Tyske, internasjonale og norske medier ønsket i det lengste å dekke over og lyve om det som skjedde utenfor Kølner-domen på nyttårsaften.

Tusenvis av innvandrere, i all hovedsak ikke-vestlige, forgrep seg seksuelt på over et halvt tusen tyske kvinner under nyttårsfeiringen i den tyske byen Køln.

D
TUSENVIS AV INNVANDRERE: Ifølge politiet var mellom 1.000 og 2.000 ikke-vestlige asylsøkere, flyktninger og innvandrere samlet utenfor Kølnerdomen på nyttårsaften. Over 1.200 tyske kvinner og menn ble utsatt for kriminelle handlinger. 529 av ofrene var kvinner som var blitt utsatt for enten voldtekt eller andre seksuelle overgrep.

I Tyskland kom det fram at politiet, etter pålegg fra ledelsen, hadde utelatt hele hendelsen helt i sin første rapport dagen etter masseovgrepene. Endog hadde toppledelsen i politiet fått klar beskjed om å fjerne alle omtaler av ordet «voldtekt» fra rapporten. Enighet om denne formørkelsen gikk helt opp til innenriksdepartementet.

Tyske medier som begynte først å skrive om det som hadde skjedd flere dager etterpå og måtte offentlig gå ut og beklage til sine lesere. Politisjefen i byen måtte gå.

I Norge benyttet statskanalen NRK muligheten til å dekke over saken ved å hevde at «Like mange tyskere som syrere mistenkt etter Køln-overgrepene». Det tok ikke mange timene før den overskriften måtte fjernes og erstattes av den mer sannferdige «Flest nord-afrikanere mistenkt etter Køln-overgrepene». En stygg ripe i lakken til vår rikskringkaster.

D
NRK I HARDT VÆR: Nok engang måtte NRK innrømme feil i rapportering av nyheter. Denne gangen var overskriften så villedende fra journalist Mari Reisjå, at NRK måtte inn og endre den etter kort tid. (Foto: Rights.no/NRK).
D
ENDRET: Slik så det ut etter at folk hadde begynt å reagere på overskriften til journalist Mari Reisjå og NRK Urix. (Skjermdump/NRK).

Norske aviskommentatorer, kjente feminister og debattanter som vanligvis går høyt og tydelig ut på banen hvis det dreier seg om kvinner, barn eller flyktninger var helt stille. Og da mener vi helt stille. Så ubehagelig var det å bli konfrontert med sin stilltiende aksept, at sjefsfeminist i Dagbladet, Marie Simonsen, valgte å blokkere Frieord på sin Twitter-konto, etter noen korte meldinger fram og tilbake om temaet.

Og slik fortsatte det i alle Europas store mediehus. Fakta og sannheten skulle bare ikke ut. Fornektelsen skulle vinne. Norske aviser kopierte svenske aviser, som igjen hadde kopiert britiske aviser. Løgnene ble spredt langt og bredt. Den grufulle kvelden skulle omskrives, hysjes ned og helst glemmes så fort som mulig. Men en hendelse av slikt omfang, og med de nå godt etablerte alternative medier jagende etter sannhetene, så brast hele den politisk korrekte dammen.

D

D

D

D
ANGREPET I ANDRE BYER I TYSKLAND: Den 18 år gamle jenta var ute med gode venner på en nattklubb i byen Stuttgart på nyttårsaften, da en større gruppe utenlandske menn antastet dem seksuelt. Jenta og venninna sa nei, men dette godtok ikke gjengen. Jenta ble så forsøkt ranet og deretter slått i ansiktet med knyttneve, av en person som beskrives som med «innvandrerbakgrunn». Det hele endte med brukket nese og besøk på legevakten. (Foto: Facebook).

Her er sannheten, kjære norske medielesere. Tygg på denne og spør dere om norske aviser og nyhetsredaksjoner har æren i behold.

Det ble registrert 1.218 offer, hvorav 529 av dem ble utsatt for seksuelle overgrep. 149 av 153 mistenkte gjerningsmenn er innvandrere – to av tre fra Marokko og Algeria. 68 av dem er asylsøkere, 18 er bekreftede illegale innvandrere og 47 har «ukjent status», noe som betyr at de også er illegale innvandrere.. Fire av de mistenkte er «enslige» og ti har fått oppholdstillatelse.

D
OVERGRIPERE: Politiet i Køln gikk ut med bilder av noen av de som er mistenkt for overgrepene på nyttårsaften. Denne uken startet rettssakene. (Foto: Politiet).

Etter at rapporten nå har kommet ut så har ingen norske aviser eller nyhetsredaksjoner tatt for seg resultatet. De eneste som omtaler den er de norske alternative mediene.