Orbán: Forræderi bak innvandringen til Europa

MASSEINNVANDRING

Under en tale for konservative organisasjoner i Ungarn oppfordret statsminister Viktor Orbán Europas folk å reise seg mot de «forræderne» som i dag styrer kontinentet og som ligger bak masseinnvandringen. - Europa har blitt forrådt, konstaterte han.

Viktor Orbán mener at Europa utsettes for et «venstreprosjekt» som har til formål å «marginalisere Europas nasjonalstater». Men han mener at prosjektet har mislykkes med å beseire kristendommen og de nasjonale identitetene gjennom «konvensjonelle politiske metoder» og at de derfor nå forsøker å ødelegge nasjonalstatene ved å forandre det «etniske grunnlaget», skriver Fria Tider.

– Med hvilket mandat har Europas ledere fått i oppgave å ikke bare ta imot, men også transportere hundretusener av mennesker til det europeiske kontinentet, fra grupper utenfor den europeiske kultursfæren, spurte den ungarske statsministeren før han fortsatte:

– Det er forræderi, mine damer og herrer! Europa har blitt forrådt og hvis vi ikke står opp for henne så kommer Europa til å bli tatt fra oss.

VICTOR ORBAN. Ungarns statsminister mener at forrædere og landssvikere på venstresiden ønsker å ødelegge Europa og de europeiske folkeslagene.
VICTOR ORBAN. Ungarns statsminister mener at forrædere og landssvikere på venstresiden ønsker å ødelegge Europa og de europeiske folkeslagene.

Orbán mener at Europas folk nå må gjøre sine stemmer hørt.

– I opposisjon til denne konspirasjonen og dette forræderiet må vi vende oss til demokratiet og til folket, sa han.

Samtidig har det ungarske parlamentet vedtatt en resolusjon, med flertall fra regjeringspartiet  Fidesz og det største opposisjonspartiet Jobbik, som gir den ungarske regjeringen mandat til å motsette seg EUs flyktningkvoter, skriver den britiske nyhetssiden BT.com

Mandatet innebærer at den ungarske regjeringen nå kan dra EU inn for internasjonal rett, siden tvangskvotene strider mot traktatene som regulerer retten til nasjonal selvbestemmelse.

Filantrop bak masseinvandring

GEORGE SOROS. Den ungarskfødte mangemilliardæren ønsker å øke masseinnvandringen til Europa.
GEORGE SOROS. Den ungarskfødte mangemilliardæren ønsker å øke masseinnvandringen til Europa.

Den ungarske statsråden Antal Rogán beskyldte på mandag George Soros for å stå bak flyktningkvotene, skriver Hungary Today. Bakgrunnen er at Soros i løpet av høsten i flere debattinnlegg, både internasjonalt og i Ungarn,  har foreslått en økning i innvandringen til EU som skal fordeles etter kvoter.

Den svenske nyhetssiden Fria Tider har tidligere skrevet om hvordan statsminister Viktor Orbán anklager Soros for å stå bak innvandringen til Europa, gjennom sitt nettverk av NGOer som bistår flommen av asylsøkere til Europa.

65 Comments

  • Eller det hadde hjulpet med Christian Tybring Gjedde som vår statsminister ,
   Carl i Hagen og slike politikere med flertall i en ny regjering .

   • Russland lemper over tusener lykkejegere til Norge hver dag 🙁
    Russerne er smarte vil ikke ha parasitus men Norge åpner armene og ønsker parasitus velkommen, hehe

    • Det var historisk høy innvandring av økonomiske lykkejegere under
     AP og den rødgrønne regjeringen , og nå har vel det aldri vært så
     høy innvandring av økonomiske immigranter til landet her noen gang.
     Grensene til Norge lekker i fra alle kanter med svike – politikere på
     hele stortinget sitter bare å ser på at det skjer , så makan til svike –
     politikere som hele samfunnet må slite med skal man lete lenge etter
     for tiden .

 1. Mannen har ryggrad. Han er ikke redd for å sloss for sitt folk. Hadde vi bare kunne hatt en sånn statsminister i Norge!

    • Jo siden psykopatiske Merkel har like syk , tankegang som Hitler hadde .
     Det er først og fremst tankegangen til både Hitler og Merkel ,
     som er like onde og skremmende i seg selv .
     Så for meg så fremstår slike ledere som Merkel og Erna ,
     på sammen onde psykopatiske måte som Hitler gjorde .
     Siden hele europas ledere vil ha folkemord på sin egen hvilte
     befolkning i innbytte med den , fargerike kulturen i fra muslimske
     land .
     Så dette handler ikke om at Erna er Sionist og Merkel er kommunist ,
     men at både Merkel og Erna har lik tankegang som syke Hitler hadde .
     Trodde at du skjønte hva jeg mente med dette her ,
     samme onde tankegang har både Merkel og Erna .

     • Hitler sin tankegang var å redde sitt folk fra undergangen som ventet.

      Motstanden hans stoppet jødene i noen tiår, før de fikk fortsette.

      Merkel ønsker å drepe Tyskerne og alle andre etniske Europeere. Erna gjør hva som helst bare hun har råd til å kjøpe seg kaker og godteri.

      Hitler var ikke ond. Han var en radikal mann, som gjorde alt i hans makt for å redde sitt eget folk. OG FOLKET HANS ELSKET HAN FOR DET!

      Hitler bedrev heller ikke med folkemord. Holocaust er en svindelhistorie uten like. Bare det at historien ikke kan forsvares med tekniske bevis/offisielle dokumenter, sier nok. Om jeg hadde vært Tysker/Østerisk og skrevet dette, så hadde jeg kommet i fengsel.
      Det burde si litt om hvor redde jødene er for at sannheten skal komme fram.

      http://thegreateststorynevertold.tv – Gir svar på det meste jødemedia avstår fra å fortelle oss om denne store mann!

     • Min bestefar var motstandsmann og var en av de overlevende fra denslags leirer. 194 høy, 52 i sko og 60 kg da han kom hjem.
      Røykte aldri før krigen, men da han kom hjem ble det ti rullingser daglig. Men for all del, klart han lyger. Det at han var en veldig annerledes kar etter krigen var jo bare skuespill i Oscar-klasse sant?

     • Det ble tyfusepidemi og matmangel i leirene de siste månedene av krigen, da de allierte bombet forsyningslinjene til Tyskerne. Så at fangene døde og ble underernærte er vel ganske åpenlyst.

      I leirene hadde fangene egne fotballag, kinosaler, matsaler, svømmebasseng, egen valuta så de kunne kjøpe og selge varer seg imellom.

      Zyklon B ble brukt for å drepe loppene (tyfusbærerne) fra klærne til fangene.

      At din bestefar ble endret etter krigen er vel ikke overraskende. Min onkel var kaptein i Krigen i Libanon. Når han kom hjem fra krigen var han totalt endret. Fra å være en livlig ung mann, satt han for det meste å så ut av vinduet på stua, uten å si så mye som et ord.

      Til informasjon var både oldefar og bestefar motstandsmenn under krigen. Min bestefar på 16 år opplevde blant annet at Tyskerne skjøt etter han, når han skulle videreføre informasjon om våpendropp til den lokale cellen i bygda.

      Etter krigen så gikk det også opp for han at han hadde kjempet for feil side, når han så i hvilken retning landet ble styrt etter krigen.

     • Nekte på Holocaust?
      Jeg har enda ikke sett hverken tekniske bevis på jødeutryddelsen eller offisielle tyske dokumenter som beviser at Holocaust faktisk skjedde.

      Alle leirene hvor «jødeutryddelsen» skal ha hendt, befant seg på Sovjetisk område etter Tyskland Kapitulerte. Alle bevisene som fremstilles er konstruert av Bolsjevikene etter krigen tok slutt.

      Når man ser på dødstallene fra de Kommunistiske Gulagene, så er det kanskje ikke så rart at de ville ha oppmerksomheten over på de «onde Tyskerne».

      Får jeg beviser på at Holocaust fant sted, så vil jeg selvsagt endre mening. På samme måte som jeg vil tro på julenissen om jeg får servert håndfaste beviser på hans eksistens.

     • 50% av Israels infrastruktur er betalt av Tyskland i Krigserstatning. Alle Jøder som befant seg i Europa mellom 1930-1945 ble ansett som «Holocaust-survivors», og var garantert erstatning av den Tyske stat. Selv de som befant seg i Områder hvor Tyskerne aldri hadde makt.

      Holocaust blir idag brukt for å demonisere den hvite mann og for å rettferdiggjøre invasjonen av fremmede til våre land.

      Holocaust har gjort Jødene til ei hellig ku som ingen får snakke eller se stygt på. Om du kritiserer jøder for dårlig oppførsel, så er du automatisk en «nazist».

      Nå tenker sikkert også du, at jeg er «nazist».

      Men, nei. Jeg er en familiefar som tør å se forbi løgnene som samfunnet vårt serverer oss hver eneste dag.

      Jeg er hverken Patriot, nasjonalist eller nasjonal sosialist. Jeg har heller ingen tiltro til systemet, og ser derfor ingen grunn til å bygge noe nytt i de samme korrupte fundamentene.

     • Tror du har røykt sokkene dine en gang for mye..
      Jeg sluttet å ta deg seriøst da du benektet holocaust. Bare fortsett og argumenter du. Jeg gidder desverre ikke svare

    • Hitler var en Rotschild. Kommunisme, sionisme, Rotschild, det er alt samme smørja. Og Soros jobber for dette kostebinderiet.

 2. Europiske ledere i hele Europa er noen forrædere , svikere som slipper snart inn hele verdens
  økonomiske lykkejegere, i fra den muslimske delen av verden . Som gjør at hele Europas befolkning blir rensket ut , utvannet , i mindretall , der det fører til store kulturkonflikter og
  borgerkriger i hele Europa til slutt.
  Sa agendaen til hele europas ledere er et stort folkemord på hele europas befolkning ,
  og viske helt ut Europa som selvstendige europeiske nasjoner i dag .

 3. Den Ole Brumm-politikken som Hareide er en frontfigur for som i grove trekk går på fri innvandring og ja til mer bistandsmidler (implisitt økte skatter, mindre pensjon etc) er ikke bærekraftig, selv en barnehageunge forstår det. Støre må nå sette foten ned og ta sitt ansvar for at at en mer restriktiv asylpolitikk kan innføres, ref Frp sine forslag. Her er det ingen tid å miste.

  • Hele stortinget med svike Erna, Hareide kjører vel på med en Ole Brumm – politikk ,
   som ikke er bærekraftig for hele samfunnet .
   Så jeg merker ikke noen stor forskjell i fra den svike – regjeringen siden Frp må ,
   svelge kameler for harde livet om dagen . Hagen har sagt nok er nok til Siv som
   må komme seg ut av denne regjeringen hvis ikke Frp får strammet inn på ,
   denne ekstremt kyniske og naive innvandringspolitikken som føres for tiden .

   • Jeg trodde oppriktig at Ole Brumm kun var en tegneseriefigur, men skjønner jo nå at han også er et stort politisk forbilde for bla.a. Hareide.

 4. George Soros som helt klart er en psykopat som må fjernes og alle hannes lagspillere.Hvem er dem. Bilderbergere,Frimurere ,Rothchild,Iliumbria ?

   • AP Gro svikeren kjøpte seg stilling i WHO med fellesskapets penger .
    AP Jagland kjøpte seg stilling i Europarådet med Fellesskapets penger .
    AP Jens kjøpte seg stilling i NATO med fellesskapets penger .
    Alle disse AP svike politikerne og forræderne politikerne har vært statsminister ,
    og står for denne enorme raseringen og ødeleggelsen på sitt eget land .

   • AP Gro svikeren kjøpte seg stilling i WHO med fellesskapets penger .
    AP Jagland kjøpte seg stilling i Europarådet med Fellesskapets penger .
    AP Jens kjøpte seg stilling i NATO med fellesskapets penger .
    Alle disse AP svike politikerne og forræderne politikerne har vært statsminister ,
    og står for denne enorme raseringen og ødeleggelsen på sitt eget land .

 5. Det største problemet i dag er at en stor andel av europas befolkning fortsatt ikke er i stand til å se faren. De fleste europeiske statsledere og fremtredende politikere er globalister som er villig til å ofre egen befolkning. Dette gjelder ogs Frp`s leder.

 6. Helt klart riktig konklusjon ut fra dagens fakta!
  Jeg har årevis skrevet akkurat det samme i kommentarfeltene rundt om kring i avisene og blitt slettet og utestengt.
  Vi vet jo alle at sensur er et virkemiddel som udemokratiske, totalitære, og autoritære krefter bruker for å hode folket nede og villede de til bare å godta hva som helst.

 7. Orbán sier det samme som jeg har sagt lenge nå ! synd at ikke Ungarn er den sterkeste makt i Europa, da kunne de befridd resten av Europas folk fra muhammedanere og ravende sinnssyke politikere og landssvikermedia

  • Synd det ikke var et stort bilde av svike Erna , Støre, Lysbakken , Grande , Hareide ,
   som holder alle disse fargerike berikerne i hånden alle sammen .

