Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister

OPPDATERT: DET RAPPORTERES NÅ AT DE BRØDRENE SAID KOUACHI OG CHERIF KOUCHI SKAL VÆRE DREPT AV FRANSK POLITI.

En annen terrorist, Amedy Coulibaly, som skal ha holdt en rekke mennesker som gisler i en kosher-butikk i Paris, skal også være skutt og drept av politiet. Ifølge politiet skal han også ha drept en politikvinne på gaten igår.

These police images show Hayat Boumeddiene (L) and Amedy Coulibaly (R), suspects in the death of a policewoman.
Politibilder av Hayat Boumeddiene og Amedy Coulibaly, som er mistenkte for å ha drept en politikvinne igår. Coulibaly skal idag ha tatt gisler i en jødisk butikk, hvorpå fire av dem skal ha blitt drept i det politiet gikk inn i butikken og drepte Coulibaly.

——————————————————————————————————

Terroristene identifisert: Said Kouachi, Cherif Kouachi og Hamyd Mourad, 18, 32, 34 år. To av dem er brødre og er franske statsborgere, født i Paris. De skal ha algerisk bakgrunn.

To av dem skal være hjemvendte jihadister fra krigen i Syria. Det skal ha blitt påpekt at massakeren var veldig nøye planlagt og at drapsmennene tydelig hadde militær trening – noe de har fått i Midtøsten eller Frankrike.

Alle tre skal nå være omringet av fransk politi.

D
IDENTIFISERT: De tre muslimske terroristene som var involvert i dagens angrep i Paris er identifisert. (Foto: Snaphanen.dk).

ids

Her er de syv drepte journalistene som er identifisert så langt: Jean Cabut «Cabu», Bernard Verlha «Tignous», Bernard Maris, Michel Renaud, Georges Wolinski, Philippe Honoré og Mustapha Ourad.

«Vi har hevnet profeten Muhammed. Charlie Hebdo er død» – dette ropte terroristene mot politiet under flukten.

D
DREPT: Sjefsredaktør Stéphane Charbonnier (47) hos avisen Charlie Hebdo skal være en av de drepte.

12 personer skal være bekreftet drept, tre av disse er politibetjenter og tre er tegnere. Også sjefsredaktøren i avisen, Stéphane Charbonnier (47), skal være drept. Over 20 personer skal være skadet. En skadet politimann skal ha blitt henrettet på åpen gate. (Advarsel mot sterke bilder!!)

To muslimske terrorister skal ha kommet seg inn i avisens lokaler og begynt å skyte de ansatte med automatgevær av typen kalasjnikov.

TERRORANGREP: Det verste terrorangrepet på tyve år i Paris, kalles dagens hendelse. (Foto: Belfast Telegraph).
TERRORANGREP: Det verste terrorangrepet på tyve år i Paris, kalles dagens hendelse. (Foto: Belfast Telegraph).

Ifølge Corinne Rey, som går under kunstnernavnet Coco, skal hun ha blitt truet av to maskerte og bevæpnede menn til å taste inn sikkerhetskoden til bygget og slippe dem inn. Ifølge Rey skal de to terroristene ha snakket perfekt fransk og sagt de var fra al-Qaida.

Idet de begynte å skyte skal de ha ropt «Allahu akbar».

Redaksjonen i Charlie Hebdo skal ha sittet i et redaksjonsmøte der de planla et spesialnummer av magasinet om islam. Det skulle hete «Sharia Hebdo».

I skrivende stund skal det være en massiv jakt på terroristene som har klart å kapre flere biler og befinner seg på hovedveien rundt Paris. De skal ha tatt et gissel.

Det er nå satt ut over 3.000 politifolk, samt 500 militær- og opprørspoliti i jakten på de muslimske terroristene.

D
SKUTT PÅ POLITIET: De muslimske terroristene skal ha skutt på politiet under fluktforsøket.

