DET NYE SVERIGE: Barnemor brutalt knivranet og voldtatt på parkeringsplass utenfor kjøpesenter

Den svenske småbarnsmoren hadde vært inne i Malmø sentrum og handlet, da hun stoppet på Per Albin Hanssons vei, for å fylle på spylevæske.

Klokken var 19.30 på onsdag kveld. Plutselig ble hun angrepet bakfra.

– Han viste frem en stor kniv med sikkert et 30 centimeter langt blad og alt jeg kunne var å tenke på mine barn, forteller offeret.

Mannen skal deretter ha skåret av kvinnens halssmykke og blant annet stjålet hennes ringer.

I forbindelse med voldtekten skal han ha slått henne med knyttet neve i halsen og truet med å komme etter henne hvis hun fortalte noe til «Aina». (Aina er innvandrerslang for politiet i Sverige).

Kvinnen forteller at hun så en mann med et lite barn gå forbi mens hun ble voldtatt. Men hun vet ikke om mannen engang forsto hva som foregikk. Ellers kunne han være et viktig vitne.

Voldtektsmannen skal deretter ha hoppet på en moped og kjørt fra plassen etter å ha sagt noe til føreren på et språk som kvinnen ikke forsto.

– Jeg ringte 112. Da var klokken 19.38, det kan jeg se på min mobiltelefon. De kjørte meg til sykehuset og tok prøver og undersøkte meg. Og de tok endel av mine klær. Til slutt fikk jeg kjøre drosje hjem. Jeg kom hjem klokken 02 på natten.

Kvinnen har hatt en tøff periode etter overgrepet og har ikke fått sove.

– Jeg har nesten ikke kunnet sove i det hele tatt. Jeg skulle egentlig jobbe, men vet ikke om jeg orker. De sa jeg skulle få snakke med en kurator.

Politiet betegner saken som grovt ran og voldtekt. Ingen har så langt blitt pågrepet rapporterer Kvällsposten.

RANET OG VOLDTATT: En småbarnsmor skal ha blitt brutalt ranet med kniv og deretter voldtatt på en parkeringsplass utenfor kjøpesenteret Mobilia i Malmø på onsdag. (Foto: Privat).