Sjokktall fra Tyskland: Migranter bak 142.500 forbrytelser på seks måneder

Tyskland er det landet i EU som har tatt imot betydelig flest flyktninger og asylsøkere sett i rene tall.

Bare i 2015 kom det offisielt over 900.000 mennesker. Det reelle tallet er langt over en million.

Nyheten kommer mens rikskansler Angela Merkel er under sterkt press for sin åpen dør-politikk på innvandring.

Les mer: Dalai Lama kritiserer Angela Merkel: «Tyskland kan ikke bli et arabisk land»

FORBUNDSKANSLER: Angela Merkel har sluppet inn flere millioner muslimske migranter til Tyskland på noen få år. Nå begynner de første tegnene til samfunnskollaps å vise seg. (Foto: Angela Merkel).
FORBUNDSKANSLER: Angela Merkel har sluppet inn flere millioner muslimske migranter til Tyskland på noen få år. Nå begynner de første tegnene til samfunnskollaps å vise seg. (Foto: Angela Merkel).

En annen rapport som kom sent sist år fra de føderale myndighetene viste at migranter som er registrert boende i Tyskland sto bak mer enn 200.000 forbrytelser i 2015, hvorav to tredjedeler av dette var bruk av falske penger og finanskriminalitet.

Men også svært grove forbrytelser som gjeng- og overfallsvoldtekter, brutale gateran og drap fyller kriminalitetsstatistikkene.

Les mer: Høygravide Maria (19) brent ihjel levende av tyrkere i Tyskland

Les mer: Nye sjokktall: Tyskland venter 1.5 millioner asylsøkere

germany-taunt
LER AV POLITIET: Mange kriminelle migranter bryr seg ikke om myndighetene og poserer blant annet på internett med tyvegods mens de smiler. Politiet står hjelpesløse tilbake da mange av dem påstår de er mindreårige og dermed ikke kan utvises. (Foto: Privat/Facebook).

migrants-649602

2w559c0-bild-1

3654366298
GATERAN: Det er ikke bare flyktninger fra Midtøsten og Afrika som fører med seg alvorlig kriminalitet. Også romfolk fra land som Romania og Bulgaria har frie hender i Tyskland. De står bak en svært stor andel av gate- og eldreran, samt identitetstyverier. Ikke sjelden utsette ofrene for vold. (Foto: Overvåkingsbilde).

Ifølge Gatestone Instituttet, et internasjonalt politisk råd, så frykter politiet i deler av Tyskland at de ikke klarer å takle den økende kriminalitetsbølgen som har fulgt med masseinnvandringen.

Les mer: Sluttrapporten fra Køln klar – nesten alle overgriperne var asylsøkere og ulovlige innvandrere fra muslimske land

Deres rapport forteller:

– Iløpet av de seks første månedene i 2016, så begikk migranter 142.500 forbrytelser, ifølge de føderale politimyndighetene. Det tilsvarer 780 forbrytelser hver dag, en økning på 40 prosent fra 2015.

– Dataene inkluderer bare de forbrytelsene hvor en gjerningsmann har blitt pågrepet. Statistikken over forbrytelser begått av migranter fra hele 2016, da de blir tilgjengelige, vil vise en betydelig økning fra 2015.

En annen grunn til bekymring er at tusenvis av disse migrantene som har kommet til landet som «asylsøkere» eller «flyktninger» forsvinner under jorden og kun lever av kriminalitet.  De blir imidlertid aldri registrert noe sted da de opererer med falske og utallige identiteter.

Statistikken kommer frem mens det er økende uro over forbundskansler Merkels liberale flyktningpolitikk.

Les mer: Syrisk asylsøker amok med machete på gaten i Tyskland – gravid kvinne hakket ihjel

vipps1

Innvandringskritiske partier får stor støtte

Det nasjonalistiske partiet Alternativ for Tyskland (AfD) har fanget en bølge av uro og misnøye over flyktningstrømmen, og mottok 14 prosent av stemmene ved delstatsvalget i Berlin i september.

Les mer: Merkel innrømmer: Innvandringspolitikken førte til valgnederlag

I oktober gikk tusenvis av mennesker ut i massive protestdemonstrasjoner i den østlige byen Dresden, for å markere toårsdagen for opprettelsen av den anti-islamske bevegelsen Pegida.

Plakater med påskriften «Flyktninger ikke velkomne» ble holdt opp, mens demonstrantene ropte «Merkel må gå».

D
TITUSENVIS: Etniske tyskere har fått nok. De to siste årene har det blitt arrangert en lang rekke demonstrasjoner mot myndighetenes uansvarlige politikk. Alt fra noen få tusen til mange titusener av mennesker har dukket opp for å vise sin misnøye. (Foto: Pegida-demonstrasjon i Tyskland).

Angela Merkel og president Joachim Gauck fikk også merke folkets vrede under et offisielt besøk i Dresden sist måned, da de ble møtt av en folkmengde som buet og ropte mot dem.

Til tross for at så mange som 8.500 mennesker hadde møtt frem, så kom det ikke til noen uroligheter under demonstrasjonen.

Les også: Merkel buet ut da hun besøkte Dresden

Les også: Pegida fortsetter å demonstrere – 20.000 i marsj i Dresden

Venstresiden lyver om høyreekstrem vold

Venstreorienterte statsstøttede organisasjoner hevder på sin side at antallet hat-forbrytelser begått av høyreekstremister har økt og toppet seg til 106 i 2015.

Det er Amadeu Antonio Foundation som jevnlig publiserer lister over såkalte hat-forbrytelser som blir rapportert inn til myndighetene, media eller statsstøttede organisasjoner.

D
LYVER: Den tidligere Stasi-agenten Anetta Kahane leder nå en statsstøttet venstreekstremistisk organisasjon som overvåker høyreekstrem vold. En lokalavis fant ut at minst fire av fem tilfeller organisasjonen hadde listet opp i byen deres var løgn. (Foto: Anetta Kahane/Amadeu Antonio Foundation).

Dette blir imidlertid avvist av en lokalavis, som tok for seg de hendelsene som er hevdet skal være hat-forbrytelser begått av høyreekstreme i deres by.

Ifølge Ansgar Mönter, redaktør for Neue Westfälische, i Bielefeld, Nordrhein-Westfalen, så skal fire, hvis ikke alle fem hendelsene som er listet opp begått i nærområdet deres ikke kvalifisere til betegnelsen hat-forbrytelse.

Relatert: