Obama vil tvangsblande hvite forsteder

BARACK HUSSEIN OBAMA. Presidenten og hans administrasjon ønsker nå å bruke statlige tvangsmidler for å øke mangfoldet i amerikanske nabolag.
USA/POLITIKK

President Obama kan utvilsomt kalles en av de mest populære presidentene i USA gjennom tidene. Alle som har fulgt med i amerikansk politikk husker de enorme folkemøtene med halleluja-stemning og nesten gudelignende status Obama hadde i tiden rundt valgseieren. Men nå er det mørke skyer i horisonten for Amerikas første ikke-hvite president. Slagord som «Hope and Change» og «Yes we can», har blitt erstattet av sinne og fortvilelse blant hans velgere og nærmeste støttespillere.

Om det har blitt noen særlig forandring så må det i så fall være til det verre.  Afroamerikanerne merker lite til de store forbedringene som skulle komme, men blant den hvite arbeider- og middelklassen skjer det større forandringer, utelukkende til det verre.

Reguleringsplaner for å tvangsblande hvite nabolag og amnesti for millioner av ulovlige innvandrere er blant de skremmende og noe orwellianske planene Obama-administrasjonen har, og som nå kan bli satt ut i live.

Manglende Mangfold

Det er tydeligvis et stort problem i USA at altfor mange  byer og nabolag er altfor lite mangfoldige, eller sagt på en annen måte; de er alt for hvite.

Løsningen er så enkel som den er orwelliansk.

Myndighetene skal gå inn og sjekke postnummer for postnummer for å finne ut hvor mangfoldige de ulike stedene i USA er. Deretter skal kartlegge den rasemessige sammensetningen i de ulike nabolagene. På de stedene som har altfor lite mangfold, eller sagt på en annen måte; er alt for hvite, skal man gå inn med såkalte «zoning«- eller reguleringsplaner.

Disse reguleringsprosjektene har til og med sitt eget departement (HUB). Hensikten med disse prosjektene er å bygge kommunale og statlige boenheter som er billige å leie og eie, så man kan flytte afroamerikanere og latinamerikanere inn i hovedsakelig hvite nabolag.

Hvis den nye reguleringsloven blir vedtatt, den er ventet i desember, vil statlige byråkrater gå gjennom bygning for bygning, og nabolag for nabolag, på leting etter såkalte segregerte områder. Det vil si områder hvor det bor alt for mange hvite. Statlige byråkrater kan med andre ord gå inn og omregulere de nabolagene de finner altfor segregerte.

De vil da bli tvunget til å tillate bygging av subsidierte og billige boenheter for å tiltrekke seg minoriteter med lav inntekt eller som går på trygd.

Dette er en del av Obama-administrasjonen sin ambisiøse plan for å eliminere rasesegregering.

Amnesti til millioner

57 prosent av innbyggerne i USA er motstandere av å gi amnesti til ulovlige innvandrere. Hele 77 prosent ønsker ulovlige innvandrere sendt hjem.

Dette bryr Obama-administrasjonen seg svært lite om.

I juni måned i år lovet Obama å «fikse så mye som mulig av innvandringssystemet selv, utenom Kongressen».

Det hvite hus forbereder seg nå på å gi amnesti til millioner av ulovlige innvandrere og arbeidstillatelser og såkalte green cards til opp imot 34 millioner personer.

 • krea tiv

  Antichrist er igang. Hvorfor skal afroamerikanere og latinamerikanere få billig bo enheter av staten, mens vanlige hvite dødelige som også trenger ikke får en dritt. Er det sånn at de som gjør minst å ikke prøver skal få mest?

  • Sint

   Liberalisme i et nøtteskall. Eksisterer kun for å undergrave de streke og begavede menneskene. Rasisme, feminisme, alt dette tullet her. Det stopper ikke før den siste hvite personen er dødd ut og alle menn har blitt kastrert.

   • invernes

    Det er derfor vi må mobilisere nå.

    • krea tiv

     Ja hadde borgervern vært lov å danne i dette landet vårt så, men da gjør du noe ulovlig.. slik har det vært siden krigen, og staten vedtok det på nytt i politiloven i 95 tror jeg. Litt redd for statskupp kan man si..

