Skjulte massive sexovergrep for ikke å miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

STORBRITANNIA

De skandaløse avsløringene som har kommet i kjølvannet av det omfattende sexmisbruket av unge britiske jenter i Rotherham og andre engelske byer bare fortsetter å øke i omfang. Britiske medier har rapportert om hvordan myndighetene i Rotherham lot tusenvis av britiske jenter bli sexmisbrukt av hovedsakelig pakistanske menn, i frykt for å bli stemplet som rasister. Nå viser nye avsløringer at skandalen går helt opp til det britiske Arbeiderpartiet. Partiet ønsket å legge lokk på overgrepene for å unngå å miste stemmer blant pakistanske og andre innvandrermiljøer i byen.

Daily Star avslører at unge jenter som ble sexmisbrukt i pedofiliringer, ble «ofret» for at det britiske Arbeiderpartiet, Labour, ikke skulle miste stemmer i innvandrermiljøet i Rotherham.

GRAVIDE. Mange av de sexmisbrukte unge jentene ble gravide og over 100 barn har blitt født i byen Rotherham alene, som følge av voldtektene.
GRAVIDE. Mange av de sexmisbrukte unge jentene ble gravide og over 100 barn er blitt født i byen Rotherham alene, som følge av voldtektene.

Organiserte gjenger

Overgrepsskandalene i England har bare vokst. Nylig ble det avslørt at hele 2000 unge jenter var blitt sexmisbrukt og i mange tilfeller utsatt for sextortur av hovedsakelig pakistanske menn i byen Rotherham. Flere skal ha blitt drept av gjengene.

FLERE JENTER: Media i England går nå ut med ennå høyere tall på antall jenter som har blitt voldtatt av muslimske grooming-gjenger. Det skal nå dreie seg om minst 2.000 jenter bare i byen Rochdale alene. (Foto: Dømt grooming-gjeng i England).
FLERE JENTER: Media i England går nå ut med ennå høyere tall på antall jenter som har blitt voldtatt av muslimske grooming-gjenger. Det skal nå dreie seg om minst 2.000 jenter bare i byen Rochdale alene. (Foto: Dømt grooming-gjeng i England).

Avsløringen viser også at det omfattende misbruket av unge britiske jenter, helt ned i 11-årsalderen av menn med muslimsk bakgrunn, strekker seg utover store deler av landet.

Overgrepene har på heller ingen måte stoppet.

Britiske medier rapporterer nå at mange av de unge jentene som har blitt sexmisbrukt av pakistanske miljøer i Rotherham, fortsatt blir utsatt for overgrep i like stor grad.

Flere av jentene som ble misbrukt bodde på barnehjem i Rotherham og har blitt flyttet til andre byer. Politiet har derimot avslørt at mange av de jentene som ble flyttet fra Rotherham til Liverpool, nå blir utsatt for tilsvarende overgrep av pakistanske og muslimske miljøer i denne byen også.

Disse gjengene bruker også de misbrukte jentene som «lokkemat» for å lure til seg nye barn de kan misbruke og voldta, advarer politiet.

INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.
INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.

Arbeiderpartiet

Det er det britiske Arbeiderpartiet, Labour, som har flertallet i bystyret i Rotherham.

Nye avsløringer viser nå at myndighetene i Rotherham ønsket å legge lokk på hele saken for ikke å miste stemmer fra innvandrerbefolkningen i byen og dermed flertallet i bystyret.

Dave Greenwood som er bistandsadvokat for 38 av barna som har blitt misbrukt og voldtatt uttalte til Daily Star:

– Det var et nettverk av folk som klødde hverandre på ryggen.

– Men jeg tror det er en ukjent faktor på spill her. Det er ganske åpenbart at det var et behov for å opprettholde de asiatiske stemmene for å kunne bevare Labours flertall i byen.

En av jentene som var blitt misbrukt uttalte også til avisen:

– Lokalpolitikerne skjulte sannheten for å kunne mele sin egen kake.

– Jeg har hele tiden sagt at dette handler om to ting – penger og makt!

MASSIVE OVERGREP. Makt og penger var langt viktigere for Arbeiderparti-politikerne enn å beskytte unge utsatte jenter.
MASSIVE OVERGREP. Makt og penger var langt viktigere for Arbeiderparti-politikerne enn å beskytte unge utsatte jenter.

– Jenter som meg ble ofret fordi ingen ønsket å rugge i båten. De visste at det ville koste dem stemmer hvis de rettet pekefingeren mot de skyldige, og de mente i tillegg at vi var verdiløse.

