Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet

En video går nå verden rundt: Det er den svarte kvinnen Peggy Hubbard, som tar et fundamentalt oppgjør med “Black Lives Matter”-bevegelsen. Hun ber de svarte borgerrettsforkjemperne om å gå i seg selv, framfor å gi hvite politifolk skylden for deres egen misere.

I den første videoen, som er sett av mer enn 438.000 personer, så tar hun for seg det som hendte da afroamerikaneren Mansur Ball Bey ble skutt og drept av politiet. Hun omtaler Mansur Ball-Bey som en “kjeltring”, og er nådeløs i omtalen av protestene mot politiet:

“Last night, who do you think they protested for? The thug. The criminal. Because they’re hollering police brutality. Are you fucking kidding me? Police brutality? How about black brutality. You black people, my black people, you are the most violent motherfuckers I have ever seen in my life.”

Dersom svarte liv virkelig betyr noe, hvorfor fokuserer man bare på politibrutalitet og ikke på svart brutalitet, spør Peggy Hubbard:

“You’re hollering this ‘black lives matter’ bullshit. It don’t matter. You’re killing each other. White people don’t care … You’re shooting at the police. They drop your ass. ‘Oh, he died due to police brutality.’ 327 homicides later y’all want to holler police brutality? Black people, you’re a fucking joke. You’re tearing up communities over thugs and criminals.”

Hubbard viser videre til den ferske skyteepisoden der ni år gamle Jamyla Bolden ble drept av et streifskudd, og der ingen i det svarte nabolaget ønsker å fortelle politiet om hva som har skjedd. Dette gjør Hubbard rasende:

“A little girl is dead. You say black lives matter? Her life mattered. Her dreams mattered … Yet you trifling motherfuckers are out there tearing up the neighborhood I grew up in.”

Hubbard går til angrep på dem som demoniserer politimennene som må ta den belastningen det er å patruljere kriminelt belastede nabolag. Hubbard poengterer at politimennene ikke er ute på gata for “moro skyld”, de hadde mer enn gjerne vært hjemme med sine egne familier. “If you try to kill them, their job is to serve and protect, not serve and die”, sier Hubbard.

Peggy Hubbard vokste selv opp i et svart nabolag, hos en alenemor. Hun kunne selv ha blitt en kriminell. I stedet tok hun grep om eget liv og fikk en karriere hos skattemyndighetene.

Norske medier

Frieord.no har tidligere skrevet om den ukontrollerte volden som utspiller seg i mange storbyer i USA hver uke. Hundrevis av mennesker blir skutt og skadet, mange drept i meningsløs vold. Ikke sjelden er små uskyldige barn ofre for kulene.

Men norske medier skriver sjelden eller aldri om disse hendelsene. Istedenfor fokuserer de på enkeltsaker hvor en person har blitt skutt og drept av en politimann eller av en gal person. Som oftest er de sakene norske medier dekker de hvor overgriperen er hvit og offeret er sort.

D
KJENTE FJES I NORGE: Michael Brown og Trayvon Martin er navn de fleste norske avislesere kjenner igjen fra USA-reportasjone til VG, Dagbladet og Aftenposten. Men kan norske avislesere navnene på noen av de tusenvis av afroamerikanerne som hvert år dør i skyteepisoder, utført av andre afroamerikanere?

Les også: VG og NTB lyver om drapet på Michael Brown

Men i 99 prosent av alle tilfellene der en sort person blir såret eller drept, så er det en annen sort person som står bak ugjerningen.

Statistikkene er hårreisende. Drapstallene ufattelige. Ofrene unge, og mange.

Chicago – et drap hver 3. time

Under kan vi se en statistikk over skyteepisodene og drapene i president Obamas hjemby, Chicago. Ifølge grafikken så blir en person skutt litt over hver 3. time. En person blir drept hver 22. time. Fra januar til mai 2015, så ble 75 kvinner skutt, hvorav 22 av dem døde av skadene. Det er verdt å legge merke til at Chicago har en av USA’s strengeste våpenlover.

DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.
DYSTER GRAFIKK: Flere nettsider har tatt seg tiden med å kartlegge den høye kriminaliteten i Chicago. Denne er av de mest kreative.

Les også: Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

Fra Frieord sin tidliger artikkel om massedrap på gatene i Chicago:

Hvert år rapporteres det om tusenvis av skyteepisoder med hundrevis av drepte mennesker på gatene i Chicago. I 2014 ble 2.619 skutt (Ja, du leste riktig, tallet er totusensekshundredeognitten) og skadet, hvorav 457 døde av skuddskadene. 45 av disse var kvinner. Det vil si 7 skyteepisoder hver eneste dag, hele året igjennom. Det gir 1.2 mennesker skutt og drept, hver eneste dag, hele året igjennom. Bare i Chicago alene.

