Opptøyer, overfall på politi, ran, hærverk og drapsforsøk i Baltimore

USA/OPPTØYER

Nok engang rapporteres det om opptøyer, ildspåsettelser, omfattende hærverk, person- og butikkran og angrep mot politiet fra USA. Denne gang skal opptøyene ha startet etter at den multikriminelle afroamerikaneren Freddie Gray skal ha dødd som følge av politiets behandling av ham under arrestasjonen.

Amerikanske medier kunne nylig rapportere om at de fredelige demonstrasjonene som ble arrangert etter at den afroamerikanske mannen Freddie Gray (25) døde sist uke, skal ha utviklet seg til voldsomme opptøyer i Baltimore i delstaten Maryland.

Femten hvite politimenn skal være oppgitt å være skadet alvorlig under sammenstøtene. Flere av dem skal ha brukket bein og armer, mens en ligger i kunstig koma etter å ha blitt truffet i hodet av en gjenstand.

D

CDodT2OWAAIg4eX

Man snakker nå om det kan være rasisme bak angrepet på de hvite politimennene, etter at man fant en tekstmelding fra demonstrantene hvor det sto «drep alle hvite politimenn«.

Politimenn i byen har fått beskjed om å være ekstra på vakt og aldri gå ut alene, samt gå i umerkede klær.

Opptøyene skal ha vært så omfattende at 5.000 soldater fra nasjonalgarden har blitt satt inn for å holde ro og orden i byen. Byen har også innført portforbud.

D

Baltimore2

Gjenger som «The Black Guerilla Family» og de svært voldelige gategjengene Bloods og Crips skal ha lagt ned stridsøksen og forent seg i en kamp for å «utrydde ordensmakten».

D
OVERFALT: Baltimore Sun sin journalist, Justin Fenton, ble reddet fra rasende afroamerikanere av en bevæpnet butikkeier.

Demonstrantene skal ha knust politibiler og butikkvinduer etter at en demonstrasjon kom ut av kontroll. Men også vanlige hvite mennesker på gaten og inne i restauranter og på utesteder skal ha blitt angrepet. Blant annet skal en hvit mann ha blitt dratt ut av en rasende folkemengde med afroamerikanere og blitt slått og sparket brutalt. Angrepet skal ha vært uprovosert og man vet ennå ikke tilstanden til mannen som ble overfalt.

Også journalister skal ha blitt angrepet av den rasende mobben og en journalist som jobbet for den lokale avisen i byen, Baltimore Sun, skal ha blitt reddet av en butikkeier med gevær.

En kvinnelig journalist fra Russia Today skal ha blitt ranet mens hun dekket opptøyene. Hendelsen ble fanget på kamera og kan sees her.

De afroamerikanske opptøyene skal ha vært så omfattende at sikkerhetsvaktene på en baseballkamp som fant sted i nærheten måtte låse tilskuerne inne på stadion til de kunne garantere for deres sikkerhet.

D
ANGRIPER ALT OG ALLE: Den afroamerikanske befolkningen går ikke bare løs på politiet og bygninger, men også uskyldige forbipasserende og journalister. Spesielt blir hvite mennesker valgt ut av mobben.

Baltimore

Baltimore er en av mange byer i USA som har fått endret sin demografi drastisk de siste tiårene. Ved folketellingen i 1970 skal byen ha hatt en overvekt av hvite innbyggere. Men som følge av en svært høy innvandring av afroamerikanere fra andre deler av landet, samt svært  høye fødselstall hos den sorte delen i byen, så er to tredjedeler av byen av idag av afroamerikansk opprinnelse.

www.usnews.com

AppleMark

I takt med befolkningsutskiftningen har den sosiale elendigheten, kriminaliteten og ikke minst antallet mord i byen skutt i været. Dette har man klart å sette en viss stopper for ved å ta ekstra tøffe tak mot kriminaliteten og mot de som begår den.

I de områdene der raseopptøyene nå foregår, i bydelen Mondawmin i Baltimore, så er mellom 90 og 95 prosent av innbyggerne afroamerikanere.

Freddie Gray

Opptøyene og de rasistiske angrepene mot hvite mennesker i Baltimore skal ha startet som følge av arrestasjonen og dødsfallet til en afroamerikansk mann ved navn Freddie Gray. Gray som var en 25 år gammel mann, skal ha blitt arrestert den 12. april av politiet for å ha vært i besittelse av en såkalt springkniv.

Under arrestasjonen skal han ha pådratt seg en rekke alvorlige skader, inkludert en alvorlig ryggmargsskade som ifølge rettsmedisineren var brukket omtrent helt av ved nakken. Han skal også ha hatt tre brudd i ryggsøylen.

25-åringen skal ha gått i koma etter skadene og ble sendt til akuttmottaket i byen, men det var for sent å redde livet hans. Han døde på sykehuset en uke etter arrestasjonen.

Gray skal ifølge øyenvitner ha forsøkt å flykte til fots fra politiet, men ble pågrepet av sykkelpolitiet i et område kjent for narkotikasalg. Det var under arrestasjonen at Gray skal ha pådratt seg skadene i nakken og ryggsøylen.

D
ARRESTERT: Her blir Freddie Gray (25) arrestert. Den nå avdøde afroamerikaneren skal ha fått livstruende skader som følge av arrestasjonen og døde en uke etter på sykehus.

Freddie Gray skal ha hatt en relativt omfattende synderegister som kan leses her (på engelsk):

3-20-15 – dealing cocaine
8-28-08 – possession of narcotics
10-5-12 – illegal gambling
1-25-14 – possession of narcotics over 10 grams
8-24-07 – manufacturing and distribution of narcotics
8-29-07 – distribution of narcotics
9-16-08 – distribution of narcotics
4-16-08 – distribution of narcotics
5-9-12 – distribution of narcotics
1-4-15 – distribution of narcotics
12-31-14 – distribution of narcotics
5-13-14 – stolen property
7-16-08 – distribution of narcotics
3-28-08 – possession of narcotics
2-12-08 – distribution of narcotics
9-29-13 distribution of narcotics
12-4-14 – distribution of narcotics
12-4-14 – possession of narcotics
3-20-08 – Burglary
3-20-08 – possession of narcotics
9-21-07 – distribution of narcotics
4-30-08 – unlawful possession (TWO COUNTS)

(Source: Maryland Dept. of Justice.)

D
DØD: Freddie Gray (25) døde som følge av behandlingen han fikk av politiet i Baltimore. Som respons har den afroamerikanske befolkningen i byen startet opptøyer og skadet minst 15 politimenn.

Relatert:

– Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

– Hvit politimann skutt i ansiktet i USA – afroamerikanere håner politiet

– Afroamerikaner arrestert for å ha skutt to politimenn i Ferguson

– VG og NTB lyver om politidrapet på Michael Brown

– Michael Brown slo og mishandlet politimannen som skjøt ham

– Afroamerikaner drepte to politimenn i New York

– Drepte hvite tenåringer – fordømmer rasisme mot svarte

– Afroamerikanske torturdrapsmenn slipper dødsstraff

– Bildene og videoene norske medier ikke ønsker å vise

 • Afrikaner blir tydligen inte civiliserade trots att de vistats i ett civiliserat samhälle i flera generationer och över loppet av hundratals år. Föga förvånande. Läs IQ and the Wealth of Nations av Prof. Lynn och Prof. Vanhanen.
  Det krävs ett genomsnitts IQ på 100 för att upprätthålla ett modernt/civiliserat/Västerländskt samhälle. De afrikanska folkgrupperna har ett genomsnitts IQ på 60-80 lite beroende på om de är från norr eller söder om Sahara. Oavsett så är deras snitt IQ inte nog för att bygga fungerande samhällen: Se bara på Afrika och nu även USA. I alla delar av USA där «afrikanska amerikaner» är i majoritet råder djungelns lag: Våld, våldtäkter, rån, fylleri, droger och fattigdom präglar vardagen. Men visst, allt är ju de vitas fel…

 • invernes

  Det samme vil skje i vest Europa og, afrikanere fylles opp, man slipper slike mennesker inn i våre trygge land, fremtiden blir et helvete.

 • invernes

  Det samme vil skje i vest Europa og, afrikanere fylles opp, man slipper slike mennesker inn i våre trygge land, fremtiden blir et helvete.

