Svensk jente gjengvoldtatt med pistol i munnen av innvandrere

TRUET MED PISTOL I MUNNEN: En ung jente skal ha blitt grovt gjengvoldtatt av en større gruppe med innvandrere i Sverige. Jenta skal ha fått en pistol både i munnen og i underlivet under voldtektene. (Illustrasjonsbilde).
SVERIGE/VOLDTEKT

"Den groveste voldtekten jeg har sett i mine 22 år som politimann", uttaler politimann Anders Göranzon hos politiet i Stockholm. Det var i juni i år at en svensk jente skal ha blitt gjengvoldtatt av en gruppe menn fra Midtøsten. Jenta skal ha fått stukket en pistol inn i munnen mens hun ble gjengvoldtatt under trusler om at hun skulle bli skutt i hodet hvis hun ikke sluttet å gjøre motstand. Etter at gjengvoldtekten var over stakk gjerningsmennene pistolen opp i underlivet på jenta og ødela henne så mye at hun måtte behandles på sykehus.

D
FRA MIDTØSTEN: En av de siktede i gjengvoldtektssaken som går i Stockholm tingrett nå. (Foto: Privat).

Tre menn med bakgrunn fra land i Midtøsten er nå siktet for å ha gjennomført en bestialsk voldtekt på en svensk jente i Stockholm. Overgrepet skal ha skjedd i nærheten av innvandrerghettoen Tensta, en drabantby i Stockholm.

Ifølge siktelsen skal de tre siktede araberne sammen med en større gruppe ukjente personer ha voldtatt jenta på rundgang under svært grove omstendigheter.

Fikk pistol i munnen og vagina

Den grove voldtekten fant sted den 19. juni i en kolonihage på Järvafältet, et grøntområde som omringes av innvandrerghettoene Husby, Rinkeby og Tensta. Mennene skal under truende og voldelige omstendigheter ha holdt jenta nede mens de på omgang voldtok henne vaginalt og oralt.

D
STARTET HER: Overgrepene mot jenta skal ha startet i kolonihagen Hästa Träsk i Tensta, før hun ble dratt inn i en bil og kjørt til en kjeller i Rinkeby, der voldtektene fortsatte. (Foto: Google maps).

Når jenta skrek skal en av de tiltalte, påheiet av de andre voldtektsmennene, ha presset pistolen eller en pistollignende gjenstand, inn i jentas munn.

– Hvis du ikke er stille så skal jeg drepe deg, skal mannen ha sagt.

Ifølge siktelsen skal en av mennene når de var ferdige med de gjentatte voldtektene, ha presset pistolen opp i jentas vagina slik at hun fikk skader i underlivet.

Kjørt til en kjeller av en iransk mann

Etter den grove voldtekten skal en av de siktede, en iransk mann, sammen med en annen uidentifisert person, ha dratt jenta med seg inn i en bil og kjørt henne til et kjellerlokale på Ljungplan i Rinkeby, der de grove overgrepene fortsatte.

Ifølge siktelsen skal jenta under trusler blitt voldtatt av den ene mannen oralt, samtidig som den andre mannen voldtok henne vaginalt.

Aktor i saken fortalte at jenta skal ha befunnet seg i en særskilt utsatt situasjon på grunn av alvorlig frykt, samt vært ruset på alkohol og andre stoffer. Hun skal ikke ha kjent overgriperne fra før.

Voldtektene pågikk i flere timer

De tre mennene, 18, 19 og 21 år gamle og med bakgrunn fra Midtøsten, siktes når for grov voldtekt og medhjelp til grov voldtekt. Ifølge jentas vitneutsagn deltok flere menn i gruppevoldtekten, som skal ha pågått i flere timer.

I midten av september skal politiet i Stockholm ha arrestert seks personer, inkludert de som nå er siktet for den grove voldtekten. Politiet mistenkte også at det kunne være ennå flere involverte gjerningsmenn.

Alle de siktede er kjente kriminelle for politiet i Stockholm fra før.

SJOKKERT: En av de verste voldtektene jeg har sett på 22 år sier Anders Göranzon.
SJOKKERT: En av de verste voldtektene jeg har sett på 22 år sier Anders Göranzon.

