Sverige: Innvandrere kastet skarp granat mot politibil

DRAPSFORSØK: Kriminelle innvandrere forsøkte sist fredag å drepe fire politimenn som satt inne i politibil i Sverige. Kun ekstra armering av politibilen reddet politimennenes liv. (Foto: Avpixlat).
SVERIGE/FLERKULTUR

Politiet i Sverige bekrefter nå selv at det ble kastet en skarp granat mot en politibil i Tumba Centrum, to mil fra Stockholm, på fredag. Det satt fire politmenn inne i politibilen når granaten gikk av.

OPPDATERT: Vi har nå fått inn bilde av den angrepne politibilen.

D
GRANATANGREP: Politiet har nå lagt ut bilde av politibilen som ble utsatt for et skarpt granatangrep forrige fredag. Teip-bitene markere der bilen har blitt truffet av splinter.

Det var midnatt forrige fredag at en politipatrulje var stasjonert i Tumba Centrum, cirka 2.5 mil utenfor Stockholm. Inne i politibilen satt det fire politimenn. De hadde ankommet stedet etter at innvandrerbander hadde kastet stener og forsøkt å brenne ned politihuset i bydelen.

Les også: Politimann forlatt av sine egne i Sverige

D
MORDBRANN: Politistasjonen i Tumbla ble utsatt for mordbrann sist fredag natt. Innvandrergjenger skal også ha kastet steiner på politi som ankom stedet. Det hele endte med at innvandrerne kastet en skarp granat mot en politibil med fire betjenter. (Foto: Avpixlat).

Plutselig kastet noen en skarp håndgranat som eksploderte rett ved siden av politibilen.

Ifølge politiet landet granaten omtrent en og en halv meter fra politibilen.

Politiet skriver selv om hendelsen på sine nettsider:

Takket være at bilen var utstyrt med ekstra armering så ble ingen skadet, men skadene på bilen viser tydelig hvor ille det kunne ha gått om kjøretøyet ikke hadde hatt den ekstra beskyttelsen eller om en person hadde stått i nærheten av bilen.

– Et angrep mot liv og helse er alltid en grov forbrytelse. I dette tilfellet skjedde det mot politimenn, som innebærer et angrep på hele samfunnet og rettsvesenet, kommenterer Carolina Paasikivi som er områdesjef for politiet i Stockholm syd.

– Det er også et angrep mot innbyggerne som vi er satt til å beskytte, noe som gjør granatangrepet ennå mer alvorlig og helt uakseptabelt, fortsetter Paasikivi.

Les også: Innvandrere angrep politistasjon i Sverige

D
ANGREP PÅ POLITISTASJON: Et ikke helt uvanlig syn i Sverige. Her ved en tidligere anledning i Rågsved i Stockholm i 2014.

Politiet har ennå ingen mistenkte for granatangrepet, som betegnes som mordforsøk.

– Eksakt hvordan vi etterforsker denne saken forteller vi ikke før vi er ferdige. De begikk en grov forbrytelse og et grovt feiltak, sier politisjef Palle Nilsson.

Politiet, brannvesen og ambulanser er svært utsatt for angrep og drapsforsøk i Sverige. De siste årene har hundrevis av angrep forekommet i hovedsaklig innvandrerdominerte områder rundt storbyer som Stockholm, Gøteborg og Malmø.

Såvidt Frieord har fått med seg har ingen norske medier dekket drapsforsøket på de fire politimennene.

Relatert:

–  Skole satt i brann: innvandrerungdom angrep brannmenn

– Doktor og bedriftseier: Sverige er i ferd med å ødelegges

– Politimann forlatt av sine egne i Sverige

– Ambulanser krever militærutstyr for å jobbe i innvandrertette områder

– Schenker-sjåfør fikk tennene utslått av innvandrere

– Steinkasting, trusler og vold stengte byggeplass

– Sverige, Nordens svar på Texas

– Syv personer skutt på ett døgn i Sverige

– Dansk storavis: Sverige kan få borgerkrig

– Nyttårsfeiring i Sverige: Skyting, knivran og angrep på politi

 • Cap-Liberty

  Dette er gode nyheter da folk flest vil se hva Støre&Co prøver og skape her til lands, dette er nemlig arbeidernes politikk satt i praksis.
  Hvordan folk kan stemme på arbeiderbevegelsen med de konsekvensene som allerede har kommet fram er for meg en gåte, folk ønsker vel ikke at fedrelandet skal bli et USA light?

  • kaitse8

   Fader blir irritert over at TV2 og spesielt VG kjører hardt på med propagandaen sin for at folk skal synes synd på disse «flyktningene»

   Ja da bare ta imot verdens avskum Norge har jo så mye penger ikke sant?

