SD-politiker tok sitt eget liv etter å ha blitt hengt ut som rasist av media

ENORM KAMPANJE: Avisen Expressen hang ut en rekke personer med bilde og navn etter å ulovlig ha hacket seg inn på deres personlige Disqus-kontoer sammen med en venstreekstrem gruppe. Nå har en av de som ble hengt ut tatt sitt eget liv. (FOTO: Fria Tider).
SVERIGE/MEDIA

I januar forlot Sverigedemokraternas leder i Båstad, Mattias Philipson, alle sine politiske oppdrag etter å ha blitt hengt ut offentlig som rasist i avisen Expressen. Etter å ha fått sin næringsvirksomhet ødelagt som en konsekvens av avisens publisering valgte den 45-år gamle politikeren å ta sitt liv denne uken. - Ingenting fungerte etter at han ble hengt ut i media, forteller journalisten Gunnar Sandelin.

TOK SELVMORD: Mattias Philipson ble 45 år gammel og etterlater seg en liten datter. (FOTO: Båstad kommune).
TOK SELVMORD: Mattias Philipson ble 45 år gammel og etterlater seg en liten datter. (FOTO: Båstad kommune).

Det var på onsdag som Sverigedemokraternas lokale partileder i Båstad og bedriftseieren Mattias Philipson (45), ble funnet død etter å ha skutt seg selv.

Årsaken skal ha vært at løssalgsavisen Expressen hadde hengt ut bedriftseieren med navn og bilde under avisens skandaliseringskampanje mot innvandringskritiske personer ifjor – en kampanje som ble gjennomført i samarbeid med det kriminelle venstrenettverket Researchgruppen.

Philipson drev en liten aktivitetsgård utenfor Båstad der han tilbød lokaler  for utdrikningslag og firmafester for de som bodde i området. Men rundt tiden før selvmordet hadde det blitt kjent at asylbaronen Bert Karlsson skulle åpne et asylmottak med plass til 500 asylsøkere som lå helt inntil Philipsons tomt – noe som skal ha gjort det umulig å lokke kunder til virksomheten, ettersom hans gård i realiteten ville havnet midt i asylmottakets område.

Philipson forsøkte ifølge nettstedet Avpixlat å redde sin bedrift gjennom å bygge små boligenheter og foreslo også for Bert Karlsson at han skulle få benytte hans gård for aktiviteter for de nyankomne asylsøkerne. Men etter Expressens bakvaskelseskampanje viste det seg å være svært vanskelig å gjøre noen som helst forretninger.

Philipson skal også ha blitt utsatt for flere innbrudd på sin eiendom, det siste i desember som gikk svært hardt innpå ham.

– Ingenting fungerer etter at han har blitt hengt ut i media, konstanterer journalisten Gunnar Sandelin på sin blogg.

– Han var ingen rasist, men opplevde at han var hatet. Han fikk ikke være ifred. Han var jaget, sier en av SD-politikerens nære venner.

Sverigedemokraterna sentralt hadde på lørdagen ennå ikke fått beskjed om Philipsons selvmord, ifølge SD sin pressesekretær Henrik Vinge.

– Det er ingenting jeg har hørt om, men jeg skal umiddelbart se på det. Det ville vært en forferdelig tragedie om dette skulle være tilfelle, sier han til nettavisen Fria Tider.

Gunnar Sandelin, som skriver om hendelsen på Facebook, oppgir at Philipson nylig hadde fått beskjed om at Bert Karlsson skulle åpne et flyktningeslott i Hemmeslövs herregård, som grenser til Philipsons tomt.

D
ASYLMOTTAK SOM NABO: Over 500 asylsøkere skulle bo rett ved Philipsons gårdsdrift. (FOTO: Fria Tider).

SD-politikeren Hans Erling Jensen fra Sjöbo har etter dødsbudskapet vært i kontakt med familien til Mattias Philipson. Ifølge dem hadde Philipson siden Expressens publisering sist sommer blitt utsatt for gjentakende kampanjer fra bloggen «Interasistmen», som anses å stå nære det venstreekstreme miljøet i Sverige. Men den utløsende faktoren skal ha vært det nye asylmottaket.

– Den utløsende faktoren er den at det kom frem at asylkongen Bert Karlsson hadde kjøpt denne eiendommen som ligger helt inntil Mattias sin tomt, hans foretak og hans gård og ville flytte inn 500 flyktninger der, sier Hans Erling Jensen til Fria Tider.

