Store protester mot islamiseringen av Tyskland

TYSKLAND/DEMONSTRASJONER

I flere europeiske land har mennesker begynt å si ifra mot masseinnvandringen, islamiseringen og EU's økende diktatoriske trekk. I Dresden protesterte nylig 10 000 mennesker mot islamiseringen av landet og for bevaringen av den judeo-kristne vestlige arven.

De nye protestene som nå kan sees i land som blant annet Tyskland, Italia og Frankrike har ingenting å gjøre med den tradisjonelle høyreekstremismen å gjøre og inneholder heller ikke noen rasistiske slagord.

Det er organisasjonen PEGIDA, eller Patriotiske europeere mot islamiseringen av Vesten (Patriotische Europäer Gegen die Islamisierung des Abendlandes) som står bak initiativet. Organisasjonen har for øyeblikket nesten 40.000 medlemmer på på det sosiale nettverket Facebook.

MASSEDEMONSTRASJONER: Tusenvis av tyskere har den siste tiden tatt til gatene for å protestere mot massinnvandringen til landet. "Ja, til flyktninger, nei til økonomiske innvandrere", er en av parolene. (Foto: Pegida).
MASSEDEMONSTRASJONER: Tusenvis av tyskere har den siste tiden tatt til gatene for å protestere mot massinnvandringen til landet. «Ja, til flyktninger, nei til økonomiske innvandrere», er en av parolene. (Foto: Pegida).

Tusenvis av mennesker har til tross for minusgrader valgt å vise sin fedrelandskjærlighet og sist uke dukket ca. 10.000 mennesker opp i Dresden alene. Også i byer som Düsseldorf og München har man sett lignende marsjer.

Felles for demonstrasjonene er at de er ikke-voldelige og fokuserer på å stoppet den massive innvandringen som er «økonomisk», altså de som kun kommer på grunn av Tysklands gode velferdssytem. Reelle flyktninger med behov for beskyttelse skal fremdeles få komme til landet.

Man påpeker også at man ikke hater islam, men at man er mer redd for at Tyskland sin egen kultur og religion er i ferd med å miste sin posisjon.

Bruker paroler fra Berlin-muren sitt fall

I de nyopprettede demonstrasjonene i Tyskland, som nå foregår hver eneste mandag og med tusenvis av deltakere, så har man tatt et gammelt slagord som rev ned Berlinmuren for 25 år siden: Wir sind das Volk – Vi er folket.

Tyskland har vært svært hardt rammet av masseinnvandring til landet de siste 50 årene og tar imot flest innvandrere i verden, kun slått av USA. Den offentlige debatten om innvandringen har i all hovedsak handlet om den som kommer fra utenfor EU og i særdeleshet fra muslimske land.

SHARIA-POLITI: Tyskland har fått sitt eget islamske politi som patruljerer gatene og passer på at ingen bryter mot koranens lover.
SHARIA-POLITI: Tyskland har fått sitt eget islamske sharia-politi som patruljerer gatene og passer på at ingen bryter mot koranens lover på tyske gater. Nå sier vanlige tyskere stopp.
BRÅK OG URO: Den økende andelen radikale muslimer i Tyskland har skapt uro blant den etniske tyske befolkningen. Ukentlig kan man lese om opptøyer og slagsmål mellom salafister og ordenmakten.
BRÅK OG URO: Den økende andelen radikale muslimer i Tyskland har skapt uro blant den etniske tyske befolkningen. Med jevne mellomrom kan man lese om opptøyer og slagsmål mellom salafister og ordenmakten.

Også politikerne er bekymret

Det styrende partiet i Tyskland, Kristendemokratene, representert ved kansler Angela Merkel, har også merket folkets røst. Partiet skal ha planlagt følgende «kontroversielle utsagn»  under sin neste partikonferanse:

– Uansett hvem som kommer for bosette seg her, så bør de oppfordres til å snakke tysk når de er ute iblant befolkningen og hjemme hos sin familie.

Dette skal visstnok ha skapt en «storm» av kritikk fra statsstøttede medier og venstreorienterte partier som mener at man kan fungere fint i et land uten å kunne språket.

Dette fungerer idag ved at man publiserer alt materiale fra myndighetene på innvandrernes eget språk og ved å la innvandrerne etablere seg i rene etniske enklaver, eller ghettoer, hvor de kan leve et helt liv på trygdeordninger, uten å lære seg språket i det landet de bor i.

Frieord.no har tidligere skrevet om en rekke store demonstrasjoner mot masseinnvandringen til europeiske land den siste tiden. Blant annet i Italia.

STOR DEMONSTRASJON: En massiv demonstrasjon mot ulovlig innvandring fant sted i Italia på lørdag. I Norske medier eksisterer ikke nyheten.
STOR DEMONSTRASJON: En massiv demonstrasjon mot ulovlig innvandring fant sted i Italia lørdag den 18. oktober. I Norske medier eksisterer ikke nyheten.
 • HenrikHenriksen

  Norske medier er så sinnsykt avslørt i denne saken her. Når det har vært noen hundre nynazister som har marsjert i Tyskland så har det fått to siders fargeoppslag med krigsoverskrifter. Men når 10.000 – TITUSEN – mennesker deltar i en fredlig og patriotisk marsj, så er det STILLE SOM GRAVEN hos Vg, Dagbladet og Aftenposten. (Og jeg glemmer ikke dere heller NTB!!).

  Dere er HYKLERE!!

  Og jeg har ikke lest om den marsjen som var i Italia som er nevnt nederst i artikkelen heller. Eller om nasjonaldagsmarsjen i Polen nå i begynnelsen av november som har samlet så mange som 100.000 mennesker.

  Det passer kanskje ikke helt inn i den redaksjonelle linja, eller hva??

  Bare sjekk disse lenkene her:

  http://www.dagbladet.no/2011/02/19/nyheter/dresden/nynazisme/utenriks/15501473/

  http://www.dagbladet.no/2010/02/12/nyheter/nazisme/tyskland/utenriks/demonstrasjon/10355002/

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/tyskland/hoeyreekstreme-og-islamister-i-kamp-i-tyskland/a/10057981/

  http://www.vg.no/nyheter/utenriks/tyskland/tusenvis-demonstrerte-mot-hoeyreekstreme-i-hamburg/a/10065775/

  http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Tyske-hoteller-far-lov-til-a-nekte-hoyreekstreme-gjester-opphold-6780812.html

  Dette klarer de altså å produsere…men når titusenvis av patriotiske mennesker går rolig i tog…uke etter uke. Da er det stille som graven. Rett og slett skammelig av våre statsstøttede journalister og medier. Jeg er glad dagsavisene går på ræva en etter en. Det er velfortjent.

  • HenrikHenriksen

   Jeg vil også bare legge til den godbiten fra det flerkulturelle Tyskland. Tyrkere vs tysk politi:

   https://www.youtube.com/watch?v=XilB6MQI-Kg

  • OnkelBlaa

   Faktisk blir kommentaren min oftest slettet i Dagbladet og Nettavisen når jeg linker til en artikkel i frieord.no.

   • Aksiomet

    Selvfølgelig. Dagbladet og annen dinosaurmedia er livredde for sannheten.

    • OnkelBlaa

     Derfor, spre budskapen!

     • Cap-Liberty

      Helt enig, men blokker også dagbladet, ikke besøk siden i det hele tatt. Sensurerer en nettside deg så bruk adblocker, da får de ingen reklamepenger for besøket.

     • OnkelBlaa

      Er veldig nøye med å aldri klikke på annonser og ADblock er jo obligatorisk uansett!

  • einar_x_x

   msm i Norge er og blir en skam!

 • Johan Althaus

  Flott at man tar initativ til å fokusere på en innvandring som ikke er bærekraftig!

  Når det er sagt er det interessant å se på Norge, og mediefokuset her.

  Når 1’500 muslimer rekker hendene opp på at steining av homofile er greit (1), så blir det møtt med at «dette er en minoritet av muslimer, de representerer ikke alle».

  Men når 1’500 muslimer tar avstand fra IS, da blir det møtt med hallelujah stemning i mediene, og at «muslimer tar kollektivt avstand fra vold i islam!». (interessant nok ble unge Faten hyllet for sin kamp mot IS, selvom hun selv ønsker å bo i en islamsk stat, og at hun hevder Israel står bak IS(2)). Til og med sosialistraddisen Marie Simonsen ble overrasket over hvor få muslimer som deltok (3).

