Selina (26) fortalte om sexmobben – henges ut som rasist

TYSKLAND

Selina (26) var en av flere hundre tyske kvinner som ble omringet og utsatt for sex-overgrep av arabiske menn i Köln på nyttårsaften. Men etter at hun fortalte om overgrepene i media har hun blitt utsatt for trusler og hengt ut som høyreekstremist.

I begynnelsen av januar var Selina, som kommer fra Koblenz, en av de første kvinnene som fortalte om sexmobben i Köln, skriver Fria Tider.

Hun fortalte i et intervju med tv-kanalen SWR at hun hadde blitt omringet av grupper av «sydlandske menn» som snakket arabisk og som kalte henne «hore».

SELINA. Etter å ha fortalt om overgrepene begått av ikke-vestlige menn, har 26-åringen blitt hengt ut som rasist og høyreekstremist. Hun har også mottatt flere grove trusler.
SELINA. Etter å ha fortalt om overgrepene begått av ikke-vestlige menn, har 26-åringen blitt hengt ut som rasist og høyreekstremist. Hun har også mottatt flere grove trusler.

Men etter intervjuet ble 26-åringen utsatt for en hetskampanje på sosiale medier der hun ble fremstilt som «høyreekstremist» og «rasist».

I en video som ble lagt ut på nettet ble hun også hengt ut med fullt navn. Videoen ble spredd videre og havnet blant annet på nettsiden til en kjent islamistisk predikant.

– Da jeg så det svelget jeg tung og ble veldig redd. Jeg var ikke sikker på hva som kunne skje hvis noen banket på døra mi, sier Selina til SWR.

Hun mottok også flere truende telefonsamtaler fra fremmede på arbeidsplassen sin. Men etter å ha truet med å anmelde mannen som hadde laget videoen forsvant klippet fra nettet.

Selina sier at hun aldri hadde forestilt seg at hennes opptreden på tv skulle vekke en sånn oppstandelse. Men hun angrer ikke på at hun fortalte om overgrepene.

– Jeg kommer ikke til å la meg trues til taushet og derfor prater jeg åpent om det, sier hun.

 • invernes

  Våre demokratier er truet ! islam har alliert seg med venstresiden i Europa, journalistpakket er vår indre fiende, og politikerne har mistet forstanden som Viktor Urban så helt riktig uttalte, man føler et hat bygge seg opp ang disse djevelske feminister, all ære til den modige jenten som ikke lar seg kue av djevelpakket.

  • bitten

   AP Støre hykleren av en tåkefyrste , som er en stor landsviker av hele samfunnet .
   Sa at man må lære av dette som skjedde med misbruk , overgrep i Tyskland og
   Sverige , at alle unge jenter og kvinner skal føle seg trygge for den bermen der her .
   Som selv ble hyllet for å ville ta inn 10 000 sex – forbrytere av den aller verste sorten ,
   som har overfallsvoldtekter av unge jenter og kvinner som sitt store hovedmål .
   Så jeg regner med at Støre svike – hykleren har lest media der mange norske unge
   jenter og norske kvinner, har blitt overfalls – voldtatt av den sorten her i landet også .
   Men som sagt så er den aller største gruppen som er rasister i Europa mot sine egne
   borger er politikere , feminister osv , som hater sine egne europeiske borgere så til
   de grader .

  • Torgus

   Vi har ikke demokratier, da hadde dette aldri skjedd.

 • Gudrun Gremnes

  Selina er ei utrolig modig og flott dame som ikke godtar denne trakaseringen. Håper både medborgere, media, kollegaer og alle andre slår ring om denne damen. Å kalle henne rasist er jo toppen på frekkhet eller så er det trakaserernes, voldtektsmennenes og sosialitenes strategi for å få innbyggerne/offrene til å holde kjeft. Hvor er feministene og hvor er media?

 • Rakija

  Det tyder jo på at hun har rett i det hun sier når rasismekortet dras opp.

 • Sigurd

  Hvis det er rasistisk å fortelle virkeligheten, da er det ikke lenge før det eksploderer.

  • bitten

   Sannheten svir for visse grupper , og da kommer rasist – stempelet frem .

 • TheDude

  Klarer ikke å ta folk som er rask med pekefingeren og kaller folk for rasist seriøst, minner meg om barn som kaller hverandre dumming. Og det er ikke noe rasistisk med å ønske å kunne dra på byen å feire nyttårsaften uten å bli voldtatt.

 • 1488

  Så hun er altså rasist for å ha sagt sannheten, det mest skremmende i denne saken er at mange av de som kritiserer henne sannsynligvis tilhører den tyske venstresiden (der hvor venstresiden i alle land har vært temmelig tyst om denne saken). Er vel ikke annet man kan forvente fra venstresida.

 • Framtiden??

  Ordet rasist betyr ikke lengre noe som helst i mine ører… det er blitt misbrukt inntil det latterlige helt siden Carl I. Hagen begynt å advare mot det som faktisk skjer i Norge og Europa nå! Samtlige Europeiske kvinner og menn som blir utsatt for overgrep og vold fra «berikelsen» skulle stått fram med sine historier i alle mulige medier slik at det ville vært umulig å legge lokk på det som skjer av de såkalt «korrekte» og endel ikke nevnbare aviser!