  • Cap-Liberty

   Helt enig, men jeg synes de oppfører seg bedre enn sine fjerne fettere i Sør-Afrika, bare se her fra forrige uke: (MOD: Lenke fjernet av hensyn til støtende innhold)
   Det er flere grufulle videoer som viser det samme på siden jeg lenket til, og 95% er fra Afrika.

   Det er vel gode grunner til at norske medier tier om den virkelige sannheten uansett hvor stygg den er. Sannheten er at afrikanere er mindre intelligente og har lavere empati enn både europeere og asiater, noe som gjør dem ute av stand til og delta i høykulturer. Som Λακεδαιμον så fint skrev nedenfor trengs det et gjennomsnitt på rundt 100 i IQ for og opprettholde et moderne samfunn, og afrikanere som har et gjennomsnitt på rundt 70 i IQ passer rett og slett ikke inn.

   • Martino Mendocino

    Det er det jævligste jeg har sett !

    • Cap-Liberty

     Helt enig, hvorfor ikke mediene snakker om dette er åpenlyst. Husk, ifølge «arbeider»partiet kan disse bli naboene dine en dag. Om de ikke allerede er det…

     • Martino Mendocino

      Har nok allerede opplevd det kompis.

      Min Irakiske nabo tok i 2008 frem en brødkniv og knivstakk sin Jordanske kone, og deres barns mor, foran øynene dems.

      Hun lå i en blodpøl i gangen foran ytterdøren da hun ble funnet kl 4 om morgningen.

      Han fikk 15 år fengsel for å ikke takle at sin vakre, gode kone hadde for mange vestlige friheter.

     • Cap-Liberty

      Det må ha vært traumatisk, 🙁

     • Martino Mendocino

      Jeg tenker ofte på henne og hun var en så varm og god mor mot unga.

      Han eldste sønnen gjorde alt som faren gjorde å så tydelig opp til han.
      Håper han i dag har noen bedre å se opp til.

      http://www.vg.no/nyheter/innenriks/ber-om-13-aars-fengsel-for-drap-i-skien/a/10041060/

    • Cap-Liberty

     Vel, denne her hvor kristne brenner anklagede hekser er verre:
     —————————————————————————–

     MOD: Hei, vi setter pris på engasjement og å videreformidle hva som virkelig skjer der ute. Men lenker til nettsteder som «bestgore» føler vi muligens er litt over grensen for det vi ønsker skal ligge ute for våre lesere. Håper dere kan akseptere dette. Mvh Mod.
     —————————————————————————-

     Total mangel på empati er bare forbokstaven spør du meg. Husk Winni Mandela uttalte at med denne praksisen vil de vinne kampen mot apartheid: «With our boxes of MATCHES and our NECKLACES we shall liberate this country»

     http://en.wikipedia.org/wiki/Necklacing

     • Martino Mendocino

      De kan vel i likhet med meg ikke skrive når de spyr..

     • Cap-Liberty

      Som du ser så spyr ingen, de er med på det alle som en mens noen er mer aktive. Beklager men folkeopplysning mot afrikaneres mentalitet og muslimers holdninger er noe som bør være øverst på dagsordenen om dagen. Hvis ikke har vi lignende tilstander her i landet og det er ingen overdrivelse.

 • @@@

  Amerikanerne kan om dette selv.

 • D.E

  Negerne i USA må jo snart få sin egen stat, så kan de leve der i fred med så mye kaos og faenskap de vil. De forstår ikke at uten de hvite så kommer USA til å bli som afrika. Jeg mener seriøst at politiet bør ta i bruk skarpe våpen mot disse tilbakestående amøbene.

  • @@@

   De svarte i USA ble kidnappet i afrika og brukt som slaver. Det skulle ikke undre meg om USA snart bryter sammen i et folkeopprør.

   • D.E

    Apartheid er trolig det eneste som kan hindre en rasekrig.

  • Hvemda

   Det var det eneste positive Abraham Lincoln hadde av planer, men det var også det eneste han ikke fikk gjennomført.

 • Arit Sen

  Soon coming to your neighbourhood.

