Paven sammenligner Jesus med terrorgruppen IS – sier europeere må få barn med muslimer

I dag, jeg tror ikke det er en redsel for islam i seg selv, men for IS og gruppens krig for kalifatet, som er delvis hentet fra islam, sa paven til den franske avisen La Croix.

Det er sant at ideen om erobringer er innarbeidet i islams sjel, det er også mulig å tolke innholdet i evangeliet etter Matteus, hvor Jesus sendte sine disipler til alle nasjoner, som den samme ideen om erobring.

Les også: Paven: «Europa er utsatt for en arabisk invasjon – og det er bra»

SOM JESU DISIPLER?: Pave Frans sa at de muslimske terroristene i IS, som har drept kvinner, barn og uskyldige i tusentall kan sammenlignes med jesu disipler som spredte evangeliet. (Foto: Photo by REX USA (2642870a))

Les mer: Paven ønsker åpne grenser til Europa – gjemmer seg bak høye murer og bevæpnede vakter

Paven sa også at han «fryktet» å høre om «Europas kristne røtter» fordi det minnet ham om «kolonistiske overtoner» og han ba europeiske nasjoner om å «integrere» muslimer på kontinentet vårt.

Denne integrasjonen er viktigere i dag ettersom vår selviske søken etter et bedre liv, har skapt et alvorlig problem for Europa med lave fødselsrater. En demografisk tomhet har fått utvikle seg, sa paven.

Les også: Pave Frans oppfordret til økt asylinnvandring under midnattsmessen

PAVE FRANS: Den liberale og venstreorienterte paven kommer stadig med oppsiktsvekkende uttalelser. Blant noen av uttalelsene er at homofili er guds verk og at innvandreres rettigheter er viktigere enn nasjoners sikkerhet.

Les også: Nobelprisvinner: «Muslimene oversvømmer, okkuperer og ødelegger Europa»

Paven mente også at en katolikks valg om å bære et kors kan sammenlignes med en muslimsk kvinnes valg (sic!) med å ha på seg slør.

Pavens uttalelser er skremmende like Imam Sheikh Muhammad Ayed, som sa at muslimer skal utnytte migrasjonskrisen og formere seg med europeere for å «kolonisere deres nasjoner».

Les også: Irakisk terrorist planla massedrap på kristne under pavebesøk i Polen

Sheikh Muhammed Ayed sa videre:

Europa har blitt gammelt og svakt og trenger menneskelig påfyll… de er ikke motivert av nåde for Midtøsten, dets folk og flyktninger.. snart skal vi ha dem under våre såler, med Allahs støtte. I hele Europa, hvor alle hjerter er fylt med hat mot muslimer, hvor de ønsker at vi var døde. Men de har mistet sin fertilitet, så de ser etter fertilitet blant våre folk.

Vi vil gi dem fertilitet! Vi vil lage barn med dem, fordi vi vil erobre deres land!

Pave Frans og Imam Sheikh Muhammad Ayed har samme budskap, om en ulik måte å formidle det på. (Foto: Youtube).

VIDEO: Imam til flyktningene: «Få barn med deres kvinner og erobre deres land»

Pave Frans skal også ha snakket positivit og promotert sosialisme under intervjuet:

Et totalt fritt marked fungerer ikke. Markeder i seg selv er bra, men de må også blir regulert av en tredje part, eller en stat som styrer og balanserer dem.

Med andre ord, det som behøves er en sosialistisk markedsøkonomi.

Pavens ord er skremmende med kunnskapen om at man i det tyvende århundre opplevde sosialisme, nasjonalsosialisme og kommunisme som tok livet av rundt 130 millioner mennesker og ødela hele nasjoner og økonomier i mange tiår.

Les også: Rabbiner: Flyktningene er ikke syrere, de er ikke flyktninger og det er ikke noen krise