POLITISK KRIG I EUROPA: Victor Orbán vil skape global allianse mot innvandring – advarer mot Europas undergang

EUROPA/INNVANDRING

Ungarns populære statsminister Viktor Orbán vil skape en internasjonal allianse mot innvandring der meningen er å stoppe muslimske migranter fra å komme til vestlige land. I alliansen skal profilerte politikere som Silvio Berlusconi og Donald Trump ønskes være med, rapporterer Svenske Yle.

Den 8. april går Ungarn til valg og landets nåværende statsminister, Victor Orbán, satser på en tredje mandatperiode.

Orbán, som tidligere blant annet har advart for innvandringens konsekvenser, samt har utpekt den ungarsk-jødiske finansmannen George Soros som nasjonens fiende etter dennes ønske om å fylle opp landet med ikke-vestlige innvandrere, skrur nå opp temperaturen ytterligere.

«IKKE LA TROLLMANNEN LE»: Ungarske myndigheter kjørte en kampanje mot George Soros og hans milliard-industri som jobber for å gjøre Europa og Vesten om til et tredje verden-område med de samme problemene vi ser i Midtøsten og Afrika. Soros har gjort seg rik på å ruinere valutaer og spekulere i lands økonomier, med svært ødeleggende resultater som økonomiske kriser og arbeidsledighet som resultat. (Foto: Plakat i Ungarn mot Soros).

Mørke skyer samler seg over Europa på grunn av innvandringen. Land kommer til å slutte å eksistere og Vesten vil falle, mens Europa ikke engang innser at det har blitt invadert, sa Orbán i sin årlige tale til nasjonen på søndag. Statsministeren mente også at kristendommen er Europas siste sjanse, ifølge Svenske Yle.

Orbán pekte også særskilt ut afrikansk innvandring som farlig og mente at den kommer å gjøre Europas «verste mareritt» til realitet, om den ikke stoppes.

I grunn er det allikevel de politisk korrekte makthaverne i Brussel, Berlin og andre europeiske land som forsøker å pådytte hele kontinentet masseinnvandring og som tillater spredningen av islam, som er problemet, sa Orbán.

I sin tale pekte han igjen ut George Soros som en av Ungarns verste fiender.

Den nasjonalkonservative statsministeren ønsker nå å se en global allianse mot innvandring, der land som Polen, Slovakia, Tsjekkia, samt personer som Silvio Berlusconi i Italia (som stiller opp i det forestående italienske valget i mars) og USAs president Donald Trump skal inngå.

Ifølge Yle forsøker Orbán å profilere seg som Europas kristne redningsmann.

Viktor Orbáns nasjonalkonservative parti Fidesz står meget sterkt i Ungarn har og har alene rundt 50 prosent av velgerne.

 

 • Donald Duck

  Europas sterke mann 🙂

  • Endelig et voksent menneske i et totalt infantilisert Europa.

 • invernes

  Victor Orbán er den største helten i vår moderne tidsalder ! man må helt tilbake til korsfarerne og da tidens bolde riddere for å finne maken. 🙂

  • gunhild gunheim

   Absolutt! Er det noen som bør hylles, og få Nobelprisen, så er det han.

  • dolichovespula norwegica

   Likere blir det ikke 🙂

 • Vesperian

  Orban ser jeg på som en dampventil, akkurat som Trump. Nevner noen av problemene, men går ikke fult ut.

 • Frankie

  Fantastisk! Her har vi en ekte leder som setter sitt folk først. Respekt til Victor Orban!

 • Rog Moen

  Sagt det før og sier det igjen victor skulle vært statsminister i norge!

 • Michael Rasmussen

  Du kan kalle en spade for en spade slik Orban gjør – eller som vestlige politikere – rasere landet til sine innbyggere, for så å stikke hue opp i ræva og håpe at problemet forsvinner av seg selv. Jeg foretrekker politikere som Victor Orban.

 • Thanh Bui

  Ønsker Orban Lykke til og lenge leve den norske nasjonalstaten.
  Jeg mener nasjonalstaten. Norge i 2018 er en globalist nasjon.
  Jeg ønsker å omdanne Norge fra globalist til nasjonalstat.
  Globalisme er ondskap og alt sammen er arrangert av George Soros og Lord Rotschild.

 • Thanh Bui

  Ønsker Orban Lykke til og lenge leve den norske nasjonalstaten.
  Jeg mener nasjonalstaten. Norge i 2018 er en globalist nasjon.
  Jeg ønsker å omdanne Norge fra globalist til nasjonalstat.
  Globalisme er ondskap og alt sammen er arrangert av George Soros og Lord Rotschild.

 • Kvikksølv og fluor?

  En hedersmann der altså.

 • Spekulanten

  Historien vil aldri glemme Viktor Orban. Han er en helt og bør hylles av alle europeere som elsker sitt kontinent samt hjemland.

 • Bob Hansen

  Vi må få de helvetes feministene ut av regering, så kanskje det er håp om å få kastet ut de helvetes islamistene…

 • Ronny Johnsen

  Georg Soros er verdens farligste mann, mye verre enn Hitler. Han burde vært gravd ned omgående.

 • Ove Andre Berg

  George Soros, en av verdens ondeste personer, denne satans ormeyngel som er en del av New World Order, som har sin store plan med å ødelegge Europa med masseinvasjon fra muslimske og afrikanske land. Psykopaten Soros og hans medsammensvorne har sin store plan med å skape totalt kaos på alle områder for så ta over verdensherredømmet. Bare vent den dagen han dauer. Mainstream mediene kommer til å skrive masse løgner om denne psykopaten, som en finanslegende, en stor mann, en godhjertet person, en stor folkehelt og en reddende engel for «flyktningene» og blablabla. Til slutt: Heia Viktor Orban 🙂

 • Tullball

  Viktor Orban, en av de få som IKKE har sovnet.
  At EU truer denne mannen og hans land, sier mest om EU.