Bakgrunnen for angrepet skal være at avisen har trykket tegninger av den muslimske profeten Mohammed.

Flere aviser i Europa og USA har nå høynet sikkerhetsnivået etter terrorangrepet mot det franske magasinet.

Avisen Charlie Hebdo er en venstreorientert satiremagasin, som er mest kjent for å publisert de såkalte «Muhammed-karikaturene» i 2006. Det skal ha utløst opptøyer i muslimske land over hele verden.

I 2011 skal lokalene der magasinet holder til blitt angrepet med en brannbombe.

Magasinet har også harselert med kristendommen, uten at dette har ført til drapstrulser eller bombeangrep.

Her er fire av de drepte tegnerne i avisen: Charb, Cabu, Tignous og Georges Wolinski.

B6wDKXgCIAAUwjsB6wDMNYCIAE97XVB6wDpYFCUAET9YdB6wD0_nCYAA7iWH

Radikale muslimer i Sverige hyller drapene på Facebook.

”Be Allah att mångdubbla sådana attentat och acceptera syskon som deltar i sådant.”

”Dessa grisar blev skickade till Jahannam [helvetet], de hade varit med och ritat och spridit karikatyrbilden på profeten salla Allahu ‘aleyhi wa sallam [välsignande fras eller fredshälsning].”

FRIEORD.NO KOMMER MED MER UTOVER KVELDEN.

54 kommentarer til «Terrorangrep i Paris – 12 døde – politimann henrettet av islamister»

 1. Islamistene får fritt spillerom. Europeerne er fritt vilt og ofre for deres grusomme krigsforbrytelser.

 2. Fy f husker for noen år siden hvordan toppene i Arbeiderpartiet syntes det var så fælt at man tegnet muhammed.

 3. Jonas Gahr Støre må være fornøyd nå, han var svært ivrig på å kaste Vebjørn Selbekk under islamistbussen under forrige karikaturkrise.

 4. Har nettopp vært inne på nyhetene i Sverige om denne henrettelsen/massemordet.
  Måtte bare komme meg vekk, fordi de som ble intervjuet, såkalte eksperter, derav mange journalister var så PK at jeg ble kvalm.
  Konklusjonen min er at alle sier nå at Journalistene, de, må bli enda mere forsiktig med å uttale seg negativt om muslimer/islam, og bygge enda større murer rundt sine arbeidsplasser/seg selv.
  I stor motsetning til alle de andre Europeiske kanaler jeg hørte på hvor journalister sa De ikke ville slutte med satire, eller å uttale seg negativt overfor islam/muslimer, nesten motsatsen.
  Jeg undrer om de kan bli mere feige (les pk) enn det de er i dag..
  Ikke i Sverige i alle fall, her er det totalt knefall for islam terrorister.

  1. när jag var och besökte Lars Vilks utställning på Södermalm i Stockholm i december 2013 så tänkte jag först att någon kanske spränger där, men ingen gjorde det. Både Lars Vilks och sin danske kollega har råkat ut för mordförsök men dom är fortfarande i livet.

   1. Og så da ?
    Fortfarende i live.
    Dan Park lever også, selv om han er blitt sønderbanket flere gonger, ligget på sjukehus, men også fortfarende i live.
    Understreker…fortfarende.

  2. Var på svensk media(tror det var intervju med partiene) i noen min, snudde fort når jeg fant ut at det faktisk var fysisk mulig å overgå DB og VG i PK-skremt… Ser både DB og VG har publisert satire. Gir gjerne ut et bra når det er fortjent. Så jeg synes det var bra av både VG og DB. Ikke la islamister vinne! Frykt og sensur er hva de er ute etter.

   Ønsker de som er berørte av terrorhandlingen styrke.

