Politikvinne i bikini pågrep sigøyner som hadde stjålet mobiltelefon

Den tilreisende sigøyneren kom inn i parken for å selge gateaviser, da han fant to svenske jenter i bikini som solte seg.

Under det som skal ha vært en avledningsmanøver fra sigøyneren skal han ha klart å snike til seg en av kvinnenes mobiltelefon og gjemte den under gateavisene sine.

Det han ikke regnet med var at en av jentene, Mikaela Kellner, er aktiv innen eliteidrett, med en lang rekke rekorder innen styrkeløft og benkpress, samt har deltatt i TV4 sitt program «Gladiatorerna».

Les mer: Romkvinne angrep barnevogn og skadet 11-måneder gammel baby under ransforsøk

maxresdefaultdd
GLADIATORERNA: TV-programmet på TV4 har vært et svært populært program der idrettsutøvere og kjendiser konkurrerer om hvem som er sterkest og raskest.

Det var på onsdag at de to kvinnelige politibetjentene lå og solte seg i Rålambshovsparken i sentrale Stockholm og opplevde å bli bestjålet.

De to politibetjentene lot seg imidlertid ikke skremme og brøt ned sigøynermannen på gresset, som nå altså er foreviget på foto.

De fikk så tilkalt en politipatrulje som deretter tok med mannen til politistasjonen.

Mikaela forteller om hendelsen på sin instagramkonto, der pågripelsen også ble lagt ut med bilde. Hun vitser det var første gang under sine 11 år som politikvinne at hun har pågrepet en forbryter i bikini.

Les mer: Venstreekstremister bestjålet under sigøynergalla

Mikaela-Kellner-gör-processen-kort
INSTAGRAM: Politikvinnen la selv ut bildet av pågripelsen på sin Instagram-konto. Nå har bildet og saken blitt kjent verden over. (Foto: Privat).

Titusenvis av tyverier og alvorlige forbrytelser

Men bak den lette tonen skjuler det seg et stort og alvorlig problem, da tilreisende sigøynerbander stjeler verdisakene til svensker og turister. De velger ofte ut det de tror er svake og forsvarsløse ofre.

Men denne gangen tok altså tyven feil.

Kriminaliteten skjules ofte bak løgner om at de skal være hjemløse, syke, tigger etter penger for å overleve eller vil selge gateaviser. Forbrytelsene koster Sverige titalls millioner i utgifter til politiarbeid, samt etterlater seg tusenvis av ofre.

Mikaela har i tillegg til sine prestasjoner innen idrett også vært utlånt til Malmøpolitiet for å hjelpe til med de nye grensekontrollene som ble innført etter siste års asylkaos, noe hun blant annet skriver om på sin blogg.

Les mer: Romfolk bæsjet ned lekeplass for barn i Drammen

D
POLITIKVINNE: Mikaela Kellner er til daglig politibetjent i Stockholm.

Venstresiden er irritert

På torsdag kveld får politikvinnen imidlertid litt negativ tilbakemelding fra den politiske venstresiden i Sverige, som påpeker Mikaelas kne mot gjerningsmannens rygg og at man kan se hans mørke hår på bildet.

I Norge skrev TV2s journalist Roar Dalmo Moltubak om saken, da selvfølgelig uten å nevne at tyven var endel av en tilreist sigøynerbande som har kommet til Sverige for å stjele og begå kriminalitet.

Les mer: Sprøytespisser, narkotika og avføring – sigøynere ødelegger Botanisk hage i Oslo

Relatert: