Obamas rasistiske uttalelser: «Vi kan ikke tillate at folk flommer inn i USA» – utviste 2.5 millioner innvandrere

USA/INNVANDRING

Den tidligere presidenten Barrack Obama fikk gjennom sine åtte år i Det hvite hus frikort for det meste av sine avgjørelser. Dette inkluderer uttalelser om at innvandrere "flommer inn i landet", samt det faktum at ingen annen amerikanske president i historien har utvist så mange innvandrere som ham.

Den nåværende amerikanske presidenten Donald J. Trump får hver uttalelse og handling dømt negativt av massemedia.

Men den tidligere presidenten, Barrack Obama, slapp unna det meste, inkludert uttalelser og handlinger som ville skapt krigslignende overskrifter og massehysteri blant venstresiden.

Her er en uttalelse som Obama kom med i 2005:

– Vi er alle enige om at vi må sikre grensene bedre og straffe arbeidsgivere som ansette ulovlige innvandrere. Vi er sjenerøse og velkomne her i USA, men de som kommer hit til landet ulovlig og de som ansetter dem respekterer ikke rettsstaten og de viser hensynsløshet mot de som følger loven, sier Obama og fortsetter:

– Vi kan helt enkelt ikke tillate at folk flommer inn i USA, uoppdaget, udokumentert, ukontrollert og snike seg forbi den køen av mennesker som venter tålmodig, arbeidssomt og lovlig for å komme inn i landet.

Les også: Obama løslot ulovlige innvandrere fra fengsel – 121 nye drap var resultatet

STRENG POLITIKK: Obamas administrasjon deporterte mer enn alle de tidligere presidentene i det 20. århundret tilsammen. Husker noen her i Norge massehysteri slik vi nå ser mot Trump? (foto: ABC News).

Obama påpeker også i videoen som er hentet fra TV-stasjonen C-Span at «millioner av ulovlige innvandrere bor og arbeider her uten at vi vet om deres identitet eller bakgrunn», og viser til at dette skader de amerikanske arbeiderne og fører til lønnsdumping.

Samtidig som Obama var i Det hvite hus utviste han nærmere 2.5 millioner mennesker fra USA, noe som er rekord for en sittende amerikansk president.

Les også: USA: Sørgende mor støtter Trumps mur – «gi meg en spade»

FIKK KRITIKK: Obama fikk endel kritikk for sin innvandringspolitikk, men media lot ham i det store og hele være i fred. Da president Trump inntok Det hvite hus og fortsatte den samme politikken valgte media og venstresiden hysteri som reaksjon.

Dette inkluderer ikke mennesker som valgte å reise fra USA frivillig eller som ble stoppet på grensene av amerikanske grensemyndigheter.

Les også: Stor del av befolkningen i USA ønsker strengere grensekontroll

91 prosent av de som ble utvist hadde et kriminelt rulleblad i USA. Dette inkluderte gjengmedlemmer, dømte forbrytere eller personer som var siktet for voldelige forbrytelser, samt de som ble pågrepet på grenseovergangene i ferd med å komme inn i USA ulovlig.

Obamas administrasjon prioriterte de enslige, lovløse og kriminelle og var mindre aggressive mot familier, barn og enslige mødre som jobbet ulovlig for å brødfø sine barn.

Man valgte imidlertid å stoppe familier som ulovlig sendte sine barn i forveien og deretter fulgte etter på familiegjenforening.

Les også: Obamas arv: 1.044 drap og 5.472 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016

Kriminalitet utført av ulovlige innvandrere i USA et stort problem

– Det oppholder seg mellom 5 og 6 millioner ulovlige innvandrere fra Mexico i USA.

– Det oppholder seg mellom 10 og 20 millioner ulovlige innvandrere fra hele verden i USA.

– Ulovlig innvandring koster amerikanske skattebetalere over 200 milliarder dollar hver år.

90 prosent av all narkotikaen som kommer til landet kommer fra Mexico med ulovlige innvandrere.

40 prosent av alle forbrytelser som registreres i USA, registreres i de fem delstatene som grenser til Mexico.

75 prosent av alle kriminelle som står på FBI sin mest ettersøkt-liste er ikke født i USA.

95 prosent av alle ettersøkte for mord i Los Angeles er ulovlig innvandrere.

2.000 seksualforbrytere arresteres, dømmes og deporteres fra delstaten Texas alene hvert år. En tredjedel av disse er pedofile overgripere.

Over 1.000 barn har blitt seksuelt misbrukt av ulovlige innvandrere i Texas bare de siste tre årene.

– Hvert år arresteres over 72.000 ulovlige innvandrere i USA for narkotikarelaterte forbrytelser.

– I 2013 løslot Obama-administrasjonen over 36.000 ulovlige innvandrere fra fengsel. Til sammen hadde disse over 88.000 lovbrudd på rullebladet. Tusenvis av disse har igjen blitt arrestert og dømt for nye lovbrudd.

– Mer enn hver femte av alle innsatte i amerikanske fengsler er ulovlige innvandrere eller ikke amerikanske statsborgere. I delstater som California, New Mexico, Arizona og Texas er tallet enda høyere.

– Fra 2007 og til 2010, så økte antallet ulovlige innvandrere som har blitt pågrepet og utvist fra USA fra 7.000 til 79.000.