Sverige: Fire arabere kjørte på småbarnsmor og baby

SVERIGE/INNVANDRING

En svensk mor som var ute og gikk med sin fem måneder gamle baby skal ha blitt meid ned av en bil som kjørte i svært høy hastighet i Malmø. Politiet opplyser at det var fire innvandrere med arabisk bakgrunn i bilen og at sjåføren var ruset. Både moren og babyen ble hardt skadet. Moren ligger fremdeles i kritisk tilstand på sykehuset.

En svensk småbarnsmor og hennes fem måneder gamle baby har siden onsdag formiddag ligget på intensivavdelingen ved universitetssykehuset i Malmø etter å ha blitt påkjørt av en bil i Malmø sentrum. Også en annen kvinne skal ha blitt skadet under ulykken.

Småbarnsmoren skal ha vært ute med barnevognen langs Amiralgatan da fire menn av arabisk opprinnelse skal ha kommet nedover gaten i svært høy hastighet.

Bilen med de fire innvandrerne skal ha kræsjet med tre andre biler og i denne sammenhengen skal bilene ha havnet opp på fortauet der småbarnsmoren befant seg med barnevognen.

D
SMADRET: Barnevognen kan sees helt ødelagt på bildet. Småbarnsmoren og babyen har ligget på intensivavdelingen på sykehuset i Malmø siden onsdag. Barnet skal være alvorlig skadet men utenfor livsfare, mens moren fremdeles kjemper for livet. (Foto: Fria Tider).
D
SVÆRT HØY HASTIGHET: De fire innvandrerne med arabisk bakgrunn skal ha kjørt i svært høy hastighet når de kolliderte og kjørte på småbarnsmoren, hennes baby og en annen kvinne. (Foto: Fria Tider).

Et videoklipp som ble lagt ut på Facebook og tatt av et vitne, skal ha vist hvordan flere personer forsøkte å flytte en av bilene som kvinnen lå under og redde livet til den påkjørte småbarnsmoren og hennes barn. Filmen skal ha blitt tatt før politiet og ambulansetjenesten kom frem til ulykkesstedet. Videoklippet er imidlertid tatt ned.

Småbarnsmoren skal blant annet ha brukket og fått revet av et av sine ben.

Ifølge pressetalskvinne for Skåne univeritetssykehus skal tilstanden for moren være uforandret livstruende og alvorlig men stabilt for barnet.

Ville unnslippe politiet

Det hele startet da politiet i byen observerte en bil som man fikk interesse for. Sjåføren av bilen skal da ha kjørt fra plassen. Bilen skal igjen ha blitt observert en liten stund senere og denne gangen skal sjåføren ha kjørt i stor hastighet for å unnslippe politiet.

Nils Norlin fra politiet i Malmø forteller følgende til nettavisen Fria Tider:

– En stund senere får vi øye på bilen igjen og da har den vært innblandet i en ulykke på Amiralsgaten. Denne bilen og ytterligere tre andre biler har vært innblandet i en ulykke.

De fire innvandrerne skal da igjen ha kjørt fra ulykkesplassen, men skal ha blitt stoppet og arrestert kort tid etterpå. Sjåføren skal ha vært påvirket av rusmidler.

Politiet opplyser at tre av dem er kjente og tunge kriminelle innvandrere i alderen 20 og 22 år, og er registrert for svært grove forbrytelser de siste årene.

En av dem er også en kjent venstreekstremist som blant annet har deltatt i ulike aksjoner med blant annet Antifascistisk aksjon.

D
AMIRALSGATAN: Ulykken skal ha skjedd i Amiralsgatan i Malmø sentrum. (Foto: Fria Tider).

Fria Tider kan rapportere at de fire innvandrerne nå er siktet for «grov uaktsomhet i trafikken», «medvirkning til alvorlig kroppsskade», «forsøk på å flykte fra trafikkulykke», samt «kjøring i beruset tilstand».

Svenske medier

Dinosaurmedia i Sverige har i typisk politisk korrekt stil unngått å nevne gjerningsmennenes etniske bakgrunn og har heller fokusert på å angripe politiet for å ha jaget bilen med de kriminelle innvandrerne gjennom tettbebygd strøk. På denne måten har man flyttet fokuset vekk fra de kriminelle innvandrerne og over på politiet som burde ha latt dem få være i fred.

 • A New Dawn

  Jeg blir så utrolig provosert av saker som dette. Jeg skal ikke fortsette på den tankerekka da det ikke egner seg i skrevet form, jeg hadde sikkert blitt arrestert hvis jeg hadde sagt det rett ut.

 • wiggen evensen

  Ja dette er for J…gt og jeg håper de alle blir tatt av dage når de blir sendt tilbake til ISIL som jo er deres venner sammen med vestre sosalistisk presse.

 • wiggen evensen

  De folkene som impoterer disse morderne bør nå stilles for retten og avsettes da de ikke lenger gjør det folket vil verken i Sverige, Danmark eller Norge.

  • A New Dawn

   Den dagen det skjer kan ikke komme raskt nok. Er det noe jeg ser frem til er det nettopp det. Straffen for landssvik bør være hard.