   • Anbefaler alle å lese kommentarfeltet her.
    http://www.nrk.no/ytring/tapt-tid-1.12638985

    Mange gode innlegg, blant annet dette.

    «La oss si at det kommer rundt 300.000 migranter til Norge de neste tre årene. La oss anta at 70-80% får bli. Det vil si omtrent 240.000. De fleste er unge menn. Gjennom familiegjenforening og ektefelleimport blir dette til rundt 400.000. Enkel matematikk. Det blir 200.000 par. Det er begrenset med statistikk på syrere, men irakiske kvinner får i snitt 4 barn her til lands. Det blir 800.000 barn født av første generasjon. Vi er nå oppe i 1,2 millioner på første og annen generasjon. Mens gjennomsnittalder for førstegangsfødende norske kvinner er rundt 30 år, er den rundt 20 år for syrere. Når andregenerasjonen skal føde vil statistisk rundt 50% hente ektefelle. Da er de 800.000 blitt til 1,2 mill før de føder. Andre generasjon (irakere) får i snitt rundt 3 barn. Det blir 600.000 par som får tilsammen 1,8 mill barn. Så for går det. På 30-35 år er 240.000 syrere blitt til 3,4 mill.
    I 1950 hadde både Syria og Norge 3,5 mill innbyggere. I 2010 hadde Syria over 22 mill.
    Alle tall er basert på data fra SSB. Jeg har ikke regnet med de ikke-vestlige som var her før høstens bølge. SSBs høyeste estimat er at norges befolkning øker til 14 mill i år 2100. Det skjer neppe ved hjelp av etnisk norske kvinner, som ikke føder tilstrekkelig til å opprettholde den norske befolkningen.
    Når kun 30% av syrerne som kommer hit har grunnskole, og kun 15% av disse har videregående (NRK), ser man hvilken vei det vil gå. I følge Danmarks Statistik ligger syrerne lavt på skolekarakterer. Og vi vet at de har ekstremt lav sysselsetting. SSB regner jo at de som jobber 1 time hver uke er sysselsatt, men bare halvparten er sysselsatt mer enn 30 timer i uken.
    NRK regnestykke på 750 milliarder i utgifter omfatter bare første generasjon av det antallet de la til grunn. Problemet er at andre og tredje generasjon også innebærer enorme utgifter. Regningen er mye høyere. Kriminalitet og andre utgifter er ikke medregnet.
    Matematikken er enkel. Den kan ikke bortforklares med moralsk plikt. De smarte nordmennene kommer til å emigrere til Canada, Australia, New Zealand, Sveits osv. Når muslimsk flertall er oppnådd, er det lite trolig at innvandringsrestriksjoner vil bli opprettholdt. Tipper jeg. Men lenge før den tid er velferdsstaten sosialdemokratiet bygde en saga blott.»

 8. Det jeg synes gjør Orban såpass annerledes enn de andre EU-lederne er at han tenker veldig konkret hva som må gjøres, bla.a. ved å bygge et gjerde og beskytte landet sitt. Dessuten tolker han schengenavtalen bokstavelig, og han bryter dermed heller ingen lover. Han har dessuten greid å avsløre hva som ligger til grunn for den massive innvandringen uten sidestykke.

 9. Norge er et langstrakt land og å bygge gjerde er selvsagt ganske usannsynlig, men det er fullt mulig å bygge opp «checkpoints» (ref checkpoint Charlie som Merkel sikkert husker fra tidligere DDR), der man har vaktstyrker som passer på. Jeg tenker særlig på Storskog hvor det triller inn et par hundre om dagen med sykkel. Selv om hastemelding fra Anundsen er sendt UDI har fortsatt ingenting konkret skjedd på den fronten, det er kun til å le av. Så kan man si at da vil kanskje immigrantene finne andre ruter. Mulig det, men da kan man i hvert si at de ikke har krysset grensen på lovlig vis. Det er konkrete tiltak det bør snakkes om. I stedet har det blitt en slags sport blant de såkalte intellektuelle og politikere å komme med de mest intrikate og sofistikerte argumenter for at grensene bør være vid åpne eller man unnlater glatt å ta opp den siden av saken i det hele tatt. Man bør involvere forsvaret (kanskje heimevernet) i oppgaven sammen med noen politibetjenter. De som kommer fra Russland (man må ha visum for å komme inn til Russland) blir avvist på grensen med mindre de har reisedokumenter etc i orden. Hvorfor dette ennå ikke har skjedd og kanskje heller ikke kommer til å skje er for meg en komplett gåte. En svakhet ved den norske styreformen viser seg spesielt i prekære situasjoner som denne. Man sier gjerne flere kokker jo mer søl, og det tror jeg er ganske betegnende. Alle partier skal ha sitt ord, og gjerne det siste ordet, i asylpolitikken. Imens går tiden, og ingenting blir gjort siden det blir en evig kasteball. Jeg håper inderlig partiene på Stortinget ser alvoret i situasjonen og evner å reagere kjapt og effektivt med de nødvendige tiltak.

  • Det var helt gresk for meg. Jeg hadde fransk på skolen. Fransk var og er forøvrig også helt gresk for meg 😉

   • Men forøvrig veldig fascinerende å ‘lytte til’ med fine bilder og bruker man de små grå så prater ikke vedkommende akkurat om de positive sidene ved multikulturalisme ;)))

  • Setter virkelig ting i Perspektiv.

   Synes virkelig Syndt på Amerikanerne ,ene Krigen etter den andre etter «deres» pipe.
   Full Innvandring fra Sør Amerika kun for «deres» Profitt.

   De er i ferd med å våkne, Europeere har fortsatt 2 verdenskrig sorg, men vil forhåpentligvis våkne før det er for sent.

   • Det er nok antagelig allerede for sent. Skaden kan ikke reverseres.

    Hvis muslimene kunne kastes ut av europa i et eller flere millitære slag, slik som i middelalderen, så kanskje det ville gå.
    Men de kommer uten våpen, og man kan ikke angripe våpenløse mennesker.

    Det er også for mange forrædere blant oss, som ville gjøre hva de kan for å stoppe dem som vil kaste ut muslimene, og disse foræderne er folk som ikke ville nøle med å bruke dødelige våpen mot folket.

 10. Statsminister Viktor Orbán har rett, europa ER blitt forrådt, og det ER George Soros som stå bak og finansierer alt dette, noe som jeg også har bevist her over forskjellige tråder.

  Men han er ikke alene om å pushe denne muslimske invasjonen, den folkegruppen som han tilhører og som begynner på jø- og slutter på -dene står samlet bak dette, akkurat som de også slapp muslimene inn i eurpa i middelalderen.
  George Soros er mao bare en frontfigur, og den som finansierer det hele.

  Det er også mange forrædere blant europeiske politikere, som ganske sikkert har gått med på dette fordi de er blitt truet av den folkegruppen som begynner på jø- og slutter på-dene.
  Disse folkene har som kjent sine folk i omtrent alle land i europa.
  I Norge er de bla representert ved denne stygge og glisende fyren.

 11. Hvis man sier det samme i Norge er man enten rasistfascistnazist, eller gal. Da er man nettroll og risikerer PST på døra snart. Men i østeuropa sier statsministre det fra talerstolen, og det er jo igrunn opplagt for alle tenkende mennesker. For en skjebnens ironi at nå er det vi som er blitt totalitære, mens den tidligere kommunist blokken ser ut til å være de eneste som vil forsvare vesten.

 12. Mail afsendt til Ungarns Ambassade I Danmark den 15. September 2015:

  Your Excellence, Dear Sirs and Madame’s,

  Kindly allow me to offer my sincere and deep admiration for Hungary, its Political leadership, its People and for Hungary’s ability to stand up for what is right and for not caving in to pressure from the EU leadership.

  The EU leadership is currently asking the member states to suspend or disregard the Geneva Convention, most likely because the Geneva Convention is so strict and very clear on who should be assigned the refugee status and who is not – because following the Geneva Convention would be counteractive to the EU leaderships true agenda, which is to create turmoil in order to transfer more political power to EU – at the cost of the individual member states.

  It is a relief to know that there in Europe is a country who abides by the Geneva Convention, disregarding the pressure from political opponents in EU – It is a relief that in Europe there is still a true and honest politician like His Excellence prime minister Viktor Orbán working in the best interest of his people!

  God Bless Hungary – I salute you!

  Sincerely Yours
  Allan Harm

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Ungarns statsminister Victor Orban overvar realistisk øvelse mot muslimske terrorister - Frieord
 2. Ungarns statsminister vil åpne grensene for europeere som flykter fra flerkulturen - Frieord

Kommentarer er lukket.