Verste jeg har sett på 22 år

– Det går ikke an å sammenligne forbrytelser, men antallet ganger jenta ble voldtatt, samt den lange tiden overgrepene foregikk, gjør at dette er en av de verste voldtektene jeg har jobbet med under mine 22 år som politimann, sier Anders Göranzon til Mitt Stockholm i forbindelse med arrestasjonene.

Relatert:

 • SuportJustice

  Dette er Sverige, svenske politikere og velgere strever etter. Bare å gratulere 🙂

  • sussebassa

   Sverige ligger som nr 2 i verdenstoppen når det gjelder voldtekter.
   Bare Leshoto i Afrika ligger foran.

   • tiger

    Dette er vel i forhold til innbyggertall i landet, men ja. Alarmbjeller burde gått av for lenge siden…

    • sussebassa

     ..men ja..?.du finner det på Google.no.

     • tiger

      Jeg tenkte siden Leshoto er et lite land med ca 2mill, så om det er per innbygger er det mange fler voldtekter i Sverige i realiteten.

     • sussebassa

      Jeg leser det slik at 1 voldtekt er 1 voldtekt, og at derfor ligger Sverige på andre plassen..anmeldte voldtekter, så kan man spekulere i hvor mange det egentlig er både i Leshoto og Sverige.
      Uansett…Alt for Mange.

 • sussebassa

  Først kastering, uten bedøvelse, så utsendelse, for de og hele familjen.

  • EiSkogsNisse

   Egentlig burde de bare bli skutt, det var veldig effektivt i USA under segregeringen for å holde negere under kontrol.

   • sussebassa

    Skutt…? for enkelt, de fortjener å føle utrolig smerte..alle av de..lenge….det de påførte en uskyldig ung kvinne.

  • Temour Hussain

   Familien deres fortjener det ikke. De har vel ikke noe med denne ugjerningen å gjøre. Det er ville vært på lik linje som å straffe familien til Breivik som forstret et monster!

   • sussebassa

    Det er på tide å statuere alvorlige eks ovenfor disse importerte voldtektsSvin, og de potensielle.
    Da tror jeg at om De vet det, at det også vil få konsekvenser ovenfor den øvrige familien, vil det forhåpentligvis hindre flere å ødelegge unge Norske kvinnes liv.
    Spesielt med tanke på hvor lav straff de får, tragisk, tror jeg det vil føles som en ekstrastraff hvis også familien for øvrig blir straffet..som jeg mener disse svin så absolutt fortjener.
    Jeg vil i utgangspunktet ikke ha disse i landet i det hele tatt.
    Akkurat, vi har Breivik, så hvorfor Importere.
    Derfor.

   • Camping er gøy

    I England praktiseres det slik at om du har en unge som gjør dritt vil familien bli straffet. F.eks har du sosialytelser som sosialbolig vil du miste retten til det, tror det får foreldre til å oppdra barna sine litt bedre.

    Forøvrig så var Breivik norsk dritt ikke importert dritt, for jo en drittsekk er en drittsekk uansett hudfarge/relgion osv….

   • Filosofistikert

    Mener du at det er en straff å ikke bo i Sverige?

 • jojad

  Politikeres skyld, de burde blitt straffet på lik linje med gjerningsmennene.

  • Guest

   Tull og tøys. Det er disse mennene som utøver voldtekten og det er kun de som fortjener en straff. Hadde jeg vært vitne til en voldtekt av en slik karakter hadde jeg bokstavelig talt gjort noe så grusomt at samfunnet ikke hadde hatt noe annet valg enn å bure meg inne på livstid

   • jojad

    Som alle andre landssvikere så hadde du nok løpt vekk med halen mellom bena for deretter beskyldt jenta for rasisme fordi hun ikke brukte burka

    • Guest

     Nok en hjernedød kommentarer. Som alle andre høyreekstreme er du totalt blottet for kunnskap og selvinnsikt. Jeg er til din opplysning en ateist og på mange måter en tilhenger av den feministiske ideologi. Kan vedde en mill på at du hadde løpt i møte med disse 3 småguttene og ikke jeg.