 • sussebassa

  Sverige er et land hvor narko og alkohol oversvømmer marknaden til en billig penge, som skyldes EU tilknytningen, Fri flyt av «varer» over grensene…
  Psykiske problem, nark/alkohol avhengigheten øker med speedfart slik at ingen egentlig har noen kontroll på dette.
  I tillegg til store nedskjæringer innen psyk/ettervern har ikke «svake sjeler» en sjanse, og dermed er mange ruspåvirket i hverdag..kjørende som gående..
  de finnes overalt.
  En utvikling jeg selvsagt håper ikke vil skje for Norge.. I Danmark er det enda verre.
  Norge ut av EØS og schengen..dermed større kontroll på hva som «kommer inn» i landet.

 • @@@

  Islamistisk terrorangrep i København nå, flere politimenn skutt.

  • sussebassa

   Sies angrepet var rettet imot den Svenske kunstneren Lars vilks ..kulturhuset i køben..
   flere politi såret..3 oppgies nå,..1 tilfeldig i trappen drept..
   1 som skjøt 30 skudd ifra et automatvåpen, men 1 kvinne ventende i en bil..virker veldig godt planlagt, «rolig beregnende utført/planlagt».

   • @@@

    Det er fordi Vilks har tegnet Muhammedkarikaturer. Det er et terrorangrep på ytringsfriheten.

    • sussebassa

     Jeg vet.
     Ytringsfriheten vår er angrepet igjen av muslimer.
     Vi er ikke trygge noe sted hvor disse befinner seg..la oss være ærlige på det..det kan være hvem som helst.
     Derfor må de sendes ut av hele Europa.

 • Artisjokk

  Med tanke på at dette er Malmö, tviler jeg på at moren og barnet var etnisk svenske. Brutalt uansett. Men, hva kan man forvente? – Å fylle opp en by med arabere, skaper bare en ny del av Midt-Østen, hvor slike hendelser er dagligdagse.

  • Guest

   Hun var svensk, altså virkelig svensk.
   http://www.liveleak.com/view?i=09f_1423779868

   • Artisjokk

    Takk for link…om ungen var helt svensk og…blodet mitt koker.

    • Camping er gøy

     Jeg blir forarget uansett hvilken mix/eller ikke mix barnet er.
     Ett barn som er så liten at det ligger i vogn er og forblir uskyldig.

 • Aksiomet

  Og nå har muslimene gått ape-shit i Køben. Skandinavia ligger og blør, og ingen gjør noenting.

  • sussebassa

   Dette vil Igjen styrke pegida och andre antimuslimske org..folk som vil sende disse hjem fordi de utgjør en stor «utryddelsesfaktor» ovenfor oss ikke muslimer i hele Europa.
   Flere våkner…
   Intervjuer av dansker som opplevde dette indirekte ..tror det ikke…

 • D.E

  Nå er muslimene igang igjen, denne gangen i Danmark. Hurra for multikultur.

 • D.E

  Nå er muslimene igang igjen, denne gangen i Danmark. Hurra for multikultur.

  • jojad

   Iang igjen? trudde de drev på hele tiden jeg.

 • A New Dawn

  Terrorangrepet i København er nok bare en enkelthendelse, det har ingenting med Islam å gjøre. Muslimer utfører aldri terror, det er noen ondsinnede personer som har kidnappet Islam.
  /ironi

 • Johan Aksnes

  Hvorfor satt ikke disse svina i fengsel og var klar for hjemsending etter soningen?

 • sussebassa

  OT
  Dansk media prøver nå å dysse ned/roe ned at dette er rettet imot Lars Vilks, terror, han som tegnet Muhammedtegningene, men at det også kunne være overfor den Franske ambassadør som var tilstede, som gjorde at polisombudet/sikkerhet var meget stort…alikevel kom denne terroristen seg inn..og opp i gangen, men ble stoppet der, ellers hadde nok drepte/sårete blitt enda større..om han hadde kommet inn i selve lokalet.. opplært i ISIS ?
  Min konklusjon er at man ikke kan stole på noen muslimer..igjen en bekreftelse.

 • «Politiet opplyser at tre av dem er kjente og tunge kriminelle innvandrere i alderen 20 og 22 år, og er registrert for svært grove forbrytelser de siste årene.» Men fortsatt er de i full gang med mere kriminalitet i Sverige…..

 • Kim Gale
 • Sverige er på vei skikkelig mot stupet, og jeg er veldig bekymret for at vi ikke har noen grensekontroll lenger.

 • Pingback: Innvandrerjente: "jeg tør ikke å bo her lenger" - Frieord()

 • spirild

  Arabere..? Å ja. Det forklarer det hele.

 • Pingback: Innvandrervolden sjokkerer vanlige dansker - Frieord()

 • Pingback: DRAPSBYEN MALMØ: 16-åring skutt ihjel på bussholdeplass - Antirasistisk Senter trivialiserer drapet - Frieord()

 • Pingback: Peter Springare: 22 av 24 mistenkte for drap eller drapsforsøk er innvandrere - Frieord()

 • Pingback: KAOS I SVERIGE: Opptøyer og plyndring i Rinkeby - politiet skjøt for å treffe - Frieord()

 • Pingback: Mor måtte føde baby i bil - "Faen ta dere politikere" - Frieord()

 • Pingback: Mor måtte føde baby i bil – «Faen ta dere politikere» - Norgesavisen.no()