 5. Frisk start på 2015! Som ethvert tenkende menneske har sett komme; regionale, etniske konflikter og politisk ustabilitet er det uunngåelige resultatet av å masseimportere rudimentære, rasefremmede muslimer som fortsatt befinner seg i steinalderen hva antropologiske holdepunkter angår (slik deres neandertalergener legger opp til). Om ikke ting snur i løpet av et par år, kulturelt og metapolitisk, ser jeg ingen vei utenom det foran oss — nemlig en kontinental storkonflikt; muslimer mot europeere, med visse områdebestemte nyanser og minoritære fraksjoner spedd i, ideologisk og demografisk sett. Er du klar for årene foran oss, nordboer? Er du klar for å leve i et samfunn hvori du må spise eller bli spist? Er du klar for å ofre liv og lemmer for dine nordiske brødre og søstre, simpelthen fordi det knapt finnes alternativer? Er du klar for harde bud, begrensede ressurser, åndelige hindre som må forseres for å finne din indre kriger og det å makte å manifestere mot, styrke og utholdenhet?

  Den utopiske illusjonen om et regnbuefarget Disney-paradis hvor det ikke eksisterer forskjeller, «onde hvite rasister» er årsaken bak alt som ikke fungerer og reelle, direkte virkelighetsprinsipper og naturlover ikke er valide, er i ferd med å slå sprekker — i takt med de synlige tegnene på hvilken molbomentalitet som har fått rå i flere tiår. Velkommen til virkeligheten, lille Norge; lekestunden er forbi og realiteten banker på døra! For hvert år har vi sett denne bifallelsen av egen undergang eskalere…oppgjørets time har kommet, og det er på høy tid å sette foten ned og si «stopp!», uansett hvor «skummelt» det er for noen. Innvandringen må ta slutt NÅ, og deretter må muslimer og andre voldelige, destruktive elementer tas hånd om, koste hva det koste vil.

 6. Tja, ikke noen overraskelse nei.
  Politikerne har fått det slik de vil og har arbeidet for, svin og avskum er i ferd med å ta over hele vest Europa.
  Hvor i all verden blir det av folket, hvorfor setter de ikke ned foten og fjerner vanstyret?

  1. Det spørsmålet bør vi alle stille oss. Hva er ditt svar? Mitt er at jeg er så oppgitt på «folkets» vegne at jeg ikke finner det verdt bryet å ofre liv og helse på nåværende tidspunkt, for å forsøke å redde en gjeng får som så intenst ønsker sin egen undergang velkommen, da jeg trives meget godt i utmark og bittesmå, rurale lokalsamfunn der hverdagslivet er krevende og enkelt i sine krav til overlevelse; ergo, steder late muslimer og ørkesløse velferdsniggere aldri hadde greid seg på egenhånd uten NAV og kommunesenteret de har til rådighet.

   1. Vi må rett og slett fjerne dagens system og innføre direkte demokrati slik at folket direkte får avgjøre de store og prinsipielt viktige sakene.
    Det er mitt svar og løsning på denne saken, så får en gjør det som blir nødvendig, og full stopp i innvandringen og hjemsending av oppviglere og kriminelle utlendinger er det først folket må bestemme seg for å sette i verk av oppryddingstiltak.

    1. Det hadde vært fint hvis man fikk gjennomslag for noe slikt…før etniske nordmenn er i mindretall.

    2. Hvis vi ser rent praktisk på det.
     Alle muslimer har jo reist hjem på ferie siden de ble flyktninger i Europa, ifra 1.dag.
     Bygd/pusset opp sine hjem der, som nå er «sommerboliger» takket være meget generøse bidrag til storfamilj som alle har bidradd med.
     Så da er det bare be de reise hjem, alle muslimer,
     ut av Europa, og bli der, ingen retur, og bidrag opphører.

 7. Nå blir det nok kjærlighetsbombing med røde roser ? Husk for all del at pk media kommer til å kverne gang på gang om at islam er fredens religion, og at disse som utførte aksjonen idag er psykisk syke. Synd for pk media at de ikke kan skylde på «psykisk syke ensomme ulver».

