Hvorfor skjuler norske medier informasjon om drapet på Justine Damond?

Norske medier har i mange år løyet og fordreid sannheten, unnlatt å gi all informasjon, og rett og slett nektet å skrive om nyheter som ikke passer inn i det rødgrønne politske ekkokammeret.

Når mørkhudede mennesker blir behandlet dårlig, eller i verste fall, drept, da kommer overskriftene og analysene. Da krydres teksten med ord som rasisme, fremmedhat, utenforskap, frykt, fattigdom, forskjellsbehandling. Akkompagnert av de perfekte bildene av tårer og mennesker i sorg.

DAGBLADET: Slik ser det ut når de rødgrønne journalistene skrider til verks når en afroamerikansk innbygger mister livet under en konfrontasjon med politiet. Se hva de skriver når en hvit kvinne blir drept av politiet lenger ned i innlegget og se om du legger merke til noe. (Skjermbilde/Dagbladet).

Når hvite mennesker blir behandlet dårlig, eller i verste fall, drept, da er det bare en sak. Ikke noe å analysere. Da er det greit å være objektiv og kun rapportere om selve hendelsen. For vi kan jo ikke risikere at leserne får en liten idé om hvordan ting faktisk står til der ute.

Dagbladet er en av de største synderne. Vi har avslørt dem mange ganger de siste årene, hvor de rett og slett fungerer som et propaganda-apparat for rødgrønn sosial rettigferdighet og venstreekstremt tankegods.

Og i dag slo de til igjen. Sammen med følgesvennen Aftenposten.

Les også: Norske journalister avslørt: Ekstrem skjev dekning av flyktningkrisen

SOMALISK POLITIMANN: En somalisk og muslimsk politimann skjøt og drepte en hvit, australsk og kristen kvinne. Norske medier velger å unngå denne vinklingen. Ville de gjort det samme om en hvit, amerikansk og kristen politimann skjøt og drepte en mørkhudet, muslimsk og somalisk kvinne? Vi tror ikke det, basert på norske mediers historie med slike saker. Til venstre på bildet: Politimannen Mohamed Noor, til høyre, offeret, Justine Ruszczyk Damond.

Les mer: Aftenposten-journalist sprer falske nyheter – vil ikke debattere da han blir konfrontert

Den australske kvinnen, Justine Damond (40), hadde ringt politiet da hun trodde det foregikk et seksuelt overgrep i nærheten av huset der hun bodde.

Da politiet ankom gikk Damond ut av huset i nattkjolen og ned til politibilen for å snakke med de to politioffiserene. Plutselig tar politioffiseren i passasjersetet, Mohamed Noor, frem tjenestevåpenet sitt og skyter forbi sin kollega i førersetet, gjennom bildøren, og dreper 40-årige Justine Ruszczyk Damond på stedet.

Hendelsen fant sted klokken 23.30 på lørdag kveld.

Damond er opprinnelig fra Australia, men bodde i den amerikanske delstaten Minneapolis sammen med sin forlovede og hans sønn. Hun var utdannet veterinær, men jobbet til daglig som yoga-instruktør. De skulle gifte seg i neste måned, men Justine hadde allerede tatt forlovedens etternavn. Stesønnen har gått ut på sosiale medier og uttrykt sin sorg over tapet av stemoren sin. Han omtaler henne som sin beste venn og at han har store problemer med å forstå hva som har skjedd.

Les også: Niklas (17) brutalt myrdet av innvandrere – norske medier helt stille

Aftenposten og våpen

Halve artikkelen i Aftenposten handler om våpenlover og våpenstatistikk, ennå det kun var politiet som brukte våpen i dette tilfellet. De er som sagt beordret til og trent i å bruke våpen.

Istedenfor å sette fokus på politimannens og offerets etniske og religiøse bakgrunn, som de gjør når rollene er omvendt.

Akkurat som man forventer å løse denne saken ved å innføre strengere våpenlover? Venstreekstrem logikk på sitt absolutt laveste. Og dummeste.

Dagbladet på sin side har ingen forklaring, analyse eller interesse av det etniske aspektet i denne saken. Noe de har hver eneste gang en mørkhudet person blir skutt og drept av politiet i USA.

Er det fordi politoffiseren er mørkhudet – og muslim – og offeret er en hvit og kristen kvinne?

Les også: Løgn og bedrag – norske medier kollektive selvmord

SKJERMBILDE/AFTENPOSTEN.
SKJERMBILDE/DAGBLADET. (Husker du overskriften i Dagbladet artikkelen i begynnelsen av artikkelen?).

Les også: Kjære venstremedier: Tusen takk!

50.000 somaliere i Minnesota

Politioffiser Mohamed Noor var en juvel i politistyrken sin i Minnesota. Han var den første somalieren som var politioffiser i sitt distrikt og hele det somaliske samfunnet var i ekstase over hans innsettelse. Det gikk så langt at selve borgermesteren i byen kommenterte hans ansettelse offentlig.

SOMALIER: Mohamed Noor var den første somalieren til å tjenestegjøre i sitt distrikt. Det ble feiret av hele det lokale somaliske stammesamfunnet. Nå er han suspendert fra tjeneste, kun to år etter å ha tatt på seg uniformen første gang.

Men Noor hadde på sine to korte år i tjeneste to åpne klagesaker mot seg. Blant annet skal Noor ha vært med og brukt fysisk vold mot en kvinne under et hjemmebesøk. Hun har nå saksøkt politietaten.

Somalierne i Minnesota er svært dårlig integrerte og topper alle de mest voldelige og grove kriminalitetsstatistikkene i forhold til sitt folketall. Narkotikasalg, vold, prostitusjon, gjengaktivitet, ran, gjengvoldtekter, overfallsvoldtekter og drap. Og terror. De er med på alt. Utenom arbeidsdeltakelse. Der er de på bunnen. Slik som i Norge.

I september i fjor gikk en somalisk flyktning amok med kniv på et kjøpesenter i Minnesota og knivstakk ni mennesker, før han ble skutt og drept av en politimann utenfor tjeneste.

Les mer: Mann ropte «Allahu akbar» og knivstakk åtte på kjøpesenter i USA

Les mer: Familien: Minnesota-terroristen var velintegrert

DAHIR AHMED ADAN. Familien og det somaliske miljøet i Minnesota hevder terroristen var velintegrert og at han hadde toppkarakterer. I september i fjor forsøkte han å drepe ni mennesker med kniv på et kjøpesenter i Minnesota.

Å få somaliere inn i politistyrken har vært en av de få positive nyhetene man kan legge frem for offentligheten for å rettferdiggjøre en massiv innvandring av folkegruppen til et tidligere svært etnisk homogent samfunn, bestående av i stor grad etterkommere av svensker, nordmenn og tyskere.

Les mer: Somaliere bak groteske drap og sexslavehandel i Minnesota

Det store spørsmålet

Det store spørsmålet i denne saken er hvorfor Mohamed Noor ikke skrudde på kameraet på uniformen sin, slik som er påkrevd. Dette betyr at vi ikke får se hva som virkelig skjedde under den fatale kvelden.

Så langt har alle internasjonale medier fra England, Australia og til USA både lagt ut bilder og navn på politioffiser Mohamed Noor.

I Norge har ingen av de store mediene valgt å gjøre det. Hvorfor?

Ad notam: En leser har i kommentarfeltet sagt at det å unnlate å fortelle sannheten/spekulere ikke er det samme som å lyve. Slik beskrives løgn offisielt:

«Løgn er et etisk begrep. Enhver uttalelse som har til hensikt å villede i forhold til egen oppfatning av sannheten kan karakteriseres som løgn i etisk forstand.»

«Løgn er ikke det motsatte av sannhet. Løgnens motstykke er oppriktighet, eller ærlighet.»

Vi føler at norske mediers mangel på oppriktighet, ærlighet, samt ønske om å villede sine lesere faller inn under denne kategorien.

Les mer: Somalisk flyktning bak terrorangrep mot universitet i Ohio – 11 skadet

OHIO: Det er ikke bare i Minnesota at man har store problemer med somaliske flyktninger. Abdul Razaq Ali Artan (18) var student ved Columbus State Community College. Han ble drept av en politimann i det han forsøkte å gjennomføre et terrorangrep mot sine gamle medstudenter.

Relatert:

Skrevet av

Alexander Halvorsen

Middelaldrende mann med temperament. Rettferdig, ærlig og glad i landet sitt.