     • jojad

      Lykke til med å banke opp 3 kriminelle med pistol. Du er feig og det er politikerene som har skylden. Er ikke uten grunn at Sverige er voldtektslandet i Europa

     • Guest

      Det blir flere som bevæpner seg for hver dag som går 😉

     • tiger

      Personlig beskyttelse er et must i et multikulturellt land.

     • jojad

      Ja, venstresiden liker jo å amerikanisere norge. personlig vil jeg kalle det balkanisering

     • Thorbjørn Thoresen

      Kan hende det blir nødvendig for politiet i Norge å utlevere disse uregistrerte våpnene de fikk inndratt, vanlige folk trenger snart noe å forsvare seg med.

     • victus

      Det stemmer selvfølgelig ikke.

     • Insanus
     • victus

      Og hva får deg til å tro at det er multikulturen som har ført til at Sverige troner øverst? Mange voldtekter er faktisk relatert til fest og fyll, og der finner vi hovedsakelig oss hvite nordmenn og svensker.

     • Insanus

      Dette er bullshit og dårlig forsøk på bortforklaringer og det vet du godt selv. Over og ut.

     • g0g

      Et tafatt forsøk på og gi den etniske befolkningen skylden for voldtektsbølgen. Det er nesten utelukkende negre og muslimer som står bak overfallsvoldtekter, etniske nordboere begår en og annen voldtekt men ikke det omfanget som negrene står bak, og de utgjør fremdeles bare en liten del av befolkningen

     • teknikern

      Kan vi bruke invandrere i stedet for neger og muslim? Blir i grunn litt mer saklig debatt ut av det. Vi trenger ikke opptre som noe de kan få gleden av å kaste rasist kortet på.

     • teknikern

      Rart at politiet i Oslo leverte en årsrapport som sa at av 42 voldtekter var det gjerningsmenn av utenlandsk opprinnelse i de alle.

      Ranet som skjedde på Narvesen sist søndag.. 2 ranere. En voldtok jenta.. begge var invandrere. Det er langt mellom hver gang en etnisk nordmann får samme siktelse.

     • Sint

      At du er tilhenger av feminisme sier nok om deg.

   • Burre

    Vær smart. Ikke gjør noe som stopper motstandsakampen. Skal du gjøre noe , planlegg så du ikke blir tauet inn.

    Men er heleren like god som stjeleren så må nok mange politikere ta sin del av skylden ja.

  • sussebassa

   Er ikke disse gjerningsmennene voksne ?
   Så politikere skal ha ansvar for alle voksnes adferd….voldtektsforbrytere, mordere mm ?
   Alle voksne er vel ansvarlige for Egen adferd.
   Så kan man selvsagt mene at politikere er Indirekte ansvarlige pga den innvandringspolitikken de fører.

   • teknikern

    Politikerne er ansvarlige for at de nødvendige tiltakene blir iverksatt for å hjelpe traumatiserte flyktninger. Når disse tiltakene ikke fungerer så har de et ansvar for å forebygge.

 • Alf-Dagfinn Antonsen

  Politikk hevdes å være «det muliges kunst». Sånn sett er det viktig å forstå at den statistikken som anskueliggjør slike hendelser sett under ett, er en uønsket- men like fullt en konsekvens av politisk styring! Dette er nemlig ikke en enkeltstående og tilfeldig hendelse- dette er del av en statistisk konsekvens…

 • ronnywhitebear

  Jævla feige rotter…de bør utryddes snarest.De er faen meg ikke mennsker…hva blir straffen…en til to mnd fengsel..max.Håper pappen til denne jenta kont.noen skikkelig mannfolk som kan ødelegge de grisene for evig tid.

  • teknikern

   Er du en av disse skikkelige mannfolka eller?

   • ronnywhitebear

    Ja…det kan jeg love deg

 • Det eneste språket disse gjerningsmennene forstår / hadde forstått er hvis far eller bror til den stakkars jenta tar loven i egne hender. Husk at under det harmoniske skandinaviske ytre bobler vikingblodet.

