Skjulte massive sexovergrep for ikke å miste stemmer blant innvandrerbefolkningen

STORBRITANNIA

De skandaløse avsløringene som har kommet i kjølvannet av det omfattende sexmisbruket av unge britiske jenter i Rotherham og andre engelske byer bare fortsetter å øke i omfang. Britiske medier har rapportert om hvordan myndighetene i Rotherham lot tusenvis av britiske jenter bli sexmisbrukt av hovedsakelig pakistanske menn, i frykt for å bli stemplet som rasister. Nå viser nye avsløringer at skandalen går helt opp til det britiske Arbeiderpartiet. Partiet ønsket å legge lokk på overgrepene for å unngå å miste stemmer blant pakistanske og andre innvandrermiljøer i byen.

Daily Star avslører at unge jenter som ble sexmisbrukt i pedofiliringer, ble «ofret» for at det britiske Arbeiderpartiet, Labour, ikke skulle miste stemmer i innvandrermiljøet i Rotherham.

GRAVIDE. Mange av de sexmisbrukte unge jentene ble gravide og over 100 barn har blitt født i byen Rotherham alene, som følge av voldtektene.
GRAVIDE. Mange av de sexmisbrukte unge jentene ble gravide og over 100 barn er blitt født i byen Rotherham alene, som følge av voldtektene.

Organiserte gjenger

Overgrepsskandalene i England har bare vokst. Nylig ble det avslørt at hele 2000 unge jenter var blitt sexmisbrukt og i mange tilfeller utsatt for sextortur av hovedsakelig pakistanske menn i byen Rotherham. Flere skal ha blitt drept av gjengene.

FLERE JENTER: Media i England går nå ut med ennå høyere tall på antall jenter som har blitt voldtatt av muslimske grooming-gjenger. Det skal nå dreie seg om minst 2.000 jenter bare i byen Rochdale alene. (Foto: Dømt grooming-gjeng i England).
FLERE JENTER: Media i England går nå ut med ennå høyere tall på antall jenter som har blitt voldtatt av muslimske grooming-gjenger. Det skal nå dreie seg om minst 2.000 jenter bare i byen Rochdale alene. (Foto: Dømt grooming-gjeng i England).

Avsløringen viser også at det omfattende misbruket av unge britiske jenter, helt ned i 11-årsalderen av menn med muslimsk bakgrunn, strekker seg utover store deler av landet.

Overgrepene har på heller ingen måte stoppet.

Britiske medier rapporterer nå at mange av de unge jentene som har blitt sexmisbrukt av pakistanske miljøer i Rotherham, fortsatt blir utsatt for overgrep i like stor grad.

Flere av jentene som ble misbrukt bodde på barnehjem i Rotherham og har blitt flyttet til andre byer. Politiet har derimot avslørt at mange av de jentene som ble flyttet fra Rotherham til Liverpool, nå blir utsatt for tilsvarende overgrep av pakistanske og muslimske miljøer i denne byen også.

Disse gjengene bruker også de misbrukte jentene som «lokkemat» for å lure til seg nye barn de kan misbruke og voldta, advarer politiet.

INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.
INTET SETT INTET HØRT. Verken politikere, sosiale myndigheter eller politiet løftet en finger for å hjelpe de over 2000 unge jentene i Rotherham.

Arbeiderpartiet

Det er det britiske Arbeiderpartiet, Labour, som har flertallet i bystyret i Rotherham.

Nye avsløringer viser nå at myndighetene i Rotherham ønsket å legge lokk på hele saken for ikke å miste stemmer fra innvandrerbefolkningen i byen og dermed flertallet i bystyret.

Dave Greenwood som er bistandsadvokat for 38 av barna som har blitt misbrukt og voldtatt uttalte til Daily Star:

– Det var et nettverk av folk som klødde hverandre på ryggen.

– Men jeg tror det er en ukjent faktor på spill her. Det er ganske åpenbart at det var et behov for å opprettholde de asiatiske stemmene for å kunne bevare Labours flertall i byen.

En av jentene som var blitt misbrukt uttalte også til avisen:

– Lokalpolitikerne skjulte sannheten for å kunne mele sin egen kake.

– Jeg har hele tiden sagt at dette handler om to ting – penger og makt!

MASSIVE OVERGREP. Makt og penger var langt viktigere for Arbeiderparti-politikerne enn å beskytte unge utsatte jenter.
MASSIVE OVERGREP. Makt og penger var langt viktigere for Arbeiderparti-politikerne enn å beskytte unge utsatte jenter.

– Jenter som meg ble ofret fordi ingen ønsket å rugge i båten. De visste at det ville koste dem stemmer hvis de rettet pekefingeren mot de skyldige, og de mente i tillegg at vi var verdiløse.

Lederen for et utvalg oppnevnt av regjeringen, Louise Casey, gikk forrige uke til angrep på myndighetene i Rotherham og klassifiserte dem som: «en kultur for mobbing, politisk korrekthet, inkompetanse og cover-up»

Ingen fra det britiske Arbeiderpartiet har vært tilgjengelig for kommentarer til Daily Star.

Se et intervju med Lousie Casey, lederen for utvalget, fra Sky News, som sier hun er «sjokkert» over hvordan lokale politikere fra Arbeidpartiet har latt dette få skje i deres egen by:

Relatert:

– Bildene VG og Dagbladet ikke tør å vise

– 14 somaliere dømt for sex-slaveri i England

– Ny overgrepsskandale i England – massivt overgrepsnettverk i Sheffield

– Advarte mot barnevoldtekter – ble sendt på mangfoldskurs

– Kunne noe lignende ha skjedd i Norge? – Ja det har allerede skjedd

– Afrikanere gjengvoldtok mindreårig jente på lokaltog i Oslo

Kommentarer

kommentarer