  Akkurat like mange muslimer i begge retninger, men kun en av gruppene får generalisere over storgruppen «muslimer i Norge». Er det dobbeltmoralisme i de norske mediene? Jeg mener det.

  (1) http://www.dagbladet.no/2013/10/17/nyheter/innenriks/islam_net/antirasistisk_senter/29788371/

  (2) https://www.youtube.com/watch?v=R8wbsAobmcw (0.30 –>)

  (3) http://dbtv.no/3747468917001#-_Kunne_v%E6rt_flere_muslimer_her

 • sussebassa

  Jeg finner det «helt naturlig» at PK media, uansett hvor i Europa, ikke skriver hvor mye/ofte/antall demonstrasjoner/protester imot muslimer/islam egentlig foregår/er…de eier jo media.
  Dette er jo en «krig» imellom disse…..Pk kontra IkkePK..i alle land.
  For egen del er jeg selvsagt glad at flere tar igjen ovenfor islam/muslimer.
  De har ingenting å gjøre her, mm de tenker på å overta Europa helt…
  som jeg mener de er, Se til Sverige, med hjelp av kulturmarxistene og media.

 • Camping er gøy

  Kjempebra at Tyskerne endelig står opp igjen 🙂

 • OnkelBlaa

  På høy tid!
  Når skal vi begynne å demonstrere mot djevelskapen her i landet?

  • Camping er gøy

   Er imot importen Norge har av innvandrere som ikke bidrar til å trekke lasset for felleskapet så kommer litt ann på parolene for min del, men er positivt innstilt til å reise til tigerstaden for en slik protest.

   • wiggen evensen

    Tigerstaden er desverre dø for mange år siden, men mye kan reddes om vi står sammen som et folk i Norge.

    • Darmann

     Du overdriver litt må jeg påpeke, jeg bor i gangavstand fra Oslo sentrum, og ikke engang på vestkanten, men bor likevel i et helt klart majoritets-norsk/europeisk område (har dog mange innvandrere ganske i nærheten av akkurat der jeg bor).

     Det finnes mange strøk i Oslo, med veldig ulik sammensetning.

     Mener dette som en liten presisering/korreksjon, ikke som «sterk kritikk.» Er ikke uenig i at om ting skal bli bedre, må *store* endringer gjøres.

 • algizon

  Jeg reagerer på et begrep som brukes i artikkelen over, nemlig «judeo-kristen vestlig arv». Denne «arven» kan faktisk sies å være oppkonstruert så sent som på 1960-tallet:

  https://hammersmeden.wordpress.com/2013/09/16/lognen-om-europas-jodisk-kristne-kulturarv/
  Innbiller meg at disse tyske demonstrasjonene kan være like oppkonstruerte, og komme fra de samme kildene.

 • Tore

  Dette er kjempebra! På denne måten kan «en bredere del av befolkningen» stå opp mot islamiseringen av vesten, uten å måtte forvare seg for å ha tilknytning til ytterste høyre fløy. Dette blir det mer av.

 • FalconSays

  Hva gjør Ola Nordmann når det blir innført shariah politi i Oslo?
  Det er ikke spørsmål om, men når det vil komme.
  Det er ikke udelt positivt i Londons gater at muslimske menn tar loven i egne hender og opptrer som lovens lange arm og leker politi.

  • Camping er gøy

   Det er delvis det i Oslo allerede. Er utrolig hva en får slengt i seg i enkelte bydeler.

 • invernes

  Veldig flott ! jeg ser for meg en ny æra i Europa der muslimer og afrikanere blir kjeppjaget vekk i fra Europa, unntaket blir det rare landet Sverige bosatt med svarte mennesker.

 • g0g

  Dette ble kommentert på NRK radio, nyhetene klokka 23.00 i dag 12/12-2014
  Det ble blant annet nevnt at Merkel er sur pga demonstrasjonene

 • josteinbj

  Det smeller nok snart i hele Europa. Juncker gikk inn i og blandet seg inn i styringen av hellas nylig. Han advarte mot at å nekte muslimsk masseinnvadring var rasistisk.

 • Pingback: Massakeren i Paris feires i Gøteborg - Frieord()

 • Pingback: Miljøparti-politiker: «Godt at tyskere blir en minoritet i et superkulturelt samfunn» - Frieord()