  • sussebassa

   …»harmoniske Skandinaviske ytre bobler vikingeblod».
   Ok Vikinger, tiden er inne, NÅ.

   • Burre

    Hehe, gleder meg til den gemene hopen som har surfet på oljeinntektene får smake realiteter. Alle nissene med master i sammenlignende politikk må ut og konkurrere om vaskejobbene med asiatene og snekkerjobbene med polakkene. Først da vil noe overhodet begynne å skje.

    • Zarathustrian

     Forskarar i Norge idag innanfor samfunnsvitenskap og humanistiske fag er null verdt. Takk skal du ha Harald Eia og Hjernevask.

  • OEmGee

   Vikingblodet koker og man setter seg bak et tastatur. Gjør noe med det, fysisk?

  • Filosofistikert

   Den beste måten å endre situasjonen på er å ta seg utdannelse og jobbe for å forbedre Norge innenfra.
   Å være sint hjelper ingenting.
   Høy utdannelse innen juss er den beste måten å drive motstandskamp på. Da får man innflytelse. Ingen politiker i dag vil høre på folket. De er ikke i samme båt som oss, og bryr seg ikke om du og de fleste her i landet må slite med trakassering og kriminalitet hvis det kan skaffe dem en toppjobb.

 • Rent Fedreland

  Oppgjøret med de ansvarlige for krigsforbrytelsene mot oss, europeere skal straffes som i det siste (angivelige) landssvikeroppgjøret, den samme straff skal gjerningsmennene og forræderne få.

 • wegard

  Og ser ut til at den linkede Mitt Stockholm, glemte å nevne noe om bakgrunn på disse svina..

  • tiger

   Det var jo… «Sjokkerende». Stakkars svensker. Så mye som norske mennesker motsetter seg ikke-vestelig innvandring så har Norge minnimal innvandring iforhold til Sverige.

   • sussebassa

    Det kan endres raskere enn vi tror, derfor ingen sovepute.

 • Waynot

  Støre ønsker multikulturelt Norge
  Stortingskandidat Jonas Gahr Støre mener det ikke er grunn til på advare mot radikal islam i det norske samfunnet, og vil at hijab skal kunne brukes fritt på skoler og arbeidsplasser.

  AV

  Anders Børringbo

  Anbefal
  Tweet
  +1
  Send epost
  Publisert 12.08.2009, kl. 18:04 Oppdatert 13.08.2009, kl. 07:47
  I det første store TV-intervjuet som stortingskandidat for Oslo Ap, sier Støre at han ønsker å bygge «det norske vi» – et multikulturelt Norge – og legger stor vekt på at Norge har endret seg.

  • tiger

   Ifø. Obama har kun den etniske befolkningen lov å motsette seg innvandring. Jeg må si meg enig med Obama merkelig nok.

  • Darmann

   Judas Gal Sløve
   Janus «Steklov» Fjottenberg
   Gro (frem) «et Harlem og» Brunt Land

 • kjetil østhus

  Sverige på VM-pallen i vantro-voldtekt ute som inne siste 40 muslimår, men vi ligger ikke så langt bak med vårt UDI, AP-judasene og nyttige idioter for ISlam i posisjon!

 • AMG65

  Det er bare å applaudere politikerne, og vi får inderlig håpe at Sverige kjører på med mange fler innvandrere. Passe straff for disse apene er nakkeskudd.

  • sussebassa

   Hvorfor håper du inderlig at Sverige kjører på med mange fler innvandrere ?

   • tiger

    Til raskere skjer revolusjonen. Helst skulle det ikke vært noen ikke-vestelige innvandrere i Sverige, men en rask død er bedre enn en sakte en. Med dagens tilstander, dessverre.

    • sussebassa

     Jeg tror vel egentlig vi har nok ikke vestlige innvandrere I dag til at en borgerkrig ikke er så langt unna med tanke på konsekvensene av de..bla det vi diskuterer her, som bare øker.

     • Burre

      Ser ut som politikerne satser på at en må legge landet i aske for at det skal gro opp igjen.

     • Vulpert

      Ingen sivilisasjon har overlevd i sin opprinnelse. Europa jobber litt med saken, og Skandinavia står på for å få litt fortgang med forfallet. Roser er pene, lukter godt – men så er det disse tornene, da..

     • Burre

      Kinesiske sivilisasjon har overlevd, og er på vei til å dominere globalt igjen. Japanske og. Men da tenker jeg mer etnisk overlevelse. Kulturelt har dagens kina lite med f.ex. Ming dynastiet å gjøre. ALLE samfunn forandrer seg. Spørsmålet om det er villet eller ikke. I Norges tilfelle er det nok ikke villet, Enkelte folk har tatt kontrollen over deler av samfunnet som en parasitt, for å fremme sin agenda. En av de mest gjeldende agendaene er kulturmarxismen som flyter over. Mental splitt og hersk. SÅ blir det fysisk splitt og hersk. Her hjelper andre folk til som styres av andre agendaer, som den kristne. Krf og Ap jobber godt sammen for økt invandring.

     • Vulpert

      Når jeg bruker begrepet sivilisasjon, innbefatter det kultur. Kina som samfunn har forandret seg litt med årene, særlig under fargeklatten og humoristen Mao. Etniske kinesere vil jeg tro, har kommet for å bli.
      Så skriver du noe artig: «Kinesisk sivilisasjon har overlevd, og er på vei til å dominere globalt igjen».
      Spenstig vri på historien, det der. Anbefaler å holde denne kunnskapen tett til brystet.
      Japsene tok en kvikkis, og la om kulturen litt for snart 70 år siden.
      Nå skrev ikke jeg med store bokstaver: «ALLE samfunn forandrer seg». Brukte små bokstaver, jeg: «Ingen sivilisasjon har overlevd i sin opprinnelse». Kanskje derfor det ikke ble lagt godt nok merke til.
      Med godvilje og litt fandenivoldsk guts, kan du kanskje tyde en viss innholdsmessig likhet i disse to utsagnene.

     • Thorbjørn Thoresen

      Hooo, ingen bønn, åpne grenser eller dø, snar blir det så mange utenfor døra at grenser blir uten betydning, massene flyr bare tvers gjennom både
      Grenser og militære !

     • Sint

      Er viktig at økonomien også blir ødelagt for at dette skal skje. Det er jo derfor du har situasjonen i Hellas.
      Masseimmigrasjon er jo ganske greit siden det skaper masse problemer med økonomi og kriminalitet. Jo verre jo bedre nå om dagen.

     • sussebassa

      Klart…
      Å ødelegge vår økonomi med all innvandringen er vel «Den store planen» ifra EU og FN.
      Den nye verdensordningen/planen.

 • Vulpert

  Det var da fælt til meninger og ordbruk her, da. Har det ikke gått innover dere at dere er mer ekstreme enn de dere omtaler?
  Meninger, ortografi, fremførelse etc., er hinsides. Det er leit at man ikke kan føre en diskusjon uten edder og galle, rennesteinspråk, død og fordervelse m.m.

  Her er saken: Ethvert menneske – som har hørt om – og med mulighet til å komme til det «forjettede land», vil prøve det.
  Menneskets natur, og overlevelsesdrift.
  Problemet oppstår når de med resurser forlater sine land/hjemsteder, og etterlater fattige analfabeter – som ingen mulighet har – og som blir tatt imot med åpne armer, og tilgang til velferd etniske innbyggere (som har behov) bare kan drømme om.

  «Flyktninger», «forfulgte», m.fl., får støtte fra NAV til feriereiser og påtrengende nødvendighet til å besøke familie, fra hvorenn de måtte komme. De bestiller bare billetter til et nærliggende land, og tar buss derifra. -Ja, også litt familieforening – med naboer, tanter, onkler, slekt, klan, ætt, stamme m.fl.
  Minstepensjonister og de med lavest trygd (ikke alle etnisk norske er ærlige m.h.t. trygd), har ingen mulighet til ferie, ei heller julegaver og bursdagsgaver til barnebarn utover en hundrelapp.
  En uproduktiv ny landsmann koster mer enn det det koster å brødfø og å gi skolegang til 100 pers. i hjemlandet – minst.
  Den politiske venstresiden i Norge, kaller dette mangfold, fargerikt, kulturell berikelse, etnisk/sosial/religiøs/politisk spennende utfordring etc. – Ja, spennende blir det nok..
  .
  Norske konservative politikere har beveget seg litt for langt ut på iskanten – der isen brekker, man havner i det iskalde vannet, kaver og roper på hjelp.
  Krf krabber ut, gir en hjelpende hånd – isen brekker igjen – og på land står V og kauker: Stå på, stå på – dette greier dere, vi har redningsplanken, men tør ikke å bevege oss ut.

  Mange – svært mange – av dere som kommentere her, og i mange andre kommentarfelter, uten konstruktive meninger og evne til å debattere, bør lese dere opp på hva dere uttaler dere om.
  Store bokstaver, og rekkefølge av forskjellige tegn, minner meg om et barn som slår i bordet og skriker: Jeg vil, jeg vil !
  Det er fint at vi har mulighet for å uttrykke oss – dele meninger med det meste av verden. Bare få år siden vi ikke hadde den mulighet.
  Ingen politiske partier tilfredsstiller våre ønsker, eller løser våre problemer.
  – Dog er en valgseddel et lite håp.

  Mye rart skrevet en søndag natt
  En God Jul og et Godt Nytt År ønskes dere alle (så lenge det er allment akseptert å spre sekulære/kristenkulturelle godord).

  • Burre

   Ser ikke du har så mye å komme med selv, bortsett fra en ren observasjon som de fleste andre her også gjør.

   Hva mener du bør gjøres? Hvis negrene i Ferguson gjør opprør for en neger som stjeler og motsetter seg arrest, angriper politi og dør. Da er noen oppgulp i et kommentarfelt ingenting. Vi kunne ha hentet høygaflene og giljotinene f.ex.
   Spesielt når en tenker på hva norge var for noen tiår siden og hva det er blitt.
   Nei, la Ap åpne opp for mer arbeidsinnvandring og outsourcing av administrative jobber i staten ,statoil, telenor osv… Medfører bare at det går fortere mot et oppgjør med galskapen.
   Det kommer til å bli jævlig før det blir bedre.

   • Vulpert

    Nei, jeg kom ikke med så mye nytt, bare at jeg hadde evnen til å uttrykke meg uten «faen, død, jævlig, rasshøl, idioter, etc.», for ikke å nevne høygafler og giljotiner, som du nevner. Disse strafferedskapene tilhører vel en svunnen tid – som noen kanskje ønsker seg tilbake til. Når det gjelder negre i Ferguson og andre steder med opptøyer, er det sykt – de brenner naboers hjem, naboers små butikker, plyndrer og raserer sitt nærmiljø.
    Outsourcing av jobber må vi nok venne oss til – enten det er venstre eller høyre som styrer skuta, skuta med slagside.

    • Burre

     «Outsourcing av jobber må vi nok venne oss til – enten det er venstre eller høyre som styrer skuta, skuta med slagside.»

     Siden du er så redd for folk som utrykker seg i sterke ordelag, hva tror du skjer når disse som har blitt lagt bånd på til slutt får panikk og vil rette opp skuta med slagside som holder på å gå rundt?

     Skal folk bare sitte musestille og se på galskapen?

     edit: og der tikket nyheten inn om at nok en bombe var sprengt utenfor tinghuset i Malmø. Politiet sier det er et angrep på den svenske rettsstaten. Jada… Lurer på hvem som vil ha det slik i Sverige?

  • Insanus

   At de som skriver her inne er mer ekstreme enn feige mennesker som utsetter ei 15 år gammel jente for gruppevoldtekt er vel en regelrett skivebom. Men enig i noe av det andre du skriver, uten at mye av det nødvendigvis har noen relevans i denne konkrete saken.