Men for å illustrere problemet med skyting og drap på gatene i storbyene, så havner Chicago helt nede på 15. plass over byer med høyest mordrate.

Tall for andre byer, som Detroit, Trenton og New Orleans, ligger ennå høyere på listen . Felles for alle byene som topper mordstatistikken er at de har en klar overvekt av mennesker med afroamerikansk bakgrunn. De ti byene som ligger øverst på den lite flatterende statistikken har alle en majoritet av afroamerikanere. Verdt å ta med seg at de fleste av disse byene også har våpenforbud.

Andre byer følger tett etter Chicago. Baltimore i delstaten Maryland, har hatt tunge opptøyer de siste månedene etter politidrapet på den kriminelle afroamerikanske mannen Freddy Gray. Drapet utløste protestaksjoner, opptøyer og drapsforsøk på politimenn. Menneskene i byen hadde fått nok, uttalte man.

Men kun halvannen måned senere opplever byen 29 skyteepisoder, med 9 døde som resultat under Memorial Day. Dette har medført at tallet på antallet drepte i byen er på 115 personer på årets fem første måneder. 35 av dem kun i mai måned. Igjen i hovedsak av afroamerikansk opprinnelse, drept av andre afroamerikanere.

Hvorfor norske medier velger å fokusere på de få, avvikende sakene, kan ha med deres politiske tilhørighet på venstresiden, hvor man lever i en verden der den vestlige og hvite verden er den dominerende og onde. En verden hvor man blir forskjellsbehandlet på bakgrunn av sin hudfarge, religion eller seksuelle tilhørighet.

Sannheten er at dette er en realitet som forlengst er borte. Idag nyter nettopp personer med annen hudfarge, religion og annen seksuell tilhørighet mange rettigheter og fordeler i det vestlige samfunnet. Rettigheter man ikke finner noe annet sted i verden. Aldri før har rasismen i våre land vært så fraværende som den er idag.

D
KLARE TALL: De minst rasistiske og intolerante landene mot homoseksuelle og minoriteter er land hvor opprinnelsesbefolkningen er hvit og man har et kristent verdigrunnlag. På den andre siden av skalaen finner man land med ikke-hvit majoritetsbefolkning og land hvor kristendommen ikke er hovedreligion eller ikke står sterkt i samfunnet. Der har ofte minoriteter og homoseksuelle få eller ingen rettigheter. Ikke sjelden blir de utsatt for statlig akseptert vold og forskjellsbehandling. (Foto: The Washington Post).
D
NORGE PÅ TOPP: Norge, Sverige, Storbritannia, USA og Australia topper listen over land hvor rasisme og diskriminering omtrent ikke eksisterer. I land som India, Saudi-Arabia og Iran har man en befolkning som ikke ønsker kulturelt eller seksuelt mangfold. (Foto: Daily Mail).

Nye grove drapssaker

Den siste uken har USA opplevd flere grove drap.

Sak 1: En afroamerikansk mann ved navn Bryce Williams, skjøt og drepte to hvite journalister midt under et TV-intervju i Virginia. Ifølge ham selv og dokumenter han etterlot seg skal drapene være rasistisk motivert.

– Vil dere ha en rasekrig, kom igjen, dere hvite *****, skrev Williams før han kaldblodig myrdet de hvite journalistene.

Vi advarer mot sterke scener i den første videoen.

D
RASISTISK MOTIVERT: Det er funnet flere bevis på at Bryce Williams hadde rasistiske motiver når han drepte to hvite journalister på direktesendt TV

Sak 2: Den 30 år gamle afroamerikaneren Shannen J. Miles, ble nylig arrestert for å ha skutt og drept en hvit politimann i tjeneste, når han fylte bensin på politibilen i Houston, Texas. 47-årige Darren Goforth hadde vært politimann i over 10 år når han ble skutt og drept uten foranledning. Miles skal ha skutt Goforth en gang, før han gikk opp til politimannen som da lå på bakken, og deretter skjøt ham ytterligere ganger.

Goforth etterlater seg kone og to barn.

D
DREPT: Politimannen Darren Goforth ble regelrett henrettet på åpen gate av den afroamerikanske Shannen J. Miles.

D
ARRESTERT OG SIKTET FOR POLITIDRAP: Shannen J. Miles sitter nå i varetekt. Han ble arrestert i sin mors hus etter å  kaldblodig ha skutt og drept den 47-årige politimannen og tobarnsfaren Darren Goforth. Motivet bak drapet er uklart, ifølge lokale myndigheter. Det spekuleres imidlertid i at media og venstreorienterte organisasjoner har hauset opp politivold og strukturell rasisme i samfunnet så mye de siste årene, at det har ført til at ustabile mennesker går ut og begår kriminelle handlinger som følge av mediedrevet.

