Sverige: Fire arabere kjørte på småbarnsmor og baby

SVERIGE/INNVANDRING

En svensk mor som var ute og gikk med sin fem måneder gamle baby skal ha blitt meid ned av en bil som kjørte i svært høy hastighet i Malmø. Politiet opplyser at det var fire innvandrere med arabisk bakgrunn i bilen og at sjåføren var ruset. Både moren og babyen ble hardt skadet. Moren ligger fremdeles i kritisk tilstand på sykehuset.

En svensk småbarnsmor og hennes fem måneder gamle baby har siden onsdag formiddag ligget på intensivavdelingen ved universitetssykehuset i Malmø etter å ha blitt påkjørt av en bil i Malmø sentrum. Også en annen kvinne skal ha blitt skadet under ulykken.

Småbarnsmoren skal ha vært ute med barnevognen langs Amiralgatan da fire menn av arabisk opprinnelse skal ha kommet nedover gaten i svært høy hastighet.

Bilen med de fire innvandrerne skal ha kræsjet med tre andre biler og i denne sammenhengen skal bilene ha havnet opp på fortauet der småbarnsmoren befant seg med barnevognen.

D
SMADRET: Barnevognen kan sees helt ødelagt på bildet. Småbarnsmoren og babyen har ligget på intensivavdelingen på sykehuset i Malmø siden onsdag. Barnet skal være alvorlig skadet men utenfor livsfare, mens moren fremdeles kjemper for livet. (Foto: Fria Tider).
D
SVÆRT HØY HASTIGHET: De fire innvandrerne med arabisk bakgrunn skal ha kjørt i svært høy hastighet når de kolliderte og kjørte på småbarnsmoren, hennes baby og en annen kvinne. (Foto: Fria Tider).

Et videoklipp som ble lagt ut på Facebook og tatt av et vitne, skal ha vist hvordan flere personer forsøkte å flytte en av bilene som kvinnen lå under og redde livet til den påkjørte småbarnsmoren og hennes barn. Filmen skal ha blitt tatt før politiet og ambulansetjenesten kom frem til ulykkesstedet. Videoklippet er imidlertid tatt ned.

Småbarnsmoren skal blant annet ha brukket og fått revet av et av sine ben.

Ifølge pressetalskvinne for Skåne univeritetssykehus skal tilstanden for moren være uforandret livstruende og alvorlig men stabilt for barnet.

Ville unnslippe politiet

Det hele startet da politiet i byen observerte en bil som man fikk interesse for. Sjåføren av bilen skal da ha kjørt fra plassen. Bilen skal igjen ha blitt observert en liten stund senere og denne gangen skal sjåføren ha kjørt i stor hastighet for å unnslippe politiet.

Nils Norlin fra politiet i Malmø forteller følgende til nettavisen Fria Tider:

– En stund senere får vi øye på bilen igjen og da har den vært innblandet i en ulykke på Amiralsgaten. Denne bilen og ytterligere tre andre biler har vært innblandet i en ulykke.

De fire innvandrerne skal da igjen ha kjørt fra ulykkesplassen, men skal ha blitt stoppet og arrestert kort tid etterpå. Sjåføren skal ha vært påvirket av rusmidler.

Politiet opplyser at tre av dem er kjente og tunge kriminelle innvandrere i alderen 20 og 22 år, og er registrert for svært grove forbrytelser de siste årene.

En av dem er også en kjent venstreekstremist som blant annet har deltatt i ulike aksjoner med blant annet Antifascistisk aksjon.

D
AMIRALSGATAN: Ulykken skal ha skjedd i Amiralsgatan i Malmø sentrum. (Foto: Fria Tider).

Fria Tider kan rapportere at de fire innvandrerne nå er siktet for «grov uaktsomhet i trafikken», «medvirkning til alvorlig kroppsskade», «forsøk på å flykte fra trafikkulykke», samt «kjøring i beruset tilstand».

Svenske medier

Dinosaurmedia i Sverige har i typisk politisk korrekt stil unngått å nevne gjerningsmennenes etniske bakgrunn og har heller fokusert på å angripe politiet for å ha jaget bilen med de kriminelle innvandrerne gjennom tettbebygd strøk. På denne måten har man flyttet fokuset vekk fra de kriminelle innvandrerne og over på politiet som burde ha latt dem få være i fred.