Somalier voldtok 11-årige Ida – fikk 22 dagers samfunnstjeneste

Ida fortalte i retten at hun i november fulgte med den pedofile voldtektmannen, Guled Haysow Mohamud (18), til hans hjem ettersom han skal ha lovet henne at hun skulle få tilbake intime bilder han skal ha tatt av henne.

På plass i leiligheten hans så rev somalieren av henne klærne slik at hennes jakke gikk istykker og gjennomførte en brutal voldtekt.

Da den 11-årige jenta forsøkte å gjøre motstand skal han ha slått henne i ansiktet og holdt en hånd over hennes munn mens han voldtok jenta.

– Svart pikk er dyrt, uttalte somalieren ved flere tilfeller under voldtekten, fortalte jenta i retten.

Den unge jenta skal ifølge rettsdokumentene ha blødd kraftig fra underlivet etter voldtekten. Hun skal også ha blitt svært traumatisert både fysisk og psykisk av hendelsen.

VOLDTATT: 12 år gamle Ida skal ha blitt voldtatt vaginalt og slått i ansiktet og hodet under voldtekten. "Svart pikk er dyrt", skal Mohamud ha sagt flere ganger under voldtekten. (Foto: Illustrasjonsbilde).
VOLDTATT: 11 år gamle Ida skal ha blitt voldtatt vaginalt og slått i ansiktet og hodet under voldtekten. «Svart pikk er dyrt», skal Guled Mohamud ha sagt flere ganger under voldtekten. (Foto: Illustrasjonsbilde).

18-åringen har hevdet at de begge hadde et «kjærlighetsforhold» og at han ikke kjente til at hun var mindreårig – informasjon som retten ikke festet lit til.

Ifølge dommen er det ingen tvil om at han voldtok jenta vaginalt og at han i forbindelse med dette tildelte Ida slag i ansiktet og hodet og holdt en hånd over hennes munn.

Til tross for at voldtekt mot barn normal skal gi fengsel, så valgte tingretten å la Guled Mohamud komme unna med en såkalt human straff: 180 timers samfunnstjeneste under oppsyn. I dommen henvises det blant annet til somalierens lave alder og at han har «visse problemer med angst og søvnproblemer som han medisinerer mot ved behov».

d
MILD DOM: Det er flere lesere som har kommentert i kommentarfeltet på nettsiden vår og på vår Facebook-side og som ikke har trodd på dommen. Her publiserer vi derfor et utdrag av den milde dommen til den somaliske 18-åringen. Den kan dessuten lastes ned fra Fria Tider sin artikkel om saken. (Foto: Friatider.se).

Ida heter egentlig noe annet

Relatert:

– Afrikanere slipper gjengvoldtekt-tiltale etter grov voldtekt av mindreårig norsk jente

– VG unnlater å informere om afrikanske voldtektsmenn i Oslo

– Tok selvmord etter å ha blitt overfallsvoldtatt av afrikanere i Oslo

– Svensk jente gjengvoldtatt med pistol i munnen av innvandrere

– Det brutale mordet på Elin Krantz (Obs: sterke bilder)

– Kvinne gruppevoldtatt av fem somaliere på togstasjon

– Svensk kvinne gjengvoldtatt av afrikanere og arabere på ferge

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– Mistenkt for bestialsk voldtekt i Sverige

– Flyktningbarn dømt for grov gjengvoldtekt i Sverige

– Arabere tiltalt for voldtekt av to jenter i Jönköping

– Ville hjelpe tiggere – ble gruppevoldtatt

– 13 år gammel jente voldtatt av utenlandsk ungdom i Danmark