Politiet er som vanlig tilbakeholdne med å kommentere selvmord, men bekrefter at man var i Båstad og jobbet med et selvmord den aktuelle dagen.

– Her har jeg en sak fra den fjerde, altså på onsdag, en person som mistenkes å tatt sitt eget liv med hjelp av et skytevåpen, sier en talsperson for politiets områdesentral i Skåne til Fria Tider.

Philipson etterlater seg en liten datter, ifølge Avpixlat.

Feminister og antirasister ønsker at fler tar livet av seg

På nettet har selvmordet skapt glede hos venstresiden i svensk politikk. Twitter-kontoen til gruppen «Feminism i Sverige» skrev blant annet følgende etter Philipsons bortgang:

D
KLAR TALE FRA VENSTRESIDEN.
D
«BURDE TA SELVMORD»: Personene bak Twitter-kontoen viser ingen medmenneskelighet i en tung tid for familien og mannens unge datter. (Foto: Twitter).

Kontoen følges blant andre av partiene Vänstern og Miljöpartiet de gröna i Sverige.

Relatert:

– 500 asylsøkere innkvarteres på luksushotell i Sverige

– Asylsøkere kom til Sverige i privatjet

– 2500 asylsøkere får boliger i uken – svenske studenter må bo i telt

– Åpnet asylmottak – fikk «voldtektsbølge»

 • $124822779

  Sverige har gått så langt i feil retning nå at det eneste som kan redde landet er at folket gjør som i Romania i sin tid , styrter diktator og regjering. (MOD: Vær så snill folkens..prøv å holde igjen litt. mvh mod)

 • kaitse8

  Expressen er en jævla drittavis, henger ut folk som er kritisk til masseimport av velferdsflyktninger som ødelegger landet totalt.

  Kan ikke Sverige ta imot verdens asylsøkere? Landet er allerede «fcuked up» slik at Norge kan begynne å bygge mur mellom landegrensen.

  Hva skal vi kalle disse som er for denne utviklingen?
  Svaret er LANDSFORÆDERE og det er dessverre mange av dem i molbolandet Norge.

 • Rent fedreland

  Til alle nasjonalister! ALDRI ta deres liv – da seirer forræderne.
  En av dere og oss er mer verdt enn alle landsforræderne (systemjournalistene, marxistene, utlendingene og hele koalisjonen av antihvite til sammen).ALDRI gi dem den seieren ved å ta deres eget liv! Fordi det er det systempartiene vil, de vil at at dere skal ta selvmord og ikke rart at de statsfinansierte terrorgruppene (AFA) støtter dette, fordi det er jo det systempolitikerne vil.
  Det er i denne tøffe tiden at vi ikke har noe annet valg enn å kjempe videre for vårt folk og land!
  Vår intelligens overgår deres, og på lang sikt må vi seire. Det eneste som kan hindre oss i å seire er oss selv, kun ved å ta våre liv.
  Mattias Philipson hvil i fred.

 • Idi Amin

  Hacking og uthengning er tillatt i Sverige om du er på den «rette» siden.

 • Rent fedreland
 • jojad

  En vanlig pensjon i sverige er 7000 sek, velferdsstaten sverige går til grunde med denne ansvarsløse innvandringspolitikken.. Norge likeså. Politiker og kultur eliten lever i en boble, det vi trenger er masseprotester.

  • Rudolf

   Jeg er fullstendig enig med deg.
   Men kommer masseprotester noensinne til å skje?
   Neppe…
   Fordi folk risikerer å bli utestengt av det «gode» lag og blant annet miste jobben sin, slik som Max Hermansen gjorde.
   Politikerne har dessverre lyktes til det fulle med å hjernevaske store deler av befolkningen sin, både i Norge og i Sverige.
   Trist men sant.

   • jojad

    Ja gud forby, man risikerer jo tross alt å bli stempla som rasist og det som verre er.

    • Rudolf

     Å bli kalt for rasist er ikke så nøye, men å bli utestengt fra arbeidsmarkedet derimot har store konsekvenser for hvem som helst.

    • Rudolf

     Å bli kalt for rasist er ikke så nøye, men å bli utestengt fra arbeidsmarkedet derimot har store konsekvenser for hvem som helst.

     • tiger

      Og man bli blink for venstreekstreme/antirasister som media portrerer som frihetens beskyttere. …Med vold, jernrør og kjetting.

     • Cumulus

      Det skulle virkelig gitt nytt innhold i uttrykket : Lottomillionærer er ikke som andre millionærer 🙂 Hvem bryr seg om arbeidsmarkedet isåfall

  • Cumulus

   https://www.frieord.no/utenriks/vi-kommer-ikke-ha-rad-til-sa-mye-annet-enn-innvandring-framover/

   Pensjon? Hør på ordene til Sveriges STØRSTE landsforræder i nyere tid.

 • invernes

  Det helt absurde er vel det at nå flytter det vel asylsøkere inn på hans eiendom ? jeg ble også forbannet over vedkommende da jeg hørte at han hadde en liten datter, for en feig måte å velge utgang på fy f.. , beklager å måtte si det.
  http://youtu.be/uSodCuo73ig

  • Rudolf

   Umulig å sette seg inn i hvor langt nede psykisk en person som velger å ta selvmord er, uten å ha vært der selv.
   Så det blir helt feil å kalle de for feige, mener nå jeg.

   • invernes

    Ja jeg er klar over det, men folk må begynne å kjempe tilbake, ellers mister man alt man har kjært.

    • Maalfrid

     Kjemp for alt hva du har kjært.
     Dø om så det gjelder.
     Da blir livet ei så svært.
     Døden ikke heller.

  • kroniker

   At han hadde en liten datter, gjorde meg forbannet på feministene som godtet seg over dødsfallet.

   Fy Fa*n til svin!

   • invernes

    Enig.

 • invernes

  Sverige er rett og slett ledet av sinnssyke.

  DET NYA SVERIGE En
  88-årig svensk kvinna i bohusländska Sotenäs kommun orkade inte längre
  bo kvar hemma. Hon erbjöds en plats på ett äldreboende men med en hake –
  hon måste betala tusen kr mer för platsen än vad hon har i pension.
  Samtidigt avsätter staten nu över 40 miljarder kr för boenden till s.k.
  ensamkommande flyktingbarn för den kommande femårsperioden.

  http://avpixlat.info/2015/02/08/avgiften-for-aldreboendeplatsen-hogre-an-pensionen/

 • wiggen evensen

  Hva sier loven om å være medvirkende til en annens død, straff disse personene som de mordere de er..

 • Mjolner

  Det er vel et tidsspørmål før en av de som er trakassert av de såkalte feministene og antirasistene begynner å jakte dem ned en etter en fremfor å ta sitt eget liv.
  De fremste netthaterne står frem med fullt navn der de sprer ut sitt hat mens de applauderes av sine likesinnede.

 • tiger

  Stakkars mann. Kondolanser til pårørende.
  …Selv venstreekstreme og multikulturister, selv muslimer og negre, jeg hadde aldri sagt at jeg ønsker at de skulle begå selvmord, om en av dem dør. For en ufin ting å si. Expressen sin «dekkning» gikk over grensen til mobbing, for en god stund siden.

 • Idi Amin

  Venstreekstremistene og Nazistene går hånd i hånd og tror at de bekjemper det de selv er.

 • Pingback: Dagbladet bruker voldsdømt venstreekstremist som seriøs kilde - Frieord()

 • Emperor

  Typisk mord. Sverige vil dø i en stor krig, hvor de hvite vil dø sakte og sikkert. Vive la mort

 • Pingback: Svensk avisredaktør fikk smake egen medisin - Frieord()

 • Pingback: Sverige etablerer tankepoliti - etter mønster fra DDR - Frieord()

 • Cumulus

  Hvis dette skjer meg så får jeg stå frem og møte applausen fra den «rette» siden av det norske folk. Tar ikke livet enda, krigen har jo såvidt startet. Expressen er en diktatorisk, venstreradikal smørje finansiert av de samme folkene som kaller SD nazister.

 • Pingback: Jo flere innvandrere - desto færre journalister - Frieord()

 • TomEgilBakke

  Expressen burde dømmes for å forårsake en annens død..
  Alle venstre-ekstreme og alle som er positive til innvandring burde ta sjølmord.
  Dere er forædere og antinasjonale svin!

 • Balleklorin

  Svensker er noen tragiske folk.. Venstre raddiser hele gjengen

 • Pingback: Dansk storavis: Sverige kan få borgerkrig - Frieord()

 • Børre Tafsemester Bjerkland

  Syke expessen og syke venstresiden. .

  Heldigvis er det noe som heter karma ☺

 • Pingback: Svensk tv med politisk korrekt manual for journalister - Frieord()

 • Pingback: Ny skandale: Svensk storavis mørkla voldtekter under musikkfestival. Årsak? Gjerningsmennene var innvandrere | Norgesavisen.no()