En liten by i Polen er i sjokk etter at en lokal mann (21) ble funnet stukket ihjel utenfor en kebab-kiosk i sentrum av byen.

Hendelsen skal ha funnet sted i 22-tiden på nyttårsaften.

21-årige Daniel skal ifølge ubekreftede kilder ha kastet en kinaputt mot/i nærheten av kebab-kiosken, som førte til at fire menn kom løpende ut bevæpnet med kniv.

De fire mennene, fra Tunisia, Algerie og Marokko, skal ha knivstukket Daniel minst to ganger i kroppen, som medførte at han døde på stedet.

DREPT UTENFOR KEBAB-KIOSK: 21-årige Daniel ble knivstukket minst to ganger utenfor en kebab-kiosk i den polske byen Elk. Nå sitter fire nordafrikanere arrestert for drapet.

Drapet skal ha ført til fortvilelse og sinne hos lokalbefolkningen som samlet seg utenfor kebab-kiosken for å tenne lys og holde en minnestund for den knivdrepte 21-åringen.

En representant for byrådet i Elk, Michal Tyszkiewicz, fortalte media at «Prince Kebab», var drevet av statsborgere fra Tunisia, Algerie og Marokko.

De samme mennene skal også drive en annen kiosk i byen.

Disse skal nå være pågrepet og sitte i arresten.

Demonstrasjon

Under natten og den påfølgende dagen skal rundt 200-300 personer ha demonstrert i gatene i byen og begge kioskene ha blitt vandalisert av flere personer.

SINTE INNBYGGERE: En person kaster en stein mot vinduet på kebab-kiosken der de fire innehaverne knivstakk og drepte 21-årige Daniel. Politiet måtte rykke ut for å roe ned de mest aggressive demonstrantene.

Dette førte til at det lokale politiet, militærpolitiet, samt brannvesenet måtte rykke ut for å roe ned situasjonen.

Borgermester i Elk, Tomasz Andrukiewicz, måtte gå ut og be innbyggerne besinne seg.

– Vi har opplevd en stor tragedie og jeg vil appellere til våre innbyggere om å forholde seg rolig og respektere familien til Daniel og hva de nå går gjennom. Jeg har også  tilbudt familien psykologisk hjelp.

Ifølge lokale nyheter skal politiet ha pågrepet de mest aggressive personene som samlet seg under demonstrasjonen.

HEI! Kjære leser. Liker du sakene du leser her? Vennligst bidra litt til vår nettside slik at vi kan fortsette vårt arbeide! Du finner vårt kontonummer og Paypal-konto her. Tusen takk!

Ønsker ikke svenske tilstander i Polen

En barnefar som blir intervjuet av polsk TV forteller at han har i bodd i Sverige og at det nylig ble funnet en bombe på sønnens skole.

Vi ønsker ikke svenske tilstander her i vår vakre by. I vårt land. Det bør ikke være noen arabere i Polen sier barnefaren og viser til knivdrapet.

URO: Politiet i byen måtte ut og roe ned situasjonen etter drapet. Blant annet fikk man hjelp fra militærpolitiet og brannvesenet.