Da britiske velgere sist år gikk til valgurnene og ga sin stemme for å gå ut av EU, lagde det bølger langt inn i EU-eliten.

En av de som ønsker et ansiktsløst, grenseløst og sentralstyrt Europa er mangemilliardæren George Soros. Soros ble nylig erklært uønsket i sitt eget fødeland, Ungarn, etter å ha forsøkt å åpne landets grenser til millioner av ulovlige innvandrere fra islamske land.

Les også: Soros ber Europa ta opp milliardlån for å finansiere masseinnvandringen

Ungarns statsminister Victor Orban, har ledet en offentlig kampanje mot Soros og hans nasjonsødeleggende politikk, noe som førte til at Soros nå flytter sitt «Åpent samfunn»-kontor ut av Budapest og til Berlin.

Men Soros er langt på vei ferdig med å forme Europa etter en ny verdensorden-modell og neste steg er å sette kjepper i hjulene for den britiske statsministeren Theresa May og landets utgang av EU som skal finne sted i løpet av 2019.

Les også: George Soros finansierte raseopptøyene i USA

Eks-minister Owen Paterson fortalte Daily Mail at ‘Brexit-velgere fra nord til sør vil føle avsky av at George Soros tror han kan bruke sin formue på å endre den veien vår flotte nasjon nå går’.

Gruppen som nå støttes av Soros, «Best for Britain», bruker millionene på å sette opp plakater med pro-EU budskap samt kontakter velgere de tror kan hjelpe dem med å stoppe Brexit «demokratisk».

Les også: Storfinansen skjelver – Rotschild og Soros i strupen på Trump

PLAKATER: Best for Britain har titalls millioner kroner å bruke på sabotere det lovlige og demokratiske valget britiske velgere tok. (Foto: Best for Britain).

Les også: Canadiske myndigheter samarbeider med George Soros om masseinnvandring

Best for Britain mener at Storbritannias utgang fra EU vil føre til at myndighetene vil måtte kutte i budsjetter og øke skattene til innbyggerne.

Dette avvises imidlertid av den kjente EU-skeptikeren Nigel Farage, som var en av hovedpersonene bak Brexit-valget.

Les også: Hundretusenvis krever at George Soros blir klassifisert som en terrorist