 • Heaven

  Dette skjer! Hvorfor nekter våre ledere og hovedmdia å anerkjenne fakta etter fakta etter fakta…
  > men politiet drepte en svart mann under arrest.
  Facepalm, ja men da er det greit da! 15 alvorlig skadde politimenn, oppfordring til massedrap på hvite, 5000 nasjonal garde soldater men MEN det var politiets feil…

 • Hrodebert Hildebrand

  Når så vi sist hvite mennesker plyndre, rane og brenne ned bydeler? Nei, akkurat. Det forekommer ikke. Dette viser en forkastelig mentalitet hos svarte i Amerika. Dette er også et ypperlig eksempel på hvorfor vi ikke skal raseblande på tvers av nasjonaliteter.

  • S. Haugen

   Men de som vil raseblande må for all del gjene reise dit hvor andre raser oppholder seg, men de trenger ikke å påtvinge oss andre det de selv ønsker?
   Jmf. balkan.

   • Hrodebert Hildebrand

    Absolutt.

 • Aksiomet

  Ville halvaper. Se på f.eks Japan etter tsunamien. Ingen plyndra. De bygde opp landet sitt på ni dager.

 • Breidablikk

  Ah, den fantastiske amerikanske «meltingpot», forbildet for de fordomsfulle europeere som må bli multikulturelle etter det samme bilde. … Som bare viser oss hvor dårlig «integrasjonen» fungerer, selv etter århundrer…

 • Rolf Krake

  Det er ikke rart at dem blir skudt ned, derovre, med den opførsel
  VOD

 • rottatatta

  The monkeys come out to play.. Som å se animal planet.

 • Alexei Stukov

  Kanskje ikke så rart at Afrika ser ut som det gjør..

 • Rolf Krake

  Om 75 år så er der 3.5 milliarder flere av dem, er der plads og penge nok til dem i Sverige, og lur meg om ikke folk flest er sluttet med at betale skatt til staten, bare for at dem kan gi dem bort til late og usympatiske mennesker
  VOD

 • Rolf Krake

  Kulturberikelsen starter i en tidlig alder, og en ser fort at det ikke er en norsk eller svensk avis, her er der farve på kjeltringen

  VOD

  http://ekstrabladet.dk/112/13-aarig-pige-voldtaget-i-park/5543319

 • sussebassa

  Leser på friatider.se at det er betalte nettaktivister som står bak dette, og andre/lignende.
  Så hvem står Bak disse, som en villet/org galskap…
  Hvem «tjener» på dette…

 • Anders Arne

  Hyllet frem av mediene world wide. Det har blitt fritt frem at de som misliker stabile samfunn kan gå amokk i gatene. Gleder meg til vi får oftere slike tilstander i Norge, fordi det gir så mye verdiskapning.

  NB! Fullstendig uenig i holdningen blant myndighetspersoner i USA på en del områder. De har en lang vei å gå for og skjære alle over samme kam.

 • Anders Arne

  Hyllet frem av mediene world wide. Det har blitt fritt frem at de som misliker stabile samfunn kan gå amokk i gatene. Gleder meg til vi får oftere slike tilstander i Norge, fordi det gir så mye verdiskapning.

  NB! Fullstendig uenig i holdningen blant myndighetspersoner i USA på en del områder. De har en lang vei å gå for og skjære alle over samme kam.

 • Rolf Krake

  http://ekstrabladet.dk/nationen/nu-begynder-islams-modernisering-toiletpapir-er-godkendt/5543409
  En kommer til at tenke på flere ting her, og en av dem er, at muslimerne dem mener at grisen er et urent dyr, på samme tid så tørrer dem seg i r.va med hånden, og dem spiser og med henderne
  VOD

  • Rolf Krake

   MOD: Feil i lenke. Prøv en gang til.

 • Knut Hansen

  det er faktisk sykt. Hvorfor fortsetter media å tie? Man skulle nesten møtt opp mannsterke hos de største avisene i norge med dokumentasjon om svergie, sør-afrika og USA og forlangt dem å gå ut offentlig med denne informasjonen. Det norske folk har rett og krav på å vite hva støre ønsker å importere videre til norge.

  • Hvemda

   Send mail. Det gjør jeg stadigvekk, ikke anonymt, om disse temaene. Jo flere vi er, jo bedre, selv om mange mediefolk virker kjøpt. Jeg sier «virker». Og fortsett å utdanne deg på temaet. Anbefaler nationalvanguard.org

 • Rolf Krake

  Politikkerne hører ikke på hvad folket siger, men vi kan jo gjøre noe selv, start med ikke at hyre lejligheter ut til dem, og ikke gi dem jobber, så skjønner dem det sikkert engang

  https://www.180grader.dk/Politik/boligmarkedet-diskriminerer-nyedanskere-nej-til-muhhammed

  VOD

 • Insanus

  Noen som fortsatt lurer på om negrene er voldelige av natur, samt besitter en lavere intelligens enn hvite? Denne mobben leter etter første og beste anledning til å starte faenskap, slik at de kan ødelegge, rane, utøve vold og til og med drepe. Denne gangen var det et notorisk crackhead som døde etter arrestasjon. Disse opptøyene hadde skjedd uansett med 99% sikkerhet så lenge byer består av 60-70 % arbeidsløse, narkolangere og annet søppel. De venter bare på den minste anledning til å gå bananas.
  Se på taperen i den hvite t-skjorta, stolt som en hane etter han har sikret seg en pakke med dopapir, I rest my case..

 • Arbeideren

  TNB i fri utfoldelse. Snart i en by nær deg.

 • Adam Storlien

  Hva hadde skjedd om en hvit mann ble drept av politiet? Å vent, det skjer hele tiden og man ser ikke tegn til opptøyer av den grunn.

 • Cumulus

  Det mest ironiske her er at Afrikanerne klandrer den hvite mann for å ha ødelagt kontinentet deres etter år med slaveri og kolonialstyre. Men Afrikas forfall startet etter uavhengighetene på 1960 og 70-tallet. Se hvordan dette endte? Etter flere år med stammekriger, voldtekter, barnesoldater, plyndring, korrupsjon og narko så ender de opp i båter over Middelhavet for å bringe såkalt «berikelse» til Europa!!

  Det vi ser i Baltimore i dag er Europas fremtid om vi velger å vise»hjerterom» som enkelte politikere ønsker og gi dem permanent oppholdstillatelse.

  Ønsker vi dette for våre etterkommere?

 • spirild

  Man trenger ikke dra over Atlanteren for å oppleve berikelsen av multikultur.

  Dette er Frankrike i dag. Paris. 1 mai, 2009, by illegale innvandrere. Og den nye stjerne på musikkfronten.

  https://www.youtube.com/watch?v=wF7HaCCg8e0

  https://www.youtube.com/watch?v=-GPuNsO-4dA&feature=youtu.be

 • spirild

  Removed by me

 • S. Haugen

  http://www.photius.com/rankings/national_iq_scores_country_ranks.html

  Som dere ser er negre og islamister på samme nivå rent IQ messig. Kan en forvente noe annet enn slike handlinger fra «apekatter med og uten burka»?

 • Pingback: 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby - Frieord()

 • Pingback: VIDEO: Jente med mindreårig barn blir overfalt av afroamerikanere - Frieord()

 • Pingback: Grovt rasistisk overfall mot hvit mann i USA()

 • Pingback: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar - Frieord()

 • Pingback: Vold mot hvite forherliges i norsk tegneserie som vises til skoleelever - Frieord()

 • Pingback: Afroamerikaner drepte tre og skadet 15 på fabrikk i Kansas - Frieord()

 • Pingback: Hvit politikvinne drept første dag på jobb - afroamerikaner siktet - Frieord()

 • Pingback: Peggy Hubbard raser mot svart kriminalitet og selvgodhet - Frieord()

 • Pingback: Hvit politimann i USA hardt skuddskadet etter bakholdsangrep - kan ha vært rasistisk motivert - Frieord()

 • Pingback: Afroamerikaner sto bak politimassakren i Baton Rouge - Frieord()

 • Pingback: Gavin Long sto bak politimassakren i Baton Rouge - Norgesavisen.no()

 • Pingback: Medlemmer av Black Lives Matter bak grove rasistiske voldsangrep i Milwaukee - Frieord()

 • Pingback: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016 - Frieord()