte gå ut og dementere sin dekning.

Heller ikke demokratenes minoritetsleder i Representantenes hus, Nancy Pelosi, klarte å holde seg fra å gjenta løgnen under en tale på C-Span:

Dave Rubin, vert for et populært talkshow på Youtube og med en fortid på ytre venstresiden, konstaterte på Twitter at «journalistikken virkelig er død».

 

Også Paul Joseph Watson, som nylig rundt en million abonnenter på Youtube snakket om medias åpenbare løgn på sin kanal:

Vi legger for sikkerhets skyld ut noen bilder av MS-13 (Mara Salvatrucha) som er akseptable for våre lesere:

En oversikt over MS-13 medlemmer vises frem under en pressekonferanse hos politiet i Los Angelsen den 17. mai i år.  (AP Photo/Jae C. Hong)