Store protester mot islamiseringen av Tyskland

TYSKLAND/DEMONSTRASJONER

I flere europeiske land har mennesker begynt å si ifra mot masseinnvandringen, islamiseringen og EU's økende diktatoriske trekk. I Dresden protesterte nylig 10 000 mennesker mot islamiseringen av landet og for bevaringen av den judeo-kristne vestlige arven.

De nye protestene som nå kan sees i land som blant annet Tyskland, Italia og Frankrike har ingenting å gjøre med den tradisjonelle høyreekstremismen å gjøre og inneholder heller ikke noen rasistiske slagord.

Det er organisasjonen PEGIDA, eller Patriotiske europeere mot islamiseringen av Vesten (Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes) som står bak initiativet. Organisasjonen har for øyeblikket nesten 40.000 medlemmer på på det sosiale nettverket Facebook.

MASSEDEMONSTRASJONER: Tusenvis av tyskere har den siste tiden tatt til gatene for å protestere mot massinnvandringen til landet. "Ja, til flyktninger, nei til økonomiske innvandrere", er en av parolene. (Foto: Pegida).
MASSEDEMONSTRASJONER: Tusenvis av tyskere har den siste tiden tatt til gatene for å protestere mot massinnvandringen til landet. «Ja, til flyktninger, nei til økonomiske innvandrere», er en av parolene. (Foto: Pegida).

Tusenvis av mennesker har til tross for minusgrader valgt å vise sin fedrelandskjærlighet og sist uke dukket ca. 10.000 mennesker opp i Dresden alene. Også i byer som Düsseldorf og München har man sett lignende marsjer.

Felles for demonstrasjonene er at de er ikke-voldelige og fokuserer på å stoppet den massive innvandringen som er «økonomisk», altså de som kun kommer på grunn av Tysklands gode velferdssytem. Reelle flyktninger med behov for beskyttelse skal fremdeles få komme til landet.

Man påpeker også at man ikke hater islam, men at man er mer redd for at Tyskland sin egen kultur og religion er i ferd med å miste sin posisjon.

Bruker paroler fra Berlin-muren sitt fall

I de nyopprettede demonstrasjonene i Tyskland, som nå foregår hver eneste mandag og med tusenvis av deltakere, så har man tatt et gammelt slagord som rev ned Berlinmuren for 25 år siden: Wir sind das Volk – Vi er folket.

Tyskland har vært svært hardt rammet av masseinnvandring til landet de siste 50 årene og tar imot flest innvandrere i verden, kun slått av USA. Den offentlige debatten om innvandringen har i all hovedsak handlet om den som kommer fra utenfor EU og i særdeleshet fra muslimske land.

SHARIA-POLITI: Tyskland har fått sitt eget islamske politi som patruljerer gatene og passer på at ingen bryter mot koranens lover.
SHARIA-POLITI: Tyskland har fått sitt eget islamske sharia-politi som patruljerer gatene og passer på at ingen bryter mot koranens lover på tyske gater. Nå sier vanlige tyskere stopp.
BRÅK OG URO: Den økende andelen radikale muslimer i Tyskland har skapt uro blant den etniske tyske befolkningen. Ukentlig kan man lese om opptøyer og slagsmål mellom salafister og ordenmakten.
BRÅK OG URO: Den økende andelen radikale muslimer i Tyskland har skapt uro blant den etniske tyske befolkningen. Med jevne mellomrom kan man lese om opptøyer og slagsmål mellom salafister og ordenmakten.

Også politikerne er bekymret

Det styrende partiet i Tyskland, Kristendemokratene, representert ved kansler Angela Merkel, har også merket folkets røst. Partiet skal ha planlagt følgende «kontroversielle utsagn»  under sin neste partikonferanse:

– Uansett hvem som kommer for bosette seg her, så bør de oppfordres til å snakke tysk når de er ute iblant befolkningen og hjemme hos sin familie.

Dette skal visstnok ha skapt en «storm» av kritikk fra statsstøttede medier og venstreorienterte partier som mener at man kan fungere fint i et land uten å kunne språket.

Dette fungerer idag ved at man publiserer alt materiale fra myndighetene på innvandrernes eget språk og ved å la innvandrerne etablere seg i rene etniske enklaver, eller ghettoer, hvor de kan leve et helt liv på trygdeordninger, uten å lære seg språket i det landet de bor i.

Frieord.no har tidligere skrevet om en rekke store demonstrasjoner mot masseinnvandringen til europeiske land den siste tiden. Blant annet i Italia.

STOR DEMONSTRASJON: En massiv demonstrasjon mot ulovlig innvandring fant sted i Italia på lørdag. I Norske medier eksisterer ikke nyheten.
STOR DEMONSTRASJON: En massiv demonstrasjon mot ulovlig innvandring fant sted i Italia lørdag den 18. oktober. I Norske medier eksisterer ikke nyheten.

Kommentarer

kommentarer