 • Vesperian

  Jo mer folk lar vær å la seg kue av ordet rasist, jo mindre effekt har det. Akkurat som å stå opp i mot en bølle. La du deg kue, så har de deg, men hvis du står opp i mot dem og avslører dem som bøller så er det de som taper.

 • bitten

  Så hvis jeg hadde blitt massevoldtatt av arabere og av menn av afrikansk herkomst ,
  og hadde fortalt om disse brutale overgrepene i media .
  Så hadde jeg kunne ha forventet meg trusler av de ene og de andre slaget av dritt -pakk ,
  men jeg hadde ikke forventet meg støtte i fra feministene som elsker den araber – sorten .

 • Sigurd

  Woman in Cologne Germany dragged into subway by migrants
  youtu.be/KKu6Y7FtgF4

  • bitten

   Det var en massedemostrasjon i Tyskland mot Merkel sin ekstremt liberale asylpolitikk ,
   og Merkel hykleren fikk så til de grader passet sitt påskrevet der .
   Der Merkel hykleren sa at hele Europa er sårbare for alle økonomiske immigranter ,
   som vil presse seg inn til hele Europa så til de grader .
   Ja hele Europas befolkning er helt sårbare for disse svinepelsene av mohamed menn ,
   som gjør ikke noe annet en svineri og overfallsvoldtekter i hele Europa til så de grader .

 • Edgar Winterborn

  Ordet rasist betyr hat mot en rase. Jeg er realist,ikke rasist!
  Nå strømmer det utallige tusen mennesker inn i Europa som ikke forstår våre verdier og ønsker bare ta seg til rette i vår snillistiske kultur.

  Det er noen der ute som ønsker å se Europa brenne!

  Jeg vil heller avvise 1000 personer på grensen enn å risikere at en slipper igjennom som kommer til å undergrave Norge og våre friheter

  • Lone Wolf

   Ordet rasist betyr ikke noe som helst, for det ble oppfunnet av sosialistene og de som skapte sosialismen, kun i den hensikt å forsøke å kneble dem som protesterer på dette multikulturelle marerittet de har presset på oss.

   Men vi kan likevel slutte oss til hva dette intetsigende ordet betyr fordi selv om selve ordet ikke betyr noe, så er de som bruker dette ordet rasister.

  • Ove Andre Berg

   Apropos rasist, så er det muslimene som er de verste rasistene.

  • F M

   Ordet rasist ble oppfunnet av Trotsky og hans medløpere da kommunistene tok makten i Russland!

 • Ove Andre Berg

  Om jeg blir skjelt huden full og kalt rasist av visse folk og grupper fordi jeg forteller sannheten, tar jeg det som et stort kompliment. Det bevitner om at jeg er istand til å tenke utenfor den politisk korrekte boksen.

 • Lone Wolf

  Det blåser en underlig vind over europa.

  Eller som ABBA synger om her så følger folk flest en forførende (politisk korrekt) melodi, og de fleste følger rottefangeren (fløytespilleren) rett i fortapelsen.

  https://www.youtube.com/watch?v=zbov0SuuDDY

 • Bjørn Tore Pettersen

  Dette bare viser hva landssviker politikere påfører Europa, de må stanses, i går!!!

 • Edgar Winterborn

  En kommunefullmektig i Tyskland har mottatt noen flyktninger for mange og sender de direkte til Angela Merkel.

  http://abcnews.go.com/International/wireStory/german-politician-sends-bus-refugees-merkel-36286632

 • DrD .

  Vestlige verdier og kultur er under direkte angrep av muslimer som følger profetens skriftlige mandat i koranen om å legge under seg, eller å utslette alle andre kulturer.
  Venstreradikale er quislinger som aktivt jobber for å utslette sin egen kultur. De tror de vil bli spart men skjønner ikke at de bare blir brukt av muslimene til å kjempe kampen for de, men til slutt vil de også bli utslettet om denne terrorgalskapen og invasjonen får fortsette uten effektiv motstand.

  Europeiske menn; vi må lære av motstanderne som har skjønt at å jakte i flokk er det mest effektive. Alle menn må gripe inn, ser man en annen fra egen kultur bli angrepet må man gripe inn. Om alle menn trår til å griper inn, først en så resten, så vil man samlet være sterke nok til å overvinne flokkmentaliteten til de som ønsker oss utslettet.

  Les koranen for å se hva som driver nybyggerne.

  • Pizzadelivery

   Venstresiden startet importen av mennesker lenge før det var muslimer som kom hit. Tror ikke det var muslimer som satt i gang dette nei. Vi må heller spørre oss om hvorfor har samtlige «rike» land i Europa importert mengder med mennesker fra rundt 1970. Hvorfor skjedde dette samtidig og hvem var det som kom med ideene om å gjøre dette?

