Romkvinne angrep barnevogn og skadet 11-måneder gammel baby under ransforsøk

VELTET 11-MÅNDER GAMMEL BABY PÅ HODET: En romkvinne som ranet en småbarnsmor på handletur dyttet barnevognen med den 11-måneder gamle babyen for å stjele vesken hennes. Babyen traff asfalten med hodet først og måtte kjøres til sykehuset for behandling. (Foto: Illustrasjonsbilde).
SVERIGE/SIGØYNERKRIMINALITET

En nyankommet rans- og bedrageribande bestående av såkalte romfolk har i den senere tid herjet rundt i Sverige. Ved siden av å lure godtroende svensker gjennom å spille døvstumme og på den måten få penger, så skal de også stå bak personran av alt fra småbarnsmødre til hjelpesløse pensjonister. Dette fikk en mamma med barnevogn utenfor et kjøpesenter erfare.

TIGGERBANDER:
TIGGERBANDER: Når man ikke gir frivillig hender det at rombandene raner de som nekter å gi. Spesielt gir de seg på unge mødre og pensjonister som ikke kan forsvare seg.

Saken går tilbake til august i år, men kom frem først nå i svenske medier, uten at årsaken til dette er gjort kjent.

Saken vekker spesielt oppsikt på grunn av den svært voldelige måten en romkvinne prøvde å rane en mamma med en baby i barnevogn midt på lyse dagen.

Romkvinnen skal med vilje ha dyttet barnevognen med mammaens 11-måneder gamle baby inni overende, slik at babyen falt ut og slo hodet i asfalten.

Når moren hysterisk prøvde å hjelpe sin baby forsøkte romkvinnen å rane til seg håndvesken som var festet til barnevognen.

– Det var forferdelig. Mitt barn blør og har skader i hele ansiktet og kvinnen bare fortsetter å dra i håndvesken, forteller mammaen i et intervju med avisen «Mitti«.

Politiet har identifisert romkvinnen som et gjengmedlem i en større sigøynerliga som har kommet til Sverige for å stjele og begå bedrageri.

Alternative nyhetsmedier i Sverige setter nå spørsmål ved hvorfor svenske statsstøttede medier har vært stille om denne saken til nå.

Drapsforsøket på babyen inntraff når mammaen hadde vært på kjøpesenteret Port 71 i Stockholm. Hun var i ferd med å sette varene i bilen når romkvinnen slo til.

Først forsøkte hun å få mammaen å gi seg penger ved å vifte med en lapp med noe skrevet på og spille døvstum. Når dette ikke fungerte valgte hun istedenfor å forsøke å rane småbarnsmoren for håndvesken hennes.

Politiet i den svenske hovedstaden beskriver overfallet på kvinnen og hennes 11-måneder gamle baby som noe av det mest hensynsløse de hadde sett.

Babyen måtte i stor fart kjøres til Astrid Lingrens barnesykehus med blodutredelser og skader over hele hodet.

BLE KJØRT HIT: Den 11-måneder gamle babyen måtte kjøres til barneakutten på Astril Lindgrens barnesykehus i Stockholm etter drapsforsøket.
BLE KJØRT HIT: Den 11-måneder gamle babyen måtte kjøres til barneakutten på Astrid Lindgrens barnesykehus i Stockholm etter romkvinnens svært brutale ransforsøk.

Daniel Edlund ved Södertörnspolitiets ransgruppe sier i en uttalelse at man vet at kvinnen med vilje dyttet overende barnevognen og at hun også skal ha vært delaktig i forbrytelser som har blitt begått i andre deler av landet.

Dette fordi hun har vært arrestert tidligere når hun forsøkte å rane en politibetjent som jobbet i sivil. Også der skal sigøynerbanden ha brukt metoden med å spille døvstumme for å tigge penger.

Parallellt med å tigge penger distraherer en person offeret med lappen med skrift på, mens en annen fra banden går gjennom offerets lommer og vesker og noen ganger, som i Stockholm, er ranene så grove at de kan karakteriseres som drapsforsøk.

– Man blir ekstra forbannet. Et barn kastet med hodet først mot bakken, det kunne gått mye verre. Vi tror at det er menn i bakgrunnen i disse tilfellene, men at det er kvinner som sendes ut, avslutter Daniel Edlund ved Stockholmspolitiet.

 • AMG65

  Balltre gjør susen!

  • OnkelBlaa

   Håper ikke jeg kommer i en slik situasjon for jeg ville sikkert blitt litt for overivrig…

 • Stefandemert

  Dom skulle förstås aldrig gå på män, de fegisarna. Nyligen skrev media om en «hemsk» historia där en man hällt vatten på en tiggare för att hon skulle försvinna från platsen. Mannen dömdes för ofredande, men han friades för hets mot folkgrupp. http://www.dagensjuridik.se/2014/11/inte-hatbrott-att-kasta-vatten-over-romsk-tiggare-men-ofredande

  «Han frias dock från anklagelserna om hatbrott eftersom tingsrätten
  inte anser att åklagaren kunnat bevisa att han attackerat kvinnan på
  grund av hennes ursprung.»

  • OnkelBlaa

   Det er jo bare rett og rimelig å spyle bort dritt fra fortauet utenfor eiendommen sin, her i landet er det jo huseiers plikt å holde det rent og ryddig rundt eiendommen sin.

 • ronnywhitebear

  Helvetes pakk….Håper de prøver å rane meg en dag…da bør svina be om at politiet kommer FORT.De skal iverfall aldri glemme at de prøvde om de overlever.Når de går på barn og eldre er de faen meg IKKE mennesker.Pakk

 • OnkelBlaa

  Hvorfor slippes slikt utøy inn i ladene våre?
  Å slippe inn slikt er jo like dumt som å sette døren inn til huset på vidt gap nå om høsten slik at mus og rotter får komme inn i varmen og forsyne seg av mat og husrom så mye de vil!
  Huff, slik er det når vi har landssvikere til å styre landene våre.

 • Stefandemert

  Hehe, i somras så hade SD sina anti-tiggeri affischer i Stockholms tunnelbana och de fick den lilla klicken av vänsterjournalister att – citat – «må illa» varje gång dom gick ner för att ta tåget. 😀

 • Baron_von_Katzenjammer

  Frieord: En sigøyner er en sigøyner og burde kalles ved sitt rette navn. «Romkvinne» er kulturmarxistisk PK-språkfascisme.

  Når det er sagt: Disse skapningene når stadig nye lavmål. Blodet mitt formerlig koker av å lese dette her…hadde jeg sett noe slikt eller gud forby, hadde dette skjedd med en baby jeg kjente, hadde jeg gjort unevnelige ting. Dette er hinsides enhver sperre og dessverre et prakteksempel på standard sigøynermentalitet. At det finnes folk som er idiotiske nok til å bifalle at dette rottepakket lusker seg inn i landet vårt, er like forbløffende som det er tragisk. Jeg tror vi snart er nødt til å opprette felles borgervern for våre nære og kjære, og være tapre i kampen.

 • Cap-Liberty

  Er bare og se på Olaf Ryes plass eller vaterlandsparken, der sitter de samme miljøene og klekker ut sine neste stunt. Og de eneste som gir de penger er naive venstrevridde og muslimer som tror de gjør en god gjerning.

 • Pingback: Martin (27) slått og forsøkt ranet av utlendinger på E18 - Frieord()

 • Pingback: Politikvinne i bikini pågrep sigøyner som hadde stjålet mobiltelefon - Frieord()

 • Pingback: Sverige: Innvandrergjeng kastet kinaputt inn i barnevogn hvor tre måneder gammel baby sov - Frieord()

 • Pingback: Ville ikke stenge sigøynerleir - Frieord()