   Dette ligner mer og mer på en invasjon! Hvorfor kan ikke andre araberland ta disse imot? Russland trenger også arbeidskraft men da må man jobbe og ikke penger på kto hver mnd uten å løfte en finger.

   • Cap-Liberty

    Helt enig, men aftenposten, dagbladet samt NRK synger også i kor med de du nevnte. Men hvor er det disse «uavhengige» avisene egentlig får pengene sine fra igjen?

    Russland har arbeidsinnvandring fra muslimske land, men de sier klart fra hva de mener og forventer av muslimer: http://www.theglobeandmail.com/multimedia/camera-club/in-photos/article14882872.ece/BINARY/w620/dayinpics86.JPG

    • Nettopp. Det må kunne gå an å sette ned foten og stille krav uten at surrehuene drar rasismekortet.

   • Ove Knutsen

    Har du selv kommet til riktig land? Alt er galt med det du kaller nisselandet. Det er et bortkastet liv. Finn lykken!

    • Jens Bjørneboe

     Hva om det gjør meg lykkelig å se religionen islam fjernet fra jordens overflate. Hvordan skal jeg greie å finne den lykken lurer jeg på? Trenger ikke langt svar, bare noen stikkord, eller en one-liner. De er du flink på…..

    • squawk75

     Ser ut som det er en oppfordring til å finne den evige lykken, den uten angrefrist,- eller?!

   • invernes

    TV2 er den mest kvalme stasjon som finnes, mitt håp er at den møkka kanalen går til Hel…..

   • Rent fedreland

    Ingen hvite land trenger arbeidskraft. Dette er en kun en løgn som venstresiden har funnet opp for å bruke som unnskyldning for å erstatte oss med fremmede asylforbrytere.

  • aguafiesta

   For så vidt enig, Cap Liberty, men nyheten når ikke fram til allmenheten. Jeg leser papiraviser og nett-aviser hele dagen, hver dag, og dette er første gang jeg hører om denne episoden. All erfaring tilsier at media fortsetter å skyve negative innvandrernyheter under bordet, heller enn å fortelle oss hva som skjer.

   • Cap-Liberty

    Vel, jeg opplever at begge leire anklager hverandre for manipulering av medier, men det er uten tvil venstresiden som har kommet best ut av mediedekningen de siste 30 årene, takket være NRK godt plantet i lomma til arbeiderbevegelsen. Men det som er det avgjørende, det er at det er de unge som er de mest kritiske til ikke-vestlig innvandring, kanske ikke så rart med tanke på at det er de som føler forandringene mest på kroppen.
    Jeg opplever også at nyhetsbildet er et helt annet enn det det var takket være sosiale medier og åpne kommentarfelt, hvor leserne selv kan sette spørsmål ved artikler og lenke til andre sider.
    Personlig mener jeg at alt dette henger sammen, og at om noen år med nedgangstider hvor mange velferdsgoder har forsvunnet, massiv kriminalitet samt flere terroraksjoner fra både muslimer og høyre/venstre ekstremister, vil dette til slutt skape et politisk klima for repatriering av de uten et generelt behov for beskyttelse. Det vil si ca 90+% av alle ikke-vestlige og dette vil trolig skape store konflikter i mange vest-europeiske land.

 • Folkebyttedirektoratet

  Det her er første prioritet for DØ-kartellen. Vet ei hva drapsradius for en handgranat er men om det ikke er nok så begynner dem vel med Roadside Bombs (IED). Alle nordmenn burde vite hvordan globalistene i Sverige har kvelt demokratiet, les derfor om decemberøverenskommelsen (DØ).

 • sussebassa

  «Mere mere» …dessto større farlige angrep imot polisen, dessto større motstand ifra disse imot disse innvandrerkjeltringer.
  Med en Sosseoppnevnt polismester, uten noen form for polis erfaring, men med partiboka i hand, hva kan man forvente.
  Sverige blir bare verre og verre på Alle områder som er en ønsket utvikling av sossen Løfven, sveiseren.

 • sven-inge johansen

  Spørsmålet er hvem som gav dem denne granaten. Slike granater vokser ikke på trær….

  • kaitse8

   Hamas-Støre også kjent som tåkefyrsten og den store leder i AP 😀

   Oki Hamas gav dem granaten etter en samtale med deres gode venn Hamas-Støre.

   Seff vil Støre benekte denne samtalen søk på youtube, lol

 • Insanus

  Politiet i Sverige er jo bevæpnet, men i beste PK-ånd skal vel disse våpnene bare ha en preventiv effekt og helst ikke brukes, ihvertfall ikke mot innvandrere. På høy tid at svenske politifolk innser alvoret, drar SIG-Saueren opp av taska og viser hvem som bestemmer..

