(Se ytterligere intervjuer og videoer med damene under teksten og bestem selv om brukerne av Facebook må beskyttes for deres innhold).

Mens venstre- og høyreekstreme grupper, samt islamistiske organisasjoner får beholde både Facebook og Twitter-kontoene sine uten problemer, går de store nettgigantene etter de mer moderate og politisk aktive brukerne. De som faktisk har et reellt budskap og når ut til millioner av brukere.

Milo Yiannopoulos, Tommy Robinson, partilederne for Britain First og Roger Stone (tidligere politisk rådgiver for president Nixon) er bare noen av de som har fått sine Twitter-kontoer fjernet det siste året. Det hele ble ikke bedre da en journalist klarte å fange ansatte hos den sosiale nettgiganten på film hvor de innrømmer at man sensurerer, blokker og fjerner innhold og kontoer basert på politisk innhold.

Nylig gikk sjefen for Twitter, Jack Dorsey, ut på sin personlige Twitter-konto og trykket «like» på en artikkel som beskrev hvordan demokratene må vinne makten tilbake ved en borgerkrig og at USA bør se ut som California. Hadde han vært en konservativ bruker, er det ikke umulig at han hadde blitt suspendert.

Heller ikke Facebook-grunder Mark Zuckerberg og hans kolleger har på sin side skjult sin kjærlighet for demokratene og deres kandidater.

Sist ut i den store «utrenskningen» av konservative og republikanske brukere er altså Diamond and Silk.