   • Vulpert

    Sorry – det jeg skrev har ingen relevans for saken, men ble bare revet med av ordbruken her og på andre nettsteder. Er ingen sart sjel, tåler det meste, men har ingen intensjoner om å sette meg selv ned på det lave planet som de gærningene saken dreier seg om, står på.
    Når jeg leser hva jeg selv skrev, ser jeg at det var en dårlig innledning, da det synes at jeg sammenligner – og nærmest unnskylder disse gærningene. Ble bare revet med av min trang til utfoldelse, på en side som er åpen om natten.
    Vi står vel alle her på samme side, selv om uttrykksformen kan vær noe forskjellig.

  • Zarathustrian

   Har ikkje du et bibelmøte å være på?

   Garantert så har islamistane tusen gangar verre meining enn det verste her inne. Saka er at det er i det skjulte. Vi er ærlige som fy her inne. Ja, kastrering inn til rot og diverse er ekstremt, men om dei absolutt meiner det får dei seie det. Som Burre seier, tankar og meiningar er langt ifrå handlingar som til dømes i desse problemområda og landa.

   • Vulpert

    Bra og greit sagt, men jeg er agnostiker.

    • Zarathustrian

     Eg spelte på det at du dreiv å tukla litt med moral; rett og galt. Det, og nokre referansar til kristendom.

     Helsing ateist og moralsk nihilist.

     • Vulpert

      Eg tukla ikke med moralen. Forståelsen av rett og galt eksisterte før menneskene med noen artige knep, fiffige kodekser og litt hjelp fra gudeverdenen, skapte moral og etikk.
      «moralsk nihilist»? Det skurrer litt. Blir ikke det som om jeg skulle kalle meg snill sadist (ingen sammenligning av betydningene)?)

     • Zarathustrian

      Hehe. Ikkje moralsk OG nihilist. Moralsk nihilist, som i å ikkje tru på moral. 😀

      http://en.wikipedia.org/wiki/Moral_nihilism

      http://no.wikipedia.org/wiki/Nihilisme

      Edit:

      Dessuten er vel ikkje nihilisme og moralisme to forskjellige ting. Uansett kva etisk og moralsk retning ein går så kan ein vel være livsnihilist. Eller eksistensiell nihilist som det meir riktig og spesifikt heiter. Og definisjonen på nihilisme er noko sånn som mangelen på å sjå konkret verdi i livet og i å leve livet. Historisk sett så var det eit resultat av forsvinninga av kristendom og Gud på slutten av 1800-talet, om eg ikkje tek heilt feil når det gjeld tidspunkt. «Gott ist tot» som Nietzsche sa.
      Dette tapet av tru, og mangelen på noko å erstatte det med (nihil, nil, null), som då resulterte i rein ateisme, kom då som noko nytt i nyare historie (kanskje all historie) og fikk då betegnelsen nihilisme. Nytt og ikkje tidlegare skjedd fordi ateismen kom på grunn av vitenskap, den sofistikerte og avanserte vitenskapen, og ei oppvakning til realitetane rundt livet her på jorda.

  • Anti-Hippie

   Kommentariatet på frieord.no er mer ekstreme enn dem som omtales, sier du? Da må altså førstnevnte gruppe ha gjort noe som er mer ekstremt enn den gruppen som er beskrevet i artikkelen. Det er jo ikke umulig. Jeg kjenner ikke resten her, jeg. Men det er opp til deg å enten dokumentere den ville påstanden du kommer med eller å aldri noensinne fortjene å bli tatt seriøst i en debatt. Så HVA er det egentlig kommentariatet på frieord.no har gjort som er MER EKSTREMT enn gjengvoldtekt med våpen skjøvet inn i munnen og opp i vagina på offereret?

  • sussebassa

   Å hvor jeg avskyr skinnhellighet.
   Hva gjør du egentlig her inne, når du er så sensitiv for å kalle en spade for det den egentlig er, nemlig en spade.
   Tror du å anvende vennligere ord, ville endre hva jeg føler for disse svina, og hva jeg som kvinne og mor ville ha foretatt meg overfor disse hvis det hadde hendt min datter, og jeg kunne bestemt deres straff, hva de fortjente?
   Jenta selv, pårørende til den stakkars jenta vi diskuterer her, venner, øvrig familj, andre med døtre…

   Har du barn selv, fortrinnsvis datter…

 • Guest

  .

 • Arne Bang

  Vlad Tepes hadde visse vaner som med fordel kunne overføres til slike.