Relatert:

26 kommentarer til «Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet»

 1. Hva om denne saken bare er en del av Obamas kamp mot at private skal få ha våpen? De to som gjør intervjuet pluss kameramannen står helt alene, så kommer drapsmannen gående opp til dem, stiller seg et meter foran dem og drar opp en pistol og sikter på dama mens han visker «Bitch». Så går han tilbake et par steg, og venter 23 sekunder før han angivelig skyter hun ene damen med 8 skudd. Hun reagerer med å hyle og løpe av gårde på høyhelte sko.

  Døm selv:
  https://www.facebook.com/OfficialMiseeHarris/videos/vb.552248824843574/910766278991825/?type=2&theater

 2. Hva om denne saken bare er en del av Obamas kamp mot at private skal få ha våpen? De to som gjør intervjuet pluss kameramannen står helt alene, så kommer drapsmannen gående opp til dem, stiller seg et meter foran dem og drar opp en pistol og sikter på dama mens han visker «Bitch». Så går han tilbake et par steg, og venter 23 sekunder før han angivelig skyter hun ene damen med 8 skudd. Hun reagerer med å hyle og løpe av gårde på høyhelte sko.

  Døm selv:
  https://www.facebook.com/OfficialMiseeHarris/videos/vb.552248824843574/910766278991825/?type=2&theater

  1. Hva mener du nå? At dem har fått penger, nye fjes, nye identiteter og enveisbilletter til Brazil slik dem gjorde med Bin-Laden?

   1. Det har jeg liten formening om, men jeg mener det må være lov å stille kritiske spørsmål når en ser denne videoen. Folk her inne vet jo at media ikke er til å stole på.

  2. Minst 99% tror at dette var et mord på live news. Det er aldri nesten noen som sjekker noe som helst i disse rapportene. Derfor kommer de som kontrollerer media seg alt unna uten å bli avslørt. Folk tror ikke dette er et narrespill før det blir meldt i media, og siden gjengen bak operasjonen kontrollerer media blir det aldri nevnt, og folk vil fortsatt tro på disse tingene hver eneste gang. Folk tror på det som andre tror på, uansett hvor dumt det er. Så når den falske historien har blir sendt på TV, de har hørt om det på radioen, og lest det i avisen, og naboen preiker om det, ja da vet de at det må være sant. Dette gjelder uansett hvor ulogisk og dustete historien er som de presenterer. Nesten ingen sjekker noe som helst.

   Typisk forgår tingene slik: Det er en eller annen rapportert begivenhet i USA som blir sendt eller rapportert. Så blir historien videresent til Assosiated Press som videresender saken til alle nyhetskanaler i hele verden, og kommer da inn på Dagsrevyen. Folk blir lurt hver eneste gang, fordi det er nesten ingen som sjekker noe som helst.

   På Youtube har visst Peekay22 og TeamWakeEmUP sett på tingene og funnet at historien er minst 140% total hoax. Selv tror jeg ikke en dritt på at det ble skutt noen på live news her. Hele historien er bare propaganda og svindel, og det er haugevis med slike saker hele tiden. Her er et eksempel på analyse av disse skrullete tingene vi har fått presentert:

   https://www.youtube.com/watch?v=w9fSsx6goTU

 3. De tusenvis av hvite sør-afrikaner som drepes på bestialsk vis hør man veldig sjelden om, passer ikke in i bildet av regnbueutopien sikkert. Den som ikke ser at vest-media (statlig som privat) har en destruktiv agenda er drittsekk og/eller dum.

  1. Ja, det er rasisme mot hvite som pågår, og dette er tydeligvis helt i orden for venstresiden! Deres agenda er å plassere folk fra den 3. Verden her, nordmenn har bare å finne seg i alt.
   De rødgrønne mediene har jeg begynt å boikottere, da deres agenda er åpenlys, og jeg ikke vil støtte ensrettede medier som er nesten identisk like dem de hadde i ex-Østblokken, dvs i kommunistdiktaturer.
   De kan sitte der og prate sammen, rødgrønne sympatisører. Bortkastet tid å «debattere» med dem, og bli slettet for alt mulig.

 4. Jeg synes det er ganske patetisk at alle sier:
  – Se, se han/ hun sier dette også og han/ hun er svart! Da stemmer det vel!
  Teller det mindre når en hvit sier det samme?

 5. Dama har forstått det.
  Når skal flere svarte forstå det? (Og endel hvite..)
  Når skal norsk gammel-media forstå det?
  Sannheten ligger så åpenlyst foran oss at det er et mysterium at ikke alle ser den rasisme som utøves mot hvite.
  White guilt syndromet er faktisk sterkere indoktrinert enn hva jeg trodde var mulig.
  Håper mange deler den «talen» til Peggy Hubbard.

Det er stengt for kommentarer.