 • elbuggo

  Dette er jo et lite eksempel på bivirkningene av dette prosjektet det da. Når man støtter de snille, støtter man også prosjektet, and da indirekte støtter slike eksempler som her. Det er hele prosjektet som er psykotisk og som må avvikles, ikke bare noen deler. En dame kan jo ikke si at det er greit å bli gravid så lenge hun ikke blir tjukk. Det er noe som er inkludert i det prosjektet det – kan ikke bare velge bort de ukomfortable delene.

 • Aksiomet

  Sweden, the Sequel: War Zone.

 • kroniker

  Slikt kalles borgerkrig!

 • Jens Bjørneboe

  Dette er hva som skjer når man gaper over mer enn man kan greie å svelge, da setter man det fast i halsen og blir kvelt til døde. Akkurat slik det politiske etablissement i Sverige holder på å bli kvelt til døde av sin egen politikk. Suicidal politikk fremmet av mennesker med inngående vrangforestillinger og et nærmest manisk messias kompleks. Utrolig mange i den svenske riksdagen virker å trenge en stor porsjon realitets orientering, medikamentell behandling og terapi.

  • Ser ikke at de lider eller blir kvalt, de som lider er folket. Neppe på plass med terapi, den passer best for syke. De må vekk fra makten så fort som mulig, det ville hjulpet. Men man sitter uansett igjen med katastrofen de sørget for.

  • Ser ikke at de lider eller blir kvalt, de som lider er folket. Neppe på plass med terapi, den passer best for syke. De må vekk fra makten så fort som mulig, det ville hjulpet. Men man sitter uansett igjen med katastrofen de sørget for.

   • Jens Bjørneboe

    De blir kvalt på meningsmålingene. Dessverre altfor tregt, men det er morsomt og se når de prøver å bortforklare SD sin fremgang, på ekte politiker vis, med alt annet en sin egen politikk og hvordan den har gjort Sverige til nordens uland.

 • Kan «vi» slutte å være naive? Vi må kalle en spade for en spade. Nå blir det mest sannsynlig satt opp ett utvalg bestående av sosionomer og andre virkelighetsfjerne for å redegjøre hvordan vi kan unngå slikt, og hva vi skal gjøre for å tilfredstille kriminelle innvandrere. Jeg har jobbet med slike saker i årevis, alt fra gjenger på Furuset som står på taket og kaster stein på politibiler, til Albanske gjenger fra Holmlia som driver med utpressing, trusler og prostitusjon. De vil ikke slutte med kriminalitet fordi det kommer ei tante og sier at de skal være snille! «Vi» må slutte å lete etter unnskyldninger for hvorfor de gjør som de gjør! Det er faktisk så enkelt at de gjør som de gjør, for det er det de vil gjøre!

 • tore

  Lysbakken, Støre, Skei-Grande og tøysekoppen Hareide nekter uansett å ta innover seg realitetene: flyktningene og asylsøkerne kommer ikke hit fordi de søker trygghet-da hadde de dratt til et geografisk mer nærliggende land. De kommer fordi vi har de beste velferdsordningene. De som kommer hit er videre oftest utstyrt med en religion som både er fiendtlig innstilt til oss og til det samfunnet vi har organisert for oss selv. Islam står i direkte opposisjon mot våre liberale verdier. Mengden av innvandrere truer de offentlige velferdsgodene vi har gitt oss selv siden et for stort antall NAV-kunder ikke bringer særlig mye inn i statskassa. Innvandringen fra ikke vestlig land er ikke økonomisk bærekraftig. Innvandringen skaper gettoer som selv politi sliter med å håndtere. Vi står altså overfor en svært alvorlig situasjon både økonomisk, kulturelt ig sosialt sett-allikevel skal syriakameratene øke innvandringen til Norge – og det i en tid hvor mange land strammer til. Det er jo faktisk ikke til å tro.

  • Ein Kar

   Jeg støtter den kommentaren din der fullt ut. Men så lenge vi er med i schengen-avtalen, har vi forpliktet oss til å ta vår del av byrden. Det er det EU eller FN eller en eller annen internasjonal komite som bestemmer. Arealplanlegging 10-15 år frem i tid forteller meg at et nydelig turområde skal jevnes med grus og gjøres om til tungindustri. For å gjøre plass til våre kommende «landsmenn». En begynner å lure på om det er for dyrt å ha nordmenn her i Norge.

  • Jens Bjørneboe

   De lar humanistiske, kristne og liberale idealer og prinsipper trumfe logikk og rasjonalitet. M.a.o følelser fremfor logikk. Styrtrike Norge skal ta imot, styrtrike Saudiarabia trenger ikke. Hva med å legge litt internasjonalt press den veien. Men nei det går ikke. USA er livredd for å miste oljedopet sitt og vil veto en hver slik handling.

 • invernes

  Det syke i Sverige er at man fritt kan ta med seg håndgranater over grensen ? det vitner om et totalt sinnssykt samfunn.

 • Opethian

  U.S.
  Second Court of Appeal: Illegal aliens have right to keep & bear arms – per Second Amendment.

  Hvite skal desarmeres så f*lkemordet kan utføres på rekordtid, det blir som S.Afrika.

 • invernes

  Når en moske brenner fult hylekor i media og fråden står ut av kjeften på de gale politikerne, men når en kirke brenner helt taust, stille som i ørkenen.

  http://avpixlat.info/2015/08/27/grov-mordbrand-mot-kyrka-i-amal-misstanker-hatbrott/

 • Rent fedreland

  Til PST og politisk politi som overvåker denne siden: Neste gang kaster asylforbryterne håndgranater og steiner på dere. Dette kommer til Norge nå som det ankommer minst 500 asylforbrytere til HVER uke. Så lenge politiet, hæren og PST forblir noen systemtro hunder så vil deres egen skjebne også bli et sant helvete som i Sverige. Derfor er det eneste moralske rette for dem å gi klar beskjed til Stortinget og regjeringen om at politikken om åpne grenser for asylforbrytere ikke er holdbar og forsvarlig. Hvis stortinget nekter å høre på må disse instansene ta makten. De kan ikke sitte å se på at det norske folket blir erstattet med fremmede og at Norge blir til et nytt Syria. av demokratiske og menneskelige hensyn må politiet og hæren gjøre statskupp, hvis ikke det skjer så vil det hele ende i en borgerkrig mellom nordmenn og fremmede asylforbrytere.

 • Gudrun Gremnes

  Vi lyser fred over Europa. Takk for tiden vi fikk sammen.

 • Pingback: Politiet hemmeligstempler kriminalitet begått av asylsøkere i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Svensk politisjef: "Vi kan ikke garantere sikkerheten til det svenske folk" - Frieord()

 • Pingback: - Tafsing er bare en liten oppvarming av det som kommer - Frieord()

 • Pingback: TV-team fra 60 Minutes angrepet og mishandlet i Rinkeby - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: TV-Teamet fra Australia blir angrepet i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Svensk politisjef – rettsstaten er i fare - Frieord()

 • Pingback: NRK truet og utsatt for steinkasting i innvandrertett område i Sverige - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Venstreaktivister i Belgia slår politisjef bevisstløs på gaten - Frieord()

 • Pingback: Svenske politibetjenter flykter fra jobben - overarbeidet, utslitte og redde - Frieord()

 • Pingback: Svensk rekord: 123 år i fengsel etter restaurantmassakren i Gøteborg - Frieord()

 • Pingback: Svensk politimann ber om hjelp - "Vi er på vei mot stupet" - Frieord()

 • Pingback: Politiets Fellesforbund advarer mot "svenske tilstander" - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Politibetjenter forsøkt drept av innvandrermobb - fikk kastet molotovcocktail på seg - Frieord()

 • Pingback: Aktor fortviler: "Innvandrergjengene driter i oss og våre verdier" - Frieord()

 • Pingback: DET NYE SVERIGE: Dobbeltdrap i beryktet bydel - politiet angrepet da de ankom plassen - Frieord()

 • Pingback: Muhammed knivhogg svensk politikvinne - nå kan han slippe både fengsel og utvisning - Frieord()

 • Pingback: Det nye Sverige: 6-åringer redde for å bli skutt hvis de går på lekeplassen - Frieord()

 • Pingback: DRAPSBYEN MALMØ: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass - Antirasistisk Senter trivialiserer drapet - Frieord()

 • Pingback: Svensk politimann gikk ut med sannheten om kriminaliteten - ble politianmeldt - Frieord()

 • Pingback: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere - Frieord()

 • Pingback: KAOS I SVERIGE: Opptøyer og plyndring i Rinkeby - politiet skjøt for å treffe - Frieord()

 • Pingback: DET NYE SVERIGE: Bombe- og skuddsikker politistasjon - politibetjentene kjøres til jobb - Frieord()

 • Pingback: Hele videoen fra 60 Minutes Australia sitt besøk i Sverige er ute - se overfallet på journalistene - Frieord()