Lederen for et utvalg oppnevnt av regjeringen, Louise Casey, gikk forrige uke til angrep på myndighetene i Rotherham og klassifiserte dem som: «en kultur for mobbing, politisk korrekthet, inkompetanse og cover-up»

Ingen fra det britiske Arbeiderpartiet har vært tilgjengelig for kommentarer til Daily Star.

Se et intervju med Lousie Casey, lederen for utvalget, fra Sky News, som sier hun er «sjokkert» over hvordan lokale politikere fra Arbeidpartiet har latt dette få skje i deres egen by:

Relatert:

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Ny overgrepsskandale i England – massivt overgrepsnettverk i Sheffield

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo

 • Aksiomet

  .

  • extraterrestre

   Det er flere enn bare muslimene som hater vesten, den gruppen Bulgarere jeg har omgang med hater vesten intenst.. De kaller oss homo og pedofili Europa, vi er jo SÅ liberale at de føler seg støtt. De hater NATO (som de ser på som en terror organisasjon, med henblikk på Iran, Irak og Libya, og selvfølgelig BALKAN, hvor NATO hjalp muslimene. Da Stoltenberg var i Bulgaria for å TVINGE sivile menn til å bil soldater som skal settes i kamp mot Russland,( fikk han ikke møte noen journalister, bortsett fra noen som USA(som jo har innenriks politikken i landet, hadde klarer) noe de ikke vil, siden Russland var og er deres redning.. Så fra Bulgarske soldater kan ikke NATO vente seg mye troskap, siden 80% hater Vesten. De ønsker å gå i UNION med Russland, ut av NATO og EU, slik at russen kan hjelpe dem å bli kvitt amerikanerne og de utenlandske bedrifts eierne, som bare stjeler fra land og folk… Det blir sagt av disse, at i Ungaren, mener de det samme .Om dette er den hele og fulle sannheten kan ikke jeg stå inne for, siden dette er det eneste jeg blir fortalt, har ikke hørt noe annet…

 • Rudolf

  Nylig lekkede dokumenter fra Vatikanet har avslørt hvorfor den katolske kirke beskytter pedofile.
  Angivelig, sist gang de utstøtte en pedofil, så startet han Islam.

 • leonidas88

  Gjeninnføring av henging, alle ansvarlige burde henges offentlig. overgrepmenn og politikere.

  • invernes

   Henging alt for snilt, jeg ville brukt radbrekking på samtlige landssvikere.

  • sussebassa

   Offentlig Halshugging vore også ok, om man fremdeles har den type «handverkare» kvar, men klart henging medfører inte så mycket Søl.

  • sussebassa

   Offentlig Halshugging vore også ok, om man fremdeles har den type «handverkare» kvar, men klart henging medfører inte så mycket Søl.

 • @@@

  Mange av de sexmisbrukte unge jentene ble gravide og over 100 barn er blitt født i byen Rotherham alene, som følge av voldtektene.

  Horribelt !!!

  • leonidas88

   det er enda mer ufyselig at dette har kunnet foregå fritt i så mange år.
   Voldtekt blir brukt som våpen, muslimene ser jo på oss vantro som verdiløse, så da er jo tortur og voldtekt bare en glede for dem. I og med at politikere og myndigheter har latt disse undermenneskere få drive fritt på uskyldige unge hvite jentebarn så er det å anta at de hater oss på samme måte som islamske krypene.

   • @@@

    Bildet du postet under er også ufyselig.

    • leonidas88

     en galge er ufyselig?

     • @@@

      Det er bare å lese teksten du har skrevet og se bildet du har postet så skjønner en at du er halvradikalisert.

     • leonidas88

      lol stakkars deg, du tror vi har med mennesker å gjøre her….
      hva er din løsning?? åpen soning??

     • @@@

      Det er lenge siden vikingene herjet i England så jekk deg ned.

     • leonidas88

      det er tydelig at sosial demokratiet har gjort folk impotent, vikingene hadde i alle fall gjort noe. Det faktum at du reagerer på at pedofile burde henges sier nok om hva slags person du er.

    • Johan Aksnes

     Galger skal være ufyselig og virke avskrekkende, og så skal det henge mordere og voldtektsforbrytere der.

    • sussebassa

     Samsvarer med det dom har påført uskyldige jenter, och det fruktansverde livet Arbeiderparti politikere har påført dom.
     Deras ansvar…deres skuld.,..Dom skal betala.

