Nyheten norske medier valgte å ikke publisere – tobarnsfar brutalt drept foran sin datter (2)

Gerard Grandzol (38) var på vei hjem fra parken med sin 2-årige datter, Violet, i baksetet. I det den nybakte tobarnsfaren parkerte utenfor hjemmet sitt, kom to afroamerikanske menn opp til bilen.

De ønsket å stjele bilen og ta lommeboken til 38-åringen.

Grandzol ga fra seg lommeboken, men var uvillig til å la de to mennene stjele bilen, da hans to år gamle datter satt i barnesetet bak i bilen.

Han ga motvillig fra seg bilnøklene og var på vei til baksetet for å ta ut datteren, da Marvin Roberts (16) skjøt ham to ganger i ansiktet. Angivelig fordi barnefaren var for sen med å ta ut barnet.

Les også: Afroamerikanere skjøt og drepte gravid småbarnsmor

DRAPSMANNENS ANSIKT: 16-årige Marvin Roberts skal ha skutt barnefaren to ganger i ansiktet med en 9 mm pistol, mens den 2-årige datteren satt i baksetet. (Foto: Politiet).

Les også: Afroamerikanere knivdrepte småbarnsmor i bilvask – kjørte rundt med liket

Det skal være en svært rystende video fra et overvåkingskamera, med lyd, som viser hele forløpet. På videoen kan man høre datteren gråte i baksetet i det faren blir skutt i ansiktet. Videoen skal være av så grafisk karakter at politiet i Philadelphia ikke har utlevert den til media.

De to afroamerikanske brødrene, Marvin Roberts, (16), og Maurice Roberts, (21), skal da ha løpt fra plassen. Gerard Grandzol ble fraktet til sykehuset hvor han døde kort tid etter av skadene.

Grandzol skal ha blitt far til sitt andre barn bare seks uker før han døde.

Les også: Far og sønn henrettet av afroamerikansk ranspar

LYKKE: Familien Grandzol hadde akkurat fått sitt andre barn, da det brutale drapet på barnefaren fant sted. Gerrard Grandzol ble bare 38 år gammel. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner drepte hvit tenåring og sendte hånende SMS’er til moren

Hans kone, Kristin Grandzol, forteller:

– Gerard var «den beste faren til våre to døtre man kunne tenke seg. Han var åpen og inkluderende til alle i nabolaget.

– Disse to skuddene har ødelagt mitt liv og mine to døtre har ingen far lenger. Jeg har en seks uker gammel datter og en to og et halv år gammel jente som så alt sammen. Jeg vet aldri om hun kommer over det.

Les også: Rasistisk hat- og torturvideo sjokkerer USA – hvit mann knivskåret og tvunget til å drikke toalettvann av afroamerikanere

VIOLET GRANDZOL: Den 2-årige jenta Violet vil vokse opp uten sin pappa. Hun var tilstede i bilen og så sin far bli drept av de to afroamerikanske brødrene. (Foto: Privat).

Les også: Afroamerikaner dreper hvit TV-reporter på direktesending

Drapsetterforsker John Ryan forteller til media:

– De to drapsmennene ønsket bilen, tobarnsfaren ikke ønsket å gi den fra seg. Og de drepte ham på grunn av det.

Marvin Roberts og hans bror, Maurice Roberts, ble arrestert på lørdagen, tre dager etter drapet. 21-åringen skal ha klart å rømme til en annen delstat, New Jersey, hvor han ble ble pågrepet på et motellrom. Den yngste broren ble også pågrepet på lørdag.

De to skal være velkjent av politiet i Philadelphia for tidligere pågripelser og kriminelle forhold. Den eldste broren skal ha vært arrestert hele syv ganger for ulike forhold.

Les mer: Fire afroamerikanere arrestert og siktet etter angrep på hvit mann (50) i Chicago

16-åringen vil til tross for sin unge alder bli siktet som voksen.

Etter drapet skal lokalsamfunnet ha begynt å samle inn penger gjennom et minnefond for familien. Så langt har det kommet inn over 245.000 dollar.

Ikke en eneste norsk statsstøttet avis har skrevet om saken, som har fått svært stor omtale i amerikanske medier, samt i enkelte store britiske aviser.

Les mer: Chicago – 56 skutt og 12 drept i Obamas hjemby – Black Lives Matter ingensteds å se

Les også: Sjokkrapport: Helhvitt New York ville gitt 90 prosent færre grove forbrytelser

Les også: Politidrapene i USA: «Jeg vil drepe hvite mennesker»

Relatert: