POLITISK KRIG I EUROPA: Victor Orbán vil skape global allianse mot innvandring – advarer mot Europas undergang

Den 8. april går Ungarn til valg og landets nåværende statsminister, Victor Orbán, satser på en tredje mandatperiode.

Orbán, som tidligere blant annet har advart for innvandringens konsekvenser, samt har utpekt den ungarsk-jødiske finansmannen George Soros som nasjonens fiende etter dennes ønske om å fylle opp landet med ikke-vestlige innvandrere, skrur nå opp temperaturen ytterligere.

«IKKE LA TROLLMANNEN LE»: Ungarske myndigheter kjørte en kampanje mot George Soros og hans milliard-industri som jobber for å gjøre Europa og Vesten om til et tredje verden-område med de samme problemene vi ser i Midtøsten og Afrika. Soros har gjort seg rik på å ruinere valutaer og spekulere i lands økonomier, med svært ødeleggende resultater som økonomiske kriser og arbeidsledighet som resultat. (Foto: Plakat i Ungarn mot Soros).

Mørke skyer samler seg over Europa på grunn av innvandringen. Land kommer til å slutte å eksistere og Vesten vil falle, mens Europa ikke engang innser at det har blitt invadert, sa Orbán i sin årlige tale til nasjonen på søndag. Statsministeren mente også at kristendommen er Europas siste sjanse, ifølge Svenske Yle.

Orbán pekte også særskilt ut afrikansk innvandring som farlig og mente at den kommer å gjøre Europas «verste mareritt» til realitet, om den ikke stoppes.

I grunn er det allikevel de politisk korrekte makthaverne i Brussel, Berlin og andre europeiske land som forsøker å pådytte hele kontinentet masseinnvandring og som tillater spredningen av islam, som er problemet, sa Orbán.

I sin tale pekte han igjen ut George Soros som en av Ungarns verste fiender.

Den nasjonalkonservative statsministeren ønsker nå å se en global allianse mot innvandring, der land som Polen, Slovakia, Tsjekkia, samt personer som Silvio Berlusconi i Italia (som stiller opp i det forestående italienske valget i mars) og USAs president Donald Trump skal inngå.

Ifølge Yle forsøker Orbán å profilere seg som Europas kristne redningsmann.

Viktor Orbáns nasjonalkonservative parti Fidesz står meget sterkt i Ungarn har og har alene rundt 50 prosent av velgerne.