Hvite sørafrikanere vil nå bli fjernet fra sine eiendommer basert på sin hudfarge og etniske tilhørighet. De vil ikke bli kompensert.

Avgjørelsen ble tatt av en overveldende sort majoritet i det sørafrikanske parlamentet på tirsdag.

Landet grunnlov vil også bli endret slik at avgjørelsen og konfiskasjonen kan iverksettes.

Den marxistiske og rasistiske sorte politikeren Julius Malema uttalte etter avgjørelsen:

Tiden for forsoning er over, nå er det tid for rettferd. Vi må sikre at vi gjenreiser æren til vårt folk uten kompensasjon til de kriminelle som stjal vårt land.

SKAL UTRYDDES: Hvite mennesker ønskes fjernet fra Sør-Afrika av dagens sorte politikere. De siste årene har myndighetenes rasistiske og apartheid-lignende politikk sørger for at mange tusen hvite sørafrikanere har mistet jobbene sine og ført dem ut i fattigdom. (Foto: Hvit gutt i et fattig strøk i Sør-Afrika).

Les også: Sørafrikansk firma beordret til å si opp 3.389 hvite ansatte

Uttalelsen er imidlertid basert på historieforfalskning, da boerne, de hvite sørafrikanere, kom til landet lenge før dagens sorte sørafrikanere kom dit. Flere av farmerne har historiske røtter helt tilbake til 1600-tallet, da deres forfedre kom fra Nederland med båter og startet å bygge nasjonen. Dagens sorte sørafrikanere er etterkommere av innflyttere fra naboland som kom til Sør-Afrika for å jobbe på farmer og bedrifter eid av boerne.

Dette stopper allikevel ikke dagens sorte ANC-politikere å benytte seg av løgner og rasistisk retorikk for å stjele land og gjøre seg rike på ressursene bygd opp av boerne.

Men Malema stopper ikke der. I 2016 uttalte han følgende til sine tilhengere:

Vi ber ikke om nedslaktingen av hvite mennesker – ikke ennå iallefall.

RASIST: Den marxistiske og rasistiske politikeren Julius Malema har lenge uttalt ønske om å ta fra hvite bønder sine landbrukseiendommer. Nå får han endelig sin vilje. (Foto: Julius Malema under politisk møte).

Les også: Sørafrikansk statsråd. «Brenn de hvite levende»

Malema og partiet synger også jevnlig rasistiske og marxistiske sanger på sine politiske møter, blant annet imiterer man at man har maskingevær i hånden som man skyter hvite mennesker med under allsanger.

Nelson Mandelas parti står helt og fast bak avgjørelsen om å stjele landet til de hvite farmerne.

Hvite politikere og farmere sier at avgjørelsen vil skape uforutsette konsekvenser som ikke er i Sør-Afrikas interesse. Direktøren for menneskerettighetsorganisasjonen Afriforum, Ernst Roets, sier at avgjørelsen om å ta landet fra de hvite farmerne går imot avtalene og enigheten man kom frem til etter slutten på apartheid-tiden.

Dette er ikke annet enn rasistisk tyveri, sier Roets.

Lignende tiltak i nabolandet Zimbabwe, utført av den avsatte diktatoren Robert Mugabe, førte landet ut i totalt kaos, fattigdom og sult. Landets valuta ble raskt ikke verdt papiret det var trykket på og man sliter den dag i dag med å brødfø sine egne innbyggere. Zimbabwe ble kalt «Afrikas brødkurv», da hvite farmere sto for matproduksjonen.

NY PRESIDENT: Den nye presidenten i Sør-Afrika, Cyril Ramaphosa, er like korrupt, aggressiv og ond som sin forgjenger, Jacob Zuma. Ramaphosa kom til makten som president i regnbuenasjonen på lovnaden om å stjele landet til de hvite farmerne og kaste ut så mange hvite mennesker som mulig fra landet. (Foto: Cyril Ramaphosa).

Les også: ANC i Sør-Afrika – terror, tortur og drap

Det er klart at sorte sørafrikanere ikke har verken den intelligensen eller kunnskapen som skal til for å drive bondegårder og produsere mat i den skalaen som er nødvendig for at landet skal unngå massiv sult og økonomisk katastrofe. I dag sliter landet med å skaffe helt grunnleggende varer som vann og strøm til sine innbyggere. Det i et land som under hvitt styre var et 1. verdensland med bil- teknologi- og romfartsindustri. I dag flyter søppel i gatene og landet topper verdenstatistikker over alvorlige forbrytelser som drap, ran og voldtekter.

Det er nå bare snakk om tid før landet kastes ut i kaos, hvor millioner av mennesker vil dø som følge av mangel på mat og arbeidsplasser. Det ironiske i det hele er at de fleste ofrene for denne politikken vil være sorte sørafrikanere.

Ingen norske medier har valgt å skrive om den sørafrikanske regjeringens rasistiske avgjørelse og endring av grunnloven.

Relatert: