Rasistisk seriemorder tatt i Brasil – drepte kun hvite kvinner

BRASIL/RASISME

Brasiliansk politi skal nylig ha klart å fange en av landets mest notoriske seriemordere. Den afrikansk-ættede Sailson Jose das Gracas skal ha drept 37 hvite kvinner over en periode på ni år. - De måtte være hvite, uttalte den mørkhudede seriemorderen under avhør.

Sailson Jose das Gracas, (26), skal nylig ha blitt tatt på fersken mens han var i ferd med å drepe sitt siste offer, en 26 år gammel kvinne. Under avhør skal Gracas ha sjokkert etterforskerne med å innrømme ytterligere 41 drap. Et av disse skal ha vært en to år gammel hvit jente.

Alle drapene skal ha vært utført i millionbyen og det populære ferieparadiset Rio de Janeiro.

F
FERIEPARADIS: Over en periode på ni år skal Sailson Jose das Gracas ha drept 37 hvite kvinner i Baixada Fluminense, et område i utkanten av Rio de Janeiro (Foto: Strand i Rio de Janeiro).

– Jeg pleide å se på offeret mitt, studere henne. Jeg kunne vente en måned, noen ganger en uke, avhengig av stedet. Jeg fant ut hvor hun bodde, hva slags familie hun hadde. Hvis hun passerte meg, så kikket jeg på henne, så på huset hennes, studerte henne.

– Tidlig på morgenen ville jeg snike meg inn i huset hennes, veldig enkelt, og utnytte situasjonen.

Drepte kun hvite kvinner

Paradert foran TV-kameraer av politiet i millionbyen, fortalte Garcas at han nøt å se at livet gikk ut av kvinnene han myrdet.

– Jeg stoppet opp i et bakeri, på et torg, leste en avis. Jeg så på en kvinne og fortalte meg selv ‘der er hun’.

– Jeg fulgte etter henne til hennes hus, men jeg voldtok ingen. Kvinnenene måtte være hvite, ikke mørkhudede, på grunn av min hudfarge.

– Jeg nøt at de kjempet tilbake, skrek og kloret meg. Noen ganger trodde jeg at jeg var gal, andre ganger normal.

D
VIST FREM: Politiet i Brasil viser frem Garcas på TV. Garcas skal frivillig ha innrømmet å ha myrdet de 37 hvite kvinnene ovenfor drapsetterforskerne. Detaljrikdommen i hver enkelt sak overbeviste politiet til å tro på hans historier. (Foto: politiet)

Politisjef Pedro Henrique Medina, fra Baixada Fluminense drapsavsnitt hvor Garcas ble arrestert, fortalte reportere etter arrestasjonen at massemorderen ved flere anledninger onanerte over sin ofre, mens de ennå hadde øynene oppe.

Garcas ble tatt først når han utførte et drap mot betaling, sammen med to andre menn. Han skal under avhørene ha innrømmet å ha drept to andre menn, også de mot betaling. Derimot skal han ha drept alle de 37 kvinnene for sin egen nytelse. En av kvinnene skal ha hatt et to år gammelt barn, som han også drepte.

Var 17 når han drepte første gang

Garcas skal ha startet sin kriminelle løpebane allerede som 15-åring, ved å stjele og rane. Det tok bare to år, når han var 17, før han tok livet av sitt første offer.

– Jeg fikk et adrenalinkick av den første kvinnen jeg drepte. Jeg tenkte på fengsel. Ville jeg bli tatt? Ting begynte å gå bra, så jeg tenkte mer og mer på det. Og jeg likte det og ble vant til det.

Kaldblodig skal Garcas ha fortalt etterforskerne at han ikke angret noen av mordene.

– Jeg har ingen anger. Det jeg har gjort er gjort. Jeg vil ikke endre noe. Jeg angrer ingenting. Hvis jeg slipper ut av fengsel om 10, 15 eller 20 år, så vil jeg begynne å drepe igjen. Det er mitt ønske. Det finnes ingen annen vei.

Garcas skal ha blitt arrestert to ganger i 2007 for ran og tyveri, og for å ha båret et ulovlig våpen i 2010. Han skal også ha blitt arrestert for tyveri tidligere i år. Men politiet koblet ikke Garcas mot de rasistiske seriemordene.

 • laksefakse

  De nordiske feminist kjerringene himler med øynene, gida meg altså for en kjekk neger , slike er virkelig en berikelse i våre hvite områder.

 • Elias
  • Insanus

   Sikkert en gjeng marokkanere som står bak dette 🙂

   • Elias

    Lavmål å trekke ut påstander ut av det blå. Verdt å merke seg at brasilianske «hvite» hovedsakelig ikke er «hvite» som i deres definisjon, altså ariske. Men er derimot relativt lyse i huden med mørkt hår, på lik linje med nordafrikanere. Ikke det at det på noen måter forandrer selve handlingen som disse uskyldige kvinnene har blitt utsatt for. Men bare sånn til opplysning om at det ikke kun er «blonde hvite kvinner» som utsettes for disse psykisk syke afrikanernes atferd.

    • Mats

     hehe, Du virker som en artig og grei type men jeg ser at du ofte gjør alt du kan for å forsvare disse semittene. Du må lære deg at deres oppførsel er et resultat av deres gener; intet annet.

    • Insanus

     Kommentaren over var rett og slett en spøk siden du gjentatte ganger har nevnt ditt marokkanske opphav.

    • AMG65

     Hvor står det at det er brasilianske «hvite»?. Du bare gjetter for å prøve å vri dette til noe annet en hva det er. Her har vi å gjøre med Homo Erectus. Og som en opplysning så bor det mange av arisk opprinnelse i RdJ.

 • sussebassa

  Slippe Ut av fengsel….
  Her er det kort prosess, ingen retur.

 • AMG65

  Synd de ikke har dødsstraff. Sånt søppel bør avlives.

 • OnkelBlaa

  Trist at de ikke har dødsstraff i Brasil, men de har bra fengsel, og vi får da håpe at han ikke overlever fengselsoppholdet.

 • MerseyRiver

  Driter i hudfarge. Men dette søppelet av et menneske håper jeg alldri vil få tilgivelse. Det strider imot alt jeg tror på, men pur ondskap kan ikke helbredes. For Gud, Jesus Kristus….

 • Knut Hansen

  Kapp av armene på mannen så han ikke kan drepe å slipp han løs i ett kvinnefengsel