   Jeg tror venstre siden gjør som du skriver, aktivt jobber for å utslette vår egen kultur, men jeg tror ikke det er muslimene som står bak. Jeg tror noen spiller splitt og hersk og siden man ikke har klart å skape nok splid innad i Europa etter andre verdenskrig ( hvor det ble det ble drept millioner på millioner av europeere) , så må man importere en ny fiende for å kunne fortsette nedslaktingen av Europa. Min teori er at det må være noen som anser europeere som sin eneste reelle motstander og ønsker å utrydde den for å kunne få verdensherredømme – litt New world order.

  • Norrøn

   Hva i all verden har venstre med quisling aa gjore ? Du har rett i mye av det du skriver men bommer med sammenligningen med venstre og quisling.

 • spirild

  Og han her på en buss i Sverige?

  https://youtu.be/r1ohcGIi-y4

  • Edgar Winterborn

   Det hatet han fremmer ovenfor oss i norden og Europa er representativt for så altfor mange asylsøkere.
   Jeg tror nok det er riktig å kalle alle enslige menn som kommer til Europa for Islams soldater.

  • Apocalypticia

   Forstår at de er irriterte på grunn av de krigene.

   Lurer på hva som vil skje med israel etter Nasjonaliseringen.
   Folk vil Naturligvis ikke støtte det landet etter at de prøvde å ødelegge vårt Folk og Kontinent i tillegg til Midtøsten.
   Vi kan heller ikke leve med et så Farlig og Destruktivt folk tydeligvis.

 • F M

  Selina kaller en spade for en spade!
  At disse undermenneskene beskyttes av media sier ALT om den politiske agenda som gjennomføres i Europa!
  Politikken er iscenesatt av en finanselite som tydeligvis ser på hvite europeiske innbyggere som en trussel for deres gjennomføring av agendaen!
  Dette kommer til å ende i krig!

 • Sigurd

  Norge 2016
  imgur.com/XdJq9sX

 • Norrøn

  Vaare politikere er puppets for den sionistiske elite. Hadde hitler og tyskland vunnet ww2 ville aldri dette skjedd. Det var samme elite som hersket da som naa, altsaa bolsjevismen.

  • Sigurd

   Hold opp med nazi-spammingen.

   • Norrøn

    Skal ikke gjenta seg pappa.

    • Apocalypticia

     Viktig at du gjentar det, men kanskje på en litt annen måte.

     Folk forsår ikke hva som skjer, eller har skjedd.
     Viktig å opplyse den kommende generasjonen, som ennå ikke har våknet.

     Jeg er helt sikker på at de vil forstå mer av Politikken og Historie med tiden når Pressen og Propaganda mister taket.

  • Lillemor

   The lesser of two evils is still evil.

 • Folkeavstemming og demokrati

  Klart hun betraktes som rassist.
  Berikerne og venstreekstreme mener kvinner inngår i deres All Inclusive opphold i Europa.

 • eligrytten

  Selina – det å bli kalt rasist er så absolutt ikke noe og gremmes over, nei det er et hedersord som viser at du er glad i landet ditt og menneskene som bor der. Stå på.

 • eligrytten

  Selina – det å bli kalt rasist er så absolutt ikke noe og gremmes over, nei det er et hedersord som viser at du er glad i landet ditt og menneskene som bor der. Stå på.

 • Rick Jawolsky

  Den russiske forfatteren Nikolai Starikov forklarer her hvem som står
  bak Europas flyktningekrise.

  Han har noen veldig gode poenger. For eksempel, så påpeker han at
  flyktningene må betale i dyre dommer for å komme til Europa. Det
  betyr at de enten har penger selv, eller at noen betaler dem for å
  emigrere.

  Han påstår også at flyktningene har bankkort, og at de tar ut penger
  fra europeiske banker, og at «noen» setter penger inn på deres
  konto, dvs. at de får «lønn».

  Dette betyr at flyktningekrisen er organisert. Og hvem organiserer
  flyktningekrisen? Han forklarer det også.

  https://www.youtube.com/watch?v=VTDlY4o23XA

  Se også denne videoen med en topp ungarsk økonom, hvis du ikke har
  sett den.

  https://www.youtube.com/watch?v=TisxfLCAz8E

  Det er på tide å slutte å være naiv. Det er på tide å slutte å
  spille idiot. «Noen» organiserer flyktningestrømmen. Den ungarske
  økonomen anslår at det har kostet minimum 10 milliarder dollar å
  organisere flyktningestrømmen. Hvem har 10 milliarder dollar som kan brukes på å organisere en flyktningestrøm?

 • Harald van Gaal

  De snakker om rasist. Men de som er mest rasistiske er de som kaller denne jenta det..! Å roer det seg ikke snart, så kommer det til å bli mange rasister i denne verden til slutt..

 • Jens Kristian Aksnes

  Klart en blir rasist av slik behandling, det skulle bare mangle!
  Selv er jeg rasist også, og lever godt med det.

 • Norrøn

  Vi trenger et maktkupp. Likt det i ukraina.

 • Pingback: Asylsøkere masturberte i boblebadet, bæsjet i barnebassenget og brøt seg inn i jentegarderoben - Frieord()