En gruppe muslimske menn i alderen 36 til 48 år skal ha «groomed» eller slavebundet hvite kristne jenter i byen Oxford i England. Dette var jenter som ofte kom fra brukne hjem eller vanskelige oppvekstvilkår, og var enkle å lure og forføre med falske lovnader om omsorg og kjærlighet.

Jentene ble tilbudt alkohol og narkotiske stoffer, og invitert til «fester» der de ble misbrukt, gjengvoldtatt og drapstruet av mennene.

Les også: Grooming-skandale i Nederland – 1.400 mindreårige jenter misbrukt av innvandrere

I dommen mot de åtte pakistanske mennene står det at overgrepene var systematiske og omfattende over en lang periode, samt at overgriperne ikke viste noen anger for sine overgrep.

Mennene skal alle ha fått dommer på mellom syv og 16 år denne uken i retten i Oxford.

Under rettssaken forklarte jentene at overgrepene skal ha funnet sted på gjerningsmennenes adresser, leide leiligheter, biler og lokale parker. Mennene hadde ofte sex med de unge jentene etter hverandre eller flere menn samtidig.

Les også: BBC-serie tar for seg de massive rasistiske og muslimske overgrepsgjengene i England

Overgrepene skal ha funnet sted i årene 1998 og 2005. En av overgriperne var så åpenlys om hva han drev med at han kalte bilen sin «knullebilen» og hadde tilogmed kjøpt et registreringsnummer med initialene «SHG» som var en forkortelse for «shag» som er slang for å ha sex på engelsk.

Dommene er bare de siste i en lang rekke lignende dommer mot muslimske rasist- og voldtektsgjenger som har fått holde på i England i mange tiår, uten å bli tatt. Dette da lokale myndigheter, politiet og media fryktet for å bli kalt «rasister» hvis de gikk ut med informasjonen. Man valgte istedenfor å true jentene, hvor enkelte var helt ned i niårsalderen, at de ville bli pågepet og satt i fengsel for prostitusjon hvis de ikke var tause om det de ble utsatt for.

Les også: Muslimer: «Alt hvite jenter er gode for er sex – de er bare luddere»

Les mer: Skjulte massive muslimske overgrep for å ikke miste stemmer blant innvandrerbefokningen

Det skal være så mange som en million ofre for lignende gjenger over hele Storbritannia. Så og si alle gjengene er muslimske menn og ofrene er hvite, kristne jenter. Det har forekommet tilfeller der jentene også er hinduer eller sikher fra andre minoritetsgrupper, som muslimene hater eller ikke har respekt for.

Jentene forteller ofte i avhør og under rettssaker at mennene ser på og kaller dem for horer og urene, og at de kan misbruke dem fordi de ikke er muslimske.

Les mer: Pakistanere dømt til 168 år i fengsel for seksuelle overgrep av mindreårigie jenter i England

VOLDTEKTSVAN: Flere av ofrene skal ha blitt voldtatt i denne bilen eid av en av de nå dømte muslimske voldtektsmennene og rasistene.

Les også: Grooming – kunne noe lignende skje i Norge? Det har allerede skjedd