 • Martin Riggs

  To theese men she is only a «svennehora» and of no value whatsoever. Society should respond by hanging the perpetrators in public. Personally I find the biggest problem of mass immigration to be the race mixing and immigrants outbreeding the local populations. The swedish (jewish controlled) newsmedia try to keep the problems of immigrats acting out their hostillity towards native populations under the rug. These forces are an importent part of the problem.

 • duder1897

  Blir garantert ikke noen oppslag om dette i Muslimelskende Sverige.

 • invernes

  Så spennende og kulturberiket jubler Støre mens han napper i laksen.

  • sussebassa

   Laksen, du mener vel kaviaren, med champis.
   En ekte kaviarsosialist det.

   • invernes

    kaviarsosialist og hvit folkemorder.

 • Pingback: Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon - Frieord()

 • Filosofistikert

  Husk at de er i Sverige fordi det er for farlig for dem i hjemlandet. De kalles for flyktninger.

 • Pingback: Asylinnvandrer mishandlet og urinerte på 7 år gammel jente - Frieord()

 • Pingback: Somalier voldtok 12-årige Ida - fikk 22 dagers samfunnstjeneste - Frieord()

 • Pingback: Fikk svensk pass og voldtok umiddelbart – siden han ikke lenger kunne utvises - Frieord()

 • Pingback: Bile Mohamed Elmi (18) og Abdirizak Nur Ali (21) dømt for grove overgrep mot norsk 14-åring - Frieord()

 • Pingback: Kjæresten til voldtektsdømt srilanker dømt for å ha avgitt falsk forklaring - Frieord()

 • Kyrre Eilertsen

  Håper sannelig disse mennene har blitt drept etter å selv ha blitt voldtatt på samme måte.
  Det må demonstreres NULL toleranse for slike mennesker, og vi må statuere et eksempel. Heng de opp i lyktestolpene når de er ferdig pint og drept — så vil antallet voldtekter gå ned betraktelig veldig raskt.

 • Pingback: Rektor la lokk på grov voldtekt i skolegården pga gjerningspersonens bakgrunn - Frieord()

 • annordal

  Dette er mer enn jeg kan klare! OG vi normale folk har lov til å reagere . Jeg ble så rasende at jeg klarte ikke lese ferdig. Ta for pokker å gjelde dem, sånn at de får sitte å tisse resten av livet, og sex er så laaaaangt bort fra dem at de ikke aner hva det er.

 • annordal

  Dette er mer enn jeg kan klare! OG vi normale folk har lov til å reagere . Jeg ble så rasende at jeg klarte ikke lese ferdig. Ta for pokker å gjelde dem, sånn at de får sitte å tisse resten av livet, og sex er så laaaaangt bort fra dem at de ikke aner hva det er.

 • Pingback: Voldtatt på tog i Sverige - "Det er synd på ham, for han er flyktning" - Frieord()

 • Pingback: "I'm gonna fuck you little Swedish girl" – så angrep asylsøkeren henne - Frieord()

 • Pingback: Sophie (16) slått ned av tre innvandrere - mistet følelsen i beina - Frieord()

 • Pingback: Må avlyse Earth Hour i Sverige av frykt for voldtekter | Norgesavisen.no()

 • Pingback: Svensk jente knivskåret i ansiktet av flyktning da hun nektet å ha sex - Frieord()

 • Pingback: Mor lot «mindreårige» asylsøkere flytte inn i huset – datteren ble sexmisbrukt - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Partileder Jimmie Åkesson snakker ut om Sverige - Frieord()

 • Pingback: Gjengvoldtok 14-åring – får bli i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Ung svensk kvinne slått bevisstløs og kvalt av asylsøkere i Sverige - Frieord()

 • Pingback: BILDER: Her blir flyktningbarna pågrepet for seksuelle overgrep i Sverige - Frieord()

 • Pingback: Svenske Katarina reddet jente fra overfallsvoldtekt - ble selv mishandlet - Frieord()

 • Pingback: Aktor fortviler: "Innvandrergjengene driter i oss og våre verdier" - Frieord()