  • Johan Aksnes

   Sosialismen er slik, intet offer er for stort når pampene skal grafse til seg makt og penger!

 • invernes

  Rart at engelskmenn sitter helt rolig å godtar dette ? men det hadde vel nordmenn og gjort om det hadde skjedd her, og det gjør det kanskje i det skjulte ? vårt arbeiderparti er like satanisk.

 • Johan Aksnes

  Slik er sosialismen i praksis, det handler om makt og penger til pampene!
  Blir det noe landssvikoppgjør av dette da?
  Neppe når bukkene skal passe havresekken vil jeg tro.

  • sussebassa

   Politikerpampar har jo ikke høg nog intelligens til andra yrker.
   Derfor velger dom..just å bli politikere.
   Mycke schitprat/munndiarè til toppen løn.

   • Johan Aksnes

    Er helt enig med deg i at veldig få politikere er plukket fra øverste hylle.

 • Rent fedreland

  Straffen for etnisk rensing og krigsforbrytelser er klar.
  Både de som er importert og de som har importert dem kommer i fremtiden til å bli holdt ansvarlige for sine krigsforbrytelser.

  • @@@

   Ja det kan du tro.

 • AMG65

  Her har vi sosialistene Arbeiderpartiet i ett nøtteskall, verre korrupt og falsk gjeng finnes knapt. De er som en kreftsvulst i samfunnet. Ellers er jeg meget forundret over at dette kan skje i England, jeg hadde i utgangspunktet litt trua på de.

  • extraterrestre

   Flere byer i England har lenge vært NO GO Sone for britene

   • sussebassa

    Gjett om..
    Har sett fler dok ifrån England om hur ghettoene kryper lengre og lengre utøver/sprider seg..
    Det er inga affærer der, bara boligar som ser hemske ut.
    Nogon Briter bodde der også, og dom sa dom haddde slutat å stemma på politikere…som bara melte sin egen kaka..
    politikerforrakten tycks vara høg…der også.

  • Erling Olsen

   Ser det her hjemme også.

   AP styrte jurister ( les politi) som styrer utenfor loven

  • FishyOne

   Historien til arbeiderpartiet er nok verre enn mange tror ja:

   http://youtu.be/ydIXcRihj4Y

 • Manzo Ikeda

  Det er mye som tyder på at dette dessverre bare er toppen av isfjellet…

  Child sex abuse gangs could have assaulted ONE MILLION youngsters in the UK

  There could be up to a million victims of child sexual exploitation in the UK, it is feared.

  Rotherham’s Labour MP Sarah Champion describes it as a “national disaster” and is demanding a taskforce to fight the “horror.”

  “There are hundreds of thousands and I think there could be up to a million victims of exploitation nationwide, including right now. Girls in the process of being groomed,” she said.

  Source:
  THORNTON, L. (2015) Child sex abuse gangs could have assaulted ONE MILLION youngsters in the UK [online]. The Daily Mirror. Available from: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/child-sex-abuse-gangs-could-5114029 [Accessed 17/02/2015].

 • backup

  Virker som engelske myndigheter har gitt opp kampen mot muslimene! De regelrett » kjøper» seg fred. Mange engelske byer er infisert av sharia folk, og de har jo sine sharia samfunn mange steder. Dette er i Europa, neste ut er Sverige, deretter Norge, osv., for når europeiske politikere ikke kan ta til orde mot islam fordi de vil bli kalt rasister, men mest fordi de er fanget i garnet av sin egen innvandringspolitikk, kan disse monstre ofte under Allahs velsignelse, sier de, dure på som de vil!

 • Cumulus

  Dette beviser altså at disse partiene importerer stemmer i hopetall fra disse landene og behandler dem med silkehansker for å sikre seg stemmer ved neste valg. Dette funker bare frem til de er mange nok til å skape egne politiske partier som tilslutt skyver vertene til sidelinjen og forglemmelsen.

  For en verden vi har fått.

 • Pingback: Fokus på lørdag: Lara ble kalt "rasist" når hun vitnet mot den muslimske pedofiliringen - Frieord()

 • Pingback: Høygravid brent levende av tyrkere i Tyskland()

 • Per Ykk

  Den er så utrolig stygg den saken her!

 • Pingback: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårige jenter i England - Frieord()

 • Pingback: Jenter i 12-årsalderen dopet ned og voldtatt av somalisk gjeng - Frieord()