 8. Nå blir det nok kjærlighetsbombing med røde roser ? Husk for all del at pk media kommer til å kverne gang på gang om at islam er fredens religion, og at disse som utførte aksjonen idag er psykisk syke. Synd for pk media at de ikke kan skylde på «psykisk syke ensomme ulver».

  1. Tror de fleste innser at det er islam som gjør dem syke. …om noe, tror slike mennesker mangler empati mulig fjernet av en religion som lover «martyrer» evig goder.

 9. Og DER var krigen mellom islam og Vesten virkelig i gang. Håper folk våkner nå.

  Oppfordrer alle verdens aviser til å trykke muhammed-tegninger i sympati med sine drepte kolleger. Men det tør de vel ikke. SÅ mye makt har altså muslimene fått over oss.

  1. «Satt og ventet» på hvor/hvilket land det ville skje en terrorhandling av en slik karakter/størrelse/grumsomhet at krigen ville begynne mellom
   Islam/muslimer og den øvriga befolkningen i Europa.
   Den er begynt, som jeg skrev i et annet innlegg.
   Nå skjedde det i Frankrike, Paris, og utifra det jeg har lest/hørt er harmen/ hatet/frustrasjon/forb ovenfor islamistene enorm.
   En journalist, Dansk, men av Fransk opprinnelse, hun mener at tidligere var disse terrorhandlingene i forortene..bilbrenning kjent, mord, voldtekter, som hun legger høg arbeidsledighet ..10%, skylda på.
   At det nå er kommet inn i hovedstaden derimot får flere til å reagere, och klart at dette var utover noe tidligere/sammenlignbart i Frankrike, Europa ellers.
   Ren avretting av 12 uskyldiga mennesker, meiet ned.
   Så hva har nåværende politikerne opp i ermet/konsekvens ifht denne massakren,…skal bli meget interessant/nødvendig å følge med.
   Det er ikke lenge til det er valg i Frankrike, og Marine Le Pen en sterk kandidat…helt nødvendig faktisk.

 10. Morderne er de politisk korrekte djevlene som har sørget for at disse udyrene har sluppet inn i Europa, mitt hat til de rødgrønne djevlene startet da Vebjørn Selbekk måtte knele foran demonen Stoltenberg og de skjeggete islam demonene i Norge.

 11. Det er kun en måned siden Frankrike sa ja til anerkjennelse av Palestina.

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Frankrike-sier-ja-til-uformell-anerkjennelse-av-Palestina-7808728.html

  Slik sett burde muslimer – hvis en ser bort fra karikaturtegningene – stå i stor takknemlighetsgjeld til Frankrike for tiden.

  Derimot, dersom man leter etter bakenforliggende motiver til det tragiske som skjedde, kunne faktisk Israel ha god grunn til å foreta seg noe nå. Og «Clever war by deception», er visstnok et Mossad-slagord.

  De mange sionist-initierte PEGIDA-demonstrasjonene i Europa for tiden kunne styrke denne teorien, nemlig at Europa skal stikkes i brann og at muslimer og kristenkulturelle tvinges til å slåss mot hverandre. Gjett hvem som profitterer.

  1. Spar oss for slike konspirasjonsteorier. If it looks like a duck, walks like a duck, and quacks as a duck, it probably is a duck…

    1. Jødene har vel aldri bedrevet terror, eller hurr. De er åpenbart dyktige forretningsfolk, og du som står på sidelinja føler deg som en stor taper, fordi du ikke får til noen ting. Patetiske.

  2. Takk for innlegget ditt, Algizon.
   David Duke advarte mot dette for over ti år siden, og jeg trodde da at nasjonalister ikke ville gå i fella, men ser dessverre at det begynte å skje for 5-6 år siden. På en annen side, hva skal man gjøre. De har skapt oss en fiende, og de ønsker å være fiende av oss, men det forteller jo desto mer at det er slik en viss gruppering har splittet og hersket oss. Henry Fords firebindsverk er også verd å lese om den internasjonale jøden.

 12. Når jeg ser videon på Fox News hvor de regelrett henretter en som ligger nede på gata, skulle jeg gitt mye for å ha en AG-3 i hendene fra taket hvor dette ble filmet, og tømt magasinet etter de hadde satt seg i bilen.

  1. En kunne jo greid mye med bare en jaktrifle også, derfor vær alltid beredt!
   Om de som filmet i stedet kunne skutt terroristene så ville jo det spart politiet for store utgifter

 13. Snakk om dobbelmoral..svensk spesialitet..ja takk begge delar.
  Den svenske utenriksministeren Wallstrøm, sier man skal verne om ytringsfriheten och demokratiet.
  Alt man altså ikke har i Sverige…
  Desemberjuntaen…..fegisar.

 14. De 3 terroristene er identifisert.
  2 brøder, och 1 ca 18 år.
  Alle født og oppvokst i Frankrike…2.generasjon.
  Polisen har satt en jernring der de tror de oppholder seg.

 15. «Is Islam the modern threat?»
  Islam is not a religion, nor is it a cult. In its broadest form, it is a complete, total, 100% interpretation of how life should be lived.
  Islam has religious, legal, political, economic, social and military components. The religious component is the impetus for all the other components.
  Islamization begins when there are sufficient Muslims in a country to agitate for their religious privileges. When political correctness, tolerance and cultural diversity of society accept Muslim demands for their religious privileges, the other components insidious.

  How it works:
  As long as the Muslim population remains around or under 2% in a given country, they will be mostly regarded as a peace-loving minority and not as a threat to other citizens. This is the case:
  USA – Muslim 0.6%
  Australia – Muslim 1.5%
  Canada – Muslim 1.9%
  China – Muslim 1.8%
  Italy – Muslim 1.5%
  Norway – Muslim 1.8%

  At 2% to 5%, they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups, often with major recruiting from prisons and among street gangs. This occurs in:
  Denmark – Muslim 2%
  Germany – Muslim 3.7%
  United Kingdom – Muslim 2.7%
  Spain – Muslim 4%
  Thailand – Muslim 4.6%

  From 5%, they exert a very great influence in proportion to their share of the population. For example they will push for the introduction of halal (clean Islamic standard) food, thereby securing food manufacturing jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to introduce halal food in its range – along with threats for failure to comply. This occurs in:
  France – Muslim 8%
  Philippines – 5%
  Sweden – Muslim 5%
  Switzerland – Muslim 4.3%
  Netherlands – Muslim 5.5%
  Trinidad and Tobago – Muslim 5.8%

  At this point, they will work to get the incumbent government to allow them autonomy (in their ghettos) under Sharia, the Islamic law. The ultimate goal of Islamists is to establish Sharia law over the entire world.

  When Muslims approach 10% of the population, they tend to increase lawlessness as a means to complain about their relationship. In Paris, we are already seeing car-burning. Any non-Muslim action violates Islam and results in uprisings and threats, such as in Amsterdam, with opposition to Mohammed cartoons and films about Islam. Such protests are seen daily, particularly in Muslim sections in:
  Guyana – Muslim 10%
  India – Muslim 13.4%
  Israel – Muslim 16%
  Kenya – Muslim 10%
  Russia – Muslim 15%

  After reaching 20%, nations can expect tree riots, jihad militia formations, sporadic killings, and burning of Christian churches and Jewish synagogues, such as in:
  Ethiopia – Muslim 32.8%

  At 40%, the nations experience widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare, such as in:
  Bosnia – Muslim 40%
  Chad – Muslim 53.1%
  Lebanon – Muslim 59.7%

  From 60%, the nations experience unfettered persecution of non-believers of all other religions (including non believers Muslims), sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia law as a weapon, and Jizya, the tax placed on infidels, such as in :
  Albania – Muslim 70%
  Malaysia – Muslim 60.4%
  Qatar – Muslim 77.5%
  Sudan – Muslim 70%

  After 80%, expected daily intimidation and violent jihad, as well as some state excessive ethnic cleansing and genocide, the objective is to drive out the infidels, and move toward a 100% Muslim state, as we see, this is accomplished in:
  Bangladesh – Muslim 83%
  Egypt – Muslim 90%
  Gaza – Muslim 98.7%
  Indonesia – Muslim 86.1%
  Iran – Muslim 98%
  Iraq – Muslim 97%
  Jordan – Muslim 92%
  Morocco – Muslim 98.7%
  Pakistan – Muslim 97%
  Palestine – Muslim 99%
  Syria – Muslim 90%
  Tajikistan – Muslim 90%
  Turkey – Muslim 99.8%
  United Arab Emirates – Muslim 96%

  100% will usher peace of «Dar al-Salaam ‘- the Islamic (House of Peace). Here it is supposed to be peace because everybody is a Muslim madrassas are the only schools, and the Koran is the only» livelihood «, as in:
  Afghanistan – Muslim 100%
  Saudi Arabia – Muslim 100%
  Somalia – Muslim 100%
  Yemen – Muslim 100%
  Unfortunately peace never achieved in these countries, these 100% states we have the most radical Muslims intimidate and spew hatred, and satisfy their blood lust by killing less radical Muslims, for a variety of reasons. It is important to understand that in some countries, with well under 100% Muslim population, such as France. They live the minority Muslim population in ghettos, where they are 100% Muslim, and therefore follows (Sharia Law.) The national police dare not even patrol here. There are no national courts, or schools, or nonMuslim
  religious facilities. In such situations it is not the Muslims integrated in society. Children
  participating in madrassas, where children learn only the Koran. Having contact with an infidel is a crime punishable by death. Therefore, in some areas of certain nations, Muslim Imams and extremists exert more power than the national average would indicate.

  Today 1.5 billion Muslims constitute 22% of the world population. With their birthrates will Muslims exceed 50% of the world population by the end of this century.

  Was it not «Devout Muslim men» who flew planes into American buildings under 9/11.

  Democracy and Islam can not co-exist. Every Muslim government is either dictatorial or autocratic.

  Freedom is not free.

  From Dr. Peter Hammond’s book: Slavery, Terrorism and Islam: The Historical Roots and modern threat.»

  1. Den muslimske befolkningen i Norge utgjør vel snart over 200 000 mennesker, som tilsvarer 4 prosent. Ikke 2. Særlig i Oslo er muslimene mange og svært merkbare. Hvorfor skal muslimene leve i Norge? De har jo sine egne land. Norge er nordmenns land.

 16. Dette er vel islams seneste bidrag til fred?

  Videre sies det at angrepet var nøye planlagt og at terroristene sansynligvis hadde hatt militærtrening og at de for ikke så lenge siden har kommet hjem fra midtøsten. Jeg tror ikke vi trenger å spekulere videre på hvor de har fått sin militærtrening ifra.
  Det har jo blitt påpekt gang på gang at muhammedanere som drar til midtøsten for å bli med ISIS og siden kommer hjem kan vara en sikkerhetstrussel. Ikke for å snakke om hvor mange som har påpekt trusselen mot vår sikkerhet av å ha muhammedanere på vår jord i vårt land.

  Men inntil folk flest begynner å forstå at vi ikke kan ha muhammedanere i vårt land så kommer slike angrep til å fortsette. Dette er ikke det første eller det siste bidraget til fred fra islam på europeisk jord.

  1. Vi må heller ikke glemme Mullah Krekar….
   Snart slipper han ut av fengsel, men er fremdeles i Norge.
   Nå er det vel på tide nåværende regjering utviser han og hans familje, det ikke Jens Stolenbergs regjering våget/ville.

 17. Heldigvis, nå er bavianene stein dau. Veldig trist at så mange gisler og andre måtte dø på grunn av dette muslimske svineriet.

Det er stengt for kommentarer.