Studien som ble publisert i april-utgaven av the Journal of Enviromental Psychology, delte inn 600 deltakere i tre grupper basert på deres bekymring for klimaendringene; «Svært bekymret», «Moderat bekymret» og «Skeptisk».

Forskere ved universitetene i Cornell og Michigan «Fant at de som var svært bekymret» for klimaendringer var mindre engasjerte i resirkulering og annen øko-vennlig oppførsel, enn skeptikerne, ifølge Washington Times.

Les også: Miljøverne etterlot seg et fjell av søppel etter miljømarsj – se bildene

VIDEO: Fakta om klima på 12 minutter – sett med skeptikernes øyne

VENSTRESIDEN: Miljøbekymring er mer dydsposering enn faktisk bekymring for venstresiden. Etter hver store miljø og klimamarsj i USA og Europa så etterlater miljøvernerne tonnevis med søppel der de marsjerer og demonstrerer. Her fra en klimademontrasjon i USA i New York. (Foto: Twitter).

Mens de de som uttrykte stor uro om global oppvarming var de mest høylytte tilhengere av statlig innblanding, så var de også minst tilbøyelige til å innrapportere sine egne individuelle handlinger.

På den andre siden, så fant man at klimaskeptikere som var misfornøyd med de nye klimaskattene og andre svevende program fra myndighetene var mer tilbøyelige til å bry seg om øko-vennlige aktiviteter som resirkulering og å bruke offentlig transport for å spare miljøet.

Jeg beklager jeg ikke hadde tid til å resirkulere – jeg for opptatt med å se på en dokumentar om isbreene i Antarktis som forsvinner, skriver en kjent blogger humoristisk som kommentar til avsløringen i Washington Times.

Les også: Universitet stengt pga kulde – bruker 800.000 dollar på studie om global oppvarming

Studien bekrefter stereotypen om kjendisene og politikerne som lever et liv i luksus, som flyr med privatfly, kjører limousiner med store motorer og nyter ferier på øyparadis, samtidig som de preker moralsk til mannen i gata om overforbruk, offentlig transport og resirkulering.

VIDEO: Gjør som vi sier – ikke som vi gjør

Les også: Miljøaktivister forsøplet for millioner – lot hunder stå igjen for å dø

FLØY TIL TYSKLAND FOR Å TA IMOT MILJØPRIS: Byrådsleder Raymond Johansen og miljøbyråd Lan Marie Nguyen Berg tok på vegne av Oslo imot prisen «Miljøhovedstad». Prisen ble delt ut i Tyskland i 2017 og de to yrkespolitikerne kom dit ved å ta fly, noe som ble kritisert av blant annet FrP. Lan har i tillegg blitt kritisert for utidig bruk av diesel-taxi for å komme til møter og TV-studioer, samt bruken av en svært bensinslukende luksus-limousin i regi av sin stilling som politiker for MDG. (Foto: Oslo kommune).

VIDEO: Se dobbeltmoralen og sløseriet til klimahysterikerne og FN-toppene

Les også: Solpaneler skaper 300 ganger mer giftig utslipp enn atomreaktorer

Resultatet viser at venstresiden er mer opptatt av å vise sin glorie – dydsposere – og at når det kommer til stykket, så er de absolutte dobbeltmoralister.

Det samme gjelder også giverglede og hjelp til ideelle organisasjoner.

Les også: Klimamyte avslørt: 27 prosent økning i antall isbjørner

Les også: Avanserte datamodeller viser at global oppvarming kommer fra naturlige kilder

I en studie laget i 2014 av Philantropy Chronicle fant man at konservative mennesker var mer sjenerøse sammenlignet med mennesker som stemte rødgrønt.

Fattigere familier i konservative områder donerte en relativt høyere – og økende – andel av sine penger til veldedighet, mens de som satt på mer penger ga mindre penger ettersom deres velstand økte.

Les også: Vil stoppe innvandringen – for miljøet sin skyld

Les også: Global oppvarming: Snøkaos og kulde stenger hoteller og skiløyper i USA

I USA viste studien at 17 av de mest sjenerøse statene stemte republikansk, mens 15 av de 17 minst sjenerøse statene stemte på demokratene.

Begge studiene viser dermed at mens venstresiden hyler opp høyest og dydsposerer mest, så er det faktisk de konservative og klimarealistene som kommer best ut av miljøhensynet i den virkelige verden.

Les også: Norsk miljøpartipolitiker medlem av al-Qaida

Les også: Masseinnvandringens mange konsekvenser – høy luftforurensing