     • Kjell Erik Midtgård

      Borgervernet du etterlyser heter NorgesPartiet og er under dannelse, har slik eksistert i over 5 år, er pt en facebook aktivistgruppering, og skremmer allerede skiten ut av regimet. http://touch.abcnyheter.no/nyheter/2013/09/06/hatet-mot-arbeiderpartiet

     • krea tiv

      Okey det viste jeg ikke. Takk for informasjonen! bare skrumret litt gjennom wiki og det som sto om borgervern

     • Hrodebert Hildebrand

      Skremmende når Politiets Sikkerhetstjeneste – igjen – sammenligner «hat mot Arbeiderpartiet» med psykisk sykdom. I så måte ikke første gang. Særlig ikke når en vet hva samme politiske parti gjorde med politiske dissidenter etter andre verdenskrig.

   • krea tiv

    Sant så sant. Helt ufattelig. .

  • Kjell Erik Midtgård

   Tull og tøys, dritt er alt du får av staten. Staten er babylonsk (det egentlige navnet for jødisk) sjekk grunnloven, der fremkommer vi har monarkisk styre, og gjett hvem som er monark? Jødene. De har forlengst besluttet utslette oss (vi nordmenn er israelitter, og israelittene ville være selvstyrte og tok avstand fra jødene ca 500 BC, hvoretter jødene nedsettende kallet oss «samaritanere.»). Majesteten har innført selvbestemt abort kombinert med økonomisk politikk som presser kvinner til abort. siden 1973 har årlig 15000 barn blitt drept i mors liv således, i 2014, utgjør det etter 42 år 630 000 nordmenn abortert, og med påregnet barn disse igjen skulle hatt, er tallet manglende nordmenn nokså presist det samme som importerte innvandrere. Det er en grunn til at majesteten navnet innvandrerne «våre nye landsmenn» majeteten bytter ut den norske befolkningen, myrder den ned, koldt og i langt større antall en Hitler gjorde. Kongen er jøde, Harald sin mor er Bernadotte, og de er marokkanske jøder. http://www.nb.no/bjornson/Bjornson/Samfunnet/Bjoernson-mot-Bernadottene

   • Rent Fedreland

    Mye sant i det du sier, men vi har aldri vært eller er ikke israelitter. Jødene er de som har innført abort og massiv ikke-vestlig innvandring som handlingsplan for å utrydde hvite mennesker, og dette inrømmer de åpent.

   • Hrodebert Hildebrand

    Nettopp. Også således svært interessant at de samme politiske krefter som ønsker nærmest fri ikke-vestlig innvandring, også er de krefter med den mest liberale abortpolitikken. les. Miljøpartiet, Sosialistisk Venstreparti, etc. Selvsagt ikke tilfeldig.

 • AMG65

  Forstår ikke Obama at den segregeringen som de kaller det, er ønsket av de som bor der. Like barn leker best, sånn er det bare. Dette er et dødfødt prosjekt som bare viser en erkjennelse av det enorme problemet såkalte multikulturelle samfunn fører med seg. Det eneste som oppnås er at svarte slipper å kjøre så langt for å skyte eller rane noen hvite, nå kan de bare gå rett over gata.

 • HenrikHenriksen

  Hva med de områdene som er dominert av sorte, latinamerikanere eller asiatere da? Skal han tvangsende inn hvite folk der? Nei, tror ikke det.

  Er bare hvite områder som må ha «flerkultur»…

  Det ryker rasist lang vei av denne karen her…

 • invernes

  Får håpe han ender som Kennedy , nå ser det ut som om han taper velgere da så hvite kan leve i ett håp.

  • Sint

   Har ingenting å si hvem som blir president i USA, jødene styrer alle politikerne. Ingenting kommer til å forandre seg noensinne.

   • invernes

    Ja man kan lure, hører på nyhetene at nå vender is krigerne tilbake, hvem har betalt husleia deres i Norge ?

    • Elias Alzaghari

     Ikke FrP velgerne isåfalll . Majoriteten er jo trossalt uføre og lever på penger av mennesker som meg. At jeg skal finansiere livsoppholdet deres er forsåvidt totalt galskap.

     • Zarathustrian

      Er ikkje det ganske hyklersk av deg å seie slikt når du fartar rundt og kallar andre for rasistar, fordomsfulle, og diverse?

      Har du statistikk å vise til så skal ikkje eg seie meir.

 • mamma88

  Kan vel bare starte med å bygge kommunale boliger i de rike og rimelig helhvite beverly hills nabolagene da. Tror ikke det blir populært med beboerne. Nå får de ranere som naboer innsatt av staten. Ser ikke for meg at det blir gjort siden det er der «eliten» bor. Er vel ikke så lurt å arge noen som kan gjøre noe med det…. Bra folk har lov å ha våpen i usa med meksikos mafia som nabo.

 • invernes

  Hatet mot hvite i Sverige er helt ekstremt,
  För många vita barn i leksakskataloger
  http://www.friatider.se/f-r-m-nga-vita-barn-i-leksakskatalogerna

  • Sint

   Hvordan våger folk å være hvite? Jævla rasister.

 • invernes

  Asylboende i lilla Svenshögen ökar befolkningen med 50 %

  Ett asylboende med upp till 200 platser invigs snart i lilla Svenshögen utanför Stenungsund med ca 400 fast boende. Bland ortsbefolkningen är oron och osäkerheten påtaglig.

  Read more: http://www.exponerat.net/asylboende-i-lilla-svenshogen-okar-befolkningen-med-50/#ixzz3IhOwWAuI

  og en annen syk sak

  ”Jävla muslimer, jälva invandrare” sade en gammal man – Åtalas

  ”Jävla muslimer, jälva invandrare”. Det är vad en 74-årig man misstänks ha kallat två män i 25-årsåldern när han var på väg hem från en krog i Stenungsund i somras.

  Read more: http://www.exponerat.net/javla-muslimer-jalva-invandrare-sade-en-gammal-man-atalas/#ixzz3IhPG83fd

  http://www.exponerat.net/javla-muslimer-jalva-invandrare-sade-en-gammal-man-atalas/

 • Baron_von_Katzenjammer

  Obongo er ikke spesielt populær lenger, blant noen. At han er en innbitt, anti-hvit marxist med sympatier for militante negergeriljaer er viden kjent, så at han nå setter inn støtet for å destabilisere hvit suverenitet til det fulle i løpet av sine siste to år som president, bør vel ikke forbause noen. Hvite i USA er under det samme anslaget som oss i Europa; den sentrale forskjellen er at de har våpen, selv — i store mengder. De KAN forsvare seg, om motet er der.

  Obongoes VIRKELIGE far het forresten Frank Davis — en pornografi-«poet» med tette bånd til Black Panthers. Det er denne fiendtlige primaten unge Barackus fikk inn hatet og sitt ideologiske brennstoff fra, i utgangspunktet.

 • Rolf Gunnar Rolfsson

  Stand Up and Be Counted… tra la la
  http://youtu.be/EaZ2V8tdBMs

 • OnkelBlaa

  Obama er en katastrofe for USA, det har jeg sagt helt fra han ble valgt.

 • Skuli Jakobsson

  Tenk hva WHITE GENOCIDE/Hvit Folkemord ville være.
  Du ville ha til å oversvømme HVER & KUN hvite land med millioner av ikke-hvite.
  Så du ville ha å demoralisere ALLE hvite ved skriker R-Word! på dem hvis de protesterte
  Så du ville ha til å vedta lover for å tvinge integrere alle de ikke-hvite inn i alle deler av hvite samfunnet
  Så du ville ha til … Å vente. Dette er allerede skjer!
  De sier det er «anti-rasistisk», men det er rett og slett anti-Hvite
  Antirasiatisk er en kode for anti-White

  • Sint

   No shit man… er bare irriterende at en bare kan sitte og se på at det skjer… prøver du å forklare det til folk blir du kalt gal og blir utstøtt… folk i dagens samfunn er narsissister og bryr seg ikke om fremtiden…

   Kanskje jeg drar til Hellas og sloss for facistene når situasjonen utvikler seg der… er vel det minste jeg kan gjøre for å hedre forfedrene mine.

 • Pingback: Hvit politimann skutt i ansiktet i USA - afroamerikanere håner politiet - Frieord()

 • Pingback: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar - Frieord()

 • Pingback: 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby - Frieord()

 • Pingback: Ulovlig innvandrer utvist fem ganger - skjøt og drepte kvinne()

 • Pingback: Grovt rasistisk overfall mot hvit mann i USA()

 • Pingback: Triumf for Trump - Frieord()

 • Pingback: Donald Trump lover å utvise alle illegale innvandrere i USA - Frieord()

 • Pingback: Afroamerikanere knivdrepte kvinne i bilvask - kjørte rundt med hennes døde lik - Frieord()

 • Pingback: Hvit politimann i USA hardt skuddskadet etter bakholdsangrep - kan ha vært rasistisk motivert - Frieord()

 • Pingback: Sjokkrapport: Helhvitt New York vill gitt 90 prosent færre grove voldsforbrytelser - Frieord()

 • Pingback: Obamas arv: 1.044 drap og 5.742 skyteepisoder i Chicago